Kutje opgerekt intiem zonder condoom

kutje opgerekt intiem zonder condoom

Het hotel wat wij hadden geboekt was erg mooi en de kamer was echt top, precies zoals het op de site van de reisorganisatie stond.

Ik mag de hoer spelen! Nee, het viel echt niet mee om dat goed te organiseren. Want hij wilde van te voren met iedereen kennis hebben gemaakt, zodat hij Toch is er iets in ons huwelijk dat misschien wel vreemd klinkt. Ik vraag me dan ook wel eens af of het wel normaal is, zoals het er bij ons aan toe gaat. Vandaar dat ik onderstaand verhaal met jullie wil delen. Die dag werd het anders! Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen.

Het was mijn stille verlangen Ze nam het heft in eigen hand! Nu is het enkele maanden terug toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal.

Tot mijn verbazing kwam Zij doet het ook met die jongen! In de tien jaar dat we getrouwd waren was ze niet echt gelukkig geweest wat ons seksleven betreft. Dit was voor zover ik vermoede grotendeels te wijten aan mijn kleine 10 centimeter pikje in stijve toestand.

De Surinamer in de kroeg! Ik had het er ook al eens over gehad met haar en hoewel ze het niet resoluut afwees, zei ze dat ze er niet actief naar op zoek wilde gaan, meer een soort van, we zien Ik keek hoe ze met onze vriend neukte!

Ik geniet ervan om mensen te begluren en te bekijken. Zo gebeurde het dat ik enkele maanden geleden bezig was met de verbouwing van ons huis en ook de slaapkamers horen daar natuurlijk bij. Ik kreeg toen het idee om in de logeerkamer Zoals altijd ging hij samen met zijn vrouw Agnes en de kinderen op vakantie naar de camping. Caravan achter de auto, spullen ingepakt en rijden maar. Het was heerlijk zomers weer, dus het beloofden twee Hij wilde haar graag neuken! Reden voor ons om er een leuke dag van te maken.

Maar na tien jaar huwelijk was onze relatie op het seksuele vlak wel wat ingezakt. En onze trouwdag was een mooie gelegenheid om daar wat verandering in te brengen. We hadden een hotel Toekijken hoe ik neuk met drie mannen! Als het al gebeurde, werkten we ons beiden snel naar een orgasme toe om vervolgens vermoeid in slaap te vallen.

De spanning was er wel vanaf. En er over praten deden we niet, iets veranderen al helemaal niet. Goed vol laten spuiten! Op de derde dag hadden we een scooter gehuurd, het was die dag ontzettend heet en we gingen lekker luchtig gekleed een rit over het eiland Mijn man ging even weg naar het toilet en ik had hem verteld dat ik een rondje ging lopen om de omgeving een beetje te verkennen. De camping lag bij een groot bos en je kon daar dan ook heerlijk wandelen.

Mijn eerste keer sloppy seconds! Ja, ik weet dat we tegenwoordig beter aan veilige seks kunnen doen, maar we houden allemaal van het gevoel van een naakte Mijn vrouw was door het mooie weer zo geil als boter en begon met haar hand mijn kruis te masseren en me in mijn nek te kussen. Dit liet me niet onberoerd en ik voelde mijn lul al snel behoorlijk groeien, ik had echt moeite Een paar dagen Vlieland!

Zo brachten we het grootste gedeelte van onze vakantie door in ons vakantiehuisje. Maar eind augustus werd het opeens prachtig weer, dus besloten we om nog maar een paar dagen vrij te nemen. We besloten om de koelte Ik hoop dat ze het vaker doet!

Ik kon mijn oren niet geloven, met wie was ze aan het bellen? Het was wel duidelijk dat mijn vrouw mij niet binnen had horen komen, want ze ging gewoon door met haar telefoongesprek.

Ik deed de deur opzettelijk wat Het gaat er heet aan toe! We hebben een prima seksleven en we neuken dan ook bijna elke dag. Een dag zonder seks, is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd. We zijn ook gek op speeltjes, als we wat nieuws zien kopen we het en proberen we het uit.

Geil op een zwarte paal! We genieten altijd van de heerlijkste seks die ik mij kan voorstellen. Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje en Ze verleidde mijn vriend!

Het is maar een keer gebeurd maar ik krijg nog steeds een enorme stijve als ik eraan terug denk. Mijn vrouw Jetty en ik John waren beiden We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd.

Mijn vrouw wil meer beleven! Het was een zon overgoten dag toen wij op de camping aankwamen en gelukkig lukte het ons om de tent na al die jaren weer zonder problemen Wil jij haar laten neuken? Wij gaan je helpen. Onderstaande brief print je uit en geef je aan je vrouw of vriendin, als ze de brief helemaal uit leest dan zal ze waarschijnlijk na het lezen Zo ver gaat onze vriendschap! Niet dat ik vreemd ga, nee deze man is door mijn echtgenoot en mijn vriendin de vrouw van de man voor mij geregeld.

Hoe dat precies zit zal ik uit even uitleggen, zij deelt haar man met mij omdat mijn echtgenoot De eerste vreemde man voor haar! Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met Ik was zo gemakkelijk te verleiden!

Om het geheel compleet te maken moest ik me lekker geil opmaken, ik besloot om mijn zwarte wetlook jurkje met ritsen aan te trekken, zonder BH of slipje. Daar onder droeg ik enkel een zwart De vrouwen genieten in Frankrijk!

Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Tessa was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze onder de tafel iets in mijn hand. Ik keek wat het was en zag haar De fantasieën van een geil vrouwtje! Ferdinand is een heerlijke minnaar en we vrijen bijna elke avond met elkaar, soms urenlang. We kunnen gewoon geen genoeg van elkaar krijgen! Mijn probleem is, dat mijn man al mijn fantasieën wil weten. Hij geilt er enorm op Gisteren op een parkeerplaats!

Een beetje geïrriteerd reageerde ik, “had je dat niet even bij Batavia Stad kunnen doen”. Maar goed, ik keek uit naar een parkeerplaats waar we even konden stoppen. Wij vinden het heerlijk om met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten. Guido was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Katja en ik waren Ik wil zien hoe je geneukt wordt!

Ze zou na het feest door een vriendin thuisgebracht worden. Ik vond het prima, zeker na een drukke dag op het werk even geen gezeur aan mijn hoofd Jij bent echt geil!

Cuckold, ik had er nog nooit van gehoord. Ik woon al meer dan 8 jaar een samen met Gert. Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem.

Gert bedenkt altijd weer leuke en geile dingen. Ik ben nu 30 jaar oud maar Ja, zegt Ria, “ lijkt mij ook wel wat pijnlijk, maar een vrouw kan best veel hebben, als ze zelf maar wil”. Weekendje met de camper! Allereerst wil ik jullie wel duidelijk maken dat mijn man en ik een uitstekend huwelijk hebben, we zijn dan ook al 9 jaar getrouwd.

Het begon eigenlijk enkele maanden geleden, Ze liet zich gaan! Maar wat moet je als je daar zo vaak over fantaseert, het vertellen aan je vrouw? Ook als je weet dat die fantasie misschien wel iets te ver Mijn man deelt me met een ander! We zitten op een bank aan een tafeltje te wachten, met een drankje voor ons als hij binnen komt. Ik fluister in je oor hoe zenuwachtig ik ben, maar jij verzekert mij dat we een heerlijke avond gaan krijgen. Hoe onze fantasie werkelijkheid werd! Arnold is een normaal uitziende en verzorgde lekkere kerel waar menige lady naar kijkt als wij in het weekend een avondje Vrienden die graag helpen.

Mijn man Fred had zijn twee vrienden gevraagd om hem hierbij te helpen. Vorige week zijn wij naar ons huisje gegaan om te straten en ik ging ondertussen het huisje schoon maken Dat klonk natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk, maar ik had geen flauw idee hoe zijn vrouw er uit zag, dus stuurde ik een mailtje retour met de vraag “hoe Ik keek haar verwonderd aan en vroeg, “heb je iets speciaals in gedachten dan? Een klein uurtje van ons vandaan Mijn vrouw Gerda 49 jaar en ik 50 jaar , zijn nu 26 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een actief seksleven en hebben bijna elke dag heftige seks.

Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken, Een zwarte paal in het hotel! Dat komt omdat ze echt de hele dag geil is en met een natte kut loopt. Daarbij heeft ze veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik wordt er zelf ook ontzettend geil van, wanneer ik weet of zie Mijn vrouw Ciska is een vrouw van 36 jaar met een heerlijk lichaam, 1.

Wij zijn al jaren getrouwd en ik weet dat zij nog nooit een ander heeft gehad. Met mijn 16 cm ben ik gemiddeld geschapen. Ciska zelf vindt dat ik Hij moet zien hoe ik je neuk! Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is. Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar. Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan.

Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus Ze geniet er van! Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje Zien hoe ze neukt met een ander. Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig Je moet het een keer proberen!

Mijn vrouw Linda ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont. Ons seksleven is goed en wij zijn ook wel wat ruimdenkend op dat gebied. Er was laatst een programma op tv over seks met meerdere personen Twee jonge knullen voor mijn vrouw!

Ze hadden een vakantiebaan gevonden voor een maand, bij een bedrijf vlak bij ons in de buurt. Vanwege de afstand hadden hun ouders gevraagd of ze bij ons mochten logeren tijdens de werkdagen Ze ging een avondje uit! Waarom niet, ik ging ook regelmatig met mijn vrienden wat drinken. Een avondje alleen thuis voor mij, wat achter de computer hangen en drinken, op zich een prima idee, vond ik. Toen ze ging douchen kroop ik achter Geil van de gedachte! Zijn vrouw Miranda had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door de grote zwarte bartender van het hotel waar ze verbleven.

En inderdaad, de bartender was een knappe, zwarte gespierde Het is leuk werk en ik ontmoet natuurlijk veel mensen. Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten. Het was tegen het eind van de middag Mijn vrouw met twee Antilianen!

Ze is blond, achter in de vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen, op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn afspraak met haar is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil Het was warm en ze hadden er zin in. Het plan was om gewoon te gaan rijden en maar zien waar ze uit zouden komen. Na een lange dag rijden, veel plezier en zo geil als wat kwamen ze aan bij het eerste overnachtingpunt. Wat raar, het was een vrijstaande Mijn man Gert werkt voor een groot bedrijf en moet daar ook wel eens een weekje voor op stap, zo ook die bewuste week.

Ik was een weekje niet echt lekker geweest, wat grieperig en hangerig, dus die week hadden wij geen Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen. Meestal na een contact had mijn vrouw zoiets van, het was leuk, maar waarom eigenlijk met een ander, dat hoort toch niet. Behalve na een trio, ongeveer Een wereld van verschil!

Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens. Nog nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, maar soms Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde of niet lekker was, maar het gebeurde gewoon minder vaak. Even naar het bos! Onze dochter was toen nog niet geboren, volgens mij. Ook het jaargetij weet ik niet meer precies maar het was geen zomer en het weer was niet best. Het was wel droog maar vrij fris. Nadat we daar een tijdje rond hadden gelopen Jij kijkt naar ons!

Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam. Dat lichaam dat mij zo heerlijk verwend heeft vanavond.

Ik beleef het opnieuw. Ik voel je mond, je vingers, Veel sperma in haar kontje Ze is lekker klein en slank van postuur en heeft een heerlijk strak kontje. Als je haar ziet zou je niet zeggen dat zij al moeder is.

Zij is 37 jaar oud maar ziet eruit als Zij wilde een grote lul! Joke was er ook weer aan toe, had ze mij verteld en mijn zak was ook goed gevuld. Wanneer wij heerlijk lagen te neuken zei ze vaak: Waarop ik antwoordde met: Ze is een echte hoer! Als we op straat lopen, trekt mijn vrouwtje aardig wat bekijks, nu nog steeds. Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel las over amateur hoertjes begon ze zich ook nog wat anders te kleden.

Korte rokjes, diep uitgesneden blousjes Ik deed het voor mijn vriend. Ik heb lang rond gelopen met de gedachte of ik dit wel leuk zou vinden. Na lang er over na gedacht te hebben en na een leuke avond met een dildo, mijn vriend moest Geil op de parkeerplaats. Ik werd daar altijd ontzettend geil van. Dit seksverhaal gaat over een hete nacht op een parkeerplaats, waar ik seks had met twee mannen Ze vond het super geil! Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vriendin, ik grapte dat mijn vriendin maar eens met hem moest afspreken, dus mijn vriendin typte op het scherm of hij eens af wilde spreken.

Hij reageerde gelijk serieus Twee lullen voor die meid. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt. Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken Door twee mannen laten verwennen. Hij vroeg of hij een keertje langs mocht komen want hij wilde iets met mij bespreken. Ik stemde toe en we spraken af voor de volgende avond. Die avond kwam hij langs en we dronken eerst een biertje. Na een tijdje vroeg hij Bij wijze van uitzondering zeg ik maar eens ja.

