Familie sex dikke tieten knijpen

familie sex dikke tieten knijpen

We brachten de dag verder op een naturistische manier door. Het was maar goed dat we op een afgelegen plaats lagen want gedurende de nacht bleef onze boot voortdurend schommelen door het liefdesspel van de twee paren.

Sandra was goed geil geworden door ons naaktlopen en we hadden dus weinig geslapen. Het gekreun van Rob de hoge gilletjes van Truus bewezen dat ook zij wel genoten. Vermoeid maar voldaan troffen we elkaar aan het ontbijt. Iedereen was erg tevreden over de afgelopen nacht en we waren nog steeds naakt dus werd er regelmatig gezoend en gevoeld aan de diverse lichaamsdelen. Als Truus langs me liep wreef ze met haar tieten tegen me aan en ik voelde even aan haar kutje en ik zag dat ook Sandra even in de lul van mijn vader kneep die haar op zijn beurt een kusje op haar tepel gaf.

Ook wreef hij regelmatig even over haar billen. Ze zag dat ik keek en gaf me een knipoog. Op een gegeven moment zag ik dat Sandra bij Rob even op schoot ging zitten en met haar billen over zijn stijve paal zat te wrijven terwijl hij in haar tieten kneep. We voeren terug naar de haven waar Truus en ik van boord gingen om diverse inkopen te doen. Truus schoot alleen een zomerjurkje aan en ik een shirt met een korte broek.

We reden eerst naar het huis van Truus die nog even een wasje wilde draaien. Terwijl ze de wasmachine vulde ging ik achter haar staan tilde haar jurkje omhoog en drukte mijn lul tussen haar billen en ik kneedde haar geweldige borsten. Kom dan maar mee want ik heb ook wel weer zin in jou. Haar jurkje vloog uit evenals mijn shirt en broek en we doken tongend op het bed en grepen elkaar bij kont en kut. Met de benen wijd ontving ze mijn inmiddels hard geworden lul die ik tot aan de wortel bij haar naar binnen stak.

Binnen een paar minuten bereikten we ons orgasme. Met Sandra heb ik afgesproken om wat langer weg te blijven. In de kajuit lagen mijn vader Rob en Sandra naakt met de armen om elkaar hevig te te tongen hun handen lagen op elkaars billen. We zaten nog maar net in de kuip toen Sandra en Rob met de armen om elkaar uit de kajuit stapten. Je vader en ik konden niet van elkaar afblijven dus zijn we maar lekker naar bed gegaan en ik moet zeggen wat neuken betreft valt de appel niet ver van de stam.

We voeren weer naar de afgelegen plek om de nacht met elkaar door te brengen zonder pottenkijkers. De dames gaven er de voorkeur aan om nu eens te ruilen van bedpartner waar waar mijn vader en ik enthousiast mee instemden. Nadat we elkaar al zoenend veel plezier hadden toegewenst verdween Rob haastig met mijn geile vriendin naar de kapiteinshut en ik ging met veel neukzin met haar moeder naar de andere slaapplaats.

Ik begon eerst hevig met Truus te tongen zakte via haar heerlijke grote borsten met de lekkere harde tepels, naar beneden stak daarna mijn tong in haar navel en eindigde mijn liktocht tussen haar inmiddels drijfnatte schaamlippen.

Ook haar clit kreeg een intense zuigbeurt waarna ze mijn mond en gezicht volspoot met haar liefdessappen. Trillend met een ingehouden gilletje kwam ze klaar. Met mijn mond vol van haar sappen vond ik haar mond en gaf haar zo een gedeelte terug. Als vanzelf gleed mijn superstijve lul tussen haar gezwollen schaamlippen haar neukgrot binnen. Het duurde niet lang of ik spoot een enorme hoeveelheid sperma tegen haar baarmoeder.

Met een harde kreun kwam ze nogmaals tot een geweldig orgasme en bleef toen hijgend en daarna doodstil liggen. Zo hevig ben ik nog nooit verwend. Mijn lul was eindelijk verslapt en glipte uit haar kutje. Ik rolde van haar af en met de armen om elkaar vielen we in een diepe slaap.

Ik legde mijn hand op haar hoofd en streek liefdevol over haar haren. Ik trok haar op me en onze monden vonden elkaar. Ze ging zitten en liet zich met haar geopende schaamlippen over mijn ODOL zakken. Als een amazone begon ze me te berijden tot we beiden weer vrij snel een enorm orgasme beleefden. Alsof Sandra ons had gehoord klonk er een harde gil gevolgd door een schreeuw van Rob ten teken dat ook zij weer een vruchtbare neukpartij achter de rug hadden.

Omdat het nog vroeg in de morgen was besloten we nog een lekkere tuk te doen. Ik lag achter Truus met mijn lul tussen haar volle billen met mijn handen op haar heerlijke voorgevel en zoende in haar nek en zoog zachtjes aan haar oorlelletje.

Ik werd wakker doordat Truus opstond om naar de wc te gaan. Even later schoof mijn lekkere geile vriendin bij me in bed. Ze begon me wild te zoenen en vroeg fluisterend: Daar zaten Truus en Rob al bij elkaar op schoot hevig te knuffelen.

Na nog een heerlijke dag met elkaar op de boot , waarbij we regelmatig van elkaar genoten besloten we om onze relaties ook thuis voort te zetten zodat we regelmatig met elkaar in verschillende samen stellingen het bed deelden. Mijn vader vertelde dat hij erg genoot van het jonge strakke kutje en het bolle kontje van mijn vriendin terwijl ik geilde op de borsten en de billen van Truus. Op mijn vraag waar moeder en dochter zo goed hadden leren neuken vertelde Sandra dat Truus vroeger regelmatig met haar jongste broer had geneukt en dat hij ook Sandra had ontmaagd en later vaak met hen beiden naar bed was geweest.

