Ladyboy neuken vingeren seks

ladyboy neuken vingeren seks

Om 11uur werd ik hard en zonder pardon wakker gemaakt door een enorme knal. Ik dacht even aan een aanslag en nog nooit ben ik zo snel opgestaan om het gordijn weg te trekken om te zien dat het gelukkig slechts onweer was inclusief een behoorlijk regenbui. Het was volgens mij de eerste serieuze regen in tijden. Ik viel weer neer op mijn bed, maar kon de slaap niet meer vatten. Ik had een fijne hangover. Even had ik gisteren het plan om vandaag alvast naar Khon Kaen te gaan KK ondanks dat Gik pas zaterdag tijd zou hebben leek me dat wel een aardig idee.

Maar mijn hamgover liet het niet toe. Ik had geen zin om mijn condo uit te moeten en appte de verhuurder. Ik wist bijna zeker dat ik kon blijven, dus dat deed ik dan ook maar. Omdat ik geen watje wilde zijn ben ik er toch maar uitgegaan voor een ontbijtje. Dit keer bij de McDonalds, waar Thailandfreak ook nog even aansloot.

Vervolgens mijn writersblock opgeheven bij True coffee. Hoewel ik al bijna een jaar geen koffie meer drink neem ik er daar 2. Maar toch kan ik er verder goed afbljven. Omdat de regen weg is en de zon er voor in de plaats is gekomen ga ik na het schrijven van een stuk van mijn trip weer heerlijk bij het zwembad liggen. Ik gooi nog een appje eruit naar een nog niet eerder benoemde Line dame. Daarmee heeft ze goed door wat ik wil en blijkbaar heeft ze al vaker met dit spreekwoordelijke bijltje gehakt.

Mai pen rai, dan blijf ik lekker alleen in de zon liggen. Al ben ik niet helemaal alleen, ik zie een oude lelijke Japannner met een te jonge, te mooie Thaise dame in het zwembad. Volgens mij leert ze hem zwemmen, ik ben acuut jaloers. Dat wil ik ook wel. Helaas, zit het er niet in. Vroeg in de avond vind ik een vlucht naar KK en boek een condo via Airbnb.

De vlucht kost me 47euro en de huur van een condo nog geen 17euro per nacht. Inmiddels besloten namelijk dat het er niet in zit om langer te blijven. Ik heb best rustig aangedaan met centjes, dus budget technisch zat er wat ruimte. Echter het omboeken van mijn Qatar ticket zou me euro kosten. En een nieuw ticket enkeltje natuurlijk zou me minimaal kosten. Met dan ook nog erg slechte vliegtijden en soms zelfs 3 stopovers.

Ik moet zeggen dat ik er zin in heb. Het is natuurlijk geweldig om Gik weer te zien, ik zou liegen als dat niet belangrijk zou zijn. Maar ik vind het ook wel leuk om eens iets anders te zien dan BKK, maar dan toch in een stad te verblijven. Vanavond staat wederom Nana op het menu. Ik ben Soi Cowboy een beetje kwijt geraakt. Al eerder gemeld, CH en Baccara zitten momenteel niet in hun juiste vorm.

Of misschien ben ik wel geëvolueerd. Het is niet voor niets dat ik nu al 3 trips geen barfine heb gedaan in een gogo. Deze avond sluit ik niets uit. Ik verwacht ook niet dat ik erg veel geld kwijt zal raken raken aan Gik. Ze is vrij low maintenance zoals ik haar tot nu toe meegemaakt.

Over snack en menu gesproken: Niet voor de hooters van de meiden, maar voor de heerlijke kip. Ik ben er nog niet geweest deze trip en omdat KK nog geen Hooters heeft moet het dus nu gebeuren. Ik bestel veel teveel en zit echt boordevol. Dat is niet handig maar er is geen weg meer terug. Maar oh my god, wat is dit lekker. Mijn hunt start in Rainbow 5 voorheen 4 en op de plaats van Candyland ooit. Hier voldoende dames maar ze zijn niet mijn type of ik ben niet hun type.

Veel meiden met hun telefoon in de hand of in hun slipje. Ik weet waarom bareigenaren er niets aan doen. De meeste meiden kunnen zo elders terecht, als een eigenaar er iets aan zou doen. Komt er een klant tussendoor? Wil ze bereikbaar blijven voor haar sponsor? Wil ze haar aandelen live blijven volgen? Of de sportuitsagen van de Thaise Badminton Premier Leaugue? Kortom, ik kan geen geldige reden bedenken, weg dus met dat ding.

Of het moet zijn voor het volgen van het ziekbed van de buffalo in haar Isaan hometown. Dat is wel een geldige reden voor mij. Rainbow 5 dus niets voor mij, mede ook omdat Kannika, die alleen in het weekend bijklust er niet lijkt te zijn. Op naar Rainbow bar, waar ik gister best wel lol had en ook erg goede muziek hoorde. Ik zie direct dat 58 al een barfine heeft en met haar farangklant blijft hangen om hem nog meer geld te laten uitgeven.

Hij ziet er trots uit dat hij haar heeft kunnen barfinen. Ik herken mezelf daar een beetje in, maar dan wel van 3 jaar geleden. Maar ik bedenk me ook dat het grote onzin is om trots te zijn op je vangst. In principe heeft hij gewoon geluk gehad, hij war er op het juiste moment en besloot de juiste prijs haar prijs te betalen. Ze is wel echt lekker overigens. Maar dat weet ze ook. Ik kan me bedenken dat dit de topper van RB bar is.

Ze is duidelijk het type voor Japanners, maar ook farang zullen hun hoofd omdraaien als ze langs zal paraderen. Nummer 17 is er ook en heeft me vlot gespot, Ze seint naar me en wil een drankje.

Normaal zou ik het afhouden, maar vandaag niet. Voordat ze aanschuift doet ze een spijkershort aan over haar bikinibroekje, dat gebeurt in alle Rainbow bars. En dat is eigenlijk een moodkiller, maar omdat ik er niets aan kan veranderen, laat ik mijn mood niet verpesten.

Haar naam is Lee of zoiets en ze is vrij direct. Dit keer niet om naar een barfine te vragen, maar om hem fysiek af te dwingen. Al vrij snel doen we aan een potje tongworstelen en ik besluit haar mooie handmade C-cup even te inspecteren. Ze is zeer gewillig. Mind you, dan moet het drankje voor haar nog worden besteld. Wat dan ook vlot komt, wie zijn best doet kan  altijd worden beloond.

Lee komt daarna wel snel tot actie. Een barfine kost of en ze wil voor naar een ST room en voor wil ze wel mee naar On Nut. Al heeft ze duidelijk voorkeur voor het eerste. I am working you know, zeg ze! Ja, dat is me wel duidelijk hoor. Ik besluit het nog even van het moment te genieten en wil weer een zoentje en meer. Daar gaat ze op in en we hebben best plezier.

Ze heeft ook nog een drankje elders staan en vraagt netjes of ze daar ook even mag buurten. Het blijkt bij nr 58 en haar klant te zijn. Mooi om te zien dat deze jongen niet zuinig is. Ze is nog niet weg of mamasan komt even buurten. Niet om te tongworstelen gelukkig, maar zoals verwacht voor een barfine van Lee. Ik moet nu principes en ballen tonen en hetzelde doen als gisteren in Mandarin, maat ol doe het niet.

Er is wel enig verschil, ze vraagt om een barfine voor een meisje waar ik zelf voor koos. Maar het blijft ergerlijk. Lee komt vlot terug mede om haar glas leeg te maken om zodoende om een nieuwe te vragen. Ze is me iets te pro en iets te gemaakt. Wel doen we nog even wat gymnastiek met de mond en tong. Ik waardeer haar effort zeker. Bij het afscheid nemen acteert ze een soort van verdrietigheid, dat zou ik ook doen als ik haar was, maar het is niet erg geloofwaardig.

Ik meld eerlijk dat ik even rond ga kijken, het is me te vroeg voor een barfine en mogelijk kom ik terug. Dat meen ik ook, maar meestal loopt de nacht anders.

Het is nog geen middernacht, nu naar Spankeys gaan zou geldtechnisch niet handig zijn, want ik blijf daar altijd te lang hangen. Maar het lukt me niet om een andere gogo te bedenken waar ik nog even zou willen kijken. Was leuk de eerste keer, later nog even doorheen gelopen en het was niets.

Al 2 trips niet meer geweest, oude line up, toen ik laatst even mijn hoofd door het gordijn stsk, incl die vreselijke track van Joe Cocker met nog steeds dezelfde show. Ook geen zin in Diamond gogo van Rita. Ze leert slecht en zet vast weer iemand naaste me neer waar ik niets mee kan. En we weten allemaal dat ik dan de Mandarin methode moet toepassen en dat wil ik niet bij Rita.

Ik krijg een goede plek, direct 1e rij omder de DJ en krijg direct Ploy bij me. Die veel losser is dan ooit. Zo wil ik het hebben. Ze roept er een andere collega bij, normaal ben ik daar niet zo van, maar ze kiest goed. Vrij snel zitten ze op ieder op een knie en mag ik doen wat ik wil. Ploy vraagt of we een bankje naar boven gaan.

Ondanks dat je daar weinig been- en voetruimte hebt heeft het ook als voordeel dat niemand echt goed kan zien wat je onder de gordel aan het doen bent. Wat is Ploy met me van plan? Dat is vrij snel duidelijk als ze direct aanvalt op kleine Samui als we daar zitten. Alleen de DJ heeft zicht op ons en die moet lachen. Ik vraag me af dit dezelfde dj is die me ooit Da heeft zien beffen op deze plek. Wederom komt er een dame bij en al vrij snel heb ik mijn vingers op een plekje waar het donker is.

Behalve donker is het ook vrij vochtig. Ik zeg het met veel woorden maar er gaat inderdaad een vingertje in de poesjes van beide dames. Tot nu gaat deze nacht de juiste kant op.

Ik begrijp niet waarom Ploy er zo vol gas opgeeft, vergeleken bij de andere 2x dat ik met haar heb gezeten. Ze weet er niets van dat dit mijn laatste avond is, dus dat kan het niet zijn. Ik zoen met beide dames en moet bekennen dat dit de goede kant opgaat. Ploy is de constante factor en is in principe altijd om mij heen, maar ze roept constant een andere dame erbij. Omdat ze goed kiest vind ik het prima.

Dit is voor hun de mogelijkheid om meer drankjes te ontvangen, maar omdat ze erg veel moeite doen om met name kleine Samui tevreden te houden. Op enig moment zijn ze beiden met mijn piemel bezig. Voor de duidelijkheid, hij blijft in de broek.

En komt er een wat oudere servicelady nieuwsgierig even buurten, ze wordt uitgelokt door de meiden om ook even mee te doen. Ik ben geen spelbreker en ik laat haar doen wat ze denkt te moeten doen.

Ze weet precies hoe ze door mijn dunnen broek heen de boel op scherp te krijgen, ze zet een smile op die priceless is en ik beloon haar met een drankje. Wie ook een drankje krijgt is de DJ, hij is wezenlijk onderdeel van de sfeer die er nu is. En draait echt heerlijke tracks. De manager uit Letland komt ook even buurten en geeft in een half uur 2 Jagerbombs weg.

Hij moet in de gaten hebben dat ik geld aan het spenden ben. En op enig moment krijg ik een Sangsom Diet Coke gratis. Ploy krijgt er ook weer 1 en Nut komt ook even buurten. Nut heb ik volgens mij al eens beschreven, Ze werkte hiervoor in CH en is verhuist naar Spankeys omdat het hier onderling een betere sfeer is.

Iets wat ik wel kan bevestigen, zeker vannacht. Nut is niet een enorme beauty, maar heeft wel een million dollar smile en gewoon een leuke kop. In CH had ze zelden barfines, hier zeer regelmatig.

Omdat Nut niet achter wil blijven bij de rest zoen ik ook met haar. Helaas kan ik mijn vinger niet bij haar kwijt, dat is mogelijk een brugje te ver voor Nut Op geen enkel moment vraagt er ook maar iemand om een barfine en ik vind dat heerlijk. Op zich ook wel logisch want als ik mijn rekening bekijk zie ik dat Ploy inmiddels 11 drankjes van me heeft gekregen. Omdat ze ook soda drinkt is ze verre van erg dronken, Een barfine hangt dus zeker in de lucht.