Zo ben ik met hem op weg in de auto. Omdat er op zijn minst elf mannen moeten zijn, heb ik mijn best zittende spijkerbroek aangedaan. Ik houd ervan me uitdagend te kleden en ik weet hoe Mijn geile ex met een ander! Zoals in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en zochten we plekken om seks te hebben.

Lydia was biseksueel maar liet dit niet Het begon allemaal met een 25 jarig trouwfeest van een collega van mijn man. Wij waren uitgenodigd om die vrijdagavond Een avond naar het casino! Voordat wij onze twee kindjes hadden deden wij dit geregeld, maar sinds de komst van onze meiden was dit een beetje in het slop geraakt.

Laatst hadden wij ons voorgenomen weer samen leuke avonden buiten de deur te beleven Zijn vriend, mijn collega. We hadden een geweldig seksleven en genoten ook echt met elkaar. Ik ben politieagente en ondanks de werkdruk bevalt het werk me uitstekend. Op een dag vroeg mijn man of ik het geil zou vinden om een keer seks met een andere man te hebben, terwijl hij Annabel krijgt er nooit genoeg van.

Samen met nog twee andere vrienden zaten we bij elkaar op school en we hebben nog steeds veel contact. Toen we vriendinnen kregen werd het contact even wat minder. Het lukte Jan maar niet om een vriendin te vinden. Hij omarmde meisjes bijna letterlijk en verstikte Sperma van een vreemde in mijn kut! Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Donna ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo in mijn geile kutje, mhmmm.

En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik De man in het hotel. Dit maakt het voor ons opwindend en Zo ken ik je niet. Het was alweer een tijdje terug dat we tijd hadden voor elkaar. Het weer zat mee en na een autorit van anderhalf uur checkten we in. Zij is 38 jaar, donkerblond, 1,74m, 85C en ik ben 42 jaar, donkerblond, 1,86m, en redelijk geschapen met mijn Een avond die hij nooit zal vergeten! Ik doe veel dingen voor mijn man om onze seks interessant te maken en niet saai.

Zo doen wij aan rollenspel, verkleed ik me soms als een hoer, en spelen we ook verkrachtingen en een aantal keren hebben In een steegje zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien.

Ze knikt instemmend en we lopen het zijsteegje in. We lopen even verder door en we zien Zachtjes streelde hij mijn borsten en ging hij met zijn vingers door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse wilde steken ging de telefoon.

Toen ik opnam, bleek het een oud collega te Wat was dat lekker! Ik ben cm lang en weeg ongeveer 88 kilo lang, gespierd en een kaal geschoren hoofd en ook mijn lul houd ik lekker kaal. Het is nou niet echt een joekel van een lul, maar met mijn 18 cm Het was haar idee! Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen.

Mijn vrouw heeft een heerlijke ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut. Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te De vrouw van mijn vriend. Bijna alles maakte me geil en als ik een tijdje geen seks had gehad dan kreeg ik gewoon pijn in mijn ballen. Zo kom ik bij dit verhaal over mijn vriend Ron en zijn vrouw Thea. Ik was toen net eenentwintig en hun waren allebei Twee extra mannen voor mijn vrouw. Ze vond het wel een opwindend idee, maar was toch wel wat terughoudend wat eigen initiatief betreft.

Op een warme zomernamiddag, zat ik na een Ze halen er een paar vrienden bij. Els is een slanke meid van 23 jaar met een paar stevige borsten, mooie lange benen en een strak kontje.

Met Jan neukt ze dat de sterren er afvliegen. Lekker in haar kutje en ook laat ze zich door Jan in haar hete aarskanaaltje neuken. Ze vindt het heerlijk Ik ben haar slaaf. Ze vertelde een vast adres te hebben waar ze haar partners vandaan haalde en die dan mee naar huis nam.

Ze vroeg of ik niet eens zou willen zien hoe ze dat aanpakte Dat deed hij de laatste tijd wel vaker sinds hij geen werk meer heeft en zichzelf mateloos verveelt. Hij kwam voor Frans omdat hij wat gereedschap van hem wilde lenen. De laatste tijd merkte ik Mijn man filmt mij met drie negers. Op het gebied van seks gaan we ook steeds een stapje verder. We kijken veel seksfilms en proberen hier onze fantasieën uit te halen.

Mijn man wist dat ik heel graag eens seks wilde hebben met een neger het leek mij zo geil om een keer zo’n In scène gezet door haar man. Was hij nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, en ze had haar echtgenoot Bart al naar zijn werk uitgezwaaid. Nog geen maand oud en gisteren begon het ding zo maar te lekken. Van de nood een deugd maken. Wij zijn een getrouwd stel, zij 32, lang bruin haar, slank, een lekker kontje en heerlijke borsten.

Ik ben 36 en eigenlijk wel een sportief type en met mijn 18 cm. Even kennis maken met zijn vrouw. Hij had me al zo vaak verteld hoe lekker ze eruit zag met haar grote borsten en haar kale kutje dat ik al een stijve pik kreeg bij het idee dat ik haar zou ontmoeten. Mijn vriend spuit haar kut vol. Zij had vandaag een nieuw setje gekocht wat ze mij wilde showen en daar zat ik op te wachten.

Zij heeft een heerlijk lichaam, stevige borsten met harde tepels, slank en een kont om je tanden in te zetten. Daar hoorde ik haar aankomen, ze had haar badjas Lekker genieten van een zwarte lul. Op haar verjaardag vorige maand, had ze dit bedacht en haar eerste actie was om op zoek te gaan naar een baantje. Via een kennis kon ze al snel twee dagen Hij noemt het cuckold.

Ondanks dat ik 31 jaar ben word ik vaak jonger geschat, meestal zo rond de Ik heb een slank figuur met kleine borsten, 75c en kleine tepels. Altijd een geschoren kutje en volgens Ze deed het met een jonge knul. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide. Daar maakten wij kennis Zij is een leuke spontane meid met donkere lange haren en een normaal figuur, met mooie stevige borsten, heerlijke kleine tepels en een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes.

Geef mij maar een grote pik! Het volgende verhaal heeft mijn menig hierover echter behoorlijk veranderd. Mijn naam is Ineke ik ben een leuk uitziende meid uit Utrecht Ik gaf haar de gelegenheid. Zij is nu 23 en ik ben We waren allebei nog vrij onervaren met seks toen we wat met elkaar kregen. We deden het graag met elkaar, maar het werd al snel routine. Ik werk meestal ‘s nachts, wat niet helpt bij het op peil houden van je Vlinders in mijn buik.

Alles loopt goed, ik heb een prima baan en mijn huwelijk is echt goed te noemen. Met andere woorden, mijn leven is fantastisch! Maar toch mis ik soms iets van spanning, de vlinders in mijn buik zeg maar. Mijn man heb ik leren kennen toen ik achttien Uitdagend op het terras! We besloten een uitstapje te maken naar Limburg. Het was prachtig weer, rond de dertig graden en het hele weekend zou het zo blijven. Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden we niet nodig.

Mijn man Freek en ik hebben tijdens een vakantie enkele jaren geleden een man ontmoet en zo een keer in de twee maanden komt hij De laatste keer dat we samen met de buurtjes van beide kanten op de galerij uit zouden gaan.

We woonden al ongeveer 6 jaar in onze flat en we waren met beide buren goed bevriend geraakt. Regelmatig gingen we met ons zessen op stap. Er hing altijd een Kijken naar mijn sletje. Ik Jos 34 jaar oud een normale man. Petra 24 jaar oud en een normale meid. Petra is niet te groot heeft een mooi slank figuur met een paar mooie stevige ronde B-cup borsten met geile kleine tepeltjes. Geile spelletjes met mijn vrouw. We hadden afgesproken om hem te ontmoeten in een hotel.

John was een knappe jongeman van rond de dertig. We aten eerst wat in het restaurantgedeelte en genoten van een heerlijk diner met een glas wijn. We begonnen met een praatje over hoe Fiona en ik genieten Ik deel haar met plezier.

Constant kreeg ik vreemde gevoelens en beelden die door mijn hoofd speelden. Ik wilde mijn vrouw geneukt zien worden door een andere vent en nog wel door een maat van mij.

Nou ja, de laatste tijd, eigenlijk al wel langer, maar het kwam nu weer naar boven. Eindelijk een zwarte kerst! Ze vond het heerlijk als ik het verhaal langzaam opbouwde.

Ik gaf daarbij een goede omschrijving waar we ons bevonden, sauna, bar, hotel of een andere locatie Mijn sletje en ik genieten! Gerda heeft zich de laatste jaren al vaker door diverse mannen laten neuken, al dan niet in mijn bijzijn en ook haar Heerlijk als jij ons bekijkt. We hadden besloten dat we die zaterdagavond lekker thuis zouden blijven om er een geil avondje van te maken. Ik had lekker gekookt en een fles wijn open gemaakt. En natuurlijk had ik wat spannends aangetrokken zodat het Een klusje met zijn vrouw.

John kwam weer eens gezellig bij me langs, we zaten lekker aan een biertje en ouwehoerden over van alles en nog wat. Maar al snel ging het over sex. Mijn vriend John zit net in een verbouwing. Nu is hij een cuckold! Een koppel zoals er zo veel rondlopen.

Zelfs als je hun namen zou noemen bij hen in de buurt zouden de meeste niet weten wie ze zijn. Maar nu worden ze iets bekender omdat ik over ze schrijf. Ik ben nog steeds geil. De man die je gekozen hebt om onze eerste trio mee te beleven vind je in het echt nog knapper dan op de foto die we via de mail hadden gekregen.

Hij heet Gerard, is gespierd en heeft een leuke kop, daarvoor had je hem ook uitgekozen Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen, mijn naam is Sonja, ik ben 38 jaar en ik ben al meer dan 10 jaar samen met een en dezelfde man, waarmee ik Geneukt door vier Friezen! We stonden op een veld met slechts een caravan. We sliepen de eerste nacht in onze tent. De volgende ochtend hadden we het alleen ontzettend koud, het was al eind september.

We besloten om een trekkershut te nemen. Het is nu donderdagmiddag. Mijn kut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk al weer zin om alles nog eens opnieuw te beleven. Waar ik het over heb? Laat ik me eerst even voorstellen.

Ik keek er naar uit, twee mannen samen met mij in een bed. Vrijdagochtend kon ik een beetje uitslapen en ik werd wakker met ontzettende zin. In de trein luisterde ik naar een lekker muziekje en mijn ogen vielen dicht. Het zonnetje scheen en ik droomde De club in België. Onze dochter was op wintersport, dus we hadden mooi de tijd om er eens even flink van te genieten.

Het werd tijd dat we weer eens naar die club in België gingen waar we het al eerder zo gezellig vonden. Het was wel bijna twee uur rijden om daar te komen, maar het was ons er erg Twee stellen maken een film.

Gerda had zich opgemaakt en was zich nu aan het omkleden. Vanavond zouden ze hun spelletjes op video vastleggen. Het moest een professionele film worden Bevrucht door haar 2 mannen! Rianne was gestopt met de pil omdat het na een jaar nog niet wilde lukken en de artsen niets konden vinden, namen we het besluit om Arnie mee te laten doen. Hij neukte tenslotte al jaren met Rianne dus waarom hem niet Ik ben 10 jaar ouder dan mijn vrouw en ze heeft al heel veel kennis opgedaan op sexgebied.

Zij is 21 en had voordat ze mij leerde kennen niet veel sex gehad en wat ze had gehad was flut, de heren dachten alleen Verhaaltje voor mijn man. Ik kijk links naast me en ik zie een paar mannen naar me kijken vanuit hun auto. Ze maken pijp en neukgebaren. Zal ik wel, of zal ik niet. Ik vind het moeilijk, ik probeer mijn man even Al jaren lijkt het me mega geil om mijn meisje te zien neuken met een vreemde kerel.

Iets dat me in fantasie echt heel erg opwond. Wij zijn dan nu alweer 12 jaar samen. Ik zal haar proberen te omschrijven. Ze is nu 32 jaar Hier is uw minnaar. Mijn gedachten gingen gelijk alle kanten op en ik kon niets anders dan gelijk reageren.

Na enkele e-mails met deze vrouw, Ingrid, voelden Mijn vrouw en een andere man! In de 20 jaar is er nog nooit een ander in het spel geweest.

Zij ziet er nog steeds zeer goed uit en heeft veel aandacht van het andere geslacht. Dit vind ik alleen maar leuk, want ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar en zij in mij Het deed zich voor dat mijn vrouw op een zaterdagavond zin had om te gaan stappen, zij is echt zo’n dansbeest die graag danst, zelf ben ik niet zo, n danser maar voor de goede verstandhouding Maar voor het zover was hebben we een relaties van dik tien jaar gehad.

Om financiële redenen was een huwelijk er eerder nooit van gekomen. We zijn gelukkig samen, bijzonder gelukkig. Alleen is het laatste jaar de seks een beetje van hetzelfde gebleven. Hoe ik haar zo ver kreeg. Niet de jongste maar leuk en lekker om te zien. Ze was kuis en loyaal naar mij toe en zou nooit iets willen of doen met een ander.