De moeder van Sandra was veel tekort gekomen op seksgebied door de ziekte van haar vader. Sandra had verder nooit met iemand anders geneukt.

Omdat we het steeds beter met elkaar konden vinden heeft Truus hun huis verkocht en zijn moeder en dochter bij ons ingetrokken. Nog veel later zijn Rob en Truus tegelijk met Sandra en mij op dezelfde dag getrouwd. Na een jaar kreeg Sandra een baby en we weten nog steeds niet wie de biologische vader is.

De twee hebben niet gemerkt dat ze bespioneerd worden. Voor het raam staan Karels vrouw Tina en haar oudste zoon Rob. Ze kwamen terug van het zwembad en zijn geschokt door het tafereel in de vakantiebungalow.

Tina is boos en schaamt zich tegelijk tegenover haar zoon. Haar man neukt met haar moeder. Wat is er in godsnaam aan de hand? Rob wordt ook nog wel wat geil van die dikke tieten van zijn oma. Hij neemt zijn moeder bij de hand en zegt: Als ze in hun eigen bungalow komen valt Tina snikkend op de bank.

Rob gaat naast haar zitten en streelt zijn moeder over haar rug. Langzaam gaat zijn hand ook wat lager en bereikt hij het begin van haar strakke billen. In Rob komt een heel fout idee naar boven. En dan kust hij voorzichtig zijn moeder in de nek, terwijl hij doorgaat met strelen. Tina ziet er goed uit, ze is nog vrij slank, met mooie stevige borsten en een lekker kontje.

Rob zijn hand gaat onder het t-shirt wat zijn moeder draagt en hij streelt haar schouders, rug, onderrug en zo weer naar boven. In Tina strijden allerlei gedachten om voorrang: Ze wordt nat of ze het wil of niet. Opeens trekt Rob voorzichtig het shirt van zijn moeder omhoog om het over haar hoofd af te stropen. Haar bh verdwijnt en dan ligt ze op haar buik met ontbloot bovenlichaam.

Oh, wat mooi, wat heb je mooie tieten’! Rob streelt met zijn tong de geile tepeltjes van zijn moeder. Bij Tina gaat een knop om. Ze springt overeind, duwt haar zoon op de bank en knoopt zijn broek open. In de strakke slip zit een half stijve lul verborgen, die de ervaren vrouw snel tevoorschijn haalt. Genietend neemt ze de stijve staak van haar zoon in de mond.

Om de schacht legt ze haar hand en de eikel laat ze zuigend in haar mond verdwijnen. Genietend gaan Rob zijn handen over de kont van zijn moeder en onder het strakke spijkerrokje wat ze nog draagt. Hij stuit op een kleine string. Brutaal laat de 18 –jarige jongen zijn vingers onder het smalle reepje stof verdwijnen op zoek naar het natte spleetje van zijn moeder.

Tina wordt geil van zijn vingers en fluistert: Ze wacht niet op het antwoord en duwt Rob achterover om vervolgens op zijn strakke lijf te gaan zitten.

Ze frommelt even onder het half opgestroopte rokje, duwt haar mooie zwarte string opzij en die grote snikkel erin en begint vervolgens verwoed te wippen. Rob is te verrast om veel te kunnen zeggen, maar hij geniet van die geile knijpende kut van zijn moeder. Nooit gedacht dat zulke oude wijven nog zo lekker konden neuken.

En daar is het zover. Terwijl Tina de genotskrampen door haar lijf voelt gieren, spuit Rob zijn jonge sperma in de buik van zijn moeder.

Het lijkt of er geen eind aan komt. Nog nagenietend glijdt Tina met haar druipende kale kut van haar zoon af. De beide opa’s van de familie – Henk en Jan – zijn met hun kleindochters nog in het zwembad. Tamara en Anneloes zijn dol op hun grootvaders, die alle tijd voor hun hebben en altijd royaal zijn met een cadeautje of wat extra zakgeld.

Henk geniet van zijn spontane kleindochters en wat zien ze er lekker uit. Anneloes draagt een spierwitte bikini, heeft een mooi strak lijf met een paar lekkere kleine tietjes.

Haar zusje is jonger, maar Tamara is wat molliger. Iets kleiner, maar een voller kontje en voor een meid van 15 een paar hele beste tieten, verpakt in een felrode bikini. Tamara kan niet achter blijven en trekt haar andere opa mee omhoog. Hand in hand glijden even later Anneloes en Henk en vervolgens Jan en Tamara van de glijbaan af.

Bij het landen in het bad kunnen de oude mannen het niet laten. Begerig gaan hun handen over die strakke lijfjes van de jonge meiden. Een kneepje hier, even strelen daar, haast per ongeluk strelen de handen de borsten van de beide meisjes. Na een keer of vijf raken de opa’s vermoeid. En we moeten zo ook gaan. Pff, wat hebben jullie ons vermoeid. Ik ben te moe om me af te drogen’, kreunt Henk slim. Anneloes droogt de rug van haar opa keurig af en wanneer ze klaar is zegt ze: Dit is niet eerlijk, ik moet jou ook afdrogen’.