Ik heb er zelf ook al 13 op overigens en voel me op zijn hoogst een ietsje aangeschoten. Ploy hoeft geen show te doen vanavond en heeft de meeste van tijd haar topje niet aan. Wat heeft ze toch een heerlijke borsten. Zeker gelijkwaardig aan die van Gik. Genieten to the max! Tegenover mij is een klant een dame meer dan grondig aan het beffen. Helaas gaan de lichten dan toch op enig moment aan, het zal 3uur zijn geweest.

Ik besluit dat ik Ploy niet zal barfinen. Maar waarom niet eigenlijk? Terwijl de dames gaan omkleden drink ik rustig mijn drankje op en vraag om check bin. De teller staat op baht en eerlijk gezegd valt me dat erg mee. Ik krijg nog 1 drankje van manager en als Ploy en haar vriendin langs lopen wenkt ze me mee naar buiten.

Ik heb nog steeds twijfel. Maar die twijfel lost Ploy zelf op. Als dat tijdstechnisch gaat lukken overigens. Ze geeft haar Line ID niet. Ze is niet boos maar ineens wel weer zakelijk. Omdat ik geen zin heb om haar uit te leggen waarom ik haar Line wil volgt er een laatste zoen tje en besluit ik dat het nog geen tijd is om naar huis te gaan. Na Nana komt er bijna altijd Climax.

Maar…… dit keer niet alleen. Ik heb al vaker gezegd, dat je er maar eentje nodig hebt en dat was nu echt zo. Wan kwam met een geweldige smoes naar me toe. Ze acteerde dat ze me al kon en dat ze al eens met mee was geweest. Ik speelde het spel niet mee, maar kon haar strijdplan zeker waarderen.

De namen zal ik niet meer weten te herinneren denk ik, maar de gezichten zeker wel. Wan wilde en kreeg een tegenbod van waar ze direct ja op zei. Ik koos bewust voor een ST want had mijn vlucht om Wan was meer dan OK, ze wilde met me douchen. Hoewel ik dat lang niet altijd doe, gaf ik daar gehoor aan.

Mede ook omdat gepijpt worden in de douche altijd wel fijn is. Uiteindelijk op bed beland waar ik haar eerst even op mijn gezicht heb gezet. Ik kan er dan lekker bij en krijg over het algemeen de dame daar waar ik ze wil hebben. Super opgewonden of soms zelf al klaarkomend. Dat was voor Wan helaas niet aan de hand, daarna heb ik haar on top gezet en haar gewoon haar gang laten gaan. Ik besloot dat ik er niet te lang over zou willen doen.

Want wilde eigenlijk toch wel paar uurtjes slapen. Ik kwam toch nog vrij lastig klaar, bedankte haar met en nadat ze nog even snel douchte kon ze naar beneden. Het nadeel van een condo is dat je dan mee naar beneden moet omdat de lift een kaart gebruikt. Maar goed, om iets voor 5 was het sleeping time, eindelijk.

Hadrianus Vertrouwde leden Sr. Karma erbij voor de mooie, lange verslagen. Het valt mij op dat die meiden dikwijls naar een 'birthday party' moeten gaan. Tja, ze kunnen niet altijd de smoes van hun 'period' gebruiken zeker. Het is mij opgevallen dat er steeds meer dames uiteindelijk toch niet op zoek zijn naar een barfine.

En dus allerlei smoezen verzinnen Het toppunt daarin was in Sabina gogo in Ao Nang, waar een barfine sowieso al baht kostte, maar de dames zich in allerlei bochten wrongen om maar niet voor seks mee te hoeven.

Sommige acteerden zelfs dat ze lesbisch waren met het de tom boy staaf die daar rondliep. Goed, hierbij mijn laatste dagen in LOS!! Enjoy the ride, i know i did Dag 17, 18 maart Volgens mij voor het eerst de wekker gezet deze trip. Ik wil rond Een airliner die ik echt kan aanraden overigens.

Het lukt me om rond 8uur op te staan en mijn koffer te pakken, Ik leg nog eens baht voor de laatste 2  nachten klaar en gooi de keycard in het postvakje. Het is me wederom goed bevallen in Ideo Mobi, maar ik betwijfel of het er de volgende trip weer van kan komen. De controle op onderverhuur via Airbnb wordt steeds grondiger volgens mijn verhuurder. Maar goed dat is van later zorg. Ik herken het, ik was er al eens geweest met Nittaya. Ik wilde toen niet meer met auto of minivan terug van Kalasin naar BKK.

Met een taxi ga ik naar Metro condo 2 die me zeer bevalt. Voor 17euro is dit absolute value for money. Het ligt net op de rand van de stad, maar omdat KK niet zo enorm groot is toch maar op 8 minuten van het centrum.

Tegenover mijn condo heb ik een enorme Central Plaza dus ik besluit om daar maar even te gaan lunchen. Ik moet daar wel een behoorlijk gevaarlijk kruispunt voor oversteken maar dat lukt me zonder kleerscheuren. Het besluit om naar Central te gaan komt mede voort uit het feit dat Gik daar op dat moment rondhuppelt.

Ik meld me via Line dat ik er ook ben en we ontmoeten even snel op een plek waar ze even niet met haar familie is. Het zou ook niet handig zijn dat haar moeder en haar zus me zouden zien. Die beiden overigens wel degelijk van mijn bestaan weten en ook wel weten dat er iets speelt De ontmoeting is vluchtig maar even hartelijk als ik had verwacht.

Ze zoent overigens niet in public, maar dat wist ik. De hug die ik krijg en geef voelt heerlijk. Wetende dat ik deze heerlijke dame vannacht weer mag ontvangen maakt me instant geil. Helaas moet ik nog even wachten. Gik gaat weer terug naar haar hometown, ca 30km hier vandaan en geeft aan dat ze me rond 19uur kan komen ophalen met haar motorbike bij mijn condo. Dat vind ik een prima deal.

Omdat ik de middag alleen ben zoek ik even in mijn Line naar dames uit KK. Ik vind er 2, die ook vrij snel reageren. Chonchita is boos omdat ik al een tijdje niet met haar chat en nu ineens wel. De andere, Aon,  is wel enthousiast en wil me wel ontmoeten, maar dat moet dan zondag.

Omdat ik niet helemaal weet hoe het vanaf 19uur vanavond zal gaan lopen houd ik het vaag tegenover haar. Ik doe verder niet veel, ik loop wat rond in Central en merk op dat die winkelcentra overal hetzelfde zijn.

Wat ook opvalt is dat je hier als farang toch wel redelijk exclusief bent. Ik tel er in een minuut of 15 slechts 3. Ik zie ook dat KK dames er absoluut mogen zijn. Niet allemaal maar er lopen zeker appetijtelijke meiden rond.

Ik stuur even een foto naar een vriend en vraag of ik er 2 moet kopen. Het shirt is mooi van lelijkheid overigens. Omdat ik even bij wil slapen en hij te laat reageert zal ik dat morgen moeten gaan doen. Rond 16uur ga ik terug naar mijn kamer. Ik probeer een vlucht terug te boeken voor morgen, maar dat mislukt omdat mijn creditcard om een code vraagt.

Dat gaat dus niet lukken. NTMD to the rescue en hij boekt een vlucht voor mij, maar maakt wel een fout met de tijd. Rond 19uur meldt Gik dat ze later zal komen, het verschuift naar ca 20uur. Ik ben niet verbaasd en denk er ook verder niets van. Deze dat zal zeker doorgaan. Al gaat tie wel iets anders dan was afgesproken. Ze stuurt me een lokatie waar ik heen moet komen.

Als dit me 5 jaar geleden was overkomen zou ik niet gaan, nu ik redelijk Thailand ervaring heb zie ik geen probleem. De taxi brengt me binnen 8 minuten naar het opgegeven adres. Het is de hoofdstraat. Tering, wat heb jij aan zeg? Een topje die er niet omliegt en een short die haar als vanzelfsprekend goed staat. Dit moet een leuke avond worden. Het restaurant is zo goed als leeg maar ze heeft een vriendin bij zich en vreemd genoeg werkt haar zusje, die best op haar lijkt in het restaurant.

Ik probeer te begrijpen waarom ze nu juist dit restaurant uitkiest. Voelt ze geen schaamte tegenover haar zusje dat ze hier met iemand anders is dan haar boyfriend? Ze geeft aan dat haar zusje hier pas kort werkt en ze wil zien wat voor soort tent het is. Verder is de aanwezigheid van die vriendin en haar zusje totaal niet vervelend. We zitten een beetje in ons eigen wereldje. Het wordt erg gezellig zeker nadat er een goede band gaat spelen. We dansen wat en we maken elkaar erg gek.

Althans Gik in ieder geval mij. Ze wind er geen doekjes om richting haar vriendin en houdt zich niet in. Zoals ik al melde wordt er niet gezoend, dat doet ze echt niet. Op die ene keer na in Pattaya bij onze eerste toevallige ontmoeting. Maar dat dit gaat eindigen in bed is volledig duidelijk en volstrekt logisch. Rond 12uur gaat de vriendin naar huis, ze is moe. Ze waren gisteren ook al samen uit geweest. Gik is ook moe maar wil er een leuke avond van maken voor mij.

Tijdens het gesprek komen we  erachter dat Gik morgen dezelfde vlucht heeft terug naar BKK, waar we erg om moeten lachen. Het moet zo zijn blijkbaar. Hoewel we besluiten dat te doen, komt het er niet van. Dat gebeurt op het kleine balkon met uitzicht richting haar hometown. Haar topje moet uit en dat is een peuleschil. Wat heb ik die borsten gemist en zij mij, want ze is zeer ontvankelijk wat ik er mee doe.

Ik voel ze, ik kus etc etc. Dan moet ook haar short maar uit en al gauw staat ze daar in alleen haar slipje. Even denk ik er aan om haar op het balkon te gaan nemen maar het is me iets te klein. Op het bed gaat alles uit en de remmen los.

Ze duikt direct op mijn piemel en pijpt alsof het de laatste keer is en mogelijk heeft ze gelijk natuurlijk Ik wil haar in standje 69 maar dat keurt ze niet direct goed. Mijn lul is staalhard van de Kamagra en van haar gedrag. Snel samen douchen waar het spel uiteraard gewoon verder gaat. Het valt me op dat ze mogelijk 2 of 3 kilo is aangekomen en dat doet haar kont erg goed. Ik zeg er iets van en ze beaamt dat ze iets zwaarder is. This is all very good Gik! Na 5 minuten zijn we terug in bed en liggen we zoals beloofd in standje 69 Wat is ze lekker zeg.

En wat gaat ze er weer met overtuiging in. Gik heeft me ooit verteld dat ze gewoon van sex houdt en er gewoon voor gaat als het voorhanden is. Haar vriend gaat daar redelijk in mee, waarom ze nu ook mij daarin betrekt heb ik nog steeds niet duidelijk.

Maar misschien moet ik niet teveel denken maar gewoon doen en genieten van wat er is. Ik wil niet klaarkomen en doe mijn best om het niet te snel te laten gebeuren, deze 3e is de eerste keer dat er geen tijdsdruk op ons samenzijn zal zijn.

Ik wil dat ze op mijn gezicht kom zitten maar Gik besluit anders, ze wil mij neuken en van de vorige keren weet ik dat dit erg fijn is. Ze doet namelijk precies wat ze moet doen om klaar te komen en dat vind ik echt geweldig. Tevens is mijn view fenomenaal als ze haar ding doet.

Ik houd het in en Gik komt klaar. Ze vraagt om doggystyle en dat ziet er ook weer heerlijk uit. En Samui houd het niet meer en komt heerlijk klaar in het condoom, maar blijft meer dan hard. Ik kan nog even door en Gik geniet, maar komt niet nog een keer klaar. We liggen even naast elkaar en na 10 minuten werkt het weer bij mij, dit is lang niet altijd zo bij mij, maar als ik met ben Gik altijd wel.

Ze maakt me gewoon zo geil met dat zinnelijke lijf van haar. Ik besluit haar nogmaals te beffen en merk dat ze weer klaar wil komen. Het wordt best een lange rit want het duurt lang, maar als ik merk dat ze er vol druk opzet gebeurt het toch.

De lach op haar gezicht is onbetaalbaar. Nu wil ik nog een keer en besluit dat ze naast me moet komen zitten zodat ik haar kan vingeren en ik mezelf kan aftrekken, met haar hand op mijn ballen.

Ze giert het uit en begrijpt wederom niet dat ik zo vlot weer kan klaarkomen. Maar dit keer is het eigenlijk helemaal niet vlot, er zit zeker 30 minuten tussen. Maar wat een view weer, ze zit naast me en neukt eigenlijk mijn middelvinger, ik oef nauwelijks iets te doen. Klaarkomen is dus easy as fuck!! Na goed anderhalf uur is het genoeg, tenminste dat denk ik. Maar Gik wil meer.

Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie.

De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie.

Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

...

Lekker en geil bejaardesex

Nog steeds dezelfde line up, want ik herken Emmy, de ovnevrmijdelijke post-op ladyboy, waar NTMD jullie alles over kan vertellen. Ik word herkend door een oudere servicelady, toch wel knap want meer dan 4x ben ik hier niet geweest tijdens mijn wandelaarsloopbaan.. Wat ik me nog wel kan herinneren is dat ik hier ooit met Easy heb gezeten om Captain Hornbag te ontmoeten, de toenmalige manager. Die het duidelijk niet voor elkaar heeft gekregen om Playskool weer op de gogo kaart te zetten.

Mogelijk zorgt dat bezoek er dus voor dat de dame in kwestie me herkende. Ennu herkende me niet, maar was wel verbaasd dat ik haar bij naam kende. Ze kon er wel om lachen.

Omdat Playskool ook niets bracht maar naar Mandarin gegaan. Soms kun je het daar echt treffen, maar dan moet je je wel langs een 2-tal mamasans heen vechten. Die 2 bemoeien zich echt overal mee. Ik zit nog geen 2 minuten als er 1 van de 2 al naar me toe komt met een dame. Ik besluit direct te handelen en geef haar een enorme sneer. Ze kijkt me aan of ze niet echt geloofd wat ik net zei. Ik gooi er een schepje bovenop. En probeer haar uit te leggen dat dit bij de meeste farang gewoon niet moet doen.

Het komt niet aan. Ik sta op, drink mijn drankje in 1x leeg, betaal gepast de bin, laat haar de inhoud van mijn portemonnee zien het hielp dat ik net gepint had en meld met enig cynisme dat ik eigenlijk was gekomen om 2 coyotes te barfinen en wijs op de gok naar het podium waar wel een paar lekkertjes staan.

Ze houdt zich stoer ondanks dat ze heel goed begrijpt. Vote with your feet is hier het beste wat je kunt doen. Dit is voor mij de laatste keer Mandarin. Dan maar Spankeys waar het deze trip tot nu toe nooit is tegengevallen.

Rond half 1 loop ik er binnen en krijg direct een mooie plek. Ploy, die ik vorige week liet lopen, of liet ze mij lopen? Ze is erg leuk en lief vandaag, maar dat is niet vreemd want ik regel echt wel wat drankjes voor haar. Als ze op enig moment staat te dansen en ze de gelegenheid krijgt om ook bij een ander een drankje te scoren, komt ze eerst naar me toe en vraagt netjes of ik daar akkoord mee ben. Aangezien we nog niet getrouwd zijn, laat staan dat er gesproken is over een barfine, geef ik haar aan dat ze free is as a bird.

Nu we er toch zijn drinken we er nog maar 1 op. Op enig moment schiet ze weg en ik zie haar bij de toiletten met een klant praten. Ook nu komt ze na een paar minuten weer naar me toe. Maar nu is het echt raak. Ze krijgt een barfine van een terugkerende klant en ze komt ook nu vragen of ik haar wil barfinen. Ze geeft aan dat ze liever met mij meegaat maar hem niet kan laten lopen als ik toch niet barfine. Ik verbaas me over haar gedrag, want de gemiddelde dame zou niet tot 2x toe komen vragen om een akkoord.

Ploy verdient hier credits, maar daar kom ik op terug in de volgende dag. Dan maar naar Climax waar ik echt waar om Climax waar het mijn vorige trip nog zo goed vertoeven was, had me nu bitter weinig goeds gebracht. Ik moest denken aan Insanity tijdens mijn trip in juni waar ik toen 6 nachten achter elkaar iedere nacht een toppertje vandaan haalde. En vervolgens 5 maanden later toen ik mijn lange trip startte geen voet meer aan de grond kreeg.

Naar huis was geen optie, ik was in goede vorm, mede door het gedrag van Ploy en door het goede nieuws van een paar uur eerder uit Khon Kaen. Ik bedacht me dat de kans groot was dat ik niet niet alleen met Gik deze trip zou starten maar ook zou eindigen.

Daar had ik vooraf wel voor getekend eigenlijk. Maar eerst maar eens zien. Al lopende in die warme parkeergarage iedereen die Climax kent, weet nu wat ik bedoel besloot ik dat Mixx mijn klandizie zou gaan krijgen. Tevens bedacht ik me dat de taxidriver die daar habt voor wilde hebben een zeer lelijke blik van me zou krijgen.

En die kreeg hij ook, want inderdaad was zijn openingsbod baht. Mijn blik zorgde ervoor dat hij al snel antwoorde: Gratis naar Mixx, want daar wacht baht commissie maar ik wel er wel voor Dat lukte overigens ruim, sterker nog, iets voor In deze iets meer upscal club geen Sangsom namelijk. Uit respect en eerbetoon voor mijn makker NTMD haalde ik mijn eerste drankje in de witte zaal, Klein Rusland tenslotte. Mixx was ook niet makkelijk maar ik kreeg zo hier en daar wel een smile van deze of gene.

Ik kreeg ook een smile van een gozer, die me wenkte. Ik denk laat ik eens aardig zijn en een gesprek aan te knoppen. Niet heel erg vreemd, want er stonden zeker 4 leuke dames om hem heem.

Mijn reply was minder raak: Ik liet het me maar wel gevallen. Ook de dames om hem heen waren aardig en net toen ik dacht te weten welke chick bij Philippe hoorde pakte juist zij mij op de bek.

Hmm, dat is weird, want dat zag ik niet aankomen. Philippe had een helder moment en wilde wel naar Tongpoon hotel, Ik had geen idee waar hij het overhad maar hij hoefde me niet over te halen. Met 3 taxi;s en dus ca 12 personen, 3 mannen en dus 9 dames gingen we naar dat hotel. Ergens in de buurt van Nationaal Stadium, maar dat bleek pas de gdag erna toen ik uitzocht waar ik terecht was gekomen. Tongpoon kan ik het beste omschrijven als een duister, donker hol, zonder enige upsmuck. Het heeft iets weg van een parking met het lage betonnen plafond.

Maar het was er wel goed toeven. Philippe was ook nu niet de lulligste en bestelde direct weer een fles tequila. Maar omdat ik niet op zoek was naar hoofdpijn bestelde ik een Heineken voor Phililipe en voor mezelf een Sangsom Coke.

Bij gebrek aan Diet Coke. Phllippe woon in China en is daar engineer of iets. Hij vertelde dat welke dame ik ook eem zou nemen ik niet hoefde te betalen want dat was al geregeld. Ik kon het bijna niet geloven. Ik nam de dames eens allemaal goed in me op en besloot maar eens te kijken hoe deze ochtend zou gaan lopen. Ik moest er in ieder geval voor zorgen dat ik niet al te dronken zou worden. Uiteindelijk met mininaal 3 dames van het gezelschap heerlijk gedanst en gezoend.

Ik was nog niet klaar, ik wilde dansen en zoenen0 met de dames. Maar rond hald 8 was de pijp leeg. Ik wilde alleen naar huis want het was het echt over en uit. Ik zoende er nog eentje als een soort van afscheid en ze begreep niet helemaal waarom ze niet meemocht. Ik ook niet eigenlijk, maar dat is meer achteraf nu ik dit aan het typen ben. Buiten was het al licht en had ik op dat moment geen idee waar ik was.

Het klink wat vreemd, maar zelfs die taxirit was een hoogtepunt. Het is zo gaaf om BKK al zo levend te zien rond deze tijd.

Voor uur lag ik in dromenland. Vrijdag zou laat beginnen wist ik toen. Samui69 op maart 22, , The Painter die altijd geil is en natuurlijke verf gebruikt om de dame s te beschilderen Wilde net al het citaat plakken, tot dat ik zag dat The Painter hetzelfde citaat al had geëerd. To steal ideas from one person is plagiarism; to steal from many is research. Dank voor jullie compilent: Al eerde was met het irritante gedrag van die 2 opgevallen en ik denk dat het de druppel was nu.

Er is nog meer gezegd, maar de strekking van het verhaal zoals ik het heb beschreven is zoals het is gegaan. Toen ik naar buiten liep had ik wel een goed gevoel in ieder geval. Hierbij dag 16, ook wel weer een leuk dagje, avondje en nachtje Dag 16, 17 maart Vrijdag zou laat beginnen, maar dat viel nogal mee. Om 11uur werd ik hard en zonder pardon wakker gemaakt door een enorme knal.

Ik dacht even aan een aanslag en nog nooit ben ik zo snel opgestaan om het gordijn weg te trekken om te zien dat het gelukkig slechts onweer was inclusief een behoorlijk regenbui.

Het was volgens mij de eerste serieuze regen in tijden. Ik viel weer neer op mijn bed, maar kon de slaap niet meer vatten. Ik had een fijne hangover.

Even had ik gisteren het plan om vandaag alvast naar Khon Kaen te gaan KK ondanks dat Gik pas zaterdag tijd zou hebben leek me dat wel een aardig idee. Maar mijn hamgover liet het niet toe. Ik had geen zin om mijn condo uit te moeten en appte de verhuurder. Ik wist bijna zeker dat ik kon blijven, dus dat deed ik dan ook maar.

Omdat ik geen watje wilde zijn ben ik er toch maar uitgegaan voor een ontbijtje. Dit keer bij de McDonalds, waar Thailandfreak ook nog even aansloot. Vervolgens mijn writersblock opgeheven bij True coffee. Hoewel ik al bijna een jaar geen koffie meer drink neem ik er daar 2.

Maar toch kan ik er verder goed afbljven. Omdat de regen weg is en de zon er voor in de plaats is gekomen ga ik na het schrijven van een stuk van mijn trip weer heerlijk bij het zwembad liggen. Ik gooi nog een appje eruit naar een nog niet eerder benoemde Line dame.

Daarmee heeft ze goed door wat ik wil en blijkbaar heeft ze al vaker met dit spreekwoordelijke bijltje gehakt. Mai pen rai, dan blijf ik lekker alleen in de zon liggen.

Al ben ik niet helemaal alleen, ik zie een oude lelijke Japannner met een te jonge, te mooie Thaise dame in het zwembad. Volgens mij leert ze hem zwemmen, ik ben acuut jaloers. Dat wil ik ook wel. Helaas, zit het er niet in. Vroeg in de avond vind ik een vlucht naar KK en boek een condo via Airbnb. De vlucht kost me 47euro en de huur van een condo nog geen 17euro per nacht.

Inmiddels besloten namelijk dat het er niet in zit om langer te blijven. Ik heb best rustig aangedaan met centjes, dus budget technisch zat er wat ruimte. Echter het omboeken van mijn Qatar ticket zou me euro kosten.

En een nieuw ticket enkeltje natuurlijk zou me minimaal kosten. Met dan ook nog erg slechte vliegtijden en soms zelfs 3 stopovers. Ik moet zeggen dat ik er zin in heb. Het is natuurlijk geweldig om Gik weer te zien, ik zou liegen als dat niet belangrijk zou zijn. Maar ik vind het ook wel leuk om eens iets anders te zien dan BKK, maar dan toch in een stad te verblijven. Vanavond staat wederom Nana op het menu. Ik ben Soi Cowboy een beetje kwijt geraakt.

Al eerder gemeld, CH en Baccara zitten momenteel niet in hun juiste vorm. Of misschien ben ik wel geëvolueerd. Het is niet voor niets dat ik nu al 3 trips geen barfine heb gedaan in een gogo. Deze avond sluit ik niets uit. Ik verwacht ook niet dat ik erg veel geld kwijt zal raken raken aan Gik. Ze is vrij low maintenance zoals ik haar tot nu toe meegemaakt.

Over snack en menu gesproken: Niet voor de hooters van de meiden, maar voor de heerlijke kip. Ik ben er nog niet geweest deze trip en omdat KK nog geen Hooters heeft moet het dus nu gebeuren. Ik bestel veel teveel en zit echt boordevol. Dat is niet handig maar er is geen weg meer terug. Maar oh my god, wat is dit lekker.

Mijn hunt start in Rainbow 5 voorheen 4 en op de plaats van Candyland ooit. Hier voldoende dames maar ze zijn niet mijn type of ik ben niet hun type.

Veel meiden met hun telefoon in de hand of in hun slipje. Ik weet waarom bareigenaren er niets aan doen. De meeste meiden kunnen zo elders terecht, als een eigenaar er iets aan zou doen. Komt er een klant tussendoor?

