Keihard genomen worden pjes mobiel

keihard genomen worden pjes mobiel

Dat is ook niet zo gek: Deze review is daarom voor een groot gedeelte gemaakt aan de hand van vragen die GoT-bezoekers stelden na een oproep in de topics over de Touch Diamond en de Diamond2.

Die vragen gingen vooral over het dagelijks gebruik van het toestel: Hoe typt het toetsenbord? Is er een led-indicator die aangeeft dat je een oproep hebt gemist? En de belangrijkste vraag is natuurlijk: In de aanloop naar de release hebben we drie verschillende versies van de Diamond2 gezien. De eerste had dezelfde knoppen als bijvoorbeeld de Touch HD onder het scherm: Opnemen, Home, Back en Ophangen.

Microsoft vroeg HTC echter om een hardwareknop met een Windows-logo op het toestel te zetten. Toen zat HTC met een probleem: Lang was daar geen oplossing voor, maar die is er te elfder ure toch gekomen: HTC heeft het icoontje onder de Ophangen-knop geplaatst. Deze oplossing vinden we niet erg fraai: Een ander opmerkelijk verschil met de Diamond is de achterzijde van het toestel. Een van de belangrijkste eyecatchers van de Diamond is de hoekige achterkant, al heeft deze als nadeel dat het toestel niet stabiel op tafel lijkt te kunnen liggen.

De Diamond2 heeft een volledig gladde achterkant: De Diamond2 is iets groter, dikker en zwaarder dan zijn voorganger. Dat verschil is in de praktijk goed te voelen. Waar de Diamond nog omschreven kan worden als een compact toestel, zeker voor een smartphone, is de Diamond2 duidelijk van een ander formaat. Doordat het toestel ook langer is, voelt hij iets minder comfortabel aan. Het toestel dat door Tweakers. Zo ontbraken de handleiding en de cd met software. Bovendien was de software volgens HTC nog niet af, al vielen ons nauwelijks nog bugs of andere ongerechtigdheden op.

De doos van de Diamond2 bevat een headset en een usb-kabel, die samen met een adapter ook de lader vormt. Het verlichte logo op de lader van de Diamond, waarmee wordt aangegeven dat de telefoon wordt opgeladen, ontbreekt op de lader van de Diamond2.

Met het reviewexemplaar werd verder nog een leren hoesje meegeleverd, dat precies om het toestel past en handig in het gebruik is. In de retailexemplaren ontbreken die volgens reacties op GoT. Waar de eerste Touch Diamond als een heus stijlicoon werd gepresenteerd, geldt dat voor de Diamond2 in veel mindere mate.

Het toestel is beslist niet lelijk, maar er is in de tien maanden sinds de release van de Touch Diamond het nodige veranderd en een elegant, dun Windows Mobile-toestel is allang geen uitzondering meer.

Het scherm meet 3,2" en geeft x pixels weer, de hoogste resolutie die momenteel op de markt is. Daarmee lijkt het toestel nog het meest op de Touch HD, die een 3,8"-scherm heeft en eveneens met vier knoppen onder het scherm is uitgerust. Het scherm is wat meer verzonken dan bij de Diamond en de Touch HD: Dat heeft onder bepaalde omstandigheden de vervelende bijwerking dat nagels of een stylus niet goed over het scherm kunnen 'glijden'.

Dat effect doet zich overigens niet heel vaak voor. Het scherm voelt ook zachter aan dan die van de Diamond en de Touch HD: Het voordeel is dat er minder snel krassen op het beeldscherm komen: Het scherm werkt, na enige gewenning, beter dan de schermen van de Touch HD en de Diamond: Het is echter nog niet vergelijkbaar met de capacitieve schermen van onder meer de iPhone en de T-Mobile G1.

Nieuw aan de voorkant is de zoombar, die onder meer in Opera Mobile en bij het bekijken van foto's van pas komt. In de eerste Diamond moest de centrale ronde knop worden gebruikt om in- of uit te zoomen.

De toegevoegde waarde van het balkje is beperkt: Het is wel een aardige opvulling van de anders loze ruimte onder het scherm, maar het opschrift is onder veel omstandigheden slecht zichtbaar.

Firefighter2 wilde weten hoe de Diamond2 laat zien dat de telefoon opgeladen wordt of dat er een nieuw bericht is. De indicators van de eerste Diamond, die achter de centrale bedieningstoets zaten, zijn vervangen door een eenvoudig ledje links naast de speaker boven het scherm. Een rode kleur geeft aan dat het toestel wordt opgeladen, en als dat klaar is wordt het ledje groen. Als hij groen knippert, is er een nieuw bericht.

Er zijn geen ledjes om de status van bluetooth en wifi aan te geven. De stylus, waar Pedr0 naar vroeg, zit net als bij de Diamond en de Touch HD rechts onderaan in het toestel. De stylus is nog wel magnetisch, maar pas in de allerlaatste halve millimeter trekt de magneet de stylus naar binnen.

Een van de belangrijkste aspecten is de accuduur, en onder andere Crusader was daar nieuwsgierig naar. Als de Diamond2 een beetje intensief wordt gebruikt, houdt een acculading het ruim een dag uit. Als je het toestel nauwelijks uit je zak haalt, gaat de accu uiteraard langer mee: Terwijl de Diamond2 dezelfde processor als zijn voorganger heeft, is het werkgeheugen vergroot van MB naar MB. De MHz-Qualcomm-cpu maakt dat alles redelijk soepel verloopt. Het openen en sluiten van applicaties voelt iets sneller aan dan bij eerdere HTC-toestellen, maar veel verschil is er niet.

Het grotere geheugen, waar Fried naar vroeg, biedt weinig voordeel. Als er geen applicaties draaien, schommelt het geheugengebruik al tussen 60 en 70 procent.

Dat is vergelijkbaar met de Touch Diamond. De TouchFlo-interface heeft daarop invloed, maar Push Internet lijkt ook een boosdoener: Opera nam op de eerste Diamond vaak vijf tot tien procent van het werkgeheugen in beslag. De Diamond2 heeft alle draadloze verbindingen aan boord die je van een moderne smartphone mag verwachten: Alle technieken werken naar behoren.

Het bereik van de Diamond2 is vrij goed, maar niet optimaal: Het bereik lijkt iets beter dan dat van de eerste Diamond, al was dat niet goed vast te stellen. De belkwaliteit is redelijk tot goed, maar klinkt in vergelijking met bijvoorbeeld Nokia-toestellen enigszins blikkerig. De gps, waar CLB graag meer over wilde weten, werkt prima.

Een cold fix bij de gps duurt ongeveer een minuut of vier. Via a-gps weet het toestel na een seconde of tien ongeveer waar hij is, waarna nog twintig seconden kan duren voordat de exacte locatie is vastgesteld.

De gps werkt ook binnenshuis, zij het lang niet altijd. De Diamond2 wordt geleverd met Microsoft Windows Mobile 6. Tot die tijd zorgt de nieuwe versie van TouchFlo3D ervoor dat je de Windows-interface bijna niet tegenkomt. Er zijn nog een paar plekken waar de stylus nog goed van past komt, zoals in de inbox van de mailapplicatie, waar scrollen nog altijd via een zijbalk kan.

HTC heeft nog geen alternatief voor de mailapplicatie, al kunnen de headers in de TouchFlo-interface in de tab 'e-mail' en bij de contactpersonen worden bekeken. De TouchFlo-software voelt een tikkeltje sneller aan dan bij de eerste Diamond, maar zoals gezegd is de software is nog niet klaar.

Over de snelheid van het toestel kunnen dus eigenlijk, wellicht tot teleurstelling van BeQuietAndDrive , nog geen conclusies getrokken worden. HTC heeft alle popup-menu's in de Windows-interface vervangen door grotere menu's, die bij de TouchFlo-look passen. Die menuvervanging is onderdeel van het TouchFlo-pakket: De nieuwe look is ook doorgetrokken naar veel instellingen-menu's. Waar het standaard bij Windows al niet moeilijk is om contact met een draadloos netwerk te leggen, heeft HTC het nog eenvoudiger gemaakt: Het maken van een verbinding met een draadloos netwerk gaat op die manier moeiteloos.

Hoewel de nieuwe menu's veel beter te bedienen zijn, hebben ze een duidelijk nadeel: Daardoor moet een gebruiker vaak scrollen om een bepaalde functie te vinden. Wie niet bekend is met de menu-opties, zal daarom nog langer doen over het vinden van een functie. Het went na een tijdje, maar in eerste instantie zullen weinig gebruikers er tijdwinst mee boeken. Het scrollen werkt over het algemeen een stuk beter.

Onder andere in de standaardinterface van Windows Mobile - bijvoorbeeld onder All Settings - en in de Youtube-applicatie van HTC werkt het scrollen stukken soepeler. Overigens kan TouchFlo op de Diamond2, in tegenstelling tot de Touch Pro2, niet horizontaal worden weergegeven.

Een van de opvallendste wijzigingen is de 'people centered'-interface van TouchFlo, die verstopt zit onder de tab 'Mensen' en die wordt weergegeven bij de details van contacten. Dit blijkt een van de nuttigste wijzigingen ten opzichte van de Touch Diamond en de Touch HD te zijn. De contacten-applicatie die standaard in Windows Mobile zit, is verouderd en zonder stylus eigenlijk onwerkbaar.

De HTC-versie werkt met zijn grotere knoppen en het kinetische scrollen een stuk prettiger. Dat details, sms'jes, mails en gemiste gesprekken per contactpersoon te vinden zijn, scheelt een hoop gezoek in de algemene inboxen.

Alle mail die wordt gedownload, wordt gearchiveerd per contactpersoon, ook al was die mail drie jaar geleden verzonden. Daarmee vormt het een mooi archief voor grote e-mailboxen, zoals JFWiet graag ziet. Op de Diamond2 zit een nieuwe wekker, die is opgenomen in de TouchFlo-interface. Het instellen van een alarm is een eitje, maar wie 's ochtends met zijn slaperige hoofd het geluid wil uitzetten, moet priegelen: Sommige applicaties van andere ontwikkelaars hebben wel grote knoppen om een alarm uit te zetten, en het was beter geweest als HTC daar een voorbeeld aan had genomen.

De Agenda-tab in TouchFlo, waar Knijnevel benieuwd naar was, is een mislukking. De vervanging voor de eveneens onwerkbare standaardkalender van Windows Mobile is niet geschikt voor intensief gebruik. Het irritantste is de invoer van nieuwe items in de agenda: Het bekijken van afspraken is eveneens lastig: Het is onduidelijk waarom: TouchFlo heeft immers een Weer-tab.

Heel hinderlijk is dat in de Home-tab nog steeds precies twee afspraken worden weergegeven, die bovendien allebei uiterlijk één dag in de toekomst mogen plaatsvinden.

Het aantal weergegeven afspraken kan niet worden aangepast. Wie zijn agenda voor de rest van de week wil zien, zal daarom naar de Agenda-tab moeten navigeren. Push Internet, waarbij bepaalde sites op gezette tijden in de achtergrond worden gedownload, zodat de gebruiker geen laadtijd heeft, is een aardige toevoeging. Wel kent het systeem de nodige beperkingen: Ook kan de gebruiker alleen een vast interval voor het ophalen van de pagina's ingeven: Een update van een pagina wordt aangegeven met een groen icoontje achter de naam van de pagina.