En dan gebeurt het. De ervaren man laat zijn handen eerst met handdoek en even later zonder over het slanke strakke lijf van zijn kleindochter gaan. Wanneer hij bij die borstjes komt, kan hij het niet laten. Anneloes wil het eigenlijk niet, maar vindt haar opa aardig en het begint ook wel lekker te voelen. Voor ze het weet neemt hij haar nippeltjes in de mond en laat zijn hand in haar bikinibroekje verdwijnen. Henk is niet meer te stoppen en wanneer zijn stevige vingers door haar natte kutje naar haar opgezette klitje wrijven kan Anneloes het alleen nog maar lekker vinden.

Binnen een paar minuten vingert hij de geile puber naar een hoogtepunt. Het kutsap stroomt over haar bovenbenen. En in het nauwe badhokje duwt hij zijn inmiddels keiharde lul in het nauwe kutje van de voorover buigende Anneloes. Met stevige stoten naait hij zichzelf naar een heel lekker gevoel. Het duurt niet lang voor het orgasme zich aankondigt. Henk hoort het niet eens en met een laatste woeste stoot laat hij het sperma in de strakke spleet van de jarige meid verdwijnen, die haar 2e orgasme van de dag krijgt.

Een paar kleedkamers verderop is het niet veel anders gegaan. Jan geniet met volle teugen van de dikke tieten van zijn kleindochter. Jan heeft Tamara op schoot genomen en neukt haar zo. Het arme kind is als maagd naar binnen gegaan, maar geniet toch van die dikke penis van opa. Haar volle borsten slingeren heen en weer en voortdurend knijpt de oude man er begerig in.

...

Erotic massage nijmegen sm neuken

En dat wat je gehoord heb niet de mening van één jongen is? Jij en je grote borsten” voegde ik er aan toe. Ik kan moeilijk mijn borsten eraf halen wanneer je vrienden er zijn, snap je? Ik zag nu aan haar dat ze iets aan het bedenken was.

Het eerste wat er bij haar uit kwam was “Als je heel eerlijk bent Sem, wat vind je zelf? De vraag is niet al te ingewikkeld volgens mij, of wel? Wat vind je van mij, en dan bedoel ik niet als je moeder, maar gewoon als Marie die je toevallig zou tegenkomen op de straat of in de winkel”. Ik bekeek mijn moeder en kwam tot de conclusie dat ze inderdaad een hele mooie vrouw is, dus dat vertelde ik haar dan ook.

Er moeten specifieke dingen zijn die je opvallen aan mij Sem”. Ze had gelijk dus ik vertelde haar wat ik mooi aan haar vond. Ik begon met haar lange blonde haar en dat ze zich altijd mooi opmaakte, en dat ik ook haar huidskleur, die aan de iets donkere kant is, mooi vond. Mijn moeder lachte en vertelde dat ze dat zelf ook wel een van haar pluspunten vond, maar zei toen “Maar nu even over dat andere punt, waarom je vrienden mij zo leuk vinden.

Wat vind jij daarvan? Dit onderwerp voelde iets ongemakkelijk aan, maar mijn moeder stond er op dat ik een eerlijk antwoord gaf. Ik bekeek haar en antwoordde dat ze er op het eerste gezicht goed uitzag, maar dat ik haar niet goed genoeg kon zien om er een goede mening over te kunnen hebben. Terwijl ze dat zei trok ze haar wollen trui over haar hoofd en plots hingen er ineens twee behoorlijk grote tieten voor mijn neus, die net aan bedekt werden door een zwarte beha.

Mijn mond zakte ervan open en mijn ogen rolden bijna uit hun kassen. Ik kon niet geloven wat ik allemaal zag, maar één ding wist ik wel: En om eerlijk te zijn heb ik, denk ik, een oplossing gevonden waar wij ons allebei wel in kunnen vinden”.

Ik wachtte met spanning op de oplossing van mijn moeder. Ik kan het niet verhelpen dat jouw vriendjes, even grof gezegd, zich opgeilen aan mij en mijn borsten. Nee dat kan ik niet, maar ik kan wel iets beters iets wat jouw vriendjes nooit en te nimmer zullen kunnen.

Iets waar ze alleen maar over kunnen dromen. Kijk, zij kunnen er alleen maar naar kijken maar aankomen niet. Maar voor jou Sem, voor jou geldt dat niet, want hoe zou jij het vinden, al weet ik op die blik op je gezicht het antwoord al, om eens lekker mama haar borsten te bevoelen?

Gewoon voor het gevoel van: Uiterst voorzichtig ging ik met mijn linkerhand naar mijn moeders borst. Net voor het moment dat mijn hand haar beha zou raken hield ik even in. Maar dat gevoel dat ik moest stoppen was, zo snel het kwam ook weer zo snel weg, en een paar tellen later raakte mijn hand dan ook, voor de eerste keer in mijn leven, de dikke borsten van mijn moeder aan.

Aangezien dit ook de allereerste keer was dat ik überhaupt met mijn handen aan de borsten van een vrouw zat, wist ik niet al te goed wat ik moest doen. Maar gelukkig was mijn moeder een stuk verder dan ik op dat gebied. Zij hielp dan ook door mij te vertellen wat ik moest doen. Dit resulteerde er in dat mijn andere hand naar de andere borst ging, waardoor ik nu in iedere hand een borst van mijn moeder vast had.

Ik wil nu dat je zachtjes met beide handen in mijn borsten knijpt”. Ook dit deed ik en terwijl ik in de borsten van mijn moeder kneep zou ik zweren dat ik ook haar tepels door de stof van haar beha heen voelde komen. Dat zou maar één ding beteken, namelijk dat mijn moeder stevige tepels van al dit geils had gekregen. Doordat ik het iets harder en feller knijpen op mijn eigen houtje had gedaan, en mijn moeder mij daar voor complimenteerde, was ik iets brutaler geworden en dat leidde tot het volgende.