Wil ze bereikbaar blijven voor haar sponsor? Wil ze haar aandelen live blijven volgen? Of de sportuitsagen van de Thaise Badminton Premier Leaugue? Kortom, ik kan geen geldige reden bedenken, weg dus met dat ding. Of het moet zijn voor het volgen van het ziekbed van de buffalo in haar Isaan hometown. Dat is wel een geldige reden voor mij. Rainbow 5 dus niets voor mij, mede ook omdat Kannika, die alleen in het weekend bijklust er niet lijkt te zijn.

Op naar Rainbow bar, waar ik gister best wel lol had en ook erg goede muziek hoorde. Ik zie direct dat 58 al een barfine heeft en met haar farangklant blijft hangen om hem nog meer geld te laten uitgeven. Hij ziet er trots uit dat hij haar heeft kunnen barfinen. Ik herken mezelf daar een beetje in, maar dan wel van 3 jaar geleden.

Maar ik bedenk me ook dat het grote onzin is om trots te zijn op je vangst. In principe heeft hij gewoon geluk gehad, hij war er op het juiste moment en besloot de juiste prijs haar prijs te betalen.

Ze is wel echt lekker overigens. Maar dat weet ze ook. Ik kan me bedenken dat dit de topper van RB bar is. Ze is duidelijk het type voor Japanners, maar ook farang zullen hun hoofd omdraaien als ze langs zal paraderen. Nummer 17 is er ook en heeft me vlot gespot, Ze seint naar me en wil een drankje. Normaal zou ik het afhouden, maar vandaag niet.

Voordat ze aanschuift doet ze een spijkershort aan over haar bikinibroekje, dat gebeurt in alle Rainbow bars. En dat is eigenlijk een moodkiller, maar omdat ik er niets aan kan veranderen, laat ik mijn mood niet verpesten. Haar naam is Lee of zoiets en ze is vrij direct. Dit keer niet om naar een barfine te vragen, maar om hem fysiek af te dwingen.

Al vrij snel doen we aan een potje tongworstelen en ik besluit haar mooie handmade C-cup even te inspecteren. Ze is zeer gewillig. Mind you, dan moet het drankje voor haar nog worden besteld. Wat dan ook vlot komt, wie zijn best doet kan  altijd worden beloond. Lee komt daarna wel snel tot actie. Een barfine kost of en ze wil voor naar een ST room en voor wil ze wel mee naar On Nut.

Al heeft ze duidelijk voorkeur voor het eerste. I am working you know, zeg ze! Ja, dat is me wel duidelijk hoor.

Ik besluit het nog even van het moment te genieten en wil weer een zoentje en meer. Daar gaat ze op in en we hebben best plezier. Ze heeft ook nog een drankje elders staan en vraagt netjes of ze daar ook even mag buurten. Het blijkt bij nr 58 en haar klant te zijn. Mooi om te zien dat deze jongen niet zuinig is. Ze is nog niet weg of mamasan komt even buurten. Niet om te tongworstelen gelukkig, maar zoals verwacht voor een barfine van Lee. Ik moet nu principes en ballen tonen en hetzelde doen als gisteren in Mandarin, maat ol doe het niet.

Er is wel enig verschil, ze vraagt om een barfine voor een meisje waar ik zelf voor koos. Maar het blijft ergerlijk. Lee komt vlot terug mede om haar glas leeg te maken om zodoende om een nieuwe te vragen. Ze is me iets te pro en iets te gemaakt. Wel doen we nog even wat gymnastiek met de mond en tong. Ik waardeer haar effort zeker. Bij het afscheid nemen acteert ze een soort van verdrietigheid, dat zou ik ook doen als ik haar was, maar het is niet erg geloofwaardig.

Ik meld eerlijk dat ik even rond ga kijken, het is me te vroeg voor een barfine en mogelijk kom ik terug. Dat meen ik ook, maar meestal loopt de nacht anders.

Het is nog geen middernacht, nu naar Spankeys gaan zou geldtechnisch niet handig zijn, want ik blijf daar altijd te lang hangen. Maar het lukt me niet om een andere gogo te bedenken waar ik nog even zou willen kijken. Was leuk de eerste keer, later nog even doorheen gelopen en het was niets. Al 2 trips niet meer geweest, oude line up, toen ik laatst even mijn hoofd door het gordijn stsk, incl die vreselijke track van Joe Cocker met nog steeds dezelfde show.

Ook geen zin in Diamond gogo van Rita. Ze leert slecht en zet vast weer iemand naaste me neer waar ik niets mee kan. En we weten allemaal dat ik dan de Mandarin methode moet toepassen en dat wil ik niet bij Rita. Ik krijg een goede plek, direct 1e rij omder de DJ en krijg direct Ploy bij me.

Die veel losser is dan ooit. Zo wil ik het hebben. Ze roept er een andere collega bij, normaal ben ik daar niet zo van, maar ze kiest goed.

Vrij snel zitten ze op ieder op een knie en mag ik doen wat ik wil. Ploy vraagt of we een bankje naar boven gaan. Ondanks dat je daar weinig been- en voetruimte hebt heeft het ook als voordeel dat niemand echt goed kan zien wat je onder de gordel aan het doen bent.

Wat is Ploy met me van plan? Dat is vrij snel duidelijk als ze direct aanvalt op kleine Samui als we daar zitten. Alleen de DJ heeft zicht op ons en die moet lachen. Ik vraag me af dit dezelfde dj is die me ooit Da heeft zien beffen op deze plek. Wederom komt er een dame bij en al vrij snel heb ik mijn vingers op een plekje waar het donker is.

Behalve donker is het ook vrij vochtig. Ik zeg het met veel woorden maar er gaat inderdaad een vingertje in de poesjes van beide dames. Tot nu gaat deze nacht de juiste kant op. Ik begrijp niet waarom Ploy er zo vol gas opgeeft, vergeleken bij de andere 2x dat ik met haar heb gezeten. Ze weet er niets van dat dit mijn laatste avond is, dus dat kan het niet zijn. Ik zoen met beide dames en moet bekennen dat dit de goede kant opgaat. Ploy is de constante factor en is in principe altijd om mij heen, maar ze roept constant een andere dame erbij.

Omdat ze goed kiest vind ik het prima. Dit is voor hun de mogelijkheid om meer drankjes te ontvangen, maar omdat ze erg veel moeite doen om met name kleine Samui tevreden te houden.

Op enig moment zijn ze beiden met mijn piemel bezig. Voor de duidelijkheid, hij blijft in de broek. En komt er een wat oudere servicelady nieuwsgierig even buurten, ze wordt uitgelokt door de meiden om ook even mee te doen.

Ik ben geen spelbreker en ik laat haar doen wat ze denkt te moeten doen. Ze weet precies hoe ze door mijn dunnen broek heen de boel op scherp te krijgen, ze zet een smile op die priceless is en ik beloon haar met een drankje. Wie ook een drankje krijgt is de DJ, hij is wezenlijk onderdeel van de sfeer die er nu is. En draait echt heerlijke tracks. De manager uit Letland komt ook even buurten en geeft in een half uur 2 Jagerbombs weg. Hij moet in de gaten hebben dat ik geld aan het spenden ben.

En op enig moment krijg ik een Sangsom Diet Coke gratis. Ploy krijgt er ook weer 1 en Nut komt ook even buurten. Nut heb ik volgens mij al eens beschreven, Ze werkte hiervoor in CH en is verhuist naar Spankeys omdat het hier onderling een betere sfeer is. Iets wat ik wel kan bevestigen, zeker vannacht.

Nut is niet een enorme beauty, maar heeft wel een million dollar smile en gewoon een leuke kop. In CH had ze zelden barfines, hier zeer regelmatig. Omdat Nut niet achter wil blijven bij de rest zoen ik ook met haar. Helaas kan ik mijn vinger niet bij haar kwijt, dat is mogelijk een brugje te ver voor Nut Op geen enkel moment vraagt er ook maar iemand om een barfine en ik vind dat heerlijk. Op zich ook wel logisch want als ik mijn rekening bekijk zie ik dat Ploy inmiddels 11 drankjes van me heeft gekregen.

Omdat ze ook soda drinkt is ze verre van erg dronken, Een barfine hangt dus zeker in de lucht. Ik heb er zelf ook al 13 op overigens en voel me op zijn hoogst een ietsje aangeschoten. Ploy hoeft geen show te doen vanavond en heeft de meeste van tijd haar topje niet aan.

Wat heeft ze toch een heerlijke borsten. Zeker gelijkwaardig aan die van Gik. Genieten to the max! Tegenover mij is een klant een dame meer dan grondig aan het beffen. Helaas gaan de lichten dan toch op enig moment aan, het zal 3uur zijn geweest. Ik besluit dat ik Ploy niet zal barfinen. Maar waarom niet eigenlijk? Terwijl de dames gaan omkleden drink ik rustig mijn drankje op en vraag om check bin.

De teller staat op baht en eerlijk gezegd valt me dat erg mee. Ik krijg nog 1 drankje van manager en als Ploy en haar vriendin langs lopen wenkt ze me mee naar buiten. Ik heb nog steeds twijfel. Maar die twijfel lost Ploy zelf op. Als dat tijdstechnisch gaat lukken overigens. Ze geeft haar Line ID niet. Ze is niet boos maar ineens wel weer zakelijk.

Omdat ik geen zin heb om haar uit te leggen waarom ik haar Line wil volgt er een laatste zoen tje en besluit ik dat het nog geen tijd is om naar huis te gaan. Na Nana komt er bijna altijd Climax. Maar…… dit keer niet alleen. Ik heb al vaker gezegd, dat je er maar eentje nodig hebt en dat was nu echt zo. Wan kwam met een geweldige smoes naar me toe.

Ze acteerde dat ze me al kon en dat ze al eens met mee was geweest. Ik speelde het spel niet mee, maar kon haar strijdplan zeker waarderen. De namen zal ik niet meer weten te herinneren denk ik, maar de gezichten zeker wel. Wan wilde en kreeg een tegenbod van waar ze direct ja op zei. Ik koos bewust voor een ST want had mijn vlucht om Wan was meer dan OK, ze wilde met me douchen.

Hoewel ik dat lang niet altijd doe, gaf ik daar gehoor aan. Mede ook omdat gepijpt worden in de douche altijd wel fijn is.

Uiteindelijk op bed beland waar ik haar eerst even op mijn gezicht heb gezet. Ik kan er dan lekker bij en krijg over het algemeen de dame daar waar ik ze wil hebben. Super opgewonden of soms zelf al klaarkomend. Dat was voor Wan helaas niet aan de hand, daarna heb ik haar on top gezet en haar gewoon haar gang laten gaan.

Ik besloot dat ik er niet te lang over zou willen doen. Want wilde eigenlijk toch wel paar uurtjes slapen. Ik kwam toch nog vrij lastig klaar, bedankte haar met en nadat ze nog even snel douchte kon ze naar beneden. Het nadeel van een condo is dat je dan mee naar beneden moet omdat de lift een kaart gebruikt. Maar goed, om iets voor 5 was het sleeping time, eindelijk.

Hadrianus Vertrouwde leden Sr. Karma erbij voor de mooie, lange verslagen. Het valt mij op dat die meiden dikwijls naar een 'birthday party' moeten gaan. Tja, ze kunnen niet altijd de smoes van hun 'period' gebruiken zeker. Het is mij opgevallen dat er steeds meer dames uiteindelijk toch niet op zoek zijn naar een barfine. En dus allerlei smoezen verzinnen Het toppunt daarin was in Sabina gogo in Ao Nang, waar een barfine sowieso al baht kostte, maar de dames zich in allerlei bochten wrongen om maar niet voor seks mee te hoeven.

Sommige acteerden zelfs dat ze lesbisch waren met het de tom boy staaf die daar rondliep. Goed, hierbij mijn laatste dagen in LOS!! Enjoy the ride, i know i did Dag 17, 18 maart Volgens mij voor het eerst de wekker gezet deze trip. Ik wil rond Een airliner die ik echt kan aanraden overigens. Het lukt me om rond 8uur op te staan en mijn koffer te pakken, Ik leg nog eens baht voor de laatste 2  nachten klaar en gooi de keycard in het postvakje.

Het is me wederom goed bevallen in Ideo Mobi, maar ik betwijfel of het er de volgende trip weer van kan komen. De controle op onderverhuur via Airbnb wordt steeds grondiger volgens mijn verhuurder. Maar goed dat is van later zorg. Ik herken het, ik was er al eens geweest met Nittaya. Ik wilde toen niet meer met auto of minivan terug van Kalasin naar BKK. Met een taxi ga ik naar Metro condo 2 die me zeer bevalt. Voor 17euro is dit absolute value for money.