Dat vertelde ze me altijd en ik geloofde haar. Natuurlijk had ze haar fantasieën net als ieder ander en die fantasieën waren Hoe hij een cuckold werd. Na een stressvolle dag plof ik neer in de sofa op mijn hotelkamer. Ik heb nood aan een beetje ontspanning en die vind ik meestal door wat te surfen op het net. Ik neem mijn laptop en surf maar wat, zonder specifiek naar iets te zoeken Om haar eens te laten neuken met iemand anders en ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt.

En ze is zaad geil Met iemand die we konden. We ontmoeten hem in het café en de avond Mijn echtgenoot liet me neuken met een zwarte man. Na de geboorte van de kinderen heeft mijn lichaam er niet onder geleden en heb ik nog een aantrekkelijk figuur en zijn mijn borsten nog stevig, zodat ik vaak geen BH hoef aan te doen. Mijn man Kees is een stuk ouder, namelijk 56 jaar, maar wij houden Mijn vrouw als slet.

Ik drukte mijn harde lul tegen haar dij, ik mag wel eerst slapen hé, vroeg ze, nee Mijn vrouw geniet er van. Het was weer eens zo ver, toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik dat Chris zijn auto er stond.

Ik zag dat het rolluik weer Hoer ‘, zei de man zacht. Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan. Even stond Elise als aan de grond genageld. Na die ander is ze veel geiler geworden. Haar lichaam is niet mager, maar zeker ook niet dik. Voor mij is zij perfect. Ze is ook heel naturel. Zo scheert ze haar schaamhaar wel een beetje langs de zijkant, maar zorgt altijd dat ze een Mijn vrouw heeft er genoeg van.

Voor de buitenwacht is het een keurig en bescheiden vrouwtje en heeft men het idee dat ik best vlot, makkelijk pratend en stoer het voor het zeggen heb. En dat zij verder keurig de boel op orde houdt.

Op het eerste oog ziet ze er een beetje tuttig Dit moeten we vaker doen. Ze pakte hem direct omdat ze wist dat het een bericht van hem was. Haar wangen begonnen te gloeien en ze voelde haar hartslag tot in haar vagina bonken toen ze de opwindende tekst las die hij geschreven had.

Ooh, deze man wist haar zo op te winden en ze wist dat ook hij van Ik laat me bekijken. Hij heeft dan ook het liefste dat ik bijvoorbeeld een witte rok met een gekleurd slipje aantrek, zodat iedereen kan zien wat er onder het rokje zit. Ik moet toegeven dat het mij ook behoorlijk opwind om mijn lingerie aan anderen te laten zien, en dat Ze laat haar man meedoen. Gitta luchtte het huis en waste het dekbed en het kleed voor de open haard.

De bronstige luchten van een week keiharde en supergeile sex verlieten het huis. Leer je vrouw eens delen. Ik had er zelf op aangestuurd, was benieuwd hoe dat zou zijn, maar nu het is gebeurd blijf ik met meer vragen zitten dan ik had.

Het was opwindend, zeker, méér dan dat, Verder heeft ze een prachtige, geheel gesloten en Ik heb alweer een kleine 8 jaar een heerlijke relatie met Kim zij is 28 jaar oud. Ik heb niks te klagen over Kim. Ze vind veel goed en is voor veel in. Ik zal proberen haar hier te Word ik een cuckold? Mijn vingers gleden in haar string en ik voelde dat ze al nat was.

Mijn mooie, roodharige, slanke, jarige vriendin heeft in het jaar dat ik haar ken eigenlijk altijd zin en lijkt wel onverzadigbaar. Mijn vrouw Simone 26 had met een collega afgesproken om daar naar toe te gaan en ik bleef thuis bij onze kids. Simoon en haar collega kennen elkaar goed en praten samen open over hun sexleven. Haar collega heeft sinds 2 maanden een scharreltje Ik ben 3 jaar getrouwd met Sanne.

Sanne is een meid van 27, ze is 1. In de jaren dat we samen zijn is de sex alleen maar beter en spannender geworden. Ik ben helemaal van het experimenteren Wij willen jouw vrouw neuken.

Wow dacht ik en in mijn gedachte vroeg ik me af hoe dat zou wezen. Ik slikte, de gedachte alleen al wond me vreselijk op. Ik las, wij twee mannen met grote lullen willen jouw vrouw neuken. Ik keek over mijn laptop Heerlijk om haar te zien neuken. Nadat Mariët een tijdje gulzig aan zijn enorme grote dikke paal had gezogen, ging ze snel op haar rug liggen met haar benen wijd. Ze trok haar knieën op om Hij liet me door een vreemde neuken. Na enige schroom bekende ik dat ik, na een relatie van twintig jaar, fantaseerde over anonieme seks met meerdere mannen.

Ik voelde schroom omdat ik niet wist hoe Peter dit op zou vatten. Een machtige pik voor mijn vrouw. Ik ben Wim 42 jaar en mijn vrouw Meta is Wij zijn inmiddels 20 jaar getrouwd, dus zoals je leest was mijn vrouw er vroeg bij. Zij komt uit een streng christelijk gezin, zelfs een radio was verboden.

Ik ontmoete haar op haar werk, waar ik voor mijn baas ook moest zijn. Het was vrijdagavond Mijn vrouw neukt een neger. Mijn man en zijn beste vriend. Dus we namen ons bord en gingen met zijn drietjes naar de woonkamer. De gesprekken werden wat serieuzer. We hadden het over de toekomst, over relaties. Om alles weer wat luchtiger te maken, besloten we een spel te spelen. Mijn man ging naar de Suzan in de sauna. Sex op spannende plaatsen en het uitdagen van anderen neemt een belangrijke plaats in hun fantasie.

Suzan is 28 jaar met lang dik krullend blond haar, blauwe ogen en 1. Ze heeft een mooie volle mond met stevige grote lippen en is gek Gerard kwam om zes uur Paula afhalen. Paula had zich in een leuk jurkje gehuld, met een mooie push up bh, waardoor haar lekkere borsten goed zichtbaar waren.

We hebben hier best wel eens over gefantaseerd, maar de werkelijkheid is best wel spannend. Lara moest mee naar de slaapkamer van oma en op bed gaan liggen. Hij trok haar benen uit elkaar en kroop over haar heen, hij zou die lust slet nu wel even te grazen nemen, al wekenlang droomde hij er over, maar kon het geduld op brengen om het toch langzaam op te bouwen, tot ze een wertlos-folgsame leibeigene, zou zijn.

Lara zag hem over haar heen kruipen en zijn volle gewicht op haar neer voelen komen, ze wist nu waar ze al een tijd bang voor was, dat het eens zou gebeuren. Een plakkerig spoor liet zijn lul achter, toen die over haar dij naar boven gleed. Gerhard zette zijn harde pik zonder pardon op haar kale spleet en drukte het tussen haar kut lipjes, ze was niet eens vochtig of opgewonden, maar hij des te meer.

Hij verhoogde de druk op haar kutje en de lipjes weken langzaam uiteen, ‘’je bent nog lekker strak Lara,’’ murmelde hij.

Lara voelde een enorme druk op haar plasser en voelde dat de lul van de buurman naar binnen geperst werd, ze voelde de boel langzaam enorm oprekken. Au, je doet me pijn aaahhhhh auwww,’’ snikte ze, maar daar werd Gerhard alleen maar geiler van. Hij bleef zijn pik langzaam verder naar binnen persen, zijn eikel zat er inmiddels in, dit voelde geweldig geil aan en hij perste verder, onder hem stribbelde ze wat tegen.

Gerhard begon te stoten, waardoor hij snel verder naar binnen drong, erg veel weerstand voelde hij niet, dat was ook niet bij elk meisje het zelfde, wist hij, uit ervaring. Zijn lul schuurde wel lekker stevig langs haar kut wanden die langzaam toch wat vochtiger werden. Lara voelde even toch een wat misselijk makende pijn, toen de buurman zijn hele lul naar binnen begon te stoten.

Dit was verkrachten, dat wist ze wel, ze was ontmaagd door hem en ze voelde ondanks de pijn dat ze toch wel vochtig begon te worden, ze hoorde hem steeds harder soppen in haar gleuf. Mm jij bb bent zo lekker Lara. Ik gg ga komennn.. Lara voelde zijn lul nog meer opzwellen, waardoor ze nog verder opgerekt werd en met schokken voelde ze zijn geil onbeschermd bij haar naar binnen spuiten.

Bij haar was het nog niet verder gekomen dan een op komend lekker gevoel, meer was het niet, ze lag er ook niet om klaar te komen, ze lag er om een man te plezieren, zodat hij zijn lusten op haar kon bot vieren. Gerhard kroop van haar af, zijn lul was al behoorlijk geslonken en lekte nog wat na. Hij veegde zijn lul schoon aan het T-shirt van Lara en liep de slaapkamer uit op zoek naar zijn broek.

Lara bleef liggen en voelde het sperma langs haar billen op het bed van oma lekken, ze hoorde de buitendeur dicht klappen. Gerhard was vertrokken, ze wist zeker dat hij deze week nog een paar keer van haar schlampe lichaam gebruik zou maken.

De maand was ook alweer bijna voorbij, dan kreeg ze haar tweehonderd euro, dat die tweehonderd euro eigenlijk geld van oma was, wist ze natuurlijk niet. Gerhard beheerde immers oma’s geld. Lara stond op, ze voelde erg beurs aan tussen haar benen, dat voelde niet fijn, ze was echt behoorlijk opgerekt en tot haar schrik zag de sprei op oma’s bed er ook niet florissant uit, er zat toch wel wat bloed tussen de uit haar kutje lekkende sperma.

Ze trok de sprei van het bed, ze wist dat oma het niet eens zou missen. Een uur later was Gerhard er met oma, hij hielp haar naar binnen. Hij wees naar Lara, ‘’dat gaan wij vaker doen meisjes, veel vaker, je bent er geschikt voor om je geile lichaam te laten gebruiken, door mannen! Begreep Lara dat nu goed? Had hij mannen gezegd?

Ze wilde verder er maar niet over nadenken, ze had het nu even druk met haar oma, want die wilde weten wie ze was en wat ze hier kwam doen, dus moest Lara haar dat proberen uit te leggen, dementie is niet leuk. Toen bracht ze oma naar haar slaapkamer, het stonk er behoorlijk, daar had Lara niet aan gedacht, er hing een, nou dat zal dan wel een neuklucht zijn. Die zelfde week gebruikte Gerhard haar nog een aantal malen. Hij ontmaagde haar anaal en ze werd uit gescholden voor alles wat maar mogelijk was, op vernederend gebied.

Ze was een lust slet op de wereld gekomen om mannen te behagen, wertlos dus en folgsam. De eerste dag van een nieuwe maand. Oma lag erg raar te doen, vond Lara, ze rende naar de buurman, die kwam kijken en belde gelijk een ambulance.

Oma bleek een lichte beroerte te hebben en kwam dus voorlopig niet thuis, misschien wel helemaal niet meer, lag er een beetje aan of haar gezondheid niet nog verder was aangetast. Gerhard zou voor Lara zorgen, anders had ze naar een tehuis gemoeten, omdat er verder zich geen familie had gemeld en ze financieel niet in staat was om voor zichzelf te zorgen. Gerhard lag die nacht met een verschrikkelijke harde lul in bed, er spookte van alles door zijn hoofd. Lara was nu van HEM! Hij kon nu alles opstarten wat hij wilde, verder langzaam opbouwen hoefde niet meer, ze was van HEM.

Gerhard was de volgende dag gelijk begonnen, met het doorbreken van de tussen muur en zette daar een deur in, die hij vanaf zijn kant kon afsluiten, maar niet andersom. Gerhard leefde op een uitkering en hij was vast besloten dat Lara in de wereld van het zwarte geld, zijn geldkraan zou worden.

Die avond ging de bel. Gerhard opende de deur en liet een patserig geklede man binnen. Waarvan ik de foto’s op internet heb gezien en is ze wel een Hure schlampe? Lara had haar blonde haren in twee staartjes en was gekleed in super kort minirokje en simpel strak T-shirt. Bij de man schokte in hoog tempo wat omhoog in zijn broek, de bult was goed te zien en ook lekte er slijm uit zijn mond, dat hij met een zijden zakdoek verwijderde.

Lara liep de trap op en de man volgde haar. Hij kon nu onder haar rokje kijken en zag een zwart slipje dat strak om haar ronde billen zat, in zijn slip begon het al te lekken, maar goed dat hij haar de hele nacht had, want hij wist dat hij de eerste keer erg snel zou klaar komen.

Het zag er erg lekker uit en als je dat mag gebruiken, was het, het geld meer dan waard. Boven gekomen op haar kamertje trok hij zijn dure maatpak colbert uit en knoopte zijn zijden das waarop ingelegd een aantal diamantjes van zijn strot. Zijn lul ging tekeer, snel trok hij zijn dure pantalon uit en vouwde dat netjes op, zijn slip volgde. Lara zag tot haar geluk een niet al te grote harde lul, waar het voorvocht al rijkelijk op parelde.