Met mijn hand probeerde ik de beha van mijn moeder van haar borsten af te schuiven, waardoor haar tepel zichtbaar zou worden. Maar mijn moeder had andere plannen, want op het moment dat ik bezig was met het naar beneden trekken van haar beha zei ze plots giechelend “Ho ho rustig aan schat, je gaat nu wel heel erg snel, laten we dit rustig aan doen en niet te hard van stapel lopen”.

Maar ik wou het helemaal niet meer rustig aan doen, ik wou niet alleen dolgraag haar borsten bloot zien, want door al het geils wat aan de gang was was er in mijn onderbroek ook iets gebeurd. Haar bh verdwijnt en dan ligt ze op haar buik met ontbloot bovenlichaam. Oh, wat mooi, wat heb je mooie tieten’!

Rob streelt met zijn tong de geile tepeltjes van zijn moeder. Bij Tina gaat een knop om. Ze springt overeind, duwt haar zoon op de bank en knoopt zijn broek open.

In de strakke slip zit een half stijve lul verborgen, die de ervaren vrouw snel tevoorschijn haalt. Genietend neemt ze de stijve staak van haar zoon in de mond. Om de schacht legt ze haar hand en de eikel laat ze zuigend in haar mond verdwijnen. Genietend gaan Rob zijn handen over de kont van zijn moeder en onder het strakke spijkerrokje wat ze nog draagt. Hij stuit op een kleine string. Brutaal laat de 18 –jarige jongen zijn vingers onder het smalle reepje stof verdwijnen op zoek naar het natte spleetje van zijn moeder.

Tina wordt geil van zijn vingers en fluistert: Ze wacht niet op het antwoord en duwt Rob achterover om vervolgens op zijn strakke lijf te gaan zitten. Ze frommelt even onder het half opgestroopte rokje, duwt haar mooie zwarte string opzij en die grote snikkel erin en begint vervolgens verwoed te wippen. Rob is te verrast om veel te kunnen zeggen, maar hij geniet van die geile knijpende kut van zijn moeder.

Nooit gedacht dat zulke oude wijven nog zo lekker konden neuken. En daar is het zover. Terwijl Tina de genotskrampen door haar lijf voelt gieren, spuit Rob zijn jonge sperma in de buik van zijn moeder. Het lijkt of er geen eind aan komt. Nog nagenietend glijdt Tina met haar druipende kale kut van haar zoon af. De beide opa’s van de familie – Henk en Jan – zijn met hun kleindochters nog in het zwembad. Tamara en Anneloes zijn dol op hun grootvaders, die alle tijd voor hun hebben en altijd royaal zijn met een cadeautje of wat extra zakgeld.

Henk geniet van zijn spontane kleindochters en wat zien ze er lekker uit. Anneloes draagt een spierwitte bikini, heeft een mooi strak lijf met een paar lekkere kleine tietjes. Haar zusje is jonger, maar Tamara is wat molliger. Iets kleiner, maar een voller kontje en voor een meid van 15 een paar hele beste tieten, verpakt in een felrode bikini.

Tamara kan niet achter blijven en trekt haar andere opa mee omhoog. Hand in hand glijden even later Anneloes en Henk en vervolgens Jan en Tamara van de glijbaan af. Bij het landen in het bad kunnen de oude mannen het niet laten. Begerig gaan hun handen over die strakke lijfjes van de jonge meiden.

Een kneepje hier, even strelen daar, haast per ongeluk strelen de handen de borsten van de beide meisjes. Na een keer of vijf raken de opa’s vermoeid. En we moeten zo ook gaan. Pff, wat hebben jullie ons vermoeid.

Ik ben te moe om me af te drogen’, kreunt Henk slim. Anneloes droogt de rug van haar opa keurig af en wanneer ze klaar is zegt ze: Dit is niet eerlijk, ik moet jou ook afdrogen’. En dan gebeurt het. De ervaren man laat zijn handen eerst met handdoek en even later zonder over het slanke strakke lijf van zijn kleindochter gaan.

Wanneer hij bij die borstjes komt, kan hij het niet laten. Anneloes wil het eigenlijk niet, maar vindt haar opa aardig en het begint ook wel lekker te voelen. Voor ze het weet neemt hij haar nippeltjes in de mond en laat zijn hand in haar bikinibroekje verdwijnen.

Henk is niet meer te stoppen en wanneer zijn stevige vingers door haar natte kutje naar haar opgezette klitje wrijven kan Anneloes het alleen nog maar lekker vinden.

Binnen een paar minuten vingert hij de geile puber naar een hoogtepunt. Het kutsap stroomt over haar bovenbenen. En in het nauwe badhokje duwt hij zijn inmiddels keiharde lul in het nauwe kutje van de voorover buigende Anneloes. Met stevige stoten naait hij zichzelf naar een heel lekker gevoel. Het duurt niet lang voor het orgasme zich aankondigt.

Henk hoort het niet eens en met een laatste woeste stoot laat hij het sperma in de strakke spleet van de jarige meid verdwijnen, die haar 2e orgasme van de dag krijgt.

Een paar kleedkamers verderop is het niet veel anders gegaan. Jan geniet met volle teugen van de dikke tieten van zijn kleindochter. Jan heeft Tamara op schoot genomen en neukt haar zo.