Het ligt net op de rand van de stad, maar omdat KK niet zo enorm groot is toch maar op 8 minuten van het centrum. Tegenover mijn condo heb ik een enorme Central Plaza dus ik besluit om daar maar even te gaan lunchen. Ik moet daar wel een behoorlijk gevaarlijk kruispunt voor oversteken maar dat lukt me zonder kleerscheuren. Het besluit om naar Central te gaan komt mede voort uit het feit dat Gik daar op dat moment rondhuppelt.

Ik meld me via Line dat ik er ook ben en we ontmoeten even snel op een plek waar ze even niet met haar familie is. Ja, ik ga akkoord met de privacy policy. Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden.

Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan.

Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies.ladyboy neuken vingeren seks

Om 11uur werd ik hard en zonder pardon wakker gemaakt door een enorme knal. Ik dacht even aan een aanslag en nog nooit ben ik zo snel opgestaan om het gordijn weg te trekken om te zien dat het gelukkig slechts onweer was inclusief een behoorlijk regenbui.

Het was volgens mij de eerste serieuze regen in tijden. Ik viel weer neer op mijn bed, maar kon de slaap niet meer vatten. Ik had een fijne hangover. Even had ik gisteren het plan om vandaag alvast naar Khon Kaen te gaan KK ondanks dat Gik pas zaterdag tijd zou hebben leek me dat wel een aardig idee.

Maar mijn hamgover liet het niet toe. Ik had geen zin om mijn condo uit te moeten en appte de verhuurder. Ik wist bijna zeker dat ik kon blijven, dus dat deed ik dan ook maar. Omdat ik geen watje wilde zijn ben ik er toch maar uitgegaan voor een ontbijtje. Dit keer bij de McDonalds, waar Thailandfreak ook nog even aansloot. Vervolgens mijn writersblock opgeheven bij True coffee.

Hoewel ik al bijna een jaar geen koffie meer drink neem ik er daar 2. Maar toch kan ik er verder goed afbljven. Omdat de regen weg is en de zon er voor in de plaats is gekomen ga ik na het schrijven van een stuk van mijn trip weer heerlijk bij het zwembad liggen. Ik gooi nog een appje eruit naar een nog niet eerder benoemde Line dame. Daarmee heeft ze goed door wat ik wil en blijkbaar heeft ze al vaker met dit spreekwoordelijke bijltje gehakt.

Mai pen rai, dan blijf ik lekker alleen in de zon liggen. Al ben ik niet helemaal alleen, ik zie een oude lelijke Japannner met een te jonge, te mooie Thaise dame in het zwembad.

Volgens mij leert ze hem zwemmen, ik ben acuut jaloers. Dat wil ik ook wel. Helaas, zit het er niet in. Vroeg in de avond vind ik een vlucht naar KK en boek een condo via Airbnb.

De vlucht kost me 47euro en de huur van een condo nog geen 17euro per nacht. Inmiddels besloten namelijk dat het er niet in zit om langer te blijven.

Ik heb best rustig aangedaan met centjes, dus budget technisch zat er wat ruimte. Echter het omboeken van mijn Qatar ticket zou me euro kosten. En een nieuw ticket enkeltje natuurlijk zou me minimaal kosten. Met dan ook nog erg slechte vliegtijden en soms zelfs 3 stopovers. Ik moet zeggen dat ik er zin in heb. Het is natuurlijk geweldig om Gik weer te zien, ik zou liegen als dat niet belangrijk zou zijn. Maar ik vind het ook wel leuk om eens iets anders te zien dan BKK, maar dan toch in een stad te verblijven.

Vanavond staat wederom Nana op het menu. Ik ben Soi Cowboy een beetje kwijt geraakt. Al eerder gemeld, CH en Baccara zitten momenteel niet in hun juiste vorm. Of misschien ben ik wel geëvolueerd. Het is niet voor niets dat ik nu al 3 trips geen barfine heb gedaan in een gogo.

Deze avond sluit ik niets uit. Ik verwacht ook niet dat ik erg veel geld kwijt zal raken raken aan Gik. Ze is vrij low maintenance zoals ik haar tot nu toe meegemaakt. Over snack en menu gesproken: Niet voor de hooters van de meiden, maar voor de heerlijke kip. Ik ben er nog niet geweest deze trip en omdat KK nog geen Hooters heeft moet het dus nu gebeuren. Ik bestel veel teveel en zit echt boordevol. Dat is niet handig maar er is geen weg meer terug.

Maar oh my god, wat is dit lekker. Mijn hunt start in Rainbow 5 voorheen 4 en op de plaats van Candyland ooit. Hier voldoende dames maar ze zijn niet mijn type of ik ben niet hun type.

Veel meiden met hun telefoon in de hand of in hun slipje. Ik weet waarom bareigenaren er niets aan doen. De meeste meiden kunnen zo elders terecht, als een eigenaar er iets aan zou doen. Komt er een klant tussendoor? Wil ze bereikbaar blijven voor haar sponsor?

Wil ze haar aandelen live blijven volgen? Of de sportuitsagen van de Thaise Badminton Premier Leaugue? Kortom, ik kan geen geldige reden bedenken, weg dus met dat ding. Of het moet zijn voor het volgen van het ziekbed van de buffalo in haar Isaan hometown. Dat is wel een geldige reden voor mij. Rainbow 5 dus niets voor mij, mede ook omdat Kannika, die alleen in het weekend bijklust er niet lijkt te zijn.

Op naar Rainbow bar, waar ik gister best wel lol had en ook erg goede muziek hoorde. Ik zie direct dat 58 al een barfine heeft en met haar farangklant blijft hangen om hem nog meer geld te laten uitgeven. Hij ziet er trots uit dat hij haar heeft kunnen barfinen. Ik herken mezelf daar een beetje in, maar dan wel van 3 jaar geleden.

Maar ik bedenk me ook dat het grote onzin is om trots te zijn op je vangst. In principe heeft hij gewoon geluk gehad, hij war er op het juiste moment en besloot de juiste prijs haar prijs te betalen. Ze is wel echt lekker overigens. Maar dat weet ze ook. Ik kan me bedenken dat dit de topper van RB bar is. Ze is duidelijk het type voor Japanners, maar ook farang zullen hun hoofd omdraaien als ze langs zal paraderen.

Nummer 17 is er ook en heeft me vlot gespot, Ze seint naar me en wil een drankje. Normaal zou ik het afhouden, maar vandaag niet. Voordat ze aanschuift doet ze een spijkershort aan over haar bikinibroekje, dat gebeurt in alle Rainbow bars. En dat is eigenlijk een moodkiller, maar omdat ik er niets aan kan veranderen, laat ik mijn mood niet verpesten.

Haar naam is Lee of zoiets en ze is vrij direct. Dit keer niet om naar een barfine te vragen, maar om hem fysiek af te dwingen. Al vrij snel doen we aan een potje tongworstelen en ik besluit haar mooie handmade C-cup even te inspecteren.

Ze is zeer gewillig. Mind you, dan moet het drankje voor haar nog worden besteld. Wat dan ook vlot komt, wie zijn best doet kan  altijd worden beloond. Lee komt daarna wel snel tot actie. Een barfine kost of en ze wil voor naar een ST room en voor wil ze wel mee naar On Nut. Al heeft ze duidelijk voorkeur voor het eerste.

I am working you know, zeg ze! Ja, dat is me wel duidelijk hoor. Ik besluit het nog even van het moment te genieten en wil weer een zoentje en meer. Daar gaat ze op in en we hebben best plezier. Ze heeft ook nog een drankje elders staan en vraagt netjes of ze daar ook even mag buurten. Het blijkt bij nr 58 en haar klant te zijn. Mooi om te zien dat deze jongen niet zuinig is. Ze is nog niet weg of mamasan komt even buurten.

Niet om te tongworstelen gelukkig, maar zoals verwacht voor een barfine van Lee. Ik moet nu principes en ballen tonen en hetzelde doen als gisteren in Mandarin, maat ol doe het niet. Er is wel enig verschil, ze vraagt om een barfine voor een meisje waar ik zelf voor koos.

Maar het blijft ergerlijk. Lee komt vlot terug mede om haar glas leeg te maken om zodoende om een nieuwe te vragen. Ze is me iets te pro en iets te gemaakt.

Wel doen we nog even wat gymnastiek met de mond en tong. Ik waardeer haar effort zeker. Bij het afscheid nemen acteert ze een soort van verdrietigheid, dat zou ik ook doen als ik haar was, maar het is niet erg geloofwaardig. Ik meld eerlijk dat ik even rond ga kijken, het is me te vroeg voor een barfine en mogelijk kom ik terug. Dat meen ik ook, maar meestal loopt de nacht anders. Het is nog geen middernacht, nu naar Spankeys gaan zou geldtechnisch niet handig zijn, want ik blijf daar altijd te lang hangen.

Maar het lukt me niet om een andere gogo te bedenken waar ik nog even zou willen kijken. Was leuk de eerste keer, later nog even doorheen gelopen en het was niets. Al 2 trips niet meer geweest, oude line up, toen ik laatst even mijn hoofd door het gordijn stsk, incl die vreselijke track van Joe Cocker met nog steeds dezelfde show.

Ook geen zin in Diamond gogo van Rita. Ze leert slecht en zet vast weer iemand naaste me neer waar ik niets mee kan. En we weten allemaal dat ik dan de Mandarin methode moet toepassen en dat wil ik niet bij Rita. Ik krijg een goede plek, direct 1e rij omder de DJ en krijg direct Ploy bij me. Die veel losser is dan ooit. Zo wil ik het hebben. Ze roept er een andere collega bij, normaal ben ik daar niet zo van, maar ze kiest goed.

Vrij snel zitten ze op ieder op een knie en mag ik doen wat ik wil. Ploy vraagt of we een bankje naar boven gaan. Ondanks dat je daar weinig been- en voetruimte hebt heeft het ook als voordeel dat niemand echt goed kan zien wat je onder de gordel aan het doen bent.

Wat is Ploy met me van plan? Dat is vrij snel duidelijk als ze direct aanvalt op kleine Samui als we daar zitten.

Alleen de DJ heeft zicht op ons en die moet lachen. Ik vraag me af dit dezelfde dj is die me ooit Da heeft zien beffen op deze plek. Wederom komt er een dame bij en al vrij snel heb ik mijn vingers op een plekje waar het donker is.

Behalve donker is het ook vrij vochtig. Ik zeg het met veel woorden maar er gaat inderdaad een vingertje in de poesjes van beide dames. Tot nu gaat deze nacht de juiste kant op. Ik begrijp niet waarom Ploy er zo vol gas opgeeft, vergeleken bij de andere 2x dat ik met haar heb gezeten. Ze weet er niets van dat dit mijn laatste avond is, dus dat kan het niet zijn.

Ik zoen met beide dames en moet bekennen dat dit de goede kant opgaat. Ploy is de constante factor en is in principe altijd om mij heen, maar ze roept constant een andere dame erbij. Omdat ze goed kiest vind ik het prima. Dit is voor hun de mogelijkheid om meer drankjes te ontvangen, maar omdat ze erg veel moeite doen om met name kleine Samui tevreden te houden. Op enig moment zijn ze beiden met mijn piemel bezig.

Voor de duidelijkheid, hij blijft in de broek. En komt er een wat oudere servicelady nieuwsgierig even buurten, ze wordt uitgelokt door de meiden om ook even mee te doen. Ik ben geen spelbreker en ik laat haar doen wat ze denkt te moeten doen.

Ze weet precies hoe ze door mijn dunnen broek heen de boel op scherp te krijgen, ze zet een smile op die priceless is en ik beloon haar met een drankje. Wie ook een drankje krijgt is de DJ, hij is wezenlijk onderdeel van de sfeer die er nu is.

En draait echt heerlijke tracks. De manager uit Letland komt ook even buurten en geeft in een half uur 2 Jagerbombs weg.

Hij moet in de gaten hebben dat ik geld aan het spenden ben. En op enig moment krijg ik een Sangsom Diet Coke gratis. Ploy krijgt er ook weer 1 en Nut komt ook even buurten. Nut heb ik volgens mij al eens beschreven, Ze werkte hiervoor in CH en is verhuist naar Spankeys omdat het hier onderling een betere sfeer is. Iets wat ik wel kan bevestigen, zeker vannacht. Nut is niet een enorme beauty, maar heeft wel een million dollar smile en gewoon een leuke kop.