Lara zakte op haar knieën, voor de man en pakte zijn hard kloppende pik vast, ze likte eerst het voorvocht er af, ‘’mmmmmmmmm,’’ hoorde de man.

Klein nat kutje man zoekt stel


kutje opgerekt intiem zonder condoom

Het hotel wat wij hadden geboekt was erg mooi en de kamer was echt top, precies zoals het op de site van de reisorganisatie stond.

Ik mag de hoer spelen! Nee, het viel echt niet mee om dat goed te organiseren. Want hij wilde van te voren met iedereen kennis hebben gemaakt, zodat hij Toch is er iets in ons huwelijk dat misschien wel vreemd klinkt.

Ik vraag me dan ook wel eens af of het wel normaal is, zoals het er bij ons aan toe gaat. Vandaar dat ik onderstaand verhaal met jullie wil delen.

Die dag werd het anders! Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen. Het was mijn stille verlangen Ze nam het heft in eigen hand! Nu is het enkele maanden terug toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal. Tot mijn verbazing kwam Zij doet het ook met die jongen!

In de tien jaar dat we getrouwd waren was ze niet echt gelukkig geweest wat ons seksleven betreft. Dit was voor zover ik vermoede grotendeels te wijten aan mijn kleine 10 centimeter pikje in stijve toestand. De Surinamer in de kroeg! Ik had het er ook al eens over gehad met haar en hoewel ze het niet resoluut afwees, zei ze dat ze er niet actief naar op zoek wilde gaan, meer een soort van, we zien Ik keek hoe ze met onze vriend neukte!

Ik geniet ervan om mensen te begluren en te bekijken. Zo gebeurde het dat ik enkele maanden geleden bezig was met de verbouwing van ons huis en ook de slaapkamers horen daar natuurlijk bij. Ik kreeg toen het idee om in de logeerkamer Zoals altijd ging hij samen met zijn vrouw Agnes en de kinderen op vakantie naar de camping. Caravan achter de auto, spullen ingepakt en rijden maar.

Het was heerlijk zomers weer, dus het beloofden twee Hij wilde haar graag neuken! Reden voor ons om er een leuke dag van te maken. Maar na tien jaar huwelijk was onze relatie op het seksuele vlak wel wat ingezakt. En onze trouwdag was een mooie gelegenheid om daar wat verandering in te brengen. We hadden een hotel Toekijken hoe ik neuk met drie mannen! Als het al gebeurde, werkten we ons beiden snel naar een orgasme toe om vervolgens vermoeid in slaap te vallen.

De spanning was er wel vanaf. En er over praten deden we niet, iets veranderen al helemaal niet. Goed vol laten spuiten! Op de derde dag hadden we een scooter gehuurd, het was die dag ontzettend heet en we gingen lekker luchtig gekleed een rit over het eiland Mijn man ging even weg naar het toilet en ik had hem verteld dat ik een rondje ging lopen om de omgeving een beetje te verkennen.

De camping lag bij een groot bos en je kon daar dan ook heerlijk wandelen. Mijn eerste keer sloppy seconds! Ja, ik weet dat we tegenwoordig beter aan veilige seks kunnen doen, maar we houden allemaal van het gevoel van een naakte Mijn vrouw was door het mooie weer zo geil als boter en begon met haar hand mijn kruis te masseren en me in mijn nek te kussen.

Dit liet me niet onberoerd en ik voelde mijn lul al snel behoorlijk groeien, ik had echt moeite Een paar dagen Vlieland! Zo brachten we het grootste gedeelte van onze vakantie door in ons vakantiehuisje. Maar eind augustus werd het opeens prachtig weer, dus besloten we om nog maar een paar dagen vrij te nemen.

We besloten om de koelte Ik hoop dat ze het vaker doet! Ik kon mijn oren niet geloven, met wie was ze aan het bellen? Het was wel duidelijk dat mijn vrouw mij niet binnen had horen komen, want ze ging gewoon door met haar telefoongesprek. Ik deed de deur opzettelijk wat Het gaat er heet aan toe! We hebben een prima seksleven en we neuken dan ook bijna elke dag. Een dag zonder seks, is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd.

We zijn ook gek op speeltjes, als we wat nieuws zien kopen we het en proberen we het uit. Geil op een zwarte paal! We genieten altijd van de heerlijkste seks die ik mij kan voorstellen.

Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje en Ze verleidde mijn vriend! Het is maar een keer gebeurd maar ik krijg nog steeds een enorme stijve als ik eraan terug denk. Mijn vrouw Jetty en ik John waren beiden We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd. Mijn vrouw wil meer beleven! Het was een zon overgoten dag toen wij op de camping aankwamen en gelukkig lukte het ons om de tent na al die jaren weer zonder problemen Wil jij haar laten neuken?

Wij gaan je helpen. Onderstaande brief print je uit en geef je aan je vrouw of vriendin, als ze de brief helemaal uit leest dan zal ze waarschijnlijk na het lezen Zo ver gaat onze vriendschap! Niet dat ik vreemd ga, nee deze man is door mijn echtgenoot en mijn vriendin de vrouw van de man voor mij geregeld. Hoe dat precies zit zal ik uit even uitleggen, zij deelt haar man met mij omdat mijn echtgenoot De eerste vreemde man voor haar!

Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met Ik was zo gemakkelijk te verleiden! Om het geheel compleet te maken moest ik me lekker geil opmaken, ik besloot om mijn zwarte wetlook jurkje met ritsen aan te trekken, zonder BH of slipje. Daar onder droeg ik enkel een zwart De vrouwen genieten in Frankrijk! Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Tessa was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze onder de tafel iets in mijn hand.

Ik keek wat het was en zag haar De fantasieën van een geil vrouwtje! Ferdinand is een heerlijke minnaar en we vrijen bijna elke avond met elkaar, soms urenlang. We kunnen gewoon geen genoeg van elkaar krijgen! Mijn probleem is, dat mijn man al mijn fantasieën wil weten. Hij geilt er enorm op Gisteren op een parkeerplaats! Een beetje geïrriteerd reageerde ik, “had je dat niet even bij Batavia Stad kunnen doen”.

Maar goed, ik keek uit naar een parkeerplaats waar we even konden stoppen. Wij vinden het heerlijk om met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten. Guido was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Katja en ik waren Ik wil zien hoe je geneukt wordt!

Ze zou na het feest door een vriendin thuisgebracht worden. Ik vond het prima, zeker na een drukke dag op het werk even geen gezeur aan mijn hoofd Jij bent echt geil!

Cuckold, ik had er nog nooit van gehoord. Ik woon al meer dan 8 jaar een samen met Gert. Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem. Gert bedenkt altijd weer leuke en geile dingen. Ik ben nu 30 jaar oud maar Ja, zegt Ria, “ lijkt mij ook wel wat pijnlijk, maar een vrouw kan best veel hebben, als ze zelf maar wil”.

Weekendje met de camper! Allereerst wil ik jullie wel duidelijk maken dat mijn man en ik een uitstekend huwelijk hebben, we zijn dan ook al 9 jaar getrouwd. Het begon eigenlijk enkele maanden geleden, Ze liet zich gaan! Maar wat moet je als je daar zo vaak over fantaseert, het vertellen aan je vrouw?

Ook als je weet dat die fantasie misschien wel iets te ver Mijn man deelt me met een ander! We zitten op een bank aan een tafeltje te wachten, met een drankje voor ons als hij binnen komt. Ik fluister in je oor hoe zenuwachtig ik ben, maar jij verzekert mij dat we een heerlijke avond gaan krijgen. Hoe onze fantasie werkelijkheid werd!

Arnold is een normaal uitziende en verzorgde lekkere kerel waar menige lady naar kijkt als wij in het weekend een avondje Vrienden die graag helpen. Mijn man Fred had zijn twee vrienden gevraagd om hem hierbij te helpen.

Vorige week zijn wij naar ons huisje gegaan om te straten en ik ging ondertussen het huisje schoon maken Dat klonk natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk, maar ik had geen flauw idee hoe zijn vrouw er uit zag, dus stuurde ik een mailtje retour met de vraag “hoe Ik keek haar verwonderd aan en vroeg, “heb je iets speciaals in gedachten dan?

Een klein uurtje van ons vandaan Mijn vrouw Gerda 49 jaar en ik 50 jaar , zijn nu 26 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een actief seksleven en hebben bijna elke dag heftige seks. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken, Een zwarte paal in het hotel! Dat komt omdat ze echt de hele dag geil is en met een natte kut loopt.

Daarbij heeft ze veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik wordt er zelf ook ontzettend geil van, wanneer ik weet of zie Mijn vrouw Ciska is een vrouw van 36 jaar met een heerlijk lichaam, 1. Wij zijn al jaren getrouwd en ik weet dat zij nog nooit een ander heeft gehad. Met mijn 16 cm ben ik gemiddeld geschapen. Ciska zelf vindt dat ik Hij moet zien hoe ik je neuk!

Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is. Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar.

Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan. Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus Ze geniet er van!

Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje Zien hoe ze neukt met een ander.

Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig Je moet het een keer proberen! Mijn vrouw Linda ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont. Ons seksleven is goed en wij zijn ook wel wat ruimdenkend op dat gebied. Er was laatst een programma op tv over seks met meerdere personen Twee jonge knullen voor mijn vrouw!

Ze hadden een vakantiebaan gevonden voor een maand, bij een bedrijf vlak bij ons in de buurt. Vanwege de afstand hadden hun ouders gevraagd of ze bij ons mochten logeren tijdens de werkdagen Ze ging een avondje uit! Waarom niet, ik ging ook regelmatig met mijn vrienden wat drinken. Een avondje alleen thuis voor mij, wat achter de computer hangen en drinken, op zich een prima idee, vond ik.

Toen ze ging douchen kroop ik achter Geil van de gedachte! Zijn vrouw Miranda had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door de grote zwarte bartender van het hotel waar ze verbleven. En inderdaad, de bartender was een knappe, zwarte gespierde Het is leuk werk en ik ontmoet natuurlijk veel mensen. Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten.

Het was tegen het eind van de middag Mijn vrouw met twee Antilianen! Ze is blond, achter in de vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen, op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel.

Mijn afspraak met haar is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil Het was warm en ze hadden er zin in. Het plan was om gewoon te gaan rijden en maar zien waar ze uit zouden komen. Na een lange dag rijden, veel plezier en zo geil als wat kwamen ze aan bij het eerste overnachtingpunt.

Wat raar, het was een vrijstaande Mijn man Gert werkt voor een groot bedrijf en moet daar ook wel eens een weekje voor op stap, zo ook die bewuste week. Ik was een weekje niet echt lekker geweest, wat grieperig en hangerig, dus die week hadden wij geen Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen.

Meestal na een contact had mijn vrouw zoiets van, het was leuk, maar waarom eigenlijk met een ander, dat hoort toch niet. Behalve na een trio, ongeveer Een wereld van verschil! Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens. Nog nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, maar soms Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde of niet lekker was, maar het gebeurde gewoon minder vaak. Even naar het bos! Onze dochter was toen nog niet geboren, volgens mij. Ook het jaargetij weet ik niet meer precies maar het was geen zomer en het weer was niet best. Het was wel droog maar vrij fris. Nadat we daar een tijdje rond hadden gelopen Jij kijkt naar ons! Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam.

Dat lichaam dat mij zo heerlijk verwend heeft vanavond. Ik beleef het opnieuw. Ik voel je mond, je vingers, Veel sperma in haar kontje Ze is lekker klein en slank van postuur en heeft een heerlijk strak kontje. Als je haar ziet zou je niet zeggen dat zij al moeder is.

Zij is 37 jaar oud maar ziet eruit als Zij wilde een grote lul! Joke was er ook weer aan toe, had ze mij verteld en mijn zak was ook goed gevuld. Wanneer wij heerlijk lagen te neuken zei ze vaak: Waarop ik antwoordde met: Ze is een echte hoer! Als we op straat lopen, trekt mijn vrouwtje aardig wat bekijks, nu nog steeds. Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel las over amateur hoertjes begon ze zich ook nog wat anders te kleden.

Korte rokjes, diep uitgesneden blousjes Ik deed het voor mijn vriend. Ik heb lang rond gelopen met de gedachte of ik dit wel leuk zou vinden. Na lang er over na gedacht te hebben en na een leuke avond met een dildo, mijn vriend moest Geil op de parkeerplaats.

Ik werd daar altijd ontzettend geil van. Dit seksverhaal gaat over een hete nacht op een parkeerplaats, waar ik seks had met twee mannen Ze vond het super geil! Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vriendin, ik grapte dat mijn vriendin maar eens met hem moest afspreken, dus mijn vriendin typte op het scherm of hij eens af wilde spreken.