Het arme kind is als maagd naar binnen gegaan, maar geniet toch van die dikke penis van opa. Haar volle borsten slingeren heen en weer en voortdurend knijpt de oude man er begerig in. Ook dit duurt niet lang. De klodders sperma zitten op Tamara’s benen als ze trillend van emotie het hokje verlaat.

Ondertussen is Karel aangekomen in het derde huisje, waar zijn oma haar middagdutje doet. Hij is nog steeds geil en loopt meteen door naar de slaapkamer. Het oude mens schrikt wakker. Maar Karel heeft weinig genade. Hij stroopt haar nachtpon af, trekt de grote slip van haar kont en begint verwoed te likken in die oude doos. Wanneer ze kreunend tot een orgasme is gekomen, speelt Karel wat met haar kontje.

Met het vele kutsap opent hij haar oude reet en na een paar minuten, draait hij het oude wijf om. Karel gaat op haar liggen, laat zijn handen onder buik door naar de slappe borsten gaan en knijpt in de lange tepels.

Even duwt hij zijn lul in haar natte kut om vervolgens naar haar kont te zoeken. Verwoed neukt hij in die veel nauwere kont en na een tijdje merkt hij dat oma het lekker begint te vinden. Wanneer zijn rechterhand haar borst loslaat en onder op zoek gaat naar haar genotsknopje is het voor oma al gauw genoeg. Ze krijgt haar 2e orgasme em op dat moment spuit Karel met een woest kreet voor het eerst in oma’s leven sperma in haar kont.

Er ontbreekt nog één persoon en dat is Anneke, de moeder van Karel. Zij is deze middag naar de sauna gegaan en omdat het toch een verwenweekje is, heeft ze zich voorgenomen er een massage bij te nemen.

Stiekem hoopt Anneke, ondanks haar respectabele leeftijd, dat ze een kerel treft, die haar lijf gaat kneden en strelen. En dat geluk heeft.


familie sex dikke tieten knijpen

We brachten de dag verder op een naturistische manier door. Het was maar goed dat we op een afgelegen plaats lagen want gedurende de nacht bleef onze boot voortdurend schommelen door het liefdesspel van de twee paren. Sandra was goed geil geworden door ons naaktlopen en we hadden dus weinig geslapen. Het gekreun van Rob de hoge gilletjes van Truus bewezen dat ook zij wel genoten. Vermoeid maar voldaan troffen we elkaar aan het ontbijt. Iedereen was erg tevreden over de afgelopen nacht en we waren nog steeds naakt dus werd er regelmatig gezoend en gevoeld aan de diverse lichaamsdelen.

Als Truus langs me liep wreef ze met haar tieten tegen me aan en ik voelde even aan haar kutje en ik zag dat ook Sandra even in de lul van mijn vader kneep die haar op zijn beurt een kusje op haar tepel gaf. Ook wreef hij regelmatig even over haar billen. Ze zag dat ik keek en gaf me een knipoog.

Op een gegeven moment zag ik dat Sandra bij Rob even op schoot ging zitten en met haar billen over zijn stijve paal zat te wrijven terwijl hij in haar tieten kneep. We voeren terug naar de haven waar Truus en ik van boord gingen om diverse inkopen te doen. Truus schoot alleen een zomerjurkje aan en ik een shirt met een korte broek. We reden eerst naar het huis van Truus die nog even een wasje wilde draaien. Terwijl ze de wasmachine vulde ging ik achter haar staan tilde haar jurkje omhoog en drukte mijn lul tussen haar billen en ik kneedde haar geweldige borsten.

Kom dan maar mee want ik heb ook wel weer zin in jou. Haar jurkje vloog uit evenals mijn shirt en broek en we doken tongend op het bed en grepen elkaar bij kont en kut. Met de benen wijd ontving ze mijn inmiddels hard geworden lul die ik tot aan de wortel bij haar naar binnen stak. Binnen een paar minuten bereikten we ons orgasme. Met Sandra heb ik afgesproken om wat langer weg te blijven. In de kajuit lagen mijn vader Rob en Sandra naakt met de armen om elkaar hevig te te tongen hun handen lagen op elkaars billen.

We zaten nog maar net in de kuip toen Sandra en Rob met de armen om elkaar uit de kajuit stapten. Je vader en ik konden niet van elkaar afblijven dus zijn we maar lekker naar bed gegaan en ik moet zeggen wat neuken betreft valt de appel niet ver van de stam. We voeren weer naar de afgelegen plek om de nacht met elkaar door te brengen zonder pottenkijkers.

De dames gaven er de voorkeur aan om nu eens te ruilen van bedpartner waar waar mijn vader en ik enthousiast mee instemden. Nadat we elkaar al zoenend veel plezier hadden toegewenst verdween Rob haastig met mijn geile vriendin naar de kapiteinshut en ik ging met veel neukzin met haar moeder naar de andere slaapplaats.

Ik begon eerst hevig met Truus te tongen zakte via haar heerlijke grote borsten met de lekkere harde tepels, naar beneden stak daarna mijn tong in haar navel en eindigde mijn liktocht tussen haar inmiddels drijfnatte schaamlippen. Ook haar clit kreeg een intense zuigbeurt waarna ze mijn mond en gezicht volspoot met haar liefdessappen.

Trillend met een ingehouden gilletje kwam ze klaar. Met mijn mond vol van haar sappen vond ik haar mond en gaf haar zo een gedeelte terug. Als vanzelf gleed mijn superstijve lul tussen haar gezwollen schaamlippen haar neukgrot binnen.