Bij push internet wordt alleen de hoofdpagina van een site geladen; wie doorklikt, moet dus alsnog wachten. Met echte 'push'-technologie heeft de functie niets te maken, maar de snelheidswinst is aanzienlijk: Zonder push internet is dat ongeveer twintig seconden. Een van de belangrijkste aspecten van software op een touchscreentelefoon is het onscreen-toetsenbord.

Ook Tito wilde weten hoe dat op de Diamond2 werkt. De ervaringen met het toetsenbord zijn niet onverdeeld positief. Bij het typen zullen veel mensen de neiging krijgen toch maar de stylus erbij te pakken: Wie zijn nagels gebruikt, kan beter met het toetsenbord overweg, maar complete e-mails op de Diamond2 uittikken is geen pretje. In landscape-formaat - sms'jes en mailtjes tikken kan op de Diamond2 ook met liggend beeldscherm - staan de toetsen recht onder elkaar, waardoor het iets lastiger is bepaalde letters te raken.

Speciale karakters kunnen voortaan gekozen worden door een letter lang vast te houden en vervolgens het juiste karakter te selecteren. De 'ë' en de 'é' zijn nu dus via de 'e' bereikbaar en dat is een stuk handiger dan de negen pagina's met speciale karakters die het vorige toetsenbord bood. Overigens zijn er gratis alternatieven voor het toetsenbord te krijgen; wie ontevreden is, kan dus ook een ander toetsenbord proberen. Een andere invoermethode is handschriftherkennning.

De Transcriber-software herkent overal op het scherm geschreven letters, maar werkt langzaam en onnauwkeurig. Deze functie is vermoedelijk alleen geschikt voor demonstraties op feestjes. De camera, waar Patriick naar vroeg, heeft een resolutie van 5 megapixels, evenveel als de Touch HD en een stuk meer dan de Touch Diamond. HTC heeft nooit smartphones gemaakt met camera's die zich konden meten met de top van de markt, en ook nu is dat niet het geval.

Er is geen flitser aanwezig, waardoor foto's maken in het donker geen optie is. Als de omstandigheden goed zijn, kunnen er redelijk scherpe plaatjes gemaakt worden, maar voor meer dan snapshots is de Diamond2 eigenlijk niet geschikt.

De camera van de Diamond2 is te activeren door een softkey op de Home-tab van TouchFlo, waardoor de camera een stuk sneller te bereiken is. De camerasoftware start ook relatief vlot op: Een hardwarematige cameraknop heeft de Diamond2 niet. De camerasoftware is iets uitgebreider geworden, maar kan nog lang niet concurreren met cameratelefoons van andere merken. De instellingen zijn vrij beperkt en sorteren over het algemeen maar weinig effect.

Een groot voordeel van de Diamond2 is de luidspreker: Met de Diamond2 moet dat probleem zijn opgelost: Dat wil niet zeggen dat er goed geluid uit de speaker komt. Wie de meegeleverde headset aansluit, zal ook niet van het geluid gecharmeerd zijn, maar met een betere headset neemt de kwaliteit navenant toe. De multimediatoepassingen zijn belangrijk voor een consumententoestel als de Diamond2.

De muziekspeler van TouchFlo zal voor veel mensen wellicht te wensen overlaten, maar de interface is sterk verbeterd en lijkt op die van contactpersonen: Helaas voor mensen als Hyp Hyper , die hoopten dat de sound lag van HTC-smartphones verholpen zou zijn, hikt de muziek zo nu en dan nog steeds, al lijken de problemen een stuk kleiner dan in de begintijd van de eerste Diamond. Filmpjes bekijken gaat op de Diamond2 uitstekend: Net als bij de eerste Diamond heeft HTC weer een YouTube-client meegeleverd, waarmee het zoeken naar en laden van filmpjes iets sneller verloopt dan bij de voorganger.

De Diamond2 is duidelijk minder bedoeld als fashion statement dan de eerste Diamond. Diverse frutsels die de eerste Diamond onderscheidden van andere smartphones, zoals de led-indicators rond de centrale bedieningsknop en het oplichtende logo op de lader, zijn verdwenen.

De afwerking van het toestel is door de metalen onderdelen en de gladde achterkant zakelijker geworden: Op sommige punten is de Diamond2 een duidelijke verbetering ten opzichte van eerdere HTC-modellen. Daarbij springt de software het meest in het oog: Ook zit het TouchFlo-jasje strakker om Windows Mobile heen, waardoor de vaak verfoeide standaardinterface van het OS vrijwel nergens meer terugkomt, op een paar vervelende uitzonderingen na.

Het onscreen toetsenbord werkt aardig, maar is niet geschikt om veel op te typen: Het is desondanks voor HTC-toestelbezitters te hopen dat de fabrikant de nieuwe software ook voor zijn andere smartphones beschikbaar maakt. De hardware is vrijwel niet veranderd: Toch voelt het toestel sneller aan dan de Touch Diamond. De camera is beter, maar kan zich nog steeds niet meten met de top van de markt en is daar ook eigenlijk niet voor bedoeld. Het antwoord daarop hangt natuurlijk af van de persoon: Wie een nieuw toestel zoekt en de keuze heeft tussen de oude en de nieuwe versie, is met de Diamond2 in elk geval beter af.

De Diamond2 is ondanks zijn tekortkomingen een elegant en fijn toestel, dat het in de winkel zeker niet slecht zal doen. Het moet echter raar lopen wil het net zo goed verkopen als de destijds revolutionaire Touch Diamond. Wellicht had HTC iets langer met de opvolger moeten wachten, zodat er meer verbeteringen doorgevoerd konden worden. Op het wensenlijstje staan in elk geval nog een snellere processor, zoals een 1GHz-Snapdragon, en het meeleveren van Windows Mobile 6.

Ook zouden veel mensen de komst van een Android-versie van de Diamond toejuichen, al is het niet waarschijnlijk dat HTC die in het vat heeft zitten. Volg tweakers Like Tweakers Rss-feeds. Tweakers vormt samen met Tweakers Elect , Hardware. Wij stellen technologie op de proef 34,2K 78,3K. Cookies op Tweakers Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen.

Ga verder Meer informatie. Scherm Het scherm meet 3,2" en geeft x pixels weer, de hoogste resolutie die momenteel op de markt is.

U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei. Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden. Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt.

Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken.

Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert. Bewaar dat voor een vijfde date. Als u doodstil bent, is het voor het meisje net alsof ze met een ninja aan het seksen is. Vertrouw ons, vrouwen vinden dat geweldig. Als ze positief reageert, kunt u verder gaan door dingen te zeggen als: Je bent zo nat. Quid quo pro , luidt het bekende gezegde. Net als zij niet verplicht om uw vleesstok in de mond te nemen, hoeft u ook niet per se haar oraal te bevredigen.

Mocht u wel onder het bureautje willen gaan, complimenteer haar dan vooral over hoe mooi het daaronder allemaal is. Ze doen vaak meer pijn bij hen dan bij uzelf. Ga dus niet zeuren over het feit dat u niet kunt klaarkomen met een condoom om. Zorg ervoor dat u leert klaarkomen met een condoom om.

Er is niets opwindender voor de vrouw dan te bekijken hoe het zaad uit uw geslachtsdeel druppelt. Ga er echter niet derhalve van uit dat ze het prettig vindt wanneer u klaarkomt in haar gezicht.

Als afsluiter geeft Leigh nog één wijze tip die u voor altijd in uw oren moet knopen:

.

Vrouw zoekt sex zonder condoom anaal

De contacten-applicatie die standaard in Windows Mobile zit, is verouderd en zonder stylus eigenlijk onwerkbaar. De HTC-versie werkt met zijn grotere knoppen en het kinetische scrollen een stuk prettiger. Dat details, sms'jes, mails en gemiste gesprekken per contactpersoon te vinden zijn, scheelt een hoop gezoek in de algemene inboxen.

Alle mail die wordt gedownload, wordt gearchiveerd per contactpersoon, ook al was die mail drie jaar geleden verzonden. Daarmee vormt het een mooi archief voor grote e-mailboxen, zoals JFWiet graag ziet. Op de Diamond2 zit een nieuwe wekker, die is opgenomen in de TouchFlo-interface. Het instellen van een alarm is een eitje, maar wie 's ochtends met zijn slaperige hoofd het geluid wil uitzetten, moet priegelen: Sommige applicaties van andere ontwikkelaars hebben wel grote knoppen om een alarm uit te zetten, en het was beter geweest als HTC daar een voorbeeld aan had genomen.

De Agenda-tab in TouchFlo, waar Knijnevel benieuwd naar was, is een mislukking. De vervanging voor de eveneens onwerkbare standaardkalender van Windows Mobile is niet geschikt voor intensief gebruik. Het irritantste is de invoer van nieuwe items in de agenda: Het bekijken van afspraken is eveneens lastig: Het is onduidelijk waarom: TouchFlo heeft immers een Weer-tab.

Heel hinderlijk is dat in de Home-tab nog steeds precies twee afspraken worden weergegeven, die bovendien allebei uiterlijk één dag in de toekomst mogen plaatsvinden. Het aantal weergegeven afspraken kan niet worden aangepast. Wie zijn agenda voor de rest van de week wil zien, zal daarom naar de Agenda-tab moeten navigeren. Push Internet, waarbij bepaalde sites op gezette tijden in de achtergrond worden gedownload, zodat de gebruiker geen laadtijd heeft, is een aardige toevoeging.

Wel kent het systeem de nodige beperkingen: Ook kan de gebruiker alleen een vast interval voor het ophalen van de pagina's ingeven: Een update van een pagina wordt aangegeven met een groen icoontje achter de naam van de pagina. Bij push internet wordt alleen de hoofdpagina van een site geladen; wie doorklikt, moet dus alsnog wachten. Met echte 'push'-technologie heeft de functie niets te maken, maar de snelheidswinst is aanzienlijk: Zonder push internet is dat ongeveer twintig seconden.

Een van de belangrijkste aspecten van software op een touchscreentelefoon is het onscreen-toetsenbord. Ook Tito wilde weten hoe dat op de Diamond2 werkt. De ervaringen met het toetsenbord zijn niet onverdeeld positief. Bij het typen zullen veel mensen de neiging krijgen toch maar de stylus erbij te pakken: Wie zijn nagels gebruikt, kan beter met het toetsenbord overweg, maar complete e-mails op de Diamond2 uittikken is geen pretje.

In landscape-formaat - sms'jes en mailtjes tikken kan op de Diamond2 ook met liggend beeldscherm - staan de toetsen recht onder elkaar, waardoor het iets lastiger is bepaalde letters te raken. Speciale karakters kunnen voortaan gekozen worden door een letter lang vast te houden en vervolgens het juiste karakter te selecteren.

De 'ë' en de 'é' zijn nu dus via de 'e' bereikbaar en dat is een stuk handiger dan de negen pagina's met speciale karakters die het vorige toetsenbord bood. Overigens zijn er gratis alternatieven voor het toetsenbord te krijgen; wie ontevreden is, kan dus ook een ander toetsenbord proberen.

Een andere invoermethode is handschriftherkennning. De Transcriber-software herkent overal op het scherm geschreven letters, maar werkt langzaam en onnauwkeurig. Deze functie is vermoedelijk alleen geschikt voor demonstraties op feestjes. De camera, waar Patriick naar vroeg, heeft een resolutie van 5 megapixels, evenveel als de Touch HD en een stuk meer dan de Touch Diamond.