Hij reageerde gelijk serieus Twee lullen voor die meid. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt. Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken Door twee mannen laten verwennen. Hij vroeg of hij een keertje langs mocht komen want hij wilde iets met mij bespreken. Ik stemde toe en we spraken af voor de volgende avond. Die avond kwam hij langs en we dronken eerst een biertje.

Na een tijdje vroeg hij Bij wijze van uitzondering zeg ik maar eens ja. Zo ben ik met hem op weg in de auto. Omdat er op zijn minst elf mannen moeten zijn, heb ik mijn best zittende spijkerbroek aangedaan.

Ik houd ervan me uitdagend te kleden en ik weet hoe Mijn geile ex met een ander! Zoals in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en zochten we plekken om seks te hebben.

Lydia was biseksueel maar liet dit niet Het begon allemaal met een 25 jarig trouwfeest van een collega van mijn man. Wij waren uitgenodigd om die vrijdagavond Een avond naar het casino! Voordat wij onze twee kindjes hadden deden wij dit geregeld, maar sinds de komst van onze meiden was dit een beetje in het slop geraakt.

Laatst hadden wij ons voorgenomen weer samen leuke avonden buiten de deur te beleven Zijn vriend, mijn collega. We hadden een geweldig seksleven en genoten ook echt met elkaar. Ik ben politieagente en ondanks de werkdruk bevalt het werk me uitstekend. Op een dag vroeg mijn man of ik het geil zou vinden om een keer seks met een andere man te hebben, terwijl hij Annabel krijgt er nooit genoeg van.

Samen met nog twee andere vrienden zaten we bij elkaar op school en we hebben nog steeds veel contact. Toen we vriendinnen kregen werd het contact even wat minder. Het lukte Jan maar niet om een vriendin te vinden. Hij omarmde meisjes bijna letterlijk en verstikte Sperma van een vreemde in mijn kut!

Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Donna ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo in mijn geile kutje, mhmmm. En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik De man in het hotel. Dit maakt het voor ons opwindend en Zo ken ik je niet. Het was alweer een tijdje terug dat we tijd hadden voor elkaar. Het weer zat mee en na een autorit van anderhalf uur checkten we in. Zij is 38 jaar, donkerblond, 1,74m, 85C en ik ben 42 jaar, donkerblond, 1,86m, en redelijk geschapen met mijn Een avond die hij nooit zal vergeten!

Ik doe veel dingen voor mijn man om onze seks interessant te maken en niet saai. Zo doen wij aan rollenspel, verkleed ik me soms als een hoer, en spelen we ook verkrachtingen en een aantal keren hebben In een steegje zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien.

Ze knikt instemmend en we lopen het zijsteegje in. We lopen even verder door en we zien Zachtjes streelde hij mijn borsten en ging hij met zijn vingers door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse wilde steken ging de telefoon. Toen ik opnam, bleek het een oud collega te Wat was dat lekker!

Ik ben cm lang en weeg ongeveer 88 kilo lang, gespierd en een kaal geschoren hoofd en ook mijn lul houd ik lekker kaal. Het is nou niet echt een joekel van een lul, maar met mijn 18 cm Het was haar idee! Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen.

Mijn vrouw heeft een heerlijke ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut. Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te De vrouw van mijn vriend. Bijna alles maakte me geil en als ik een tijdje geen seks had gehad dan kreeg ik gewoon pijn in mijn ballen. Zo kom ik bij dit verhaal over mijn vriend Ron en zijn vrouw Thea. Ik was toen net eenentwintig en hun waren allebei Twee extra mannen voor mijn vrouw. Ze vond het wel een opwindend idee, maar was toch wel wat terughoudend wat eigen initiatief betreft.

Op een warme zomernamiddag, zat ik na een Ze halen er een paar vrienden bij. Els is een slanke meid van 23 jaar met een paar stevige borsten, mooie lange benen en een strak kontje. Met Jan neukt ze dat de sterren er afvliegen. Lekker in haar kutje en ook laat ze zich door Jan in haar hete aarskanaaltje neuken. Ze vindt het heerlijk Ik ben haar slaaf. Ze vertelde een vast adres te hebben waar ze haar partners vandaan haalde en die dan mee naar huis nam.

Ze vroeg of ik niet eens zou willen zien hoe ze dat aanpakte Dat deed hij de laatste tijd wel vaker sinds hij geen werk meer heeft en zichzelf mateloos verveelt.

Hij kwam voor Frans omdat hij wat gereedschap van hem wilde lenen. De laatste tijd merkte ik Mijn man filmt mij met drie negers. Op het gebied van seks gaan we ook steeds een stapje verder. We kijken veel seksfilms en proberen hier onze fantasieën uit te halen.

Mijn man wist dat ik heel graag eens seks wilde hebben met een neger het leek mij zo geil om een keer zo’n In scène gezet door haar man.

Was hij nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, en ze had haar echtgenoot Bart al naar zijn werk uitgezwaaid. Nog geen maand oud en gisteren begon het ding zo maar te lekken. Van de nood een deugd maken. Wij zijn een getrouwd stel, zij 32, lang bruin haar, slank, een lekker kontje en heerlijke borsten. Ik ben 36 en eigenlijk wel een sportief type en met mijn 18 cm. Even kennis maken met zijn vrouw.

Hij had me al zo vaak verteld hoe lekker ze eruit zag met haar grote borsten en haar kale kutje dat ik al een stijve pik kreeg bij het idee dat ik haar zou ontmoeten. Mijn vriend spuit haar kut vol. Zij had vandaag een nieuw setje gekocht wat ze mij wilde showen en daar zat ik op te wachten. Zij heeft een heerlijk lichaam, stevige borsten met harde tepels, slank en een kont om je tanden in te zetten. Daar hoorde ik haar aankomen, ze had haar badjas Lekker genieten van een zwarte lul. Op haar verjaardag vorige maand, had ze dit bedacht en haar eerste actie was om op zoek te gaan naar een baantje.

Via een kennis kon ze al snel twee dagen Hij noemt het cuckold. Ondanks dat ik 31 jaar ben word ik vaak jonger geschat, meestal zo rond de Ik heb een slank figuur met kleine borsten, 75c en kleine tepels. Altijd een geschoren kutje en volgens Ze deed het met een jonge knul. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide.

Daar maakten wij kennis Zij is een leuke spontane meid met donkere lange haren en een normaal figuur, met mooie stevige borsten, heerlijke kleine tepels en een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes.

Geef mij maar een grote pik! Het volgende verhaal heeft mijn menig hierover echter behoorlijk veranderd. Mijn naam is Ineke ik ben een leuk uitziende meid uit Utrecht Ik gaf haar de gelegenheid.

Zij is nu 23 en ik ben We waren allebei nog vrij onervaren met seks toen we wat met elkaar kregen. We deden het graag met elkaar, maar het werd al snel routine. Ik werk meestal ‘s nachts, wat niet helpt bij het op peil houden van je Vlinders in mijn buik. Alles loopt goed, ik heb een prima baan en mijn huwelijk is echt goed te noemen.

Met andere woorden, mijn leven is fantastisch! Maar toch mis ik soms iets van spanning, de vlinders in mijn buik zeg maar. Mijn man heb ik leren kennen toen ik achttien Uitdagend op het terras! We besloten een uitstapje te maken naar Limburg. Het was prachtig weer, rond de dertig graden en het hele weekend zou het zo blijven. Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden we niet nodig.

Mijn man Freek en ik hebben tijdens een vakantie enkele jaren geleden een man ontmoet en zo een keer in de twee maanden komt hij De laatste keer dat we samen met de buurtjes van beide kanten op de galerij uit zouden gaan. We woonden al ongeveer 6 jaar in onze flat en we waren met beide buren goed bevriend geraakt. Regelmatig gingen we met ons zessen op stap.

Er hing altijd een Kijken naar mijn sletje. Ik Jos 34 jaar oud een normale man. Petra 24 jaar oud en een normale meid. Petra is niet te groot heeft een mooi slank figuur met een paar mooie stevige ronde B-cup borsten met geile kleine tepeltjes. Geile spelletjes met mijn vrouw. We hadden afgesproken om hem te ontmoeten in een hotel.

John was een knappe jongeman van rond de dertig. We aten eerst wat in het restaurantgedeelte en genoten van een heerlijk diner met een glas wijn. We begonnen met een praatje over hoe Fiona en ik genieten Ik deel haar met plezier. Constant kreeg ik vreemde gevoelens en beelden die door mijn hoofd speelden. Ik wilde mijn vrouw geneukt zien worden door een andere vent en nog wel door een maat van mij.

Nou ja, de laatste tijd, eigenlijk al wel langer, maar het kwam nu weer naar boven. Eindelijk een zwarte kerst! Ze vond het heerlijk als ik het verhaal langzaam opbouwde. Ik gaf daarbij een goede omschrijving waar we ons bevonden, sauna, bar, hotel of een andere locatie Mijn sletje en ik genieten! Gerda heeft zich de laatste jaren al vaker door diverse mannen laten neuken, al dan niet in mijn bijzijn en ook haar Heerlijk als jij ons bekijkt.

We hadden besloten dat we die zaterdagavond lekker thuis zouden blijven om er een geil avondje van te maken. Ik had lekker gekookt en een fles wijn open gemaakt. En natuurlijk had ik wat spannends aangetrokken zodat het Een klusje met zijn vrouw. John kwam weer eens gezellig bij me langs, we zaten lekker aan een biertje en ouwehoerden over van alles en nog wat. Maar al snel ging het over sex. Mijn vriend John zit net in een verbouwing.

Nu is hij een cuckold! Een koppel zoals er zo veel rondlopen. Zelfs als je hun namen zou noemen bij hen in de buurt zouden de meeste niet weten wie ze zijn. Maar nu worden ze iets bekender omdat ik over ze schrijf. Ik ben nog steeds geil. De man die je gekozen hebt om onze eerste trio mee te beleven vind je in het echt nog knapper dan op de foto die we via de mail hadden gekregen.

Hij heet Gerard, is gespierd en heeft een leuke kop, daarvoor had je hem ook uitgekozen Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen, mijn naam is Sonja, ik ben 38 jaar en ik ben al meer dan 10 jaar samen met een en dezelfde man, waarmee ik Geneukt door vier Friezen!

We stonden op een veld met slechts een caravan. We sliepen de eerste nacht in onze tent. De volgende ochtend hadden we het alleen ontzettend koud, het was al eind september. We besloten om een trekkershut te nemen. Het is nu donderdagmiddag. Mijn kut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk al weer zin om alles nog eens opnieuw te beleven. Waar ik het over heb? Laat ik me eerst even voorstellen. Ik keek er naar uit, twee mannen samen met mij in een bed. Vrijdagochtend kon ik een beetje uitslapen en ik werd wakker met ontzettende zin.

In de trein luisterde ik naar een lekker muziekje en mijn ogen vielen dicht. Het zonnetje scheen en ik droomde De club in België. Onze dochter was op wintersport, dus we hadden mooi de tijd om er eens even flink van te genieten.

Het werd tijd dat we weer eens naar die club in België gingen waar we het al eerder zo gezellig vonden. Het was wel bijna twee uur rijden om daar te komen, maar het was ons er erg Twee stellen maken een film. Gerda had zich opgemaakt en was zich nu aan het omkleden. Vanavond zouden ze hun spelletjes op video vastleggen. Het moest een professionele film worden Bevrucht door haar 2 mannen! Rianne was gestopt met de pil omdat het na een jaar nog niet wilde lukken en de artsen niets konden vinden, namen we het besluit om Arnie mee te laten doen.

Hij neukte tenslotte al jaren met Rianne dus waarom hem niet Ik ben 10 jaar ouder dan mijn vrouw en ze heeft al heel veel kennis opgedaan op sexgebied. Zij is 21 en had voordat ze mij leerde kennen niet veel sex gehad en wat ze had gehad was flut, de heren dachten alleen Verhaaltje voor mijn man. Ik kijk links naast me en ik zie een paar mannen naar me kijken vanuit hun auto. Ze maken pijp en neukgebaren. Zal ik wel, of zal ik niet.

Ik vind het moeilijk, ik probeer mijn man even Al jaren lijkt het me mega geil om mijn meisje te zien neuken met een vreemde kerel. Iets dat me in fantasie echt heel erg opwond. Wij zijn dan nu alweer 12 jaar samen. Ik zal haar proberen te omschrijven. Ze is nu 32 jaar Hier is uw minnaar. Mijn gedachten gingen gelijk alle kanten op en ik kon niets anders dan gelijk reageren. Na enkele e-mails met deze vrouw, Ingrid, voelden Mijn vrouw en een andere man! In de 20 jaar is er nog nooit een ander in het spel geweest.

Zij ziet er nog steeds zeer goed uit en heeft veel aandacht van het andere geslacht. Dit vind ik alleen maar leuk, want ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar en zij in mij Het deed zich voor dat mijn vrouw op een zaterdagavond zin had om te gaan stappen, zij is echt zo’n dansbeest die graag danst, zelf ben ik niet zo, n danser maar voor de goede verstandhouding Maar voor het zover was hebben we een relaties van dik tien jaar gehad.