Het duurde niet lang of ik spoot een enorme hoeveelheid sperma tegen haar baarmoeder. Met een harde kreun kwam ze nogmaals tot een geweldig orgasme en bleef toen hijgend en daarna doodstil liggen. Zo hevig ben ik nog nooit verwend. Mijn lul was eindelijk verslapt en glipte uit haar kutje. Ik rolde van haar af en met de armen om elkaar vielen we in een diepe slaap. Ik legde mijn hand op haar hoofd en streek liefdevol over haar haren.

Ik trok haar op me en onze monden vonden elkaar. Ze ging zitten en liet zich met haar geopende schaamlippen over mijn ODOL zakken. Als een amazone begon ze me te berijden tot we beiden weer vrij snel een enorm orgasme beleefden. Alsof Sandra ons had gehoord klonk er een harde gil gevolgd door een schreeuw van Rob ten teken dat ook zij weer een vruchtbare neukpartij achter de rug hadden. Omdat het nog vroeg in de morgen was besloten we nog een lekkere tuk te doen.

Ik lag achter Truus met mijn lul tussen haar volle billen met mijn handen op haar heerlijke voorgevel en zoende in haar nek en zoog zachtjes aan haar oorlelletje. Ik werd wakker doordat Truus opstond om naar de wc te gaan.

Even later schoof mijn lekkere geile vriendin bij me in bed. Ze begon me wild te zoenen en vroeg fluisterend: Daar zaten Truus en Rob al bij elkaar op schoot hevig te knuffelen. Na nog een heerlijke dag met elkaar op de boot , waarbij we regelmatig van elkaar genoten besloten we om onze relaties ook thuis voort te zetten zodat we regelmatig met elkaar in verschillende samen stellingen het bed deelden. Mijn vader vertelde dat hij erg genoot van het jonge strakke kutje en het bolle kontje van mijn vriendin terwijl ik geilde op de borsten en de billen van Truus.

Op mijn vraag waar moeder en dochter zo goed hadden leren neuken vertelde Sandra dat Truus vroeger regelmatig met haar jongste broer had geneukt en dat hij ook Sandra had ontmaagd en later vaak met hen beiden naar bed was geweest. De moeder van Sandra was veel tekort gekomen op seksgebied door de ziekte van haar vader. Sandra had verder nooit met iemand anders geneukt. Omdat we het steeds beter met elkaar konden vinden heeft Truus hun huis verkocht en zijn moeder en dochter bij ons ingetrokken.

Nog veel later zijn Rob en Truus tegelijk met Sandra en mij op dezelfde dag getrouwd. Na een jaar kreeg Sandra een baby en we weten nog steeds niet wie de biologische vader is. De twee hebben niet gemerkt dat ze bespioneerd worden. Voor het raam staan Karels vrouw Tina en haar oudste zoon Rob. Ze kwamen terug van het zwembad en zijn geschokt door het tafereel in de vakantiebungalow.

Tina is boos en schaamt zich tegelijk tegenover haar zoon. Haar man neukt met haar moeder. Wat is er in godsnaam aan de hand? Rob wordt ook nog wel wat geil van die dikke tieten van zijn oma. Hij neemt zijn moeder bij de hand en zegt: Als ze in hun eigen bungalow komen valt Tina snikkend op de bank. Rob gaat naast haar zitten en streelt zijn moeder over haar rug.

Langzaam gaat zijn hand ook wat lager en bereikt hij het begin van haar strakke billen. In Rob komt een heel fout idee naar boven. En dan kust hij voorzichtig zijn moeder in de nek, terwijl hij doorgaat met strelen. Tina ziet er goed uit, ze is nog vrij slank, met mooie stevige borsten en een lekker kontje.

Rob zijn hand gaat onder het t-shirt wat zijn moeder draagt en hij streelt haar schouders, rug, onderrug en zo weer naar boven. In Tina strijden allerlei gedachten om voorrang: Ze wordt nat of ze het wil of niet.

Opeens trekt Rob voorzichtig het shirt van zijn moeder omhoog om het over haar hoofd af te stropen. Haar bh verdwijnt en dan ligt ze op haar buik met ontbloot bovenlichaam. Oh, wat mooi, wat heb je mooie tieten’! Rob streelt met zijn tong de geile tepeltjes van zijn moeder. Bij Tina gaat een knop om. Ze springt overeind, duwt haar zoon op de bank en knoopt zijn broek open. In de strakke slip zit een half stijve lul verborgen, die de ervaren vrouw snel tevoorschijn haalt. Genietend neemt ze de stijve staak van haar zoon in de mond.

Om de schacht legt ze haar hand en de eikel laat ze zuigend in haar mond verdwijnen. Genietend gaan Rob zijn handen over de kont van zijn moeder en onder het strakke spijkerrokje wat ze nog draagt.

Hij stuit op een kleine string. Brutaal laat de 18 –jarige jongen zijn vingers onder het smalle reepje stof verdwijnen op zoek naar het natte spleetje van zijn moeder.

Tina wordt geil van zijn vingers en fluistert: Ze wacht niet op het antwoord en duwt Rob achterover om vervolgens op zijn strakke lijf te gaan zitten. Ze frommelt even onder het half opgestroopte rokje, duwt haar mooie zwarte string opzij en die grote snikkel erin en begint vervolgens verwoed te wippen.

Rob is te verrast om veel te kunnen zeggen, maar hij geniet van die geile knijpende kut van zijn moeder. Nooit gedacht dat zulke oude wijven nog zo lekker konden neuken. En daar is het zover. Terwijl Tina de genotskrampen door haar lijf voelt gieren, spuit Rob zijn jonge sperma in de buik van zijn moeder. Het lijkt of er geen eind aan komt. Nog nagenietend glijdt Tina met haar druipende kale kut van haar zoon af.