HTC heeft nooit smartphones gemaakt met camera's die zich konden meten met de top van de markt, en ook nu is dat niet het geval. Er is geen flitser aanwezig, waardoor foto's maken in het donker geen optie is. Als de omstandigheden goed zijn, kunnen er redelijk scherpe plaatjes gemaakt worden, maar voor meer dan snapshots is de Diamond2 eigenlijk niet geschikt. De camera van de Diamond2 is te activeren door een softkey op de Home-tab van TouchFlo, waardoor de camera een stuk sneller te bereiken is.

De camerasoftware start ook relatief vlot op: Een hardwarematige cameraknop heeft de Diamond2 niet. De camerasoftware is iets uitgebreider geworden, maar kan nog lang niet concurreren met cameratelefoons van andere merken. De instellingen zijn vrij beperkt en sorteren over het algemeen maar weinig effect.

Een groot voordeel van de Diamond2 is de luidspreker: Met de Diamond2 moet dat probleem zijn opgelost: Dat wil niet zeggen dat er goed geluid uit de speaker komt.

Wie de meegeleverde headset aansluit, zal ook niet van het geluid gecharmeerd zijn, maar met een betere headset neemt de kwaliteit navenant toe.

De multimediatoepassingen zijn belangrijk voor een consumententoestel als de Diamond2. De muziekspeler van TouchFlo zal voor veel mensen wellicht te wensen overlaten, maar de interface is sterk verbeterd en lijkt op die van contactpersonen: Helaas voor mensen als Hyp Hyper , die hoopten dat de sound lag van HTC-smartphones verholpen zou zijn, hikt de muziek zo nu en dan nog steeds, al lijken de problemen een stuk kleiner dan in de begintijd van de eerste Diamond.

Filmpjes bekijken gaat op de Diamond2 uitstekend: Net als bij de eerste Diamond heeft HTC weer een YouTube-client meegeleverd, waarmee het zoeken naar en laden van filmpjes iets sneller verloopt dan bij de voorganger.

De Diamond2 is duidelijk minder bedoeld als fashion statement dan de eerste Diamond. Diverse frutsels die de eerste Diamond onderscheidden van andere smartphones, zoals de led-indicators rond de centrale bedieningsknop en het oplichtende logo op de lader, zijn verdwenen.

De afwerking van het toestel is door de metalen onderdelen en de gladde achterkant zakelijker geworden: Op sommige punten is de Diamond2 een duidelijke verbetering ten opzichte van eerdere HTC-modellen.

Daarbij springt de software het meest in het oog: Ook zit het TouchFlo-jasje strakker om Windows Mobile heen, waardoor de vaak verfoeide standaardinterface van het OS vrijwel nergens meer terugkomt, op een paar vervelende uitzonderingen na. Het onscreen toetsenbord werkt aardig, maar is niet geschikt om veel op te typen: Het is desondanks voor HTC-toestelbezitters te hopen dat de fabrikant de nieuwe software ook voor zijn andere smartphones beschikbaar maakt. De hardware is vrijwel niet veranderd: Toch voelt het toestel sneller aan dan de Touch Diamond.

De camera is beter, maar kan zich nog steeds niet meten met de top van de markt en is daar ook eigenlijk niet voor bedoeld. Het antwoord daarop hangt natuurlijk af van de persoon: Wie een nieuw toestel zoekt en de keuze heeft tussen de oude en de nieuwe versie, is met de Diamond2 in elk geval beter af.

De Diamond2 is ondanks zijn tekortkomingen een elegant en fijn toestel, dat het in de winkel zeker niet slecht zal doen. Het moet echter raar lopen wil het net zo goed verkopen als de destijds revolutionaire Touch Diamond.

Wellicht had HTC iets langer met de opvolger moeten wachten, zodat er meer verbeteringen doorgevoerd konden worden. Op het wensenlijstje staan in elk geval nog een snellere processor, zoals een 1GHz-Snapdragon, en het meeleveren van Windows Mobile 6. Ook zouden veel mensen de komst van een Android-versie van de Diamond toejuichen, al is het niet waarschijnlijk dat HTC die in het vat heeft zitten.

Volg tweakers Like Tweakers Rss-feeds. Tweakers vormt samen met Tweakers Elect , Hardware. Wij stellen technologie op de proef 34,2K 78,3K. Cookies op Tweakers Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Ga verder Meer informatie. Scherm Het scherm meet 3,2" en geeft x pixels weer, de hoogste resolutie die momenteel op de markt is.

Uiterlijk Nieuw aan de voorkant is de zoombar, die onder meer in Opera Mobile en bij het bekijken van foto's van pas komt. Accu Een van de belangrijkste aspecten is de accuduur, en onder andere Crusader was daar nieuwsgierig naar. Geheugen Terwijl de Diamond2 dezelfde processor als zijn voorganger heeft, is het werkgeheugen vergroot van MB naar MB.

Netwerk De Diamond2 heeft alle draadloze verbindingen aan boord die je van een moderne smartphone mag verwachten: Nog geen Windows Mobile 6. De nieuwe TouchFlo3D Er zijn nog een paar plekken waar de stylus nog goed van past komt, zoals in de inbox van de mailapplicatie, waar scrollen nog altijd via een zijbalk kan. Nieuwe toepassingen Een van de opvallendste wijzigingen is de 'people centered'-interface van TouchFlo, die verstopt zit onder de tab 'Mensen' en die wordt weergegeven bij de details van contacten.

Push Internet Push Internet, waarbij bepaalde sites op gezette tijden in de achtergrond worden gedownload, zodat de gebruiker geen laadtijd heeft, is een aardige toevoeging. Onscreen toetsenbord Een van de belangrijkste aspecten van software op een touchscreentelefoon is het onscreen-toetsenbord. Specs en prijzen 3.

Hardware en netwerk 5. Bijna hetzelfde, maar toch anders 8. HTC ziet verkopen dalen Nieuws van 1 mei Microsoft stelt Windows Mobile 6. Reacties 59 - Moderatie-faq. Kwaliteit - beste threads eerst Kwaliteit - slechtste threads eerst Tijd - oudste threads eerst Tijd - nieuwste threads eerst Weergave: Laten we beginnen met: HTC Touch Diamond2 het plaatje detoneert nogal met de verder maagdelijke metalen behuizing.

Is het een afbeelding, is het erin gegraveerd, erin gelaserd? Komt uiteraard door het scherm en is ook niet echt on-acceptabel.. Als je ziet hoeveel mensen er met een iPhone lopen die nog stukje groter is: Waarom wordt er een review geschreven met een previewmodel vraag ik me dan af?

Uiteraard netjes dat het vermeld wordt dat dit niet de final versie is, maar wacht dan een maandje totdat je die krijgt? Is het werkelijk zo'n touchscreen als de vroegere Qtek S en dergelijke? Als je een Touch Diamond2 hebt weet je toch dat dat de zoombar is? Persoonlijk zie ik er ook niet echt een meerwaarde van in, meer 'ruimtevulling' inderdaad! Tevens haal ik het volgende uit de handleiding: Andere bronnen spreken dit juist weer tegen en hebben het alleen over een 'klik' Zal mij een zorg zijn hoor, als die maar vastzit, maar ik ben toch wel benieuwd Accu is met een pre-final versie natuurlijk nog niks goeds over te zeggen, daarom ook jammer dat jullie genoegen hebben genomen om zo'n model te reviewen!

De TouchFlo-interface heeft daarop invloed Heeft dus invloed op het geheugengebruik? Hoeveel geheugen neemt dit in dan? Is de TouchFlo-interface ook uitgezet en is dit sneller werken? Mis ik in de review GPS had ik iets uitgebreider gezien.. Screenshotje van het een en ander had ook wel leuk geweest imho. Lijkt me niet te kloppen misschien alleen in het preview-exemplaar Verschillende bronnen bevestigen dat dit gewoon kan en ook op YouTube is dit te zien!

Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de speciale 'Inner Circle-knop', e-mail van geselecteerde contactpersonen categoriseren. Berichten van de personen uit de 'inner circle' van de gebruiker worden gegroepeerd en automatisch naar boven geschoven. Hiermee kan altijd direct gereageerd worden op e-mails van belangrijke contactpersonen.

HTC speelt hier naar eigen zeggen mee in op het feit dat mensen tegenwoordig overspoeld worden door e-mails en het lastig vinden hier prioriteit in aan te brengen. Ik ben benieuwd naar de agenda.

Ken zelf alleen de WM5. Leuk natuurlijk als het er grafisch wat geiler uit zou zien TouchFlo3D maar als dat niet zo is, dan houdt 't snel op.. Hadden ze dus beter moeten fixen lees ik.. Andere bronnen hebben het over 5 pagina's evenals de handleiding pagina 71!

Maar er kan dus ook niet ingesteld worden, elke 15 minuten van Zal lekker wat batterij vreten als dat ding elke keer update als je snachts ligt te slapen Het had wel leuk geweest om de verschillende layouts en toetsenborden te behandelen. Nu zie ik 1 landscape toetsenbord, terwijl er volgens mij wel meer mogelijkheden zijn..

Ik ken nog steeds geen flitsers die dat wel kunnen, misschien die XEON-dingen? Daar heb ik zelf nog nooit een device van gehad, maar zoals ook later wordt gezegd; een camera op een telefoon is meer voor snapshots.

Ik zou zeggen, laten we blij zijn dat hij leuke foto'tjes kan schieten met normaal licht en voor 't echte werk een digi-cam meenemen! Concurreren met andere telefoons hoeft ook niet. De main-functie van deze device is zeker geen camera-functie, koop daarvoor maar 'n SE-camera line mobieltje ofzo!

Foto's zijn best goed te noemen hoor: Dus moet het via het touchscreen.. Twee dingen moeten we helaas echt missen en dat is een flitsertje en een sluiterknop aan de zijkant van het toestel. Afdrukken van foto's gebeurt derhalve via het touchscreen door op het sluiter-icoontje te klikken. Een klein schamel zinnetje in de review over video'tjes kijken gaat er bij mij echt niet in. Het mainpunt van deze device is het absurde scherm met bijbehorende resolutie en dan wordt er gezegd 'een filmpje kijk gaat uitstekend' Ik geef m'n bek maar een gooi, maar dit vind ik wel een erg heikel punt aan deze review..

Erg minimaal in mijn opinie en een gemis in de review! Op het wensenlijstje staan in elk geval nog een snellere processor, Een ander groot voordeel en verschil ten opzichte van de normale Touch Diamond. Is dit niet gebeurd, is dit vergeten?

Werkt het relaxed, tot welke grootte, werkt het snel? Wat ik nog meer mis is het potentieel OverClocken van het toestel! Dit is besproken in het topic: Thx voor je uitgebreide reactie. Mooie TS trouwens in het topic en die wordt ook steeds mooier Even een reactie op punten ik ga niet op alles in, want je bent heeeel uitgebreid: Het zit er in elk geval 'in' en niet 'op'.

Waarrom wordt er een review geschreven met een previewmodel vraag ik me dan af? Andere bronnen spreken dit juist weer tegen en hebben het alleen over een 'klik' Zal mij een zorg zijn hoor, als die maar vastzit, maar ik ben toch wel benieuwd.

Heeft dus invloed op het geheugengebruik? Het had wel leuk geweest om de verschillende layouts en toetsenborden te behandelen. Een heel leuk aspect van deze review is dat hij gebaseerd is op gebruikersvragen! Waarvoor chapeau Leuker dan zo'n statische review die je soms weleens leest. Misschien nog een optie om een 'final' model te pakken te krijgen en die op dezelfde punten als deze review snel na te lopen en eventuele verschillen te vermelden dan?