Om financiële redenen was een huwelijk er eerder nooit van gekomen. We zijn gelukkig samen, bijzonder gelukkig. Alleen is het laatste jaar de seks een beetje van hetzelfde gebleven. Hoe ik haar zo ver kreeg. Niet de jongste maar leuk en lekker om te zien. Ze was kuis en loyaal naar mij toe en zou nooit iets willen of doen met een ander.

Dat vertelde ze me altijd en ik geloofde haar. Natuurlijk had ze haar fantasieën net als ieder ander en die fantasieën waren Hoe hij een cuckold werd. Na een stressvolle dag plof ik neer in de sofa op mijn hotelkamer. Ik heb nood aan een beetje ontspanning en die vind ik meestal door wat te surfen op het net. Ik neem mijn laptop en surf maar wat, zonder specifiek naar iets te zoeken Om haar eens te laten neuken met iemand anders en ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt.

En ze is zaad geil Met iemand die we konden. We ontmoeten hem in het café en de avond Mijn echtgenoot liet me neuken met een zwarte man. Na de geboorte van de kinderen heeft mijn lichaam er niet onder geleden en heb ik nog een aantrekkelijk figuur en zijn mijn borsten nog stevig, zodat ik vaak geen BH hoef aan te doen. Mijn man Kees is een stuk ouder, namelijk 56 jaar, maar wij houden Mijn vrouw als slet. Ik drukte mijn harde lul tegen haar dij, ik mag wel eerst slapen hé, vroeg ze, nee Mijn vrouw geniet er van.

Het was weer eens zo ver, toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik dat Chris zijn auto er stond. Ik zag dat het rolluik weer Hoer ‘, zei de man zacht. Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan. Even stond Elise als aan de grond genageld. Na die ander is ze veel geiler geworden. Haar lichaam is niet mager, maar zeker ook niet dik. Voor mij is zij perfect. Ze is ook heel naturel. Zo scheert ze haar schaamhaar wel een beetje langs de zijkant, maar zorgt altijd dat ze een Mijn vrouw heeft er genoeg van.

Voor de buitenwacht is het een keurig en bescheiden vrouwtje en heeft men het idee dat ik best vlot, makkelijk pratend en stoer het voor het zeggen heb. En dat zij verder keurig de boel op orde houdt.

Op het eerste oog ziet ze er een beetje tuttig Dit moeten we vaker doen. Ze pakte hem direct omdat ze wist dat het een bericht van hem was. Haar wangen begonnen te gloeien en ze voelde haar hartslag tot in haar vagina bonken toen ze de opwindende tekst las die hij geschreven had.

Ooh, deze man wist haar zo op te winden en ze wist dat ook hij van Ik laat me bekijken. Hij heeft dan ook het liefste dat ik bijvoorbeeld een witte rok met een gekleurd slipje aantrek, zodat iedereen kan zien wat er onder het rokje zit.

Ik moet toegeven dat het mij ook behoorlijk opwind om mijn lingerie aan anderen te laten zien, en dat Ze laat haar man meedoen. Gitta luchtte het huis en waste het dekbed en het kleed voor de open haard. De bronstige luchten van een week keiharde en supergeile sex verlieten het huis. Leer je vrouw eens delen. Ik had er zelf op aangestuurd, was benieuwd hoe dat zou zijn, maar nu het is gebeurd blijf ik met meer vragen zitten dan ik had.

Het was opwindend, zeker, méér dan dat, Verder heeft ze een prachtige, geheel gesloten en Ik heb alweer een kleine 8 jaar een heerlijke relatie met Kim zij is 28 jaar oud. Ik heb niks te klagen over Kim. Ze vind veel goed en is voor veel in. Ik zal proberen haar hier te Word ik een cuckold? Mijn vingers gleden in haar string en ik voelde dat ze al nat was.

Mijn mooie, roodharige, slanke, jarige vriendin heeft in het jaar dat ik haar ken eigenlijk altijd zin en lijkt wel onverzadigbaar. Mijn vrouw Simone 26 had met een collega afgesproken om daar naar toe te gaan en ik bleef thuis bij onze kids. Simoon en haar collega kennen elkaar goed en praten samen open over hun sexleven. Haar collega heeft sinds 2 maanden een scharreltje Ik ben 3 jaar getrouwd met Sanne.

Sanne is een meid van 27, ze is 1. In de jaren dat we samen zijn is de sex alleen maar beter en spannender geworden.

Ik ben helemaal van het experimenteren Wij willen jouw vrouw neuken. Wow dacht ik en in mijn gedachte vroeg ik me af hoe dat zou wezen. Ik slikte, de gedachte alleen al wond me vreselijk op.

Ik las, wij twee mannen met grote lullen willen jouw vrouw neuken. Ik keek over mijn laptop Heerlijk om haar te zien neuken. Nadat Mariët een tijdje gulzig aan zijn enorme grote dikke paal had gezogen, ging ze snel op haar rug liggen met haar benen wijd.

Ze trok haar knieën op om Hij liet me door een vreemde neuken. Na enige schroom bekende ik dat ik, na een relatie van twintig jaar, fantaseerde over anonieme seks met meerdere mannen. Ik voelde schroom omdat ik niet wist hoe Peter dit op zou vatten.

Een machtige pik voor mijn vrouw. Ik ben Wim 42 jaar en mijn vrouw Meta is Wij zijn inmiddels 20 jaar getrouwd, dus zoals je leest was mijn vrouw er vroeg bij. Zij komt uit een streng christelijk gezin, zelfs een radio was verboden. Ik ontmoete haar op haar werk, waar ik voor mijn baas ook moest zijn. Het was vrijdagavond Mijn vrouw neukt een neger.

Mijn man en zijn beste vriend. Dus we namen ons bord en gingen met zijn drietjes naar de woonkamer. De gesprekken werden wat serieuzer. We hadden het over de toekomst, over relaties. Om alles weer wat luchtiger te maken, besloten we een spel te spelen. Mijn man ging naar de Suzan in de sauna. Sex op spannende plaatsen en het uitdagen van anderen neemt een belangrijke plaats in hun fantasie.

Suzan is 28 jaar met lang dik krullend blond haar, blauwe ogen en 1. Ze heeft een mooie volle mond met stevige grote lippen en is gek Gerard kwam om zes uur Paula afhalen. Paula had zich in een leuk jurkje gehuld, met een mooie push up bh, waardoor haar lekkere borsten goed zichtbaar waren. We hebben hier best wel eens over gefantaseerd, maar de werkelijkheid is best wel spannend. Lara moest mee naar de slaapkamer van oma en op bed gaan liggen.

Hij trok haar benen uit elkaar en kroop over haar heen, hij zou die lust slet nu wel even te grazen nemen, al wekenlang droomde hij er over, maar kon het geduld op brengen om het toch langzaam op te bouwen, tot ze een wertlos-folgsame leibeigene, zou zijn. Lara zag hem over haar heen kruipen en zijn volle gewicht op haar neer voelen komen, ze wist nu waar ze al een tijd bang voor was, dat het eens zou gebeuren.

Een plakkerig spoor liet zijn lul achter, toen die over haar dij naar boven gleed. Gerhard zette zijn harde pik zonder pardon op haar kale spleet en drukte het tussen haar kut lipjes, ze was niet eens vochtig of opgewonden, maar hij des te meer. Hij verhoogde de druk op haar kutje en de lipjes weken langzaam uiteen, ‘’je bent nog lekker strak Lara,’’ murmelde hij. Lara voelde een enorme druk op haar plasser en voelde dat de lul van de buurman naar binnen geperst werd, ze voelde de boel langzaam enorm oprekken.

Au, je doet me pijn aaahhhhh auwww,’’ snikte ze, maar daar werd Gerhard alleen maar geiler van. Hij bleef zijn pik langzaam verder naar binnen persen, zijn eikel zat er inmiddels in, dit voelde geweldig geil aan en hij perste verder, onder hem stribbelde ze wat tegen. Gerhard begon te stoten, waardoor hij snel verder naar binnen drong, erg veel weerstand voelde hij niet, dat was ook niet bij elk meisje het zelfde, wist hij, uit ervaring. Zijn lul schuurde wel lekker stevig langs haar kut wanden die langzaam toch wat vochtiger werden.

Lara voelde even toch een wat misselijk makende pijn, toen de buurman zijn hele lul naar binnen begon te stoten. Dit was verkrachten, dat wist ze wel, ze was ontmaagd door hem en ze voelde ondanks de pijn dat ze toch wel vochtig begon te worden, ze hoorde hem steeds harder soppen in haar gleuf.

Mm jij bb bent zo lekker Lara. Ik gg ga komennn.. Lara voelde zijn lul nog meer opzwellen, waardoor ze nog verder opgerekt werd en met schokken voelde ze zijn geil onbeschermd bij haar naar binnen spuiten. Bij haar was het nog niet verder gekomen dan een op komend lekker gevoel, meer was het niet, ze lag er ook niet om klaar te komen, ze lag er om een man te plezieren, zodat hij zijn lusten op haar kon bot vieren.

Gerhard kroop van haar af, zijn lul was al behoorlijk geslonken en lekte nog wat na. Hij veegde zijn lul schoon aan het T-shirt van Lara en liep de slaapkamer uit op zoek naar zijn broek. Lara bleef liggen en voelde het sperma langs haar billen op het bed van oma lekken, ze hoorde de buitendeur dicht klappen. Gerhard was vertrokken, ze wist zeker dat hij deze week nog een paar keer van haar schlampe lichaam gebruik zou maken.

De maand was ook alweer bijna voorbij, dan kreeg ze haar tweehonderd euro, dat die tweehonderd euro eigenlijk geld van oma was, wist ze natuurlijk niet. Gerhard beheerde immers oma’s geld. Lara stond op, ze voelde erg beurs aan tussen haar benen, dat voelde niet fijn, ze was echt behoorlijk opgerekt en tot haar schrik zag de sprei op oma’s bed er ook niet florissant uit, er zat toch wel wat bloed tussen de uit haar kutje lekkende sperma.

Ze trok de sprei van het bed, ze wist dat oma het niet eens zou missen. Een uur later was Gerhard er met oma, hij hielp haar naar binnen. Hij wees naar Lara, ‘’dat gaan wij vaker doen meisjes, veel vaker, je bent er geschikt voor om je geile lichaam te laten gebruiken, door mannen! Begreep Lara dat nu goed? Had hij mannen gezegd? Ze wilde verder er maar niet over nadenken, ze had het nu even druk met haar oma, want die wilde weten wie ze was en wat ze hier kwam doen, dus moest Lara haar dat proberen uit te leggen, dementie is niet leuk.

Toen bracht ze oma naar haar slaapkamer, het stonk er behoorlijk, daar had Lara niet aan gedacht, er hing een, nou dat zal dan wel een neuklucht zijn. Die zelfde week gebruikte Gerhard haar nog een aantal malen. Hij ontmaagde haar anaal en ze werd uit gescholden voor alles wat maar mogelijk was, op vernederend gebied. Ze was een lust slet op de wereld gekomen om mannen te behagen, wertlos dus en folgsam.

De eerste dag van een nieuwe maand. Oma lag erg raar te doen, vond Lara, ze rende naar de buurman, die kwam kijken en belde gelijk een ambulance. Oma bleek een lichte beroerte te hebben en kwam dus voorlopig niet thuis, misschien wel helemaal niet meer, lag er een beetje aan of haar gezondheid niet nog verder was aangetast.

Gerhard zou voor Lara zorgen, anders had ze naar een tehuis gemoeten, omdat er verder zich geen familie had gemeld en ze financieel niet in staat was om voor zichzelf te zorgen. Gerhard lag die nacht met een verschrikkelijke harde lul in bed, er spookte van alles door zijn hoofd. Lara was nu van HEM! Hij kon nu alles opstarten wat hij wilde, verder langzaam opbouwen hoefde niet meer, ze was van HEM. Gerhard was de volgende dag gelijk begonnen, met het doorbreken van de tussen muur en zette daar een deur in, die hij vanaf zijn kant kon afsluiten, maar niet andersom.

Gerhard leefde op een uitkering en hij was vast besloten dat Lara in de wereld van het zwarte geld, zijn geldkraan zou worden. Die avond ging de bel. Gerhard opende de deur en liet een patserig geklede man binnen. Waarvan ik de foto’s op internet heb gezien en is ze wel een Hure schlampe?

Lara had haar blonde haren in twee staartjes en was gekleed in super kort minirokje en simpel strak T-shirt. Bij de man schokte in hoog tempo wat omhoog in zijn broek, de bult was goed te zien en ook lekte er slijm uit zijn mond, dat hij met een zijden zakdoek verwijderde.

Lara liep de trap op en de man volgde haar. Hij kon nu onder haar rokje kijken en zag een zwart slipje dat strak om haar ronde billen zat, in zijn slip begon het al te lekken, maar goed dat hij haar de hele nacht had, want hij wist dat hij de eerste keer erg snel zou klaar komen.