In CH had ze zelden barfines, hier zeer regelmatig. Omdat Nut niet achter wil blijven bij de rest zoen ik ook met haar. Helaas kan ik mijn vinger niet bij haar kwijt, dat is mogelijk een brugje te ver voor Nut Op geen enkel moment vraagt er ook maar iemand om een barfine en ik vind dat heerlijk. Op zich ook wel logisch want als ik mijn rekening bekijk zie ik dat Ploy inmiddels 11 drankjes van me heeft gekregen. Omdat ze ook soda drinkt is ze verre van erg dronken, Een barfine hangt dus zeker in de lucht.

Ik heb er zelf ook al 13 op overigens en voel me op zijn hoogst een ietsje aangeschoten. Ploy hoeft geen show te doen vanavond en heeft de meeste van tijd haar topje niet aan.

Wat heeft ze toch een heerlijke borsten. Zeker gelijkwaardig aan die van Gik. Genieten to the max! Tegenover mij is een klant een dame meer dan grondig aan het beffen. Helaas gaan de lichten dan toch op enig moment aan, het zal 3uur zijn geweest. Ik besluit dat ik Ploy niet zal barfinen.

Maar waarom niet eigenlijk? Terwijl de dames gaan omkleden drink ik rustig mijn drankje op en vraag om check bin. De teller staat op baht en eerlijk gezegd valt me dat erg mee. Ik krijg nog 1 drankje van manager en als Ploy en haar vriendin langs lopen wenkt ze me mee naar buiten. Ik heb nog steeds twijfel. Maar die twijfel lost Ploy zelf op. Als dat tijdstechnisch gaat lukken overigens. Ze geeft haar Line ID niet. Ze is niet boos maar ineens wel weer zakelijk.

Omdat ik geen zin heb om haar uit te leggen waarom ik haar Line wil volgt er een laatste zoen tje en besluit ik dat het nog geen tijd is om naar huis te gaan. Na Nana komt er bijna altijd Climax.

Maar…… dit keer niet alleen. Ik heb al vaker gezegd, dat je er maar eentje nodig hebt en dat was nu echt zo. Wan kwam met een geweldige smoes naar me toe. Ze acteerde dat ze me al kon en dat ze al eens met mee was geweest.

Ik speelde het spel niet mee, maar kon haar strijdplan zeker waarderen. De namen zal ik niet meer weten te herinneren denk ik, maar de gezichten zeker wel. Wan wilde en kreeg een tegenbod van waar ze direct ja op zei. Ik koos bewust voor een ST want had mijn vlucht om Wan was meer dan OK, ze wilde met me douchen. Hoewel ik dat lang niet altijd doe, gaf ik daar gehoor aan.

Mede ook omdat gepijpt worden in de douche altijd wel fijn is. Uiteindelijk op bed beland waar ik haar eerst even op mijn gezicht heb gezet. Ik kan er dan lekker bij en krijg over het algemeen de dame daar waar ik ze wil hebben. Super opgewonden of soms zelf al klaarkomend. Dat was voor Wan helaas niet aan de hand, daarna heb ik haar on top gezet en haar gewoon haar gang laten gaan.

Ik besloot dat ik er niet te lang over zou willen doen. Want wilde eigenlijk toch wel paar uurtjes slapen. Ik kwam toch nog vrij lastig klaar, bedankte haar met en nadat ze nog even snel douchte kon ze naar beneden. Het nadeel van een condo is dat je dan mee naar beneden moet omdat de lift een kaart gebruikt. Maar goed, om iets voor 5 was het sleeping time, eindelijk.

Hadrianus Vertrouwde leden Sr. Karma erbij voor de mooie, lange verslagen. Het valt mij op dat die meiden dikwijls naar een 'birthday party' moeten gaan. Tja, ze kunnen niet altijd de smoes van hun 'period' gebruiken zeker. Het is mij opgevallen dat er steeds meer dames uiteindelijk toch niet op zoek zijn naar een barfine.

En dus allerlei smoezen verzinnen Het toppunt daarin was in Sabina gogo in Ao Nang, waar een barfine sowieso al baht kostte, maar de dames zich in allerlei bochten wrongen om maar niet voor seks mee te hoeven.

Sommige acteerden zelfs dat ze lesbisch waren met het de tom boy staaf die daar rondliep. Goed, hierbij mijn laatste dagen in LOS!! Enjoy the ride, i know i did Dag 17, 18 maart Volgens mij voor het eerst de wekker gezet deze trip.

Ik wil rond Een airliner die ik echt kan aanraden overigens. Het lukt me om rond 8uur op te staan en mijn koffer te pakken, Ik leg nog eens baht voor de laatste 2  nachten klaar en gooi de keycard in het postvakje.

Het is me wederom goed bevallen in Ideo Mobi, maar ik betwijfel of het er de volgende trip weer van kan komen. De controle op onderverhuur via Airbnb wordt steeds grondiger volgens mijn verhuurder.

Maar goed dat is van later zorg. Ik herken het, ik was er al eens geweest met Nittaya. Ik wilde toen niet meer met auto of minivan terug van Kalasin naar BKK. Met een taxi ga ik naar Metro condo 2 die me zeer bevalt.

Voor 17euro is dit absolute value for money. Het ligt net op de rand van de stad, maar omdat KK niet zo enorm groot is toch maar op 8 minuten van het centrum. Tegenover mijn condo heb ik een enorme Central Plaza dus ik besluit om daar maar even te gaan lunchen.

Ik moet daar wel een behoorlijk gevaarlijk kruispunt voor oversteken maar dat lukt me zonder kleerscheuren. Het besluit om naar Central te gaan komt mede voort uit het feit dat Gik daar op dat moment rondhuppelt.

Ik meld me via Line dat ik er ook ben en we ontmoeten even snel op een plek waar ze even niet met haar familie is. Het zou ook niet handig zijn dat haar moeder en haar zus me zouden zien. Die beiden overigens wel degelijk van mijn bestaan weten en ook wel weten dat er iets speelt De ontmoeting is vluchtig maar even hartelijk als ik had verwacht.

Ze zoent overigens niet in public, maar dat wist ik. De hug die ik krijg en geef voelt heerlijk. Wetende dat ik deze heerlijke dame vannacht weer mag ontvangen maakt me instant geil. Helaas moet ik nog even wachten. Gik gaat weer terug naar haar hometown, ca 30km hier vandaan en geeft aan dat ze me rond 19uur kan komen ophalen met haar motorbike bij mijn condo. Dat vind ik een prima deal.

Omdat ik de middag alleen ben zoek ik even in mijn Line naar dames uit KK. Ik vind er 2, die ook vrij snel reageren. Chonchita is boos omdat ik al een tijdje niet met haar chat en nu ineens wel. De andere, Aon,  is wel enthousiast en wil me wel ontmoeten, maar dat moet dan zondag. Omdat ik niet helemaal weet hoe het vanaf 19uur vanavond zal gaan lopen houd ik het vaag tegenover haar.

Ik doe verder niet veel, ik loop wat rond in Central en merk op dat die winkelcentra overal hetzelfde zijn. Wat ook opvalt is dat je hier als farang toch wel redelijk exclusief bent. Ik tel er in een minuut of 15 slechts 3. Ik zie ook dat KK dames er absoluut mogen zijn. Niet allemaal maar er lopen zeker appetijtelijke meiden rond. Ik stuur even een foto naar een vriend en vraag of ik er 2 moet kopen. Het shirt is mooi van lelijkheid overigens.

Omdat ik even bij wil slapen en hij te laat reageert zal ik dat morgen moeten gaan doen. Rond 16uur ga ik terug naar mijn kamer. Ik probeer een vlucht terug te boeken voor morgen, maar dat mislukt omdat mijn creditcard om een code vraagt.

Dat gaat dus niet lukken. NTMD to the rescue en hij boekt een vlucht voor mij, maar maakt wel een fout met de tijd. Rond 19uur meldt Gik dat ze later zal komen, het verschuift naar ca 20uur.

Ik ben niet verbaasd en denk er ook verder niets van. Deze dat zal zeker doorgaan. Al gaat tie wel iets anders dan was afgesproken.

Ze stuurt me een lokatie waar ik heen moet komen. Als dit me 5 jaar geleden was overkomen zou ik niet gaan, nu ik redelijk Thailand ervaring heb zie ik geen probleem. De taxi brengt me binnen 8 minuten naar het opgegeven adres. Het is de hoofdstraat. Tering, wat heb jij aan zeg? Een topje die er niet omliegt en een short die haar als vanzelfsprekend goed staat. Dit moet een leuke avond worden. Het restaurant is zo goed als leeg maar ze heeft een vriendin bij zich en vreemd genoeg werkt haar zusje, die best op haar lijkt in het restaurant.

Ik probeer te begrijpen waarom ze nu juist dit restaurant uitkiest. Voelt ze geen schaamte tegenover haar zusje dat ze hier met iemand anders is dan haar boyfriend? Ze geeft aan dat haar zusje hier pas kort werkt en ze wil zien wat voor soort tent het is.

Verder is de aanwezigheid van die vriendin en haar zusje totaal niet vervelend. We zitten een beetje in ons eigen wereldje. Het wordt erg gezellig zeker nadat er een goede band gaat spelen.

We dansen wat en we maken elkaar erg gek. Althans Gik in ieder geval mij. Ze wind er geen doekjes om richting haar vriendin en houdt zich niet in. Zoals ik al melde wordt er niet gezoend, dat doet ze echt niet. Op die ene keer na in Pattaya bij onze eerste toevallige ontmoeting. Maar dat dit gaat eindigen in bed is volledig duidelijk en volstrekt logisch. Rond 12uur gaat de vriendin naar huis, ze is moe.

Ze waren gisteren ook al samen uit geweest. Gik is ook moe maar wil er een leuke avond van maken voor mij. Tijdens het gesprek komen we  erachter dat Gik morgen dezelfde vlucht heeft terug naar BKK, waar we erg om moeten lachen. Het moet zo zijn blijkbaar.

Hoewel we besluiten dat te doen, komt het er niet van. Dat gebeurt op het kleine balkon met uitzicht richting haar hometown. Haar topje moet uit en dat is een peuleschil. Wat heb ik die borsten gemist en zij mij, want ze is zeer ontvankelijk wat ik er mee doe.

Ik voel ze, ik kus etc etc. Dan moet ook haar short maar uit en al gauw staat ze daar in alleen haar slipje. Even denk ik er aan om haar op het balkon te gaan nemen maar het is me iets te klein.

Op het bed gaat alles uit en de remmen los. Ze duikt direct op mijn piemel en pijpt alsof het de laatste keer is en mogelijk heeft ze gelijk natuurlijk Ik wil haar in standje 69 maar dat keurt ze niet direct goed. Mijn lul is staalhard van de Kamagra en van haar gedrag. Snel samen douchen waar het spel uiteraard gewoon verder gaat. Het valt me op dat ze mogelijk 2 of 3 kilo is aangekomen en dat doet haar kont erg goed.

Ik zeg er iets van en ze beaamt dat ze iets zwaarder is. This is all very good Gik! Na 5 minuten zijn we terug in bed en liggen we zoals beloofd in standje 69 Wat is ze lekker zeg.

En wat gaat ze er weer met overtuiging in. Gik heeft me ooit verteld dat ze gewoon van sex houdt en er gewoon voor gaat als het voorhanden is. Haar vriend gaat daar redelijk in mee, waarom ze nu ook mij daarin betrekt heb ik nog steeds niet duidelijk. Maar misschien moet ik niet teveel denken maar gewoon doen en genieten van wat er is. Ik wil niet klaarkomen en doe mijn best om het niet te snel te laten gebeuren, deze 3e is de eerste keer dat er geen tijdsdruk op ons samenzijn zal zijn.

Ik wil dat ze op mijn gezicht kom zitten maar Gik besluit anders, ze wil mij neuken en van de vorige keren weet ik dat dit erg fijn is. Ze doet namelijk precies wat ze moet doen om klaar te komen en dat vind ik echt geweldig. Tevens is mijn view fenomenaal als ze haar ding doet. Ik houd het in en Gik komt klaar. Ze vraagt om doggystyle en dat ziet er ook weer heerlijk uit. En Samui houd het niet meer en komt heerlijk klaar in het condoom, maar blijft meer dan hard.

Ik kan nog even door en Gik geniet, maar komt niet nog een keer klaar. We liggen even naast elkaar en na 10 minuten werkt het weer bij mij, dit is lang niet altijd zo bij mij, maar als ik met ben Gik altijd wel. Ze maakt me gewoon zo geil met dat zinnelijke lijf van haar. Ik besluit haar nogmaals te beffen en merk dat ze weer klaar wil komen.