Hoeft niet in een 'review', maar kan ook gewoon in het topic!! Zelf zou ik de Diamond2 eerst zonder 'skin' gaan gebruiken, maar dat terzijde! Dat van die andere ROM's zou kunnen, heb ik niet bij stil gestaan, my bad. Van die toetsenborden bijvoorbeeld.. Anders kleine vermelding dat er ook andere layouts beschikbaar zijn.

En over GPS en third party software heb je helemaal gelijk, niet bij stilgestaan. Stukje over microSDHC is idd leuk om er nog even bij te proppen! Anders even een test met dit prog doen: Nee hoor, het allerlaatste stukje trekt hij hem echt naar binnen.

Alleen dan heb je hem naar je gevoel er al bijna ingeduwd, denk ik. Niet zo nuttig als bij de vorige toestellen iig waar het wel een uitkomst was, vond ik. Werkloos en probeer je aan de slag te komen als reviewer?

Je had ook gewoon een sollicitatie kunnen sturen. Uit de reacties op het forum blijkt dat het leren hoesje er niet bij zit. Let er op dat het daaronder erg gevoelig kan zijn. Druk er niet op alsof het een deurbel is, of alsof u haar probeert te kietelen.

Druk zachtjes met alle vier uw vingers aan de buitenkant van haar vagina en werk uw weg langzaam naar binnen. Elke vagina is anders. U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei. Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden. Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt. Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken.

Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert. Bewaar dat voor een vijfde date. Als u doodstil bent, is het voor het meisje net alsof ze met een ninja aan het seksen is. Vertrouw ons, vrouwen vinden dat geweldig. Als ze positief reageert, kunt u verder gaan door dingen te zeggen als: Je bent zo nat. Quid quo pro , luidt het bekende gezegde. Net als zij niet verplicht om uw vleesstok in de mond te nemen, hoeft u ook niet per se haar oraal te bevredigen.

Mocht u wel onder het bureautje willen gaan, complimenteer haar dan vooral over hoe mooi het daaronder allemaal is. Ze doen vaak meer pijn bij hen dan bij uzelf. Ga dus niet zeuren over het feit dat u niet kunt klaarkomen met een condoom om.


keihard genomen worden pjes mobiel

Dat is ook niet zo gek: Deze review is daarom voor een groot gedeelte gemaakt aan de hand van vragen die GoT-bezoekers stelden na een oproep in de topics over de Touch Diamond en de Diamond2. Die vragen gingen vooral over het dagelijks gebruik van het toestel: Hoe typt het toetsenbord? Is er een led-indicator die aangeeft dat je een oproep hebt gemist? En de belangrijkste vraag is natuurlijk: In de aanloop naar de release hebben we drie verschillende versies van de Diamond2 gezien.

De eerste had dezelfde knoppen als bijvoorbeeld de Touch HD onder het scherm: Opnemen, Home, Back en Ophangen.

Microsoft vroeg HTC echter om een hardwareknop met een Windows-logo op het toestel te zetten. Toen zat HTC met een probleem: Lang was daar geen oplossing voor, maar die is er te elfder ure toch gekomen: HTC heeft het icoontje onder de Ophangen-knop geplaatst.

Deze oplossing vinden we niet erg fraai: Een ander opmerkelijk verschil met de Diamond is de achterzijde van het toestel. Een van de belangrijkste eyecatchers van de Diamond is de hoekige achterkant, al heeft deze als nadeel dat het toestel niet stabiel op tafel lijkt te kunnen liggen. De Diamond2 heeft een volledig gladde achterkant: De Diamond2 is iets groter, dikker en zwaarder dan zijn voorganger. Dat verschil is in de praktijk goed te voelen.

Waar de Diamond nog omschreven kan worden als een compact toestel, zeker voor een smartphone, is de Diamond2 duidelijk van een ander formaat. Doordat het toestel ook langer is, voelt hij iets minder comfortabel aan. Het toestel dat door Tweakers. Zo ontbraken de handleiding en de cd met software. Bovendien was de software volgens HTC nog niet af, al vielen ons nauwelijks nog bugs of andere ongerechtigdheden op. De doos van de Diamond2 bevat een headset en een usb-kabel, die samen met een adapter ook de lader vormt.

Het verlichte logo op de lader van de Diamond, waarmee wordt aangegeven dat de telefoon wordt opgeladen, ontbreekt op de lader van de Diamond2. Met het reviewexemplaar werd verder nog een leren hoesje meegeleverd, dat precies om het toestel past en handig in het gebruik is.

In de retailexemplaren ontbreken die volgens reacties op GoT. Waar de eerste Touch Diamond als een heus stijlicoon werd gepresenteerd, geldt dat voor de Diamond2 in veel mindere mate. Het toestel is beslist niet lelijk, maar er is in de tien maanden sinds de release van de Touch Diamond het nodige veranderd en een elegant, dun Windows Mobile-toestel is allang geen uitzondering meer. Het scherm meet 3,2" en geeft x pixels weer, de hoogste resolutie die momenteel op de markt is.

Daarmee lijkt het toestel nog het meest op de Touch HD, die een 3,8"-scherm heeft en eveneens met vier knoppen onder het scherm is uitgerust. Het scherm is wat meer verzonken dan bij de Diamond en de Touch HD: Dat heeft onder bepaalde omstandigheden de vervelende bijwerking dat nagels of een stylus niet goed over het scherm kunnen 'glijden'.

Dat effect doet zich overigens niet heel vaak voor. Het scherm voelt ook zachter aan dan die van de Diamond en de Touch HD: Het voordeel is dat er minder snel krassen op het beeldscherm komen: Het scherm werkt, na enige gewenning, beter dan de schermen van de Touch HD en de Diamond: Het is echter nog niet vergelijkbaar met de capacitieve schermen van onder meer de iPhone en de T-Mobile G1.

Nieuw aan de voorkant is de zoombar, die onder meer in Opera Mobile en bij het bekijken van foto's van pas komt. In de eerste Diamond moest de centrale ronde knop worden gebruikt om in- of uit te zoomen. De toegevoegde waarde van het balkje is beperkt: Het is wel een aardige opvulling van de anders loze ruimte onder het scherm, maar het opschrift is onder veel omstandigheden slecht zichtbaar.

Firefighter2 wilde weten hoe de Diamond2 laat zien dat de telefoon opgeladen wordt of dat er een nieuw bericht is. De indicators van de eerste Diamond, die achter de centrale bedieningstoets zaten, zijn vervangen door een eenvoudig ledje links naast de speaker boven het scherm. Een rode kleur geeft aan dat het toestel wordt opgeladen, en als dat klaar is wordt het ledje groen. Als hij groen knippert, is er een nieuw bericht. Er zijn geen ledjes om de status van bluetooth en wifi aan te geven.

De stylus, waar Pedr0 naar vroeg, zit net als bij de Diamond en de Touch HD rechts onderaan in het toestel. De stylus is nog wel magnetisch, maar pas in de allerlaatste halve millimeter trekt de magneet de stylus naar binnen.

Een van de belangrijkste aspecten is de accuduur, en onder andere Crusader was daar nieuwsgierig naar. Als de Diamond2 een beetje intensief wordt gebruikt, houdt een acculading het ruim een dag uit.

Als je het toestel nauwelijks uit je zak haalt, gaat de accu uiteraard langer mee: Terwijl de Diamond2 dezelfde processor als zijn voorganger heeft, is het werkgeheugen vergroot van MB naar MB. De MHz-Qualcomm-cpu maakt dat alles redelijk soepel verloopt.

Het openen en sluiten van applicaties voelt iets sneller aan dan bij eerdere HTC-toestellen, maar veel verschil is er niet. Het grotere geheugen, waar Fried naar vroeg, biedt weinig voordeel. Als er geen applicaties draaien, schommelt het geheugengebruik al tussen 60 en 70 procent. Dat is vergelijkbaar met de Touch Diamond.

De TouchFlo-interface heeft daarop invloed, maar Push Internet lijkt ook een boosdoener: Opera nam op de eerste Diamond vaak vijf tot tien procent van het werkgeheugen in beslag. De Diamond2 heeft alle draadloze verbindingen aan boord die je van een moderne smartphone mag verwachten: Alle technieken werken naar behoren. Het bereik van de Diamond2 is vrij goed, maar niet optimaal: Het bereik lijkt iets beter dan dat van de eerste Diamond, al was dat niet goed vast te stellen.

De belkwaliteit is redelijk tot goed, maar klinkt in vergelijking met bijvoorbeeld Nokia-toestellen enigszins blikkerig. De gps, waar CLB graag meer over wilde weten, werkt prima. Een cold fix bij de gps duurt ongeveer een minuut of vier. Via a-gps weet het toestel na een seconde of tien ongeveer waar hij is, waarna nog twintig seconden kan duren voordat de exacte locatie is vastgesteld. De gps werkt ook binnenshuis, zij het lang niet altijd. De Diamond2 wordt geleverd met Microsoft Windows Mobile 6.

Tot die tijd zorgt de nieuwe versie van TouchFlo3D ervoor dat je de Windows-interface bijna niet tegenkomt. Er zijn nog een paar plekken waar de stylus nog goed van past komt, zoals in de inbox van de mailapplicatie, waar scrollen nog altijd via een zijbalk kan. HTC heeft nog geen alternatief voor de mailapplicatie, al kunnen de headers in de TouchFlo-interface in de tab 'e-mail' en bij de contactpersonen worden bekeken.

De TouchFlo-software voelt een tikkeltje sneller aan dan bij de eerste Diamond, maar zoals gezegd is de software is nog niet klaar. Over de snelheid van het toestel kunnen dus eigenlijk, wellicht tot teleurstelling van BeQuietAndDrive , nog geen conclusies getrokken worden. HTC heeft alle popup-menu's in de Windows-interface vervangen door grotere menu's, die bij de TouchFlo-look passen. Die menuvervanging is onderdeel van het TouchFlo-pakket: De nieuwe look is ook doorgetrokken naar veel instellingen-menu's.

Waar het standaard bij Windows al niet moeilijk is om contact met een draadloos netwerk te leggen, heeft HTC het nog eenvoudiger gemaakt: Het maken van een verbinding met een draadloos netwerk gaat op die manier moeiteloos. Hoewel de nieuwe menu's veel beter te bedienen zijn, hebben ze een duidelijk nadeel: Daardoor moet een gebruiker vaak scrollen om een bepaalde functie te vinden.

Wie niet bekend is met de menu-opties, zal daarom nog langer doen over het vinden van een functie. Het went na een tijdje, maar in eerste instantie zullen weinig gebruikers er tijdwinst mee boeken. Het scrollen werkt over het algemeen een stuk beter. Onder andere in de standaardinterface van Windows Mobile - bijvoorbeeld onder All Settings - en in de Youtube-applicatie van HTC werkt het scrollen stukken soepeler. Overigens kan TouchFlo op de Diamond2, in tegenstelling tot de Touch Pro2, niet horizontaal worden weergegeven.

Een van de opvallendste wijzigingen is de 'people centered'-interface van TouchFlo, die verstopt zit onder de tab 'Mensen' en die wordt weergegeven bij de details van contacten. Dit blijkt een van de nuttigste wijzigingen ten opzichte van de Touch Diamond en de Touch HD te zijn. De contacten-applicatie die standaard in Windows Mobile zit, is verouderd en zonder stylus eigenlijk onwerkbaar. De HTC-versie werkt met zijn grotere knoppen en het kinetische scrollen een stuk prettiger.

Dat details, sms'jes, mails en gemiste gesprekken per contactpersoon te vinden zijn, scheelt een hoop gezoek in de algemene inboxen. Alle mail die wordt gedownload, wordt gearchiveerd per contactpersoon, ook al was die mail drie jaar geleden verzonden.