Het zag er erg lekker uit en als je dat mag gebruiken, was het, het geld meer dan waard. Boven gekomen op haar kamertje trok hij zijn dure maatpak colbert uit en knoopte zijn zijden das waarop ingelegd een aantal diamantjes van zijn strot. Zijn lul ging tekeer, snel trok hij zijn dure pantalon uit en vouwde dat netjes op, zijn slip volgde. Lara zag tot haar geluk een niet al te grote harde lul, waar het voorvocht al rijkelijk op parelde. Lara zakte op haar knieën, voor de man en pakte zijn hard kloppende pik vast, ze likte eerst het voorvocht er af, ‘’mmmmmmmmm,’’ hoorde de man.Sex gratis a

  • 499
  • Vrouwen zoeken gratis sex sexs
  • Grote negerinnen tieten stijve lul in broek

Opa en oma hebben seks thaise vrouwen neuken


Het doel van beffen is kussen en liefkozen van het vrouwelijk onderlijf of haar tot een orgasme brengen. Alhoewel, het gaat ook om de toon natuurlijk: Beffen wordt niet alleen in het algemeen beschouwd als zeer intiem — je hebt het toch over een geslachtsdeel in het urinegebied — maar ook is een goede befpartij medemaatgevend in het oordeel of je goed bent in bed.

Beffen wordt gedaan door mannen en vrouwen. Er zijn heterovrouwen die zich over het homoseksuele aspect kunnen zetten en datgene willen doen wat ook zij lekker vinden. Maar dat is maar een minderheid natuurlijk. Een geile minderheid, net als de geile meerderheid: Eigenlijk zijn deze twee ehm… elementen van de meerderheid en de verhalen erachter subniches op zich.

Beffen wordt door mannen, en niet zelden vrouwen, als zeer opwindend ervaren. Saillant is dat dit door de jaren heen geldt voor zowel wat later de pornobladen werden, als typische gezin- en vrouwenbladen. Zowel mannen als vrouwen kiezen voor blondjes dus. Waarom zou dat zijn? Zeldzaamheid is de waarschijnlijke verklaring. Voor heren betekent evolutionair gezien een vrouw die uit een zeldzame groep komt, dat de uiteindelijke genenmix van hun nageslacht gezonder is, dus meer overlevingskansen heeft.

Vrouwen realiseren zich dat op datzelfde onbewuste evolutionaire niveau zich dat ook en halen — ook al is het op papier — liever een vrouw in huis tegen wie ze het toch wel afleggen dan een gelijke concurrente. But… do blondes have more fun? Waarschijnlijk wel, en ook dat ligt dan weer in het dierlijke van de mens. Wie zich realiseert, ook al is het onbewust, dat zij of hij een zeldzaamheid is, gaat er eerder mee spelen. Wie daar een beetje behendig in raakt, kan daar best geil van worden.

Mensen gebruiken of misbruiken zelfs. Voor wie tot hier mee kan gaan: De persoon onder dat haar wordt niet optimaal aangesproken gedurende haar leven. Ja, afgezien van de seks dan.

Seks en desinteresse geef je dan weer door aan je blonde dochter en die weer aan hun dochters en etc. Uiteindelijk is een kind een mix tussen een exacte kopie tussen hem en haar. En wat hou je dan over na jaren van natuurlijke selectie? Vrouwen die al op het eerste gezicht geen bedreiging zijn voor de man zelf en voor de relatie die ze eventueel later met elkaar gaan onderhouden.

Op brunettes wordt nu eenmaal minder gejaagd door de concurrentie, andere mannen dus, dan op een vrouwelijke partner die blond is. Maar er zit een kinky kant aan deze evolutionaire benadering: Ook in de Femdomwereld, female domination, de SM-wereld waar vrouwen heersen, kom je zeker in westerse landen relatief veel brunettes tegen. Vandaag de dag kan je als vrouw natuurlijk ook gewoon je haar verven. Deze tijdelijke oplossing of aanpassing haalt echter niet de dieper gelegen evolutionaire processen weg.

Brunettes met lichte ogen die halen meteen elke wetenschappelijke hoofdverklaring onderuit. Het contrast tussen haar- en ogenkleur is dermate sterk dat zulke vrouwen tot een zeldzame groep behoren. Evolutionair gezien gelden voor deze vrouwen dezelfde processen als voor blondjes. Veel heren zien zichtbaar zaad als het sluitstuk van een flinke neukpartij. Overigens, dit is niet de mening van de redactie, laten we daar duidelijk over zijn.

Mannen die met de film meerukken proberen ook tegelijk met de neukkanonnen op het beeld klaar te komen. Let wel; ze identificeren zich niet met de mannen in kwestie, maar wel met hun handelingen en dus uiteindelijk met hun cream pie. Maar goed, houden ook vrouwen van cream pie?

Bij 1op1-vrijacties houdt de neukpartij meestal op na het klaarkomen van de man. Viriele kerels kunnen niet lang daarna weer aan de slag, maar even ontstijven is altijd noodzakelijk voor de nieuwe ronde. Maar er zijn ook vrouwen die het orgasme van hun mannelijke sekspartner zien als de ultieme bevestiging van zijn opwinding voor haar. Dat kan zich zelfs uitstrekken tot een gevoel van overheersing, van macht. Want ja, weinig is zo kwetsbaar als een orgasmerende vent.

En tot slot heb je natuurlijk de zaadhoeren of —sletten. Dit zijn vrouwen die echt helemaal stapel verzot zijn op cream pie; op de smaak, op de entourage en op het idee dat zij dat allemaal teweeg hebben gebracht.

Overigens, overal waar hierboven vrouwen staat, kunt u ook homoseksuele mannen lezen. Toch is cream pie-verslaving onder gays na beginjaren tachtig, de periode dat aids doorbrak, minder prominent geworden. Zie Cream Pie voor de uitgebreidere omschrijving. Vooral in de pornofilmwereld zijn cumshots erg belangrijk; het geeft het einde aan van film of scène. Maar ook in fotoseries wordt het spuitende sperma of uit de pik spuitend zaad gebruikt als het einde van een serie.

Misschien nog wel geiler als we het hebben over cumshots is de mannelijke klaarkomscene in de pornawereld, de zogenaamde vrouwvriendelijke porno. Daar zie je het zaad niet wegflubberen, maar in negen van de tien gevallen komt de man bij heteropornafilms IN de vrouw klaar. Compleet met gegrom en spastisch schokkend, stoot de man zijn pik zo diep mogelijk in het onderlijf van zijn vrouwelijke sekspartner en vaak op het laatst van zijn orgasme drukt hij zijn onderlichaam zo dicht mogelijk tegen dat van haar.

Met hier en daar een ongecontroleerd schokje. Bij echte porna is er geen zaad te zien. Toch vinden veel hetero vrouwen dit erg opwindend omdat zij weten hoe een orgasmerende man tussen hun dijen aanvoelt en omdat zij weten hoe het is om te worden gevuld door binnendringend warm zaad.

Omdat heteromannen zich hier weinig bij voor kunnen stellen, prefereren zij een zichtbaar cumshot. Wij vinden dat eigenlijk onzin. Je hebt ook mannen die vallen op het totaalplaatje; de welvingen van billen én borsten en de smallere taille daartussen en weelderig uitdagend haar dat tot over de schouders reikt. Maar goed, wie op zoek gaat naar dikke tieten die behoort in verreweg de meeste gevallen tot de borstenmannen.

Maar waarom zijn borsten voor mannen zo interessant? Evolutionair gezien zijn borsten het eerste kenmerk dat je van een afstandje ziet als iemand jou tegemoet loopt. Volle en stevige borsten worden vaak geassocieerd met gezondheid en vruchtbaarheid.

Naderhand kwamen toepassingen met grote borsten in zwang: Zie verder tieten neuken. Er wordt gezegd dat borstenmannen eerder onderdanig zijn aan vrouwen en billenmannen dominant. Daar zit een grote mate van waarheid in. Dit standje komt regelrecht uit de dierenwereld, waarbij het vrouwtje zich letterlijk onderwerpt. Dit in tegenstelling tot borstenmannen die het liefst tijdens het vrijen zicht willen houden op de objecten van hun interesse en het liefst hun kop en lijf en leden erin willen begraven.

Vrouwen die dit fijn vinden, omarmen hun sekspartner en drukken die moederlijk aan hun borst. Als mannen klaarkomen in het gezicht van een vrouw: Er zijn nogal wat heren die dit fijn vinden, zowel om te doen, als om te zien.

Facials bestaan ook in de gaywereld. Als je diep graaft in het waarom van het aantrekkelijke aan facials, dan kan je nergens anders op uitkomen dat het terugpakken van degene die jouw kwetsbaarheid naar boven heeft gehaald. Kwetsbaarheid dient hier te worden gelezen als het orgasme.

Facials zijn trouwens niet ongevaarlijk. Sowieso zijn er mensen, vrouwen, die allergisch zijn voor sperma. Het bijzondere hiervan is dat hun huid of niet-geslachtelijke slijmvliezen mond of oognat bijvoorbeeld niet hetzelfde reageert op verschillende soorten sperma. Dan baal je trouwens als vent zijnde, als jouw lief allergisch is voor je zaad.

Desondanks vinden nogal wat vrouwen facials ook wel geil. Dat is dan vanwege de gedachte erachter: Die vinden het een eer om exact te doen wat hun Meesteres of Meester beveelt. Maar sec zaad op je gezicht laten sproeien, daar is op zich weinig aan. Maar zoals bij zoveel seksuele activiteiten zit het ook bij facials tussen de oren. Het reikt het veel te ver om alle fetisjen op te noemen die ooit zijn beschreven. Het hebben van een fetisj is heel persoonlijk.

Veelvoorkomende fetisjen zijn bijvoorbeeld latexkleding of nylonkousen. Maar iemand die bijvoorbeeld een latexfetisj heeft, hoeft niet bij elk latexbroekje of —topje opgewonden te raken.

Vaak zit daar nog een ideale omgeving bij; een donkere onderaardse kamer, een heerlijke geur, je kunt het zo gek niet bedenken of mensen met een fetisj hebben hun ideale setting voor allesverzengende en —verslindende opwinding. Inmiddels zijn mensen die ervoor hebben doorgeleerd het met elkaar eens over het ontstaan van een fetisj. Sowieso is de zogenaamde fetisjgevoeligheid erfelijk.

Wie daarmee wordt geboren hoeft geen seksuele materiële trigger te krijgen, maar ze kunnen het wel eerder ontwikkelen dan mensen die er niet mee worden geboren. En verder… de fetisj haakt zich in het hoofd tussen de 10e levensmaand en ergens halverwege het vierde levensjaar. In deze zeer jonge periode ontwikkelen evenveel jongetjes als meisjes die ervoor gevoelig zijn een fetisj. Vaak hebben die triggers iets te maken met de moeder: Echter, vanaf het vijfde levensjaar identificeren meisjes zich met hun moeder en ebt hun fetisjkiem weg.

Jongetjes spiegelen zich weliswaar iets later, want jochies zijn over het algemeen langzamer, aan de vader of een andere mannenrol in zijn levensomgeving. De fetisj die er dan nog steeds zit wordt niet aangevuld door andere zaken die met identificatie hebben te maken en krijgt zo de kans om uit te groeien tot een heel persoonlijke seksuele trigger.

Vandaar dat veel meer mannen een fetisj hebben dan vrouwen. Het hebben van een fetisj is fijn en bijzonder, maar wordt even zo vaak ervaren als een last.

In de regel — er zijn natuurlijk geen regels, behalve één: Vrouwen in een gang bang zijn ook letterlijk het middelpunt van de belangstelling. Dat ze bijvoorbeeld worden omringd door heren die hen in alle lichaamsopeningen benaderen en mannen die naast de pot piesen trekken zich erop af. Gang bangs worden meestal semi-professioneel georganiseerd en mannen betalen entree van rond de tot euro. Afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal vrouwen duurt een gang bang tussen de drie tot wel zes uur.

Ze vinden het dus echt leuk en opwindend en dat is maar goed ook, want laten we eerlijk zijn: Voor mannen die gang bangs voor het eerst bezoeken zal het even wennen zijn. Er is altijd een onderlinge, vaak ook letterlijke pikorde. Goede gang bang-dames houden in de gaten of alle aanwezige heren evenredig aan bod komen. Ben je onervaren, maar nieuwsgierig hoe zulke namiddagen of avonden gaan?

Kijk eerst online of het iets voor je is. Wie ervan houdt kan in vele subniches terecht. Jongensporno, net achttienjarige jongens die het met elkaar doen of ventjes die door oude kerels worden verleid en geneukt.

En dan natuurlijk het gehele BDSM-spectrum maar wat zich dan afspeelt in de gayscene. Toch is dat niet helemaal waar. Doodgaan in westerse landen! Toch hebben veel gays veilige seks met elkaar, zeker tijdens eerste en vluchtige contacten.