Het wordt best een lange rit want het duurt lang, maar als ik merk dat ze er vol druk opzet gebeurt het toch. De lach op haar gezicht is onbetaalbaar. Nu wil ik nog een keer en besluit dat ze naast me moet komen zitten zodat ik haar kan vingeren en ik mezelf kan aftrekken, met haar hand op mijn ballen.

Ze giert het uit en begrijpt wederom niet dat ik zo vlot weer kan klaarkomen. Maar dit keer is het eigenlijk helemaal niet vlot, er zit zeker 30 minuten tussen. Maar wat een view weer, ze zit naast me en neukt eigenlijk mijn middelvinger, ik oef nauwelijks iets te doen. Klaarkomen is dus easy as fuck!! Na goed anderhalf uur is het genoeg, tenminste dat denk ik. Maar Gik wil meer. Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken.

Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden.

Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie.

De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie.

Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id.

Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

...

Ze is nog niet weg of mamasan komt even buurten. Niet om te tongworstelen gelukkig, maar zoals verwacht voor een barfine van Lee. Ik moet nu principes en ballen tonen en hetzelde doen als gisteren in Mandarin, maat ol doe het niet. Er is wel enig verschil, ze vraagt om een barfine voor een meisje waar ik zelf voor koos. Maar het blijft ergerlijk. Lee komt vlot terug mede om haar glas leeg te maken om zodoende om een nieuwe te vragen.

Ze is me iets te pro en iets te gemaakt. Wel doen we nog even wat gymnastiek met de mond en tong. Ik waardeer haar effort zeker. Bij het afscheid nemen acteert ze een soort van verdrietigheid, dat zou ik ook doen als ik haar was, maar het is niet erg geloofwaardig.

Ik meld eerlijk dat ik even rond ga kijken, het is me te vroeg voor een barfine en mogelijk kom ik terug. Dat meen ik ook, maar meestal loopt de nacht anders. Het is nog geen middernacht, nu naar Spankeys gaan zou geldtechnisch niet handig zijn, want ik blijf daar altijd te lang hangen. Maar het lukt me niet om een andere gogo te bedenken waar ik nog even zou willen kijken.

Was leuk de eerste keer, later nog even doorheen gelopen en het was niets. Al 2 trips niet meer geweest, oude line up, toen ik laatst even mijn hoofd door het gordijn stsk, incl die vreselijke track van Joe Cocker met nog steeds dezelfde show.

Ook geen zin in Diamond gogo van Rita. Ze leert slecht en zet vast weer iemand naaste me neer waar ik niets mee kan. En we weten allemaal dat ik dan de Mandarin methode moet toepassen en dat wil ik niet bij Rita. Ik krijg een goede plek, direct 1e rij omder de DJ en krijg direct Ploy bij me. Die veel losser is dan ooit. Zo wil ik het hebben. Ze roept er een andere collega bij, normaal ben ik daar niet zo van, maar ze kiest goed. Vrij snel zitten ze op ieder op een knie en mag ik doen wat ik wil.

Ploy vraagt of we een bankje naar boven gaan. Ondanks dat je daar weinig been- en voetruimte hebt heeft het ook als voordeel dat niemand echt goed kan zien wat je onder de gordel aan het doen bent.

Wat is Ploy met me van plan? Dat is vrij snel duidelijk als ze direct aanvalt op kleine Samui als we daar zitten. Alleen de DJ heeft zicht op ons en die moet lachen. Ik vraag me af dit dezelfde dj is die me ooit Da heeft zien beffen op deze plek. Wederom komt er een dame bij en al vrij snel heb ik mijn vingers op een plekje waar het donker is.

Behalve donker is het ook vrij vochtig. Ik zeg het met veel woorden maar er gaat inderdaad een vingertje in de poesjes van beide dames. Tot nu gaat deze nacht de juiste kant op. Ik begrijp niet waarom Ploy er zo vol gas opgeeft, vergeleken bij de andere 2x dat ik met haar heb gezeten. Ze weet er niets van dat dit mijn laatste avond is, dus dat kan het niet zijn.

Ik zoen met beide dames en moet bekennen dat dit de goede kant opgaat. Ploy is de constante factor en is in principe altijd om mij heen, maar ze roept constant een andere dame erbij. Omdat ze goed kiest vind ik het prima. Dit is voor hun de mogelijkheid om meer drankjes te ontvangen, maar omdat ze erg veel moeite doen om met name kleine Samui tevreden te houden. Op enig moment zijn ze beiden met mijn piemel bezig.

Voor de duidelijkheid, hij blijft in de broek. En komt er een wat oudere servicelady nieuwsgierig even buurten, ze wordt uitgelokt door de meiden om ook even mee te doen. Ik ben geen spelbreker en ik laat haar doen wat ze denkt te moeten doen. Ze weet precies hoe ze door mijn dunnen broek heen de boel op scherp te krijgen, ze zet een smile op die priceless is en ik beloon haar met een drankje.

Wie ook een drankje krijgt is de DJ, hij is wezenlijk onderdeel van de sfeer die er nu is. En draait echt heerlijke tracks. De manager uit Letland komt ook even buurten en geeft in een half uur 2 Jagerbombs weg. Hij moet in de gaten hebben dat ik geld aan het spenden ben.

En op enig moment krijg ik een Sangsom Diet Coke gratis. Ploy krijgt er ook weer 1 en Nut komt ook even buurten. Nut heb ik volgens mij al eens beschreven, Ze werkte hiervoor in CH en is verhuist naar Spankeys omdat het hier onderling een betere sfeer is. Iets wat ik wel kan bevestigen, zeker vannacht. Nut is niet een enorme beauty, maar heeft wel een million dollar smile en gewoon een leuke kop. In CH had ze zelden barfines, hier zeer regelmatig. Omdat Nut niet achter wil blijven bij de rest zoen ik ook met haar.

Helaas kan ik mijn vinger niet bij haar kwijt, dat is mogelijk een brugje te ver voor Nut Op geen enkel moment vraagt er ook maar iemand om een barfine en ik vind dat heerlijk. Op zich ook wel logisch want als ik mijn rekening bekijk zie ik dat Ploy inmiddels 11 drankjes van me heeft gekregen. Omdat ze ook soda drinkt is ze verre van erg dronken, Een barfine hangt dus zeker in de lucht.

Ik heb er zelf ook al 13 op overigens en voel me op zijn hoogst een ietsje aangeschoten. Ploy hoeft geen show te doen vanavond en heeft de meeste van tijd haar topje niet aan. Wat heeft ze toch een heerlijke borsten. Zeker gelijkwaardig aan die van Gik. Genieten to the max! Tegenover mij is een klant een dame meer dan grondig aan het beffen. Helaas gaan de lichten dan toch op enig moment aan, het zal 3uur zijn geweest. Ik besluit dat ik Ploy niet zal barfinen.

Maar waarom niet eigenlijk? Terwijl de dames gaan omkleden drink ik rustig mijn drankje op en vraag om check bin. De teller staat op baht en eerlijk gezegd valt me dat erg mee. Ik krijg nog 1 drankje van manager en als Ploy en haar vriendin langs lopen wenkt ze me mee naar buiten.

Ik heb nog steeds twijfel. Maar die twijfel lost Ploy zelf op. Als dat tijdstechnisch gaat lukken overigens. Ze geeft haar Line ID niet. Ze is niet boos maar ineens wel weer zakelijk. Omdat ik geen zin heb om haar uit te leggen waarom ik haar Line wil volgt er een laatste zoen tje en besluit ik dat het nog geen tijd is om naar huis te gaan. Na Nana komt er bijna altijd Climax. Maar…… dit keer niet alleen. Ik heb al vaker gezegd, dat je er maar eentje nodig hebt en dat was nu echt zo.

Wan kwam met een geweldige smoes naar me toe. Ze acteerde dat ze me al kon en dat ze al eens met mee was geweest. Ik speelde het spel niet mee, maar kon haar strijdplan zeker waarderen. De namen zal ik niet meer weten te herinneren denk ik, maar de gezichten zeker wel. Wan wilde en kreeg een tegenbod van waar ze direct ja op zei. Ik koos bewust voor een ST want had mijn vlucht om Wan was meer dan OK, ze wilde met me douchen. Hoewel ik dat lang niet altijd doe, gaf ik daar gehoor aan.

Mede ook omdat gepijpt worden in de douche altijd wel fijn is. Uiteindelijk op bed beland waar ik haar eerst even op mijn gezicht heb gezet.

Ik kan er dan lekker bij en krijg over het algemeen de dame daar waar ik ze wil hebben. Super opgewonden of soms zelf al klaarkomend. Dat was voor Wan helaas niet aan de hand, daarna heb ik haar on top gezet en haar gewoon haar gang laten gaan. Ik besloot dat ik er niet te lang over zou willen doen. Want wilde eigenlijk toch wel paar uurtjes slapen. Ik kwam toch nog vrij lastig klaar, bedankte haar met en nadat ze nog even snel douchte kon ze naar beneden.

Het nadeel van een condo is dat je dan mee naar beneden moet omdat de lift een kaart gebruikt. Maar goed, om iets voor 5 was het sleeping time, eindelijk. Hadrianus Vertrouwde leden Sr. Karma erbij voor de mooie, lange verslagen.

Het valt mij op dat die meiden dikwijls naar een 'birthday party' moeten gaan. Tja, ze kunnen niet altijd de smoes van hun 'period' gebruiken zeker. Het is mij opgevallen dat er steeds meer dames uiteindelijk toch niet op zoek zijn naar een barfine. En dus allerlei smoezen verzinnen Het toppunt daarin was in Sabina gogo in Ao Nang, waar een barfine sowieso al baht kostte, maar de dames zich in allerlei bochten wrongen om maar niet voor seks mee te hoeven.

Sommige acteerden zelfs dat ze lesbisch waren met het de tom boy staaf die daar rondliep. Goed, hierbij mijn laatste dagen in LOS!! Enjoy the ride, i know i did Dag 17, 18 maart Volgens mij voor het eerst de wekker gezet deze trip.

Ik wil rond Een airliner die ik echt kan aanraden overigens. Het lukt me om rond 8uur op te staan en mijn koffer te pakken, Ik leg nog eens baht voor de laatste 2  nachten klaar en gooi de keycard in het postvakje. Het is me wederom goed bevallen in Ideo Mobi, maar ik betwijfel of het er de volgende trip weer van kan komen.

De controle op onderverhuur via Airbnb wordt steeds grondiger volgens mijn verhuurder. Maar goed dat is van later zorg. Ik herken het, ik was er al eens geweest met Nittaya.

Ik wilde toen niet meer met auto of minivan terug van Kalasin naar BKK. Met een taxi ga ik naar Metro condo 2 die me zeer bevalt. Voor 17euro is dit absolute value for money. Het ligt net op de rand van de stad, maar omdat KK niet zo enorm groot is toch maar op 8 minuten van het centrum. Tegenover mijn condo heb ik een enorme Central Plaza dus ik besluit om daar maar even te gaan lunchen.

Ik moet daar wel een behoorlijk gevaarlijk kruispunt voor oversteken maar dat lukt me zonder kleerscheuren. Het besluit om naar Central te gaan komt mede voort uit het feit dat Gik daar op dat moment rondhuppelt.

Ik meld me via Line dat ik er ook ben en we ontmoeten even snel op een plek waar ze even niet met haar familie is. Het zou ook niet handig zijn dat haar moeder en haar zus me zouden zien. Die beiden overigens wel degelijk van mijn bestaan weten en ook wel weten dat er iets speelt De ontmoeting is vluchtig maar even hartelijk als ik had verwacht. Ze zoent overigens niet in public, maar dat wist ik.

De hug die ik krijg en geef voelt heerlijk. Wetende dat ik deze heerlijke dame vannacht weer mag ontvangen maakt me instant geil.

Helaas moet ik nog even wachten. Gik gaat weer terug naar haar hometown, ca 30km hier vandaan en geeft aan dat ze me rond 19uur kan komen ophalen met haar motorbike bij mijn condo. Dat vind ik een prima deal. Omdat ik de middag alleen ben zoek ik even in mijn Line naar dames uit KK.

Ik vind er 2, die ook vrij snel reageren. Chonchita is boos omdat ik al een tijdje niet met haar chat en nu ineens wel. De andere, Aon,  is wel enthousiast en wil me wel ontmoeten, maar dat moet dan zondag. Omdat ik niet helemaal weet hoe het vanaf 19uur vanavond zal gaan lopen houd ik het vaag tegenover haar.

Ik doe verder niet veel, ik loop wat rond in Central en merk op dat die winkelcentra overal hetzelfde zijn. Wat ook opvalt is dat je hier als farang toch wel redelijk exclusief bent. Ik tel er in een minuut of 15 slechts 3. Ik zie ook dat KK dames er absoluut mogen zijn.