Daarmee vormt het een mooi archief voor grote e-mailboxen, zoals JFWiet graag ziet. Op de Diamond2 zit een nieuwe wekker, die is opgenomen in de TouchFlo-interface. Het instellen van een alarm is een eitje, maar wie 's ochtends met zijn slaperige hoofd het geluid wil uitzetten, moet priegelen: Sommige applicaties van andere ontwikkelaars hebben wel grote knoppen om een alarm uit te zetten, en het was beter geweest als HTC daar een voorbeeld aan had genomen. De Agenda-tab in TouchFlo, waar Knijnevel benieuwd naar was, is een mislukking.

De vervanging voor de eveneens onwerkbare standaardkalender van Windows Mobile is niet geschikt voor intensief gebruik. Het irritantste is de invoer van nieuwe items in de agenda: Het bekijken van afspraken is eveneens lastig: Het is onduidelijk waarom: TouchFlo heeft immers een Weer-tab. Heel hinderlijk is dat in de Home-tab nog steeds precies twee afspraken worden weergegeven, die bovendien allebei uiterlijk één dag in de toekomst mogen plaatsvinden. Het aantal weergegeven afspraken kan niet worden aangepast.

Wie zijn agenda voor de rest van de week wil zien, zal daarom naar de Agenda-tab moeten navigeren. Push Internet, waarbij bepaalde sites op gezette tijden in de achtergrond worden gedownload, zodat de gebruiker geen laadtijd heeft, is een aardige toevoeging. Wel kent het systeem de nodige beperkingen: Ook kan de gebruiker alleen een vast interval voor het ophalen van de pagina's ingeven: Een update van een pagina wordt aangegeven met een groen icoontje achter de naam van de pagina.

Bij push internet wordt alleen de hoofdpagina van een site geladen; wie doorklikt, moet dus alsnog wachten. Met echte 'push'-technologie heeft de functie niets te maken, maar de snelheidswinst is aanzienlijk: Zonder push internet is dat ongeveer twintig seconden. Een van de belangrijkste aspecten van software op een touchscreentelefoon is het onscreen-toetsenbord.

Ook Tito wilde weten hoe dat op de Diamond2 werkt. De ervaringen met het toetsenbord zijn niet onverdeeld positief. Bij het typen zullen veel mensen de neiging krijgen toch maar de stylus erbij te pakken: Wie zijn nagels gebruikt, kan beter met het toetsenbord overweg, maar complete e-mails op de Diamond2 uittikken is geen pretje. In landscape-formaat - sms'jes en mailtjes tikken kan op de Diamond2 ook met liggend beeldscherm - staan de toetsen recht onder elkaar, waardoor het iets lastiger is bepaalde letters te raken.

Speciale karakters kunnen voortaan gekozen worden door een letter lang vast te houden en vervolgens het juiste karakter te selecteren. De 'ë' en de 'é' zijn nu dus via de 'e' bereikbaar en dat is een stuk handiger dan de negen pagina's met speciale karakters die het vorige toetsenbord bood.

Overigens zijn er gratis alternatieven voor het toetsenbord te krijgen; wie ontevreden is, kan dus ook een ander toetsenbord proberen. Een andere invoermethode is handschriftherkennning. De Transcriber-software herkent overal op het scherm geschreven letters, maar werkt langzaam en onnauwkeurig.

Deze functie is vermoedelijk alleen geschikt voor demonstraties op feestjes. De camera, waar Patriick naar vroeg, heeft een resolutie van 5 megapixels, evenveel als de Touch HD en een stuk meer dan de Touch Diamond. HTC heeft nooit smartphones gemaakt met camera's die zich konden meten met de top van de markt, en ook nu is dat niet het geval. Er is geen flitser aanwezig, waardoor foto's maken in het donker geen optie is. Als de omstandigheden goed zijn, kunnen er redelijk scherpe plaatjes gemaakt worden, maar voor meer dan snapshots is de Diamond2 eigenlijk niet geschikt.

De camera van de Diamond2 is te activeren door een softkey op de Home-tab van TouchFlo, waardoor de camera een stuk sneller te bereiken is. De camerasoftware start ook relatief vlot op: Een hardwarematige cameraknop heeft de Diamond2 niet. De camerasoftware is iets uitgebreider geworden, maar kan nog lang niet concurreren met cameratelefoons van andere merken. De instellingen zijn vrij beperkt en sorteren over het algemeen maar weinig effect.

Een groot voordeel van de Diamond2 is de luidspreker: Met de Diamond2 moet dat probleem zijn opgelost: Dat wil niet zeggen dat er goed geluid uit de speaker komt. Wie de meegeleverde headset aansluit, zal ook niet van het geluid gecharmeerd zijn, maar met een betere headset neemt de kwaliteit navenant toe. De multimediatoepassingen zijn belangrijk voor een consumententoestel als de Diamond2.

De muziekspeler van TouchFlo zal voor veel mensen wellicht te wensen overlaten, maar de interface is sterk verbeterd en lijkt op die van contactpersonen: Helaas voor mensen als Hyp Hyper , die hoopten dat de sound lag van HTC-smartphones verholpen zou zijn, hikt de muziek zo nu en dan nog steeds, al lijken de problemen een stuk kleiner dan in de begintijd van de eerste Diamond. Filmpjes bekijken gaat op de Diamond2 uitstekend: Net als bij de eerste Diamond heeft HTC weer een YouTube-client meegeleverd, waarmee het zoeken naar en laden van filmpjes iets sneller verloopt dan bij de voorganger.

De Diamond2 is duidelijk minder bedoeld als fashion statement dan de eerste Diamond. Diverse frutsels die de eerste Diamond onderscheidden van andere smartphones, zoals de led-indicators rond de centrale bedieningsknop en het oplichtende logo op de lader, zijn verdwenen.

De afwerking van het toestel is door de metalen onderdelen en de gladde achterkant zakelijker geworden: Op sommige punten is de Diamond2 een duidelijke verbetering ten opzichte van eerdere HTC-modellen. Daarbij springt de software het meest in het oog: Ook zit het TouchFlo-jasje strakker om Windows Mobile heen, waardoor de vaak verfoeide standaardinterface van het OS vrijwel nergens meer terugkomt, op een paar vervelende uitzonderingen na.

Het onscreen toetsenbord werkt aardig, maar is niet geschikt om veel op te typen: Het is desondanks voor HTC-toestelbezitters te hopen dat de fabrikant de nieuwe software ook voor zijn andere smartphones beschikbaar maakt.

De hardware is vrijwel niet veranderd: Toch voelt het toestel sneller aan dan de Touch Diamond. De camera is beter, maar kan zich nog steeds niet meten met de top van de markt en is daar ook eigenlijk niet voor bedoeld. Het antwoord daarop hangt natuurlijk af van de persoon: Wie een nieuw toestel zoekt en de keuze heeft tussen de oude en de nieuwe versie, is met de Diamond2 in elk geval beter af.

De Diamond2 is ondanks zijn tekortkomingen een elegant en fijn toestel, dat het in de winkel zeker niet slecht zal doen. Het moet echter raar lopen wil het net zo goed verkopen als de destijds revolutionaire Touch Diamond.

Wellicht had HTC iets langer met de opvolger moeten wachten, zodat er meer verbeteringen doorgevoerd konden worden. Op het wensenlijstje staan in elk geval nog een snellere processor, zoals een 1GHz-Snapdragon, en het meeleveren van Windows Mobile 6.

Ook zouden veel mensen de komst van een Android-versie van de Diamond toejuichen, al is het niet waarschijnlijk dat HTC die in het vat heeft zitten. Volg tweakers Like Tweakers Rss-feeds. Tweakers vormt samen met Tweakers Elect , Hardware. Wij stellen technologie op de proef 34,2K 78,3K. Cookies op Tweakers Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen.

Ga verder Meer informatie. Scherm Het scherm meet 3,2" en geeft x pixels weer, de hoogste resolutie die momenteel op de markt is. U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei. Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden.

Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt. Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken. Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert.

Bewaar dat voor een vijfde date. Als u doodstil bent, is het voor het meisje net alsof ze met een ninja aan het seksen is. Vertrouw ons, vrouwen vinden dat geweldig. Als ze positief reageert, kunt u verder gaan door dingen te zeggen als: Je bent zo nat. Quid quo pro , luidt het bekende gezegde. Net als zij niet verplicht om uw vleesstok in de mond te nemen, hoeft u ook niet per se haar oraal te bevredigen.

Mocht u wel onder het bureautje willen gaan, complimenteer haar dan vooral over hoe mooi het daaronder allemaal is. Ze doen vaak meer pijn bij hen dan bij uzelf. Ga dus niet zeuren over het feit dat u niet kunt klaarkomen met een condoom om.

Zorg ervoor dat u leert klaarkomen met een condoom om. Er is niets opwindender voor de vrouw dan te bekijken hoe het zaad uit uw geslachtsdeel druppelt. Ga er echter niet derhalve van uit dat ze het prettig vindt wanneer u klaarkomt in haar gezicht.

Als afsluiter geeft Leigh nog één wijze tip die u voor altijd in uw oren moet knopen:

.

Al sinds de aankondiging in februari wordt er op GoT druk over deze opvolger van de Touch Diamond gediscussieerd. Dat is ook niet zo gek: Deze review is daarom voor een groot gedeelte gemaakt aan de hand van vragen die GoT-bezoekers stelden na een oproep in de topics over de Touch Diamond en de Diamond2. Die vragen gingen vooral over het dagelijks gebruik van het toestel: Hoe typt het toetsenbord?

Is er een led-indicator die aangeeft dat je een oproep hebt gemist? En de belangrijkste vraag is natuurlijk: In de aanloop naar de release hebben we drie verschillende versies van de Diamond2 gezien. De eerste had dezelfde knoppen als bijvoorbeeld de Touch HD onder het scherm: Opnemen, Home, Back en Ophangen. Microsoft vroeg HTC echter om een hardwareknop met een Windows-logo op het toestel te zetten. Toen zat HTC met een probleem: Lang was daar geen oplossing voor, maar die is er te elfder ure toch gekomen: HTC heeft het icoontje onder de Ophangen-knop geplaatst.

Deze oplossing vinden we niet erg fraai: Een ander opmerkelijk verschil met de Diamond is de achterzijde van het toestel. Een van de belangrijkste eyecatchers van de Diamond is de hoekige achterkant, al heeft deze als nadeel dat het toestel niet stabiel op tafel lijkt te kunnen liggen. De Diamond2 heeft een volledig gladde achterkant: De Diamond2 is iets groter, dikker en zwaarder dan zijn voorganger.

Dat verschil is in de praktijk goed te voelen. Waar de Diamond nog omschreven kan worden als een compact toestel, zeker voor een smartphone, is de Diamond2 duidelijk van een ander formaat. Doordat het toestel ook langer is, voelt hij iets minder comfortabel aan.

Het toestel dat door Tweakers. Zo ontbraken de handleiding en de cd met software. Bovendien was de software volgens HTC nog niet af, al vielen ons nauwelijks nog bugs of andere ongerechtigdheden op. De doos van de Diamond2 bevat een headset en een usb-kabel, die samen met een adapter ook de lader vormt. Het verlichte logo op de lader van de Diamond, waarmee wordt aangegeven dat de telefoon wordt opgeladen, ontbreekt op de lader van de Diamond2.