Tuurlijk bestaat dat, alleen is het wel een zeer kleine groep. Onevenredig veel hoor je erover in het nieuws, omdat zulke praktijken juist zo ongehoord en bijzonder zijn. Gayporno is recht door zee, laat niets te raden over en wordt vaak uitgebeeld door niet onaantrekkelijke heren.

Een groeiende groep heterovrouwen is eind jaren tien van de 21ste eeuw dan ook zeer geïnteresseerd in deze afdeling van kijkseks. Tuurlijk houden ze vaak ook van vluggertjes, maar vooraf hebben opgewonden dames dat dan ook ingecalculeerd. Maar als aan hun wensen is voldaan, als ze al uren daarvoor te horen hebben gekregen dat ze bijzonder zijn, dat ze er goed zien, als ze lekker hebben gegeten, met een beetje drank erbij, dan staan ze open voor het gehele lijfelijke en natte seksmenu.

Daar hoort dan ook penetratie bij. Voor hetero- en bi-vrouwen is gevuld worden de lichamelijke sensatie van penetratie. En tja, gevuld worden in een plek die de natuur heeft bedacht om babymensen door te laten, ervaar je beter als dat met een grote pik wordt gedaan. Toch is niet elke grote pik een zaligheid en zege. In de eerste plaats is de zenuwuitrusting van iedere vrouwenschede en randgebieden anders.

Een binnendringend warm lichaamsdeel moet maar net de juiste plekjes beroeren. Maar ook kan het aan de pik zelf liggen. Sommige zijn dermate gekromd dat ze de plekjes bij die specifieke vrouw juist niet, of juist wel, raken.

Maar ook kan een pik te lang zijn en pijn doen aan de baarmoedermond bijvoorbeeld. Hebben vrouwen het over de geneugten van een grote pik, of lekkere pik, dan hebben ze het in negen van de tien gevallen over een dikke pik.

Uiteraard is het verder aan de man en aan het samenspel tussen het koppel, hoe uitmuntend de seks verder wordt. Overigens maakt de dikte en de lengte van de pik bij anale penetratie niet zoveel uit als bij vaginale lichaamsbinnendringing. De fysieke sensaties voor de ontvangende partij spelen zich rond de anus af, daarachter lig zeven meter aan darmstelsel.

Maar goed, dit gezegd hebbende, heren met een bescheiden piemelgrootte kunnen zich in bed of waar dan ook wel onderscheiden bij vrouwen. De nadruk moet dan wel worden gelegd op de gevoelens en de belevingswereld van vrouwen. Vaak moet je je partner daar wel beter voor kennen. Bijvoorbeeld dat je je vrouw door iemand anders met wel een grote pik laat neuken.

Over komen waaien uit Japan is de groep Hentailiefhebbers wereldwijd na 20 jaar internet min of meer gestabiliseerd. Hentai is een specifieke stripverhalenstijl, vaak rond een heus verhaal, waarin nietsontziend wordt gesekst. Bijna alles op het gebied van sex kan binnen deze niche gevonden worden. Japanse vrouwen zijn over het algemeen lichamelijk gezien fragieler dan vrouwen van andere rassen.

Ook hun stemhoogte reikt een tot twee octaven hoger. Van oudsher zijn zogenaamde kindvrouwtjes voor Japanse mannen zeer aantrekkelijk. De Amerikaanse bezettingsmacht nam ook eigen fenomenen mee om het saaie soldatenleven enigszins aantrekkelijk te maken. Zo ook strips of comics die al in de jaren dertig razend populair waren geraakt.

Japanse illustratoren combineerden hun seksuele volksaard met het nieuwe fenomeen stripverhalen en voila: Van meet af aan werden de personages niet afgebeeld als typisch Japans of Aziatisch, meer als vrouwen en mannen die ertussenin zaten.

Op deze manier konden vooral de Amerikanen zich met de personages en het verhaal identificeren. Juist omdat de verhalen verdergingen dan de kindvrouw minnende Japanners ooit konden dromen, raakten ook zij gefascineerd door het Hentai fenomeen. Eind jaren veertig, toen de Amerikanen weer vertrokken, was de markt voor Anime gevestigd en ontwikkelde zich verder tot op vandaag de dag.

Hentai als stijl is ook doorgedrongen tot niet-seksuele strips en tekenfilms. Boze tongen beweren dat daar een strategie achter zit: Op een goede tweede plaats staat seks met een neger.

Oeps, dat mag je geloof ik niet meer zeggen. Seks met een negroïde man. Ook interraciale seks heeft een diepe evolutionaire reden: Vooral na de hoogtijdagen van de westerse slavernij, in Nederland de Gouden Eeuw, en na preutsere reactionaire tijden zoals de 19de eeuw, was seks met een donkere man een no-go area voor westerse vrouwen.

Maar zelfs in de Bijbel leren we dat de Verboden Vrucht voor veel vrouwen extra aantrekkelijk is. Ook voor mannen trouwens, maar die denken er meestal niet zo over na: De vrijgevochten jaren zestig, begin zeventig verdrongen zeker in de pornografie het kinky aspect van interraciale seks.

De opwinding rond interraciale seks was er wel, alleen niet groot genoeg voor de pornografische markt. Het beeld dat negerheren een grotere pik zouden hebben dan blanke broeders - wat een fabel is als hele populaties worden vergeleken — heeft daar sterk aan bijgedragen. Het is echte opwinding van echte vrouwen die aan de enorme interraciale pornomarkt ten grondslag ligt, maar het is de vraag van blanke mannen die ervoor heeft gezorgd dat die markt ook kon blijven bestaan.

Ook buiten de seksindustrie om, tussen blanke stellen onderling, is de interraciale verboden vrucht een heftig thema tijdens pillow talk.

Dit kan heel ver gaan, bij cuckolding of cuckoldry bijvoorbeeld, waarbij de vrouw zich met medeweten van haar man volledig laat uitwonen door een of meerdere negroïde mannen. Interraciaal zou een containerbegrip moeten zijn, waar ook Aziaten bijvoorbeeld met creolen de liefde bedrijven.

Hebben wij het over interraciaal, dan is dat in verreweg de meeste gevallen tussen een blanke vrouw en een of meerdere negroïde heren. Nog geen eeuw later waren de Latijns-Amerikaanse Indianenstammen letterlijk gedecimeerd. Niet zozeer door oorlog of andere ellende die de Conquistadores ook aanrichtten, maar door ziekten mazelen! In de eeuwen daarna volgden grote immigratiestromen vanuit beide landen en ook uit Afrika, toen bleek dat oorspronkelijke bevolking niet bleek opgewassen tegen slavenarbeid.

Er is vrijwel geen vrouw in Zuid-Amerika, en geen enkele man trouwens ook, die niet van gemende afkomst is. Hij verhoogde de druk op haar kutje en de lipjes weken langzaam uiteen, ‘’je bent nog lekker strak Lara,’’ murmelde hij. Lara voelde een enorme druk op haar plasser en voelde dat de lul van de buurman naar binnen geperst werd, ze voelde de boel langzaam enorm oprekken. Au, je doet me pijn aaahhhhh auwww,’’ snikte ze, maar daar werd Gerhard alleen maar geiler van.

Hij bleef zijn pik langzaam verder naar binnen persen, zijn eikel zat er inmiddels in, dit voelde geweldig geil aan en hij perste verder, onder hem stribbelde ze wat tegen. Gerhard begon te stoten, waardoor hij snel verder naar binnen drong, erg veel weerstand voelde hij niet, dat was ook niet bij elk meisje het zelfde, wist hij, uit ervaring.

Zijn lul schuurde wel lekker stevig langs haar kut wanden die langzaam toch wat vochtiger werden. Lara voelde even toch een wat misselijk makende pijn, toen de buurman zijn hele lul naar binnen begon te stoten.

Dit was verkrachten, dat wist ze wel, ze was ontmaagd door hem en ze voelde ondanks de pijn dat ze toch wel vochtig begon te worden, ze hoorde hem steeds harder soppen in haar gleuf.

Mm jij bb bent zo lekker Lara. Ik gg ga komennn.. Lara voelde zijn lul nog meer opzwellen, waardoor ze nog verder opgerekt werd en met schokken voelde ze zijn geil onbeschermd bij haar naar binnen spuiten. Bij haar was het nog niet verder gekomen dan een op komend lekker gevoel, meer was het niet, ze lag er ook niet om klaar te komen, ze lag er om een man te plezieren, zodat hij zijn lusten op haar kon bot vieren.

Gerhard kroop van haar af, zijn lul was al behoorlijk geslonken en lekte nog wat na. Hij veegde zijn lul schoon aan het T-shirt van Lara en liep de slaapkamer uit op zoek naar zijn broek. Lara bleef liggen en voelde het sperma langs haar billen op het bed van oma lekken, ze hoorde de buitendeur dicht klappen. Gerhard was vertrokken, ze wist zeker dat hij deze week nog een paar keer van haar schlampe lichaam gebruik zou maken.

De maand was ook alweer bijna voorbij, dan kreeg ze haar tweehonderd euro, dat die tweehonderd euro eigenlijk geld van oma was, wist ze natuurlijk niet.

Gerhard beheerde immers oma’s geld. Lara stond op, ze voelde erg beurs aan tussen haar benen, dat voelde niet fijn, ze was echt behoorlijk opgerekt en tot haar schrik zag de sprei op oma’s bed er ook niet florissant uit, er zat toch wel wat bloed tussen de uit haar kutje lekkende sperma.

Ze trok de sprei van het bed, ze wist dat oma het niet eens zou missen. Een uur later was Gerhard er met oma, hij hielp haar naar binnen. Hij wees naar Lara, ‘’dat gaan wij vaker doen meisjes, veel vaker, je bent er geschikt voor om je geile lichaam te laten gebruiken, door mannen! Begreep Lara dat nu goed? Had hij mannen gezegd? Ze wilde verder er maar niet over nadenken, ze had het nu even druk met haar oma, want die wilde weten wie ze was en wat ze hier kwam doen, dus moest Lara haar dat proberen uit te leggen, dementie is niet leuk.

Toen bracht ze oma naar haar slaapkamer, het stonk er behoorlijk, daar had Lara niet aan gedacht, er hing een, nou dat zal dan wel een neuklucht zijn. Die zelfde week gebruikte Gerhard haar nog een aantal malen. Hij ontmaagde haar anaal en ze werd uit gescholden voor alles wat maar mogelijk was, op vernederend gebied. Ze was een lust slet op de wereld gekomen om mannen te behagen, wertlos dus en folgsam.

De eerste dag van een nieuwe maand. Oma lag erg raar te doen, vond Lara, ze rende naar de buurman, die kwam kijken en belde gelijk een ambulance. Oma bleek een lichte beroerte te hebben en kwam dus voorlopig niet thuis, misschien wel helemaal niet meer, lag er een beetje aan of haar gezondheid niet nog verder was aangetast. Gerhard zou voor Lara zorgen, anders had ze naar een tehuis gemoeten, omdat er verder zich geen familie had gemeld en ze financieel niet in staat was om voor zichzelf te zorgen.

Gerhard lag die nacht met een verschrikkelijke harde lul in bed, er spookte van alles door zijn hoofd. Lara was nu van HEM!

Hij kon nu alles opstarten wat hij wilde, verder langzaam opbouwen hoefde niet meer, ze was van HEM. Ben jij opzoek naar geile date voor vanavond heb jij een stoute droom en ben jij opzoek naar er Ben jij opzoek naar geile date voor vana Hi i am Yasmin full of energy and sensuality. I love sex,exciting and i think it is important that we Hi i am Yasmin full of energy and sensua Al zeg ik het zelf Ik ben een heet hoerig sletje en vind het lekker om geil te pijpen zonder lekker Al zeg ik het zelf Ik ben een heet hoeri Ik ben Maia, een lieve en ondeugende meid van 22 jaar, verzorgd en schoon met pr Ik ben Maia, een lie I am Jesicca beautiful girl, always with a smile on face, communicative, sensual and play I am Jesicca beautiful girl, Hai Kom je nu???

Mijn naam is kim Ik ben 22jaar en nog lekker strak. Ik ontvang je bij mij t Mijn naam is kim Heyhey, ik ben Ta Hallo geile mannen, ik ben kelly een super knap slank geil sletje. Ik ben gek op harde pikken en zaa Hallo geile mannen, ik ben kelly een sup Ik ben een stout lief latina, ik hou echt van heel veel sex de hele dag.

Bij mijn je mag alles lekk Ik ben een stout lief latina, ik hou ech NL Airco aanwezig Net getest Soa vrij zonder condoom neuken Na een ingrijpende verbouwi NL Airco aanwezig Net getest Soa vr Hee Ben weer terug Geile nymphomane van 31 Wie o wie komt mij volspuiten!!! Bijna niks is te gek Hee Ben weer terug Geile nymphomane van Hoii Ik ben lisa 25 met een leuke girl nextdoor-uitstraling en een ondeugend innerlijk haha.