De beide opa’s van de familie – Henk en Jan – zijn met hun kleindochters nog in het zwembad. Tamara en Anneloes zijn dol op hun grootvaders, die alle tijd voor hun hebben en altijd royaal zijn met een cadeautje of wat extra zakgeld. Henk geniet van zijn spontane kleindochters en wat zien ze er lekker uit. Anneloes draagt een spierwitte bikini, heeft een mooi strak lijf met een paar lekkere kleine tietjes.

Haar zusje is jonger, maar Tamara is wat molliger. Iets kleiner, maar een voller kontje en voor een meid van 15 een paar hele beste tieten, verpakt in een felrode bikini. Tamara kan niet achter blijven en trekt haar andere opa mee omhoog. Hand in hand glijden even later Anneloes en Henk en vervolgens Jan en Tamara van de glijbaan af. Bij het landen in het bad kunnen de oude mannen het niet laten. Begerig gaan hun handen over die strakke lijfjes van de jonge meiden.

Een kneepje hier, even strelen daar, haast per ongeluk strelen de handen de borsten van de beide meisjes. Na een keer of vijf raken de opa’s vermoeid. En we moeten zo ook gaan.

Pff, wat hebben jullie ons vermoeid. Ik ben te moe om me af te drogen’, kreunt Henk slim. Anneloes droogt de rug van haar opa keurig af en wanneer ze klaar is zegt ze: Dit is niet eerlijk, ik moet jou ook afdrogen’.

En dan gebeurt het. De ervaren man laat zijn handen eerst met handdoek en even later zonder over het slanke strakke lijf van zijn kleindochter gaan. Wanneer hij bij die borstjes komt, kan hij het niet laten. Anneloes wil het eigenlijk niet, maar vindt haar opa aardig en het begint ook wel lekker te voelen.

Voor ze het weet neemt hij haar nippeltjes in de mond en laat zijn hand in haar bikinibroekje verdwijnen. Henk is niet meer te stoppen en wanneer zijn stevige vingers door haar natte kutje naar haar opgezette klitje wrijven kan Anneloes het alleen nog maar lekker vinden.

Binnen een paar minuten vingert hij de geile puber naar een hoogtepunt. Het kutsap stroomt over haar bovenbenen. En in het nauwe badhokje duwt hij zijn inmiddels keiharde lul in het nauwe kutje van de voorover buigende Anneloes. Met stevige stoten naait hij zichzelf naar een heel lekker gevoel. Het duurt niet lang voor het orgasme zich aankondigt. Henk hoort het niet eens en met een laatste woeste stoot laat hij het sperma in de strakke spleet van de jarige meid verdwijnen, die haar 2e orgasme van de dag krijgt.

Een paar kleedkamers verderop is het niet veel anders gegaan. Jan geniet met volle teugen van de dikke tieten van zijn kleindochter. Jan heeft Tamara op schoot genomen en neukt haar zo. Het arme kind is als maagd naar binnen gegaan, maar geniet toch van die dikke penis van opa. Haar volle borsten slingeren heen en weer en voortdurend knijpt de oude man er begerig in.

...Oude behaarde kut erotische fimpjes


Ook wreef hij regelmatig even over haar billen. Ze zag dat ik keek en gaf me een knipoog. Op een gegeven moment zag ik dat Sandra bij Rob even op schoot ging zitten en met haar billen over zijn stijve paal zat te wrijven terwijl hij in haar tieten kneep.

We voeren terug naar de haven waar Truus en ik van boord gingen om diverse inkopen te doen. Truus schoot alleen een zomerjurkje aan en ik een shirt met een korte broek. We reden eerst naar het huis van Truus die nog even een wasje wilde draaien. Terwijl ze de wasmachine vulde ging ik achter haar staan tilde haar jurkje omhoog en drukte mijn lul tussen haar billen en ik kneedde haar geweldige borsten.

Kom dan maar mee want ik heb ook wel weer zin in jou. Haar jurkje vloog uit evenals mijn shirt en broek en we doken tongend op het bed en grepen elkaar bij kont en kut. Met de benen wijd ontving ze mijn inmiddels hard geworden lul die ik tot aan de wortel bij haar naar binnen stak. Binnen een paar minuten bereikten we ons orgasme.

Met Sandra heb ik afgesproken om wat langer weg te blijven. In de kajuit lagen mijn vader Rob en Sandra naakt met de armen om elkaar hevig te te tongen hun handen lagen op elkaars billen. We zaten nog maar net in de kuip toen Sandra en Rob met de armen om elkaar uit de kajuit stapten. Je vader en ik konden niet van elkaar afblijven dus zijn we maar lekker naar bed gegaan en ik moet zeggen wat neuken betreft valt de appel niet ver van de stam.

We voeren weer naar de afgelegen plek om de nacht met elkaar door te brengen zonder pottenkijkers. De dames gaven er de voorkeur aan om nu eens te ruilen van bedpartner waar waar mijn vader en ik enthousiast mee instemden. Nadat we elkaar al zoenend veel plezier hadden toegewenst verdween Rob haastig met mijn geile vriendin naar de kapiteinshut en ik ging met veel neukzin met haar moeder naar de andere slaapplaats.

Ik begon eerst hevig met Truus te tongen zakte via haar heerlijke grote borsten met de lekkere harde tepels, naar beneden stak daarna mijn tong in haar navel en eindigde mijn liktocht tussen haar inmiddels drijfnatte schaamlippen.