Met het reviewexemplaar werd verder nog een leren hoesje meegeleverd, dat precies om het toestel past en handig in het gebruik is. In de retailexemplaren ontbreken die volgens reacties op GoT. Waar de eerste Touch Diamond als een heus stijlicoon werd gepresenteerd, geldt dat voor de Diamond2 in veel mindere mate. Het toestel is beslist niet lelijk, maar er is in de tien maanden sinds de release van de Touch Diamond het nodige veranderd en een elegant, dun Windows Mobile-toestel is allang geen uitzondering meer.

Het scherm meet 3,2" en geeft x pixels weer, de hoogste resolutie die momenteel op de markt is. Daarmee lijkt het toestel nog het meest op de Touch HD, die een 3,8"-scherm heeft en eveneens met vier knoppen onder het scherm is uitgerust.

Het scherm is wat meer verzonken dan bij de Diamond en de Touch HD: Dat heeft onder bepaalde omstandigheden de vervelende bijwerking dat nagels of een stylus niet goed over het scherm kunnen 'glijden'. Dat effect doet zich overigens niet heel vaak voor. Het scherm voelt ook zachter aan dan die van de Diamond en de Touch HD: Het voordeel is dat er minder snel krassen op het beeldscherm komen: Het scherm werkt, na enige gewenning, beter dan de schermen van de Touch HD en de Diamond: Het is echter nog niet vergelijkbaar met de capacitieve schermen van onder meer de iPhone en de T-Mobile G1.

Nieuw aan de voorkant is de zoombar, die onder meer in Opera Mobile en bij het bekijken van foto's van pas komt. In de eerste Diamond moest de centrale ronde knop worden gebruikt om in- of uit te zoomen. De toegevoegde waarde van het balkje is beperkt: Het is wel een aardige opvulling van de anders loze ruimte onder het scherm, maar het opschrift is onder veel omstandigheden slecht zichtbaar. Firefighter2 wilde weten hoe de Diamond2 laat zien dat de telefoon opgeladen wordt of dat er een nieuw bericht is.

De indicators van de eerste Diamond, die achter de centrale bedieningstoets zaten, zijn vervangen door een eenvoudig ledje links naast de speaker boven het scherm. Een rode kleur geeft aan dat het toestel wordt opgeladen, en als dat klaar is wordt het ledje groen. Als hij groen knippert, is er een nieuw bericht. Er zijn geen ledjes om de status van bluetooth en wifi aan te geven. De stylus, waar Pedr0 naar vroeg, zit net als bij de Diamond en de Touch HD rechts onderaan in het toestel.

De stylus is nog wel magnetisch, maar pas in de allerlaatste halve millimeter trekt de magneet de stylus naar binnen. Een van de belangrijkste aspecten is de accuduur, en onder andere Crusader was daar nieuwsgierig naar. Als de Diamond2 een beetje intensief wordt gebruikt, houdt een acculading het ruim een dag uit.

Als je het toestel nauwelijks uit je zak haalt, gaat de accu uiteraard langer mee: Terwijl de Diamond2 dezelfde processor als zijn voorganger heeft, is het werkgeheugen vergroot van MB naar MB. De MHz-Qualcomm-cpu maakt dat alles redelijk soepel verloopt. Het openen en sluiten van applicaties voelt iets sneller aan dan bij eerdere HTC-toestellen, maar veel verschil is er niet. Het grotere geheugen, waar Fried naar vroeg, biedt weinig voordeel.

Als er geen applicaties draaien, schommelt het geheugengebruik al tussen 60 en 70 procent. Dat is vergelijkbaar met de Touch Diamond. De TouchFlo-interface heeft daarop invloed, maar Push Internet lijkt ook een boosdoener: Opera nam op de eerste Diamond vaak vijf tot tien procent van het werkgeheugen in beslag.

De Diamond2 heeft alle draadloze verbindingen aan boord die je van een moderne smartphone mag verwachten: Alle technieken werken naar behoren. Het bereik van de Diamond2 is vrij goed, maar niet optimaal: Het bereik lijkt iets beter dan dat van de eerste Diamond, al was dat niet goed vast te stellen. De belkwaliteit is redelijk tot goed, maar klinkt in vergelijking met bijvoorbeeld Nokia-toestellen enigszins blikkerig.

De gps, waar CLB graag meer over wilde weten, werkt prima. Een cold fix bij de gps duurt ongeveer een minuut of vier. Via a-gps weet het toestel na een seconde of tien ongeveer waar hij is, waarna nog twintig seconden kan duren voordat de exacte locatie is vastgesteld.

De gps werkt ook binnenshuis, zij het lang niet altijd. De Diamond2 wordt geleverd met Microsoft Windows Mobile 6. Tot die tijd zorgt de nieuwe versie van TouchFlo3D ervoor dat je de Windows-interface bijna niet tegenkomt. Er zijn nog een paar plekken waar de stylus nog goed van past komt, zoals in de inbox van de mailapplicatie, waar scrollen nog altijd via een zijbalk kan.

HTC heeft nog geen alternatief voor de mailapplicatie, al kunnen de headers in de TouchFlo-interface in de tab 'e-mail' en bij de contactpersonen worden bekeken. De TouchFlo-software voelt een tikkeltje sneller aan dan bij de eerste Diamond, maar zoals gezegd is de software is nog niet klaar.

Over de snelheid van het toestel kunnen dus eigenlijk, wellicht tot teleurstelling van BeQuietAndDrive , nog geen conclusies getrokken worden. HTC heeft alle popup-menu's in de Windows-interface vervangen door grotere menu's, die bij de TouchFlo-look passen.

Die menuvervanging is onderdeel van het TouchFlo-pakket: De nieuwe look is ook doorgetrokken naar veel instellingen-menu's. Waar het standaard bij Windows al niet moeilijk is om contact met een draadloos netwerk te leggen, heeft HTC het nog eenvoudiger gemaakt: Het maken van een verbinding met een draadloos netwerk gaat op die manier moeiteloos.

Hoewel de nieuwe menu's veel beter te bedienen zijn, hebben ze een duidelijk nadeel: Daardoor moet een gebruiker vaak scrollen om een bepaalde functie te vinden. Wie niet bekend is met de menu-opties, zal daarom nog langer doen over het vinden van een functie. Het went na een tijdje, maar in eerste instantie zullen weinig gebruikers er tijdwinst mee boeken.

Het scrollen werkt over het algemeen een stuk beter. Onder andere in de standaardinterface van Windows Mobile - bijvoorbeeld onder All Settings - en in de Youtube-applicatie van HTC werkt het scrollen stukken soepeler.

Overigens kan TouchFlo op de Diamond2, in tegenstelling tot de Touch Pro2, niet horizontaal worden weergegeven. Een van de opvallendste wijzigingen is de 'people centered'-interface van TouchFlo, die verstopt zit onder de tab 'Mensen' en die wordt weergegeven bij de details van contacten. Dit blijkt een van de nuttigste wijzigingen ten opzichte van de Touch Diamond en de Touch HD te zijn. De contacten-applicatie die standaard in Windows Mobile zit, is verouderd en zonder stylus eigenlijk onwerkbaar.

De HTC-versie werkt met zijn grotere knoppen en het kinetische scrollen een stuk prettiger. Dat details, sms'jes, mails en gemiste gesprekken per contactpersoon te vinden zijn, scheelt een hoop gezoek in de algemene inboxen. Alle mail die wordt gedownload, wordt gearchiveerd per contactpersoon, ook al was die mail drie jaar geleden verzonden. Daarmee vormt het een mooi archief voor grote e-mailboxen, zoals JFWiet graag ziet. Op de Diamond2 zit een nieuwe wekker, die is opgenomen in de TouchFlo-interface.

Het instellen van een alarm is een eitje, maar wie 's ochtends met zijn slaperige hoofd het geluid wil uitzetten, moet priegelen: Sommige applicaties van andere ontwikkelaars hebben wel grote knoppen om een alarm uit te zetten, en het was beter geweest als HTC daar een voorbeeld aan had genomen.

De Agenda-tab in TouchFlo, waar Knijnevel benieuwd naar was, is een mislukking. De vervanging voor de eveneens onwerkbare standaardkalender van Windows Mobile is niet geschikt voor intensief gebruik.

Het irritantste is de invoer van nieuwe items in de agenda: Het bekijken van afspraken is eveneens lastig: Het is onduidelijk waarom: TouchFlo heeft immers een Weer-tab. Heel hinderlijk is dat in de Home-tab nog steeds precies twee afspraken worden weergegeven, die bovendien allebei uiterlijk één dag in de toekomst mogen plaatsvinden.

Het aantal weergegeven afspraken kan niet worden aangepast. Wie zijn agenda voor de rest van de week wil zien, zal daarom naar de Agenda-tab moeten navigeren. Push Internet, waarbij bepaalde sites op gezette tijden in de achtergrond worden gedownload, zodat de gebruiker geen laadtijd heeft, is een aardige toevoeging. Wel kent het systeem de nodige beperkingen: Ook kan de gebruiker alleen een vast interval voor het ophalen van de pagina's ingeven: Een update van een pagina wordt aangegeven met een groen icoontje achter de naam van de pagina.

Bij push internet wordt alleen de hoofdpagina van een site geladen; wie doorklikt, moet dus alsnog wachten. Met echte 'push'-technologie heeft de functie niets te maken, maar de snelheidswinst is aanzienlijk: Zonder push internet is dat ongeveer twintig seconden.

Een van de belangrijkste aspecten van software op een touchscreentelefoon is het onscreen-toetsenbord. Ook Tito wilde weten hoe dat op de Diamond2 werkt. De ervaringen met het toetsenbord zijn niet onverdeeld positief.

Bij het typen zullen veel mensen de neiging krijgen toch maar de stylus erbij te pakken: Wie zijn nagels gebruikt, kan beter met het toetsenbord overweg, maar complete e-mails op de Diamond2 uittikken is geen pretje.

In landscape-formaat - sms'jes en mailtjes tikken kan op de Diamond2 ook met liggend beeldscherm - staan de toetsen recht onder elkaar, waardoor het iets lastiger is bepaalde letters te raken. Speciale karakters kunnen voortaan gekozen worden door een letter lang vast te houden en vervolgens het juiste karakter te selecteren.

De 'ë' en de 'é' zijn nu dus via de 'e' bereikbaar en dat is een stuk handiger dan de negen pagina's met speciale karakters die het vorige toetsenbord bood. Overigens zijn er gratis alternatieven voor het toetsenbord te krijgen; wie ontevreden is, kan dus ook een ander toetsenbord proberen. Een andere invoermethode is handschriftherkennning. De Transcriber-software herkent overal op het scherm geschreven letters, maar werkt langzaam en onnauwkeurig.

Deze functie is vermoedelijk alleen geschikt voor demonstraties op feestjes. De camera, waar Patriick naar vroeg, heeft een resolutie van 5 megapixels, evenveel als de Touch HD en een stuk meer dan de Touch Diamond. HTC heeft nooit smartphones gemaakt met camera's die zich konden meten met de top van de markt, en ook nu is dat niet het geval. Er is geen flitser aanwezig, waardoor foto's maken in het donker geen optie is.

Als de omstandigheden goed zijn, kunnen er redelijk scherpe plaatjes gemaakt worden, maar voor meer dan snapshots is de Diamond2 eigenlijk niet geschikt. De camera van de Diamond2 is te activeren door een softkey op de Home-tab van TouchFlo, waardoor de camera een stuk sneller te bereiken is. De camerasoftware start ook relatief vlot op: Een hardwarematige cameraknop heeft de Diamond2 niet.

De camerasoftware is iets uitgebreider geworden, maar kan nog lang niet concurreren met cameratelefoons van andere merken. De instellingen zijn vrij beperkt en sorteren over het algemeen maar weinig effect. Een groot voordeel van de Diamond2 is de luidspreker: Met de Diamond2 moet dat probleem zijn opgelost: Dat wil niet zeggen dat er goed geluid uit de speaker komt. Wie de meegeleverde headset aansluit, zal ook niet van het geluid gecharmeerd zijn, maar met een betere headset neemt de kwaliteit navenant toe.

De multimediatoepassingen zijn belangrijk voor een consumententoestel als de Diamond2. De muziekspeler van TouchFlo zal voor veel mensen wellicht te wensen overlaten, maar de interface is sterk verbeterd en lijkt op die van contactpersonen: Helaas voor mensen als Hyp Hyper , die hoopten dat de sound lag van HTC-smartphones verholpen zou zijn, hikt de muziek zo nu en dan nog steeds, al lijken de problemen een stuk kleiner dan in de begintijd van de eerste Diamond.

Filmpjes bekijken gaat op de Diamond2 uitstekend: Net als bij de eerste Diamond heeft HTC weer een YouTube-client meegeleverd, waarmee het zoeken naar en laden van filmpjes iets sneller verloopt dan bij de voorganger. De Diamond2 is duidelijk minder bedoeld als fashion statement dan de eerste Diamond. Diverse frutsels die de eerste Diamond onderscheidden van andere smartphones, zoals de led-indicators rond de centrale bedieningsknop en het oplichtende logo op de lader, zijn verdwenen.

De afwerking van het toestel is door de metalen onderdelen en de gladde achterkant zakelijker geworden: Op sommige punten is de Diamond2 een duidelijke verbetering ten opzichte van eerdere HTC-modellen.

Daarbij springt de software het meest in het oog: Ook zit het TouchFlo-jasje strakker om Windows Mobile heen, waardoor de vaak verfoeide standaardinterface van het OS vrijwel nergens meer terugkomt, op een paar vervelende uitzonderingen na.

Het onscreen toetsenbord werkt aardig, maar is niet geschikt om veel op te typen: Het is desondanks voor HTC-toestelbezitters te hopen dat de fabrikant de nieuwe software ook voor zijn andere smartphones beschikbaar maakt. De hardware is vrijwel niet veranderd: Toch voelt het toestel sneller aan dan de Touch Diamond. De camera is beter, maar kan zich nog steeds niet meten met de top van de markt en is daar ook eigenlijk niet voor bedoeld.

Het antwoord daarop hangt natuurlijk af van de persoon: Wie een nieuw toestel zoekt en de keuze heeft tussen de oude en de nieuwe versie, is met de Diamond2 in elk geval beter af. De Diamond2 is ondanks zijn tekortkomingen een elegant en fijn toestel, dat het in de winkel zeker niet slecht zal doen.

Het moet echter raar lopen wil het net zo goed verkopen als de destijds revolutionaire Touch Diamond. Wellicht had HTC iets langer met de opvolger moeten wachten, zodat er meer verbeteringen doorgevoerd konden worden.

Op het wensenlijstje staan in elk geval nog een snellere processor, zoals een 1GHz-Snapdragon, en het meeleveren van Windows Mobile 6. Ook zouden veel mensen de komst van een Android-versie van de Diamond toejuichen, al is het niet waarschijnlijk dat HTC die in het vat heeft zitten.

Volg tweakers Like Tweakers Rss-feeds. Tweakers vormt samen met Tweakers Elect , Hardware. Wij stellen technologie op de proef 34,2K 78,3K. Cookies op Tweakers Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Ga verder Meer informatie. Vrouwen kunnen erg kieskeurig zijn en bovendien van de kleinste mug een olifant maken. Maar terwijl u respectvol en beleefd blijft tegenover de vrouw, iets waar ze zogenaamd naar zou verlangen, wil ze diep van binnen dat u niet zo timide doet, haar gewoon hard over de tafel buigt, het slipje van haar billen rukt en met uw kleine soldaat naar achter frontlinie sprint.

Please, please fuck me. That makes me feel like a rapist. Er zijn altijd vrouwen die vinden dat u te hard van stapel loopt, ook als dat niet zo is. Als een vrouw zich terugtrekt wanneer u met haar aan het vozen bent, vraag dan vriendelijk of de dingen niet te snel gaan. Als u wél op het punt staat om het broekje van de dame in kwestie te betreden, deins dan niet plotsklaps terug om haar vervolgens op uw rug te draaien en haar door haar haren te aaien. Wees proactief en ga ervoor!

Zoals we u ooit eens eerder vertelden, is de clitoris niet te negeren wanneer u een blijvende seksindruk bij een dame wilt maken. Let er op dat het daaronder erg gevoelig kan zijn. Druk er niet op alsof het een deurbel is, of alsof u haar probeert te kietelen. Druk zachtjes met alle vier uw vingers aan de buitenkant van haar vagina en werk uw weg langzaam naar binnen. Elke vagina is anders. U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat.

Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei. Deze dames zijn echter in de minderheid.

De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden. Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt. Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken.

Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert. Bewaar dat voor een vijfde date.Negerinnen pijpen neuken friesland


De camera is beter, maar kan zich nog steeds niet meten met de top van de markt en is daar ook eigenlijk niet voor bedoeld. Het antwoord daarop hangt natuurlijk af van de persoon: Wie een nieuw toestel zoekt en de keuze heeft tussen de oude en de nieuwe versie, is met de Diamond2 in elk geval beter af.

De Diamond2 is ondanks zijn tekortkomingen een elegant en fijn toestel, dat het in de winkel zeker niet slecht zal doen. Het moet echter raar lopen wil het net zo goed verkopen als de destijds revolutionaire Touch Diamond.

Wellicht had HTC iets langer met de opvolger moeten wachten, zodat er meer verbeteringen doorgevoerd konden worden. Op het wensenlijstje staan in elk geval nog een snellere processor, zoals een 1GHz-Snapdragon, en het meeleveren van Windows Mobile 6.

Ook zouden veel mensen de komst van een Android-versie van de Diamond toejuichen, al is het niet waarschijnlijk dat HTC die in het vat heeft zitten.

Volg tweakers Like Tweakers Rss-feeds. Tweakers vormt samen met Tweakers Elect , Hardware. Wij stellen technologie op de proef 34,2K 78,3K. Cookies op Tweakers Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Ga verder Meer informatie. Scherm Het scherm meet 3,2" en geeft x pixels weer, de hoogste resolutie die momenteel op de markt is.

Uiterlijk Nieuw aan de voorkant is de zoombar, die onder meer in Opera Mobile en bij het bekijken van foto's van pas komt. Accu Een van de belangrijkste aspecten is de accuduur, en onder andere Crusader was daar nieuwsgierig naar. Geheugen Terwijl de Diamond2 dezelfde processor als zijn voorganger heeft, is het werkgeheugen vergroot van MB naar MB. Netwerk De Diamond2 heeft alle draadloze verbindingen aan boord die je van een moderne smartphone mag verwachten: Nog geen Windows Mobile 6.

De nieuwe TouchFlo3D Er zijn nog een paar plekken waar de stylus nog goed van past komt, zoals in de inbox van de mailapplicatie, waar scrollen nog altijd via een zijbalk kan. Nieuwe toepassingen Een van de opvallendste wijzigingen is de 'people centered'-interface van TouchFlo, die verstopt zit onder de tab 'Mensen' en die wordt weergegeven bij de details van contacten.

Push Internet Push Internet, waarbij bepaalde sites op gezette tijden in de achtergrond worden gedownload, zodat de gebruiker geen laadtijd heeft, is een aardige toevoeging.

Onscreen toetsenbord Een van de belangrijkste aspecten van software op een touchscreentelefoon is het onscreen-toetsenbord.

Specs en prijzen 3. Hardware en netwerk 5. Bijna hetzelfde, maar toch anders 8. HTC ziet verkopen dalen Nieuws van 1 mei Microsoft stelt Windows Mobile 6.

Reacties 59 - Moderatie-faq. Kwaliteit - beste threads eerst Kwaliteit - slechtste threads eerst Tijd - oudste threads eerst Tijd - nieuwste threads eerst Weergave: Laten we beginnen met: HTC Touch Diamond2 het plaatje detoneert nogal met de verder maagdelijke metalen behuizing. Is het een afbeelding, is het erin gegraveerd, erin gelaserd? Komt uiteraard door het scherm en is ook niet echt on-acceptabel..

Als je ziet hoeveel mensen er met een iPhone lopen die nog stukje groter is: Waarom wordt er een review geschreven met een previewmodel vraag ik me dan af?

Uiteraard netjes dat het vermeld wordt dat dit niet de final versie is, maar wacht dan een maandje totdat je die krijgt?

Is het werkelijk zo'n touchscreen als de vroegere Qtek S en dergelijke? Als je een Touch Diamond2 hebt weet je toch dat dat de zoombar is? Persoonlijk zie ik er ook niet echt een meerwaarde van in, meer 'ruimtevulling' inderdaad! Tevens haal ik het volgende uit de handleiding: Andere bronnen spreken dit juist weer tegen en hebben het alleen over een 'klik' Zal mij een zorg zijn hoor, als die maar vastzit, maar ik ben toch wel benieuwd Accu is met een pre-final versie natuurlijk nog niks goeds over te zeggen, daarom ook jammer dat jullie genoegen hebben genomen om zo'n model te reviewen!

De TouchFlo-interface heeft daarop invloed Heeft dus invloed op het geheugengebruik? Hoeveel geheugen neemt dit in dan? Is de TouchFlo-interface ook uitgezet en is dit sneller werken? Mis ik in de review GPS had ik iets uitgebreider gezien.. Screenshotje van het een en ander had ook wel leuk geweest imho. Lijkt me niet te kloppen misschien alleen in het preview-exemplaar Verschillende bronnen bevestigen dat dit gewoon kan en ook op YouTube is dit te zien!

Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de speciale 'Inner Circle-knop', e-mail van geselecteerde contactpersonen categoriseren. Berichten van de personen uit de 'inner circle' van de gebruiker worden gegroepeerd en automatisch naar boven geschoven. Hiermee kan altijd direct gereageerd worden op e-mails van belangrijke contactpersonen.

HTC speelt hier naar eigen zeggen mee in op het feit dat mensen tegenwoordig overspoeld worden door e-mails en het lastig vinden hier prioriteit in aan te brengen. Ik ben benieuwd naar de agenda. Ken zelf alleen de WM5. Leuk natuurlijk als het er grafisch wat geiler uit zou zien TouchFlo3D maar als dat niet zo is, dan houdt 't snel op.. Hadden ze dus beter moeten fixen lees ik..

Andere bronnen hebben het over 5 pagina's evenals de handleiding pagina 71! Maar er kan dus ook niet ingesteld worden, elke 15 minuten van Zal lekker wat batterij vreten als dat ding elke keer update als je snachts ligt te slapen Het had wel leuk geweest om de verschillende layouts en toetsenborden te behandelen.

Nu zie ik 1 landscape toetsenbord, terwijl er volgens mij wel meer mogelijkheden zijn.. Ik ken nog steeds geen flitsers die dat wel kunnen, misschien die XEON-dingen? Daar heb ik zelf nog nooit een device van gehad, maar zoals ook later wordt gezegd; een camera op een telefoon is meer voor snapshots.