Ook haar clit kreeg een intense zuigbeurt waarna ze mijn mond en gezicht volspoot met haar liefdessappen. Trillend met een ingehouden gilletje kwam ze klaar. Met mijn mond vol van haar sappen vond ik haar mond en gaf haar zo een gedeelte terug.

Als vanzelf gleed mijn superstijve lul tussen haar gezwollen schaamlippen haar neukgrot binnen. Het duurde niet lang of ik spoot een enorme hoeveelheid sperma tegen haar baarmoeder. Met een harde kreun kwam ze nogmaals tot een geweldig orgasme en bleef toen hijgend en daarna doodstil liggen. Zo hevig ben ik nog nooit verwend. Mijn lul was eindelijk verslapt en glipte uit haar kutje. Ik rolde van haar af en met de armen om elkaar vielen we in een diepe slaap. Ik legde mijn hand op haar hoofd en streek liefdevol over haar haren.

Ik trok haar op me en onze monden vonden elkaar. Ze ging zitten en liet zich met haar geopende schaamlippen over mijn ODOL zakken. Als een amazone begon ze me te berijden tot we beiden weer vrij snel een enorm orgasme beleefden.

Alsof Sandra ons had gehoord klonk er een harde gil gevolgd door een schreeuw van Rob ten teken dat ook zij weer een vruchtbare neukpartij achter de rug hadden. Omdat het nog vroeg in de morgen was besloten we nog een lekkere tuk te doen. Ik lag achter Truus met mijn lul tussen haar volle billen met mijn handen op haar heerlijke voorgevel en zoende in haar nek en zoog zachtjes aan haar oorlelletje.

Ik werd wakker doordat Truus opstond om naar de wc te gaan. Ik zwier een been over sexverhaal lezen…. Dit verhaal gaat over een cliënt van mij genaamd Iris. Iris woont in een huis voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo plaste en poepte ze af en toe in haar bed of in haar broek en deed nog wel meer van dat soort dingen maar daar later meer over. Ze veegde haar billen nooit goed af. Eerst geloofde ik dat niet zo, stiekem vond ik het idee wel geil.

Ik plaste als ik thuis sexverhaal lezen…. Ik was aan het shoppen in een center en kwam langs een klein winkeltje met lingerie. Ik stapte snel de winkel uit, ik moet toegeven dat ik geil aan het worden was.

Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen. Anaal , Groepsex , Superjong , Vaginaal. Anaal , extreem , fetish , poep. Geil , verkracht , Vingeren. Anaal , Pijpen , plas , poep. Hoe graag hij het ook wilde, hij kon zijn keiharde erectie niet verbergen, ondanks dat hij een wijde zwembroek had aangedaan.

Nadat hij een goddelijk kwartier haar tieten had ingesmeerd ging hij naar beneden en schrok toen zijn tante plotseling omhoog kwam en haar bikinibroekje uittrok. Ze keek hem met haar meest verleidelijke blik aan en moest even kreunen toen zijn gladde vingers haar clitoris gevonden hadden.

Hij had nu zo ongeveer wel door dat zijn tante sex met hem wilde hebben, dus besloot hij zijn beperkte ervaring op haar los te laten. Harry schrok er een beetje van toen ze begon te kreunen en vroeg of hij haar pijn gedaan had. Ga eens op je rug liggen en trek die boxershort uit. Hij kwam bijna klaar toen zijn geile tante zijn pik in haar mond liet verdwijnen. Hier had hij jarenlang over gefantaseerd en nu werd het werkelijkheid. Ze begon hem geil te pijpen totdat ze de heerlijke jeuk in haar kutje niet meer aankon.

Hou geen rekening met mijn orgasme, maar spuit mijn natte kut helemaal vol. Ik ben jouw geile slet en ik wil je zaad in me voelen. Dat stukje over die geile slet was genoeg voor Harry die zijn grote pik in de kletsnatte kut van Henriette liet glijden.

Hij begon haar zonder omhaal te neuken en na een minuut of vijf voelde ze dat ze in een heerlijk lang orgasme terecht zou komen. De grote pik van haar neef zorgde ervoor dat haar kutwand als strakke handschoen om zijn lul heen zat. Ze wist nu al dat ze verslaafd was aan deze lul en wat er ook gebeurde, ze zou hem niet meer laten gaan. Desnoods moesten ze verhuizen naar een ander land, waar ze als man en vrouw door het leven zouden kunnen gaan, want ze wilde elke dag zijn pik in haar geile kut voelen.

Harry had geen flauw idee van wat er allemaal door het hoofd van zijn tante ging, maar wist wel dat hij het liefst na het neuken op zijn knieën zou gaan en vragen of zijn tante met hem wilde gaan trouwen. Daar moest Henriette om glimlachen. Haar neef had nog het idee dat voor het zingen de kerk uit een goede anticonceptiemethode was.

Spuit de kut van je geile hoer helemaal vol. Ze merkte dat zij daar niet alleen opgewonden van raakte , maar dat het haar neef ook niet onberoerd liet. Met een paar laatste ferme stoten liet hij zijn pik tot aan de wortel in haar kut verdwijnen en begon al zijn opgekropte zaad tegen haar baarmoeder aan te spuiten. Die van haar ex-man, kwam nauwelijks tot de helft van wat haar neef had hangen.

Ze kwam in een orgasme terecht die zijn weerga niet kende en moest, nadat hij haar helemaal volgespoten had, even bijkomen en een slokje drinken nemen. Harry, die ondertussen een beetje was bijgekomen, keek haar serieus aan en zei alleen maar:

familie sex dikke tieten knijpen