Ik zou zeggen, laten we blij zijn dat hij leuke foto'tjes kan schieten met normaal licht en voor 't echte werk een digi-cam meenemen! Concurreren met andere telefoons hoeft ook niet. De main-functie van deze device is zeker geen camera-functie, koop daarvoor maar 'n SE-camera line mobieltje ofzo! Foto's zijn best goed te noemen hoor: Dus moet het via het touchscreen.. Twee dingen moeten we helaas echt missen en dat is een flitsertje en een sluiterknop aan de zijkant van het toestel.

Afdrukken van foto's gebeurt derhalve via het touchscreen door op het sluiter-icoontje te klikken. Een klein schamel zinnetje in de review over video'tjes kijken gaat er bij mij echt niet in. Het mainpunt van deze device is het absurde scherm met bijbehorende resolutie en dan wordt er gezegd 'een filmpje kijk gaat uitstekend' Ik geef m'n bek maar een gooi, maar dit vind ik wel een erg heikel punt aan deze review..

Erg minimaal in mijn opinie en een gemis in de review! Op het wensenlijstje staan in elk geval nog een snellere processor, Een ander groot voordeel en verschil ten opzichte van de normale Touch Diamond. Is dit niet gebeurd, is dit vergeten? Werkt het relaxed, tot welke grootte, werkt het snel? Wat ik nog meer mis is het potentieel OverClocken van het toestel! Dit is besproken in het topic: Thx voor je uitgebreide reactie.

Mooie TS trouwens in het topic en die wordt ook steeds mooier Even een reactie op punten ik ga niet op alles in, want je bent heeeel uitgebreid: Het zit er in elk geval 'in' en niet 'op'. Waarrom wordt er een review geschreven met een previewmodel vraag ik me dan af?

Andere bronnen spreken dit juist weer tegen en hebben het alleen over een 'klik' Zal mij een zorg zijn hoor, als die maar vastzit, maar ik ben toch wel benieuwd. Heeft dus invloed op het geheugengebruik?

Het had wel leuk geweest om de verschillende layouts en toetsenborden te behandelen. Een heel leuk aspect van deze review is dat hij gebaseerd is op gebruikersvragen! Waarvoor chapeau Leuker dan zo'n statische review die je soms weleens leest. Misschien nog een optie om een 'final' model te pakken te krijgen en die op dezelfde punten als deze review snel na te lopen en eventuele verschillen te vermelden dan?

Hoeft niet in een 'review', maar kan ook gewoon in het topic!! Zelf zou ik de Diamond2 eerst zonder 'skin' gaan gebruiken, maar dat terzijde! Dat van die andere ROM's zou kunnen, heb ik niet bij stil gestaan, my bad. Van die toetsenborden bijvoorbeeld.. Anders kleine vermelding dat er ook andere layouts beschikbaar zijn. En over GPS en third party software heb je helemaal gelijk, niet bij stilgestaan. Stukje over microSDHC is idd leuk om er nog even bij te proppen! Anders even een test met dit prog doen: Nee hoor, het allerlaatste stukje trekt hij hem echt naar binnen.

Alleen dan heb je hem naar je gevoel er al bijna ingeduwd, denk ik. Niet zo nuttig als bij de vorige toestellen iig waar het wel een uitkomst was, vond ik.

Werkloos en probeer je aan de slag te komen als reviewer? Je had ook gewoon een sollicitatie kunnen sturen. Uit de reacties op het forum blijkt dat het leren hoesje er niet bij zit. Dit zit echter alleen bij de eerdere geleverde versies voor reviews. Dit vind ik wel een gemis.

Een screenprotector is wel aanwezig. Tenminste, ik heb m'n stylus op de Diamond1 nooit nodig gehad bij het typen van een sms'je of mailtje.

Belangrijk punt wat niet gemeld wordt over de nieuwe keyboard software: Dingen zoals uitroepteken, vraagteken, punt, comma, apostrof etc kunnen dus met 1 1 druk ingetikt worden. De 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0 knoppen met de letters zijn daardoor wel wat te klein voor mijn gevoel. Maar ik heb 'm dan ook getest op mijn kleinere Diamond1 scherm, de Diamond2 is groter natuurlijk.

De xT9 wordt in full qwerty anders gebruikt dan op de eerste diamond. Op de Diamond1 was het alleen 'afmaken van worden'. Nu wordt het ook gebruikt voor foutcorrectie en voorspelling net zoals op de iPhone geloof ik. Met de oude full qwerty moest je de eerste 4 letters pak-m-beet precies goed intikken, en dan kwam hij zelf met woorden om 'm af te maken.

Met het Diamond2 keyboard kan je 'insfhakijkhwid' tikken, en hij zal als het goed is nog steeds met het woord 'onafhankelijkheid' komen. Dit zorgt er voor dat je je gedachten even uit moet zetten en niet precies de knopjes moet raken, maar gewoon met je dikke brede vingers over dat kleine qwerty toetsenboordje moet gaan ratelen en de T9 zijn werk laten doen.

Ik wil niet meer terug op m'n Diamond1! Nou weet ik natuurlijk niet het verschil tussen de daadwerkelijke Diamond2, en Diamond1 met Diamond2 software, maar ook op mijn Diamond1 gaat het typen nu stukken beter. Vooral de phonepad vind ik ideaal werken. Eigenlijk alles wat je vaak in een SMSje of op MSN vaak gebruikt is er makkelijk bereikbaar haakjes, dubbele punt, etc.

Moet ook zeggen dat de nieuwe TouchFlo eigenlijk helemaal niet zo veel veranderd is, maar als je het eenmaal gebruikt, wil je toch echt niet meer terug. Vooral Agenda Tab is een welkome toevoeging Maar inderdaad jammer, dat je hier niet zonder WM geklooi een afspraak kan plaatsen. Eigenlijk is dit het enige waar ik nog vaak mijn stylusje voor pak en soms voor internet , beetje jammer. Voor de rest een uitstekende review.

Kan me ook helemaal vinden in, wat er over de camera wordt gezegd. Leuk dat er toch nog eentje opzit, maar verwacht er niet te veel van. Mijn Touch HD is gestolen en Vodafone leverd deze niet meer, reden is dat ze het geen goed toestel vonden. Ik was er erg tevreden mee maar ja. Ik natuurlijk rond bellen, maar daar klopt dus niets van wat zei beweren. Het is toch ongelooflijk dat HTC het nog altijd niet voor elkaar krijgt een fatsoenlijke camera in z'n toestellen te stoppen?

Ik ben nog altijd enorm teleurgsteld over de matige ronduit slechte prestaties van de Tytn2 camera en ruim anderhalf jaar later is daar nog geen enkele verandering in gekomen. Wat dat betreft lopen ze op merken als Nokia echt mijlen achter. Met de komst van steeds meer multimediale toepassingen Twitpic, Mobypicture, etc is een goede camera feitelijk noodzakelijk voor een telefoon als deze. Als je dan met een beetje beperkt zonlicht al geen fatsoenlijke foto kan maken, heeft de telefoon in mijn ogen al afgedaan.

Daarnaast denk ik na de Tytn2 op korte termijn geen Windows Mobile telefoon meer te komen. Het gebruiksgemak van de twee laatstgenoemde is zo enorm veel groter dan dat van Windows Mobile, dat je er nog zoveel grafische schillen omheen kunt maken, het blijft behelpen.

En behelpen is nou net het gene wat je met een telefoon uit deze prijs- klasse niet wil. Als je 'n goede camera wil moet je 'n camera kopen, en geen telefoon. Je moet niet verwachten dat een telefoon alles aan boord kan hebben dat van top tot teen kwaliteit is. Daar is 'n telefoon gewoon te klein voor. Als je je telefoon perse wilt gebruiken als camera moet je 'n camera van Canon voor 'n paar Euro's aanschaffen.

Vertel mij dan eens waarom Nokia of SE het wél voor elkaar krijgen om een fatsoenlijke camera te maken? Je hoeft natuurlijk geen euro kostende camera op een telefoon te verwachten, maar een iets betere camera is zeker geen overbodige luxe. Een ander punt dat zéker het vermelden waard is zijn de uitgebreide mogelijkheden tot het instellen van de camera. Niet alleen zaken als contrast, witbalans en de zelfontspanner, maar ook geavanceerde zaken die je normaal alleen op een gespecialiseerde cameratelefoon zou verwachten zoals kleur effecten, lichtpuntmeting en "flicker adjustment.

Ik heb zelf ook foto's er mee gemaakt en ik vind het nog wel meevallen: Sony en Nokia vinden dit wel weer belangrijker en dat is terug te zien aan de foto kwaliteit. Maar dan nog, maak je graag foto's, koop een digitale camera. Dan krijg je nog betere kwaliteit dan van een telefoon. En denk eraan, een telefoon is gemaakt om te bellen, dat je tegenwoordig ook ermee kunt scheren zijn gewoon handige luxe. Bedankt voor de info maar het is niet hetzelfde hoesje. Wacht even enkele weekjes en deze 'pouch' zal overal op het www verkrijgbaar zijn.

Evenals third-party frontjes voor de acherkant en grotere batterijen en dergelijke! HTC heeft het icoontje onder de Ophangen-knop geplaatst.. Ik gok dat MS met die eis gekomen is omdat de telefoons anders te weinig met Windows Mobile worden geassocieërd.

Door de uitgebreidde TouchFlo-interface zie je bijna niks meer van WiMo. Daar veranderd die domme knop nu terug iets aan Er zit zelfs een foto tussen waar nog een huisje op staat ipv het Windows-logo. Maw, denk niet dat ze opzettelijk zijn weggelaten, want dat huisje is pas op het laatste moment als oplossing toegevoegd. Dat ze niet de moeite hebben gedaan om nieuwe foto's te verspreiden, kan je ze moeilijk kwalijk nemen vind ik.

Dat geeft voor mij eerder een vieze bijsmaak excuseer mijn lompheid. NIet de beste manier? Nu zit er een lelijke extra knop op, terwijl je op een touchscreen toestel juist zo weinig mogelijk knoppen wilt hebben. Op mijn Asus heb ik al die knoppen, behalve volume en camera, nog nooit gebruikt, en die zitten handig genoeg aan de zijkant en niet de voorkant.

Waarom zou je reclame maken bij bestaande klanten? Het is niet dat je daar nieuwe klanten van krijgt ofzo. Please, please fuck me. That makes me feel like a rapist. Er zijn altijd vrouwen die vinden dat u te hard van stapel loopt, ook als dat niet zo is. Als een vrouw zich terugtrekt wanneer u met haar aan het vozen bent, vraag dan vriendelijk of de dingen niet te snel gaan. Als u wél op het punt staat om het broekje van de dame in kwestie te betreden, deins dan niet plotsklaps terug om haar vervolgens op uw rug te draaien en haar door haar haren te aaien.

Wees proactief en ga ervoor! Zoals we u ooit eens eerder vertelden, is de clitoris niet te negeren wanneer u een blijvende seksindruk bij een dame wilt maken. Let er op dat het daaronder erg gevoelig kan zijn. Druk er niet op alsof het een deurbel is, of alsof u haar probeert te kietelen.

Druk zachtjes met alle vier uw vingers aan de buitenkant van haar vagina en werk uw weg langzaam naar binnen. Elke vagina is anders. U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei. Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden.

Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt. Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog: Reageer niet geschokt wanneer ze vraagt of u haar wilt spanken. Als u niet zeker bent van uw zaak, begin dan met zachte tikjes op haar billen en peil hoe ze hierop reageert.

Bewaar dat voor een vijfde date. Als u doodstil bent, is het voor het meisje net alsof ze met een ninja aan het seksen is. Vertrouw ons, vrouwen vinden dat geweldig.