Niet allemaal maar er lopen zeker appetijtelijke meiden rond. Ik stuur even een foto naar een vriend en vraag of ik er 2 moet kopen. Het shirt is mooi van lelijkheid overigens. Omdat ik even bij wil slapen en hij te laat reageert zal ik dat morgen moeten gaan doen. Rond 16uur ga ik terug naar mijn kamer.

Ik probeer een vlucht terug te boeken voor morgen, maar dat mislukt omdat mijn creditcard om een code vraagt. Dat gaat dus niet lukken. NTMD to the rescue en hij boekt een vlucht voor mij, maar maakt wel een fout met de tijd. Rond 19uur meldt Gik dat ze later zal komen, het verschuift naar ca 20uur. Ik ben niet verbaasd en denk er ook verder niets van. Deze dat zal zeker doorgaan. Al gaat tie wel iets anders dan was afgesproken. Ze stuurt me een lokatie waar ik heen moet komen. Als dit me 5 jaar geleden was overkomen zou ik niet gaan, nu ik redelijk Thailand ervaring heb zie ik geen probleem.

De taxi brengt me binnen 8 minuten naar het opgegeven adres. Het is de hoofdstraat. Tering, wat heb jij aan zeg? Een topje die er niet omliegt en een short die haar als vanzelfsprekend goed staat. Dit moet een leuke avond worden. Het restaurant is zo goed als leeg maar ze heeft een vriendin bij zich en vreemd genoeg werkt haar zusje, die best op haar lijkt in het restaurant. Ik probeer te begrijpen waarom ze nu juist dit restaurant uitkiest.

Voelt ze geen schaamte tegenover haar zusje dat ze hier met iemand anders is dan haar boyfriend? Ze geeft aan dat haar zusje hier pas kort werkt en ze wil zien wat voor soort tent het is. Verder is de aanwezigheid van die vriendin en haar zusje totaal niet vervelend. We zitten een beetje in ons eigen wereldje.

Het wordt erg gezellig zeker nadat er een goede band gaat spelen. We dansen wat en we maken elkaar erg gek. Althans Gik in ieder geval mij. Ze wind er geen doekjes om richting haar vriendin en houdt zich niet in. Zoals ik al melde wordt er niet gezoend, dat doet ze echt niet. Op die ene keer na in Pattaya bij onze eerste toevallige ontmoeting. Maar dat dit gaat eindigen in bed is volledig duidelijk en volstrekt logisch.

Rond 12uur gaat de vriendin naar huis, ze is moe. Ze waren gisteren ook al samen uit geweest. Gik is ook moe maar wil er een leuke avond van maken voor mij. Tijdens het gesprek komen we  erachter dat Gik morgen dezelfde vlucht heeft terug naar BKK, waar we erg om moeten lachen. Het moet zo zijn blijkbaar.

Hoewel we besluiten dat te doen, komt het er niet van. Dat gebeurt op het kleine balkon met uitzicht richting haar hometown. Haar topje moet uit en dat is een peuleschil. Wat heb ik die borsten gemist en zij mij, want ze is zeer ontvankelijk wat ik er mee doe.

Ik voel ze, ik kus etc etc. Dan moet ook haar short maar uit en al gauw staat ze daar in alleen haar slipje. Even denk ik er aan om haar op het balkon te gaan nemen maar het is me iets te klein. Op het bed gaat alles uit en de remmen los.

Ze duikt direct op mijn piemel en pijpt alsof het de laatste keer is en mogelijk heeft ze gelijk natuurlijk Ik wil haar in standje 69 maar dat keurt ze niet direct goed. Mijn lul is staalhard van de Kamagra en van haar gedrag. Snel samen douchen waar het spel uiteraard gewoon verder gaat. Het valt me op dat ze mogelijk 2 of 3 kilo is aangekomen en dat doet haar kont erg goed.

Ik zeg er iets van en ze beaamt dat ze iets zwaarder is. This is all very good Gik! Na 5 minuten zijn we terug in bed en liggen we zoals beloofd in standje 69 Wat is ze lekker zeg. En wat gaat ze er weer met overtuiging in. Gik heeft me ooit verteld dat ze gewoon van sex houdt en er gewoon voor gaat als het voorhanden is. Haar vriend gaat daar redelijk in mee, waarom ze nu ook mij daarin betrekt heb ik nog steeds niet duidelijk. Maar misschien moet ik niet teveel denken maar gewoon doen en genieten van wat er is.

Ik wil niet klaarkomen en doe mijn best om het niet te snel te laten gebeuren, deze 3e is de eerste keer dat er geen tijdsdruk op ons samenzijn zal zijn. Ik wil dat ze op mijn gezicht kom zitten maar Gik besluit anders, ze wil mij neuken en van de vorige keren weet ik dat dit erg fijn is. Ze doet namelijk precies wat ze moet doen om klaar te komen en dat vind ik echt geweldig. Tevens is mijn view fenomenaal als ze haar ding doet.

Ik houd het in en Gik komt klaar. Ze vraagt om doggystyle en dat ziet er ook weer heerlijk uit. En Samui houd het niet meer en komt heerlijk klaar in het condoom, maar blijft meer dan hard. Ik kan nog even door en Gik geniet, maar komt niet nog een keer klaar.

We liggen even naast elkaar en na 10 minuten werkt het weer bij mij, dit is lang niet altijd zo bij mij, maar als ik met ben Gik altijd wel. Ze maakt me gewoon zo geil met dat zinnelijke lijf van haar.

Ik besluit haar nogmaals te beffen en merk dat ze weer klaar wil komen. Het wordt best een lange rit want het duurt lang, maar als ik merk dat ze er vol druk opzet gebeurt het toch. De lach op haar gezicht is onbetaalbaar. Nu wil ik nog een keer en besluit dat ze naast me moet komen zitten zodat ik haar kan vingeren en ik mezelf kan aftrekken, met haar hand op mijn ballen. Ze giert het uit en begrijpt wederom niet dat ik zo vlot weer kan klaarkomen.

Maar dit keer is het eigenlijk helemaal niet vlot, er zit zeker 30 minuten tussen. Maar wat een view weer, ze zit naast me en neukt eigenlijk mijn middelvinger, ik oef nauwelijks iets te doen. Klaarkomen is dus easy as fuck!! Na goed anderhalf uur is het genoeg, tenminste dat denk ik. Maar Gik wil meer. Ik laat haar proberen mij hard te krijgen en dat lukt ook nog aardig, helaas leidt dat niet tot nog een orgasme.

Noch van haar, noch van mij. Om half 4 zijn we klaar met elkaar. Ze wil blijven slapen en als vanzelfsprekend wil ik dat ook, het is echter niet handig want haar moeder verwacht haar thuis. Dezelfde moeder die weet dat Samui in town is.

Rond 4 uur nemen we afscheid met een heerlijke tongzoen, Overdag heeft Gik geen tijd maar omdat we weten dat we nog een vlucht samen hebben weten we dat er nog wel een heerlijke zoen zal plaatsvinden. NTMD maakte overigens een opmerking over lid worden van de Mile high clun als we toch samen vliegen. Dat lijkt me sterk, maar in Thailand moet je niets uitsluiten.

Ik val erg tevreden in slaap, Wat een geweldige sexpartij zeg. Dag 18, 19 maart Rond 11uur word ik wakker. Gik heeft netjes een berichtje gestuurd dat ze veilig thuis was gekomen. Dat berichtje heb ik op dat moment gemist. Ze stuurt terug dat ze het geweldig vind dat ik naar KK ben gekomen en bedankt me hartelijk. Omdat ik overdag mezelf moet vermaken besluit ik een tuk tuk aan te houden. Hij laat me diverse tempels zien en rijdt ook door een straat waar wat barretjes zijn, Volgens Gik is er geen gogo bar maar dit ziet er wel naar uit dat er toch wel wat te beleven moet zijn.

Tijdens de rit verrast Gik me, ze heeft zich vergist met de terugvlucht, Deze is niet 19 maar 20 maart. Dus de volgende avond, wel dezelfde tijd. Even denk ik dat ze me in de maling neemt. Maar ze stuurt een schermafdruk van haar ticket. De foto die ik gister overigens ook zag, maar blijkbaar lette ik zelf ook niet op de datum. Flinke tegenvaller en als ik dat vannacht had geweten had ik beter mijn best gedaan om haar in mijn kamer te houden. Dit betekent dat we dus, zonder het te weten, al afscheid hebben genomen.

Maar ik zet me er snel overheen, genieten van wat er wel is heb tot een kunst verheven. Dat valt niet altijd mee maar zorgt ervoor dat ik toch van KK kan genieten. Rond 15uur ontmoet ik Aon in Central en dat valt helemaal niet tegen.

Ze heeft zeer strakke sportkleding aan en dat staat haar uitstekend. Geen al te grote voorgevel maar wel een erg fijne kont. Even twijfel ik of ik heel brutaal moet zijn en haar gewoon moet vragen of ze interesse heeft om mijn kamer te zien.

Maar ik durf niet. Ik moet ook nog even naar Robinson om die spuuglelijke tennisshirts te kopen. Sindsdien is er weer veel contact met Aon overigens. Kan geen kwaad om een dame in KK te hebben. Mede ook omdat Gik niet heel veel tijd in KK is. Ik ben rond 17uur op mijn kamer pak mijn koffer en word rond 18uur opgehaald.

Mijn speeddate met Khon Kaen is me uitstekend bevallen. Uiteraard speelt Gik daar een zeer grote rol in, maar KK staat echt weer op het programma de volgende trip. Want ik hoor ook goede verhalen over Udon Thani en Buriram Om Ik heb contact met Hadrianus die deze avond in Nana zal verblijven. Mijn vlucht is op tijd, maar mijn koffer heb ik pas om Waardoor ik mijn ST in Nana met geen mogelijkheid kan halen.

Later zal Hadrianus ook melden dat Ploy er die avond ook niet was of al de deur uit was. Mijn vlucht met Qatar via Doha naar Amsterdam verloopt prima.

Ook nu is mijn vlucht met stopover me prima bevallen en kan ik melden dat Qatar een hoog niveau heeft. Rond half 1 op maandag 20 maart kom ik aan op het sombere en regenachtige Schiphol. Het valt zoals altijd erg tegen om terug te zijn.

En ik heb het koud, maar dat lijkt me niet onlogisch. Op korte termijn zal ik nog met een epiloog komen met daarin de hoogte- en dieptepunten van deze trip. DoleBole Full Member Berichten: Ook van mijn kant maar weer eens op de beloningsknop gedrukt vanwege de weer vermakkelijke verhalen en de hoeveelheid werk die dit toch moet kosten Mijn trip was redelijk ongepland dit keer. Dat is me prima bevallen, Qatar Airways is absoluut aan te raden en Doha airport is supermodern.

Uiteraard alleen als je het geen probleem vindt om geen directe vlucht te nemen. Dat blijft uiteraard mijn voorkeur maar die euro voor deze vlucht met stopover gaf de doorslag. En zal een volgende keer zeker op het menu komen te staan.

Ao Nang was een heerlijk intermezzo, maar ga daar niet heen om eens even lekker rond te wandelen. Hoewel er uiteraard, zoals overal wel, mogelijkheden zijn is het geen wandelbestemming. Toch heb ik me daar prima vermaakt, met name in Sabina gogo waar toch wel heel andere wetten en regels gelden dan in de gemiddelde BKK of Pattaya gogo.

Ik sluit niet uit dat Ao Nang ook volgende keer weer op het programma zal staan, het is tenslotte een makkelijk te bereiken bestemming en ik ben best wel een gewoontedier eigenlijk. Het kan verkeren, maar het blijft een geweldig leuke club. Helaas lees ik over geruchten dat Climax op de huidige lokatie zal gaan sluiten. Het Ambassador hotel wil Climax weg uit de kelder.

Dat zou echt het einde van een tijdperk zijn. Maar het lijkt me een zekerheid dat Climax wel weer een ander plekje zal vinden. Insanity, al tijden uit mijn gratie, gaat ook verhuizen overigens. Doe gaan van soi 12 naar soi Als ik het goed begreep helemaal achterin, in de buurt van Fenix.

Ik merk dat mijn wandelgedrag aan het veranderen is, steeds vaker val ik terug op semi good girls, die al dan niet betaald willen ontmoeten. Een barfine in een gogo kan ik me al tijden niet heugen, maar zal ongetwijfeld nog in de toekomst gaan plaatsvinden.

Voor het grootste gedeelte zal dat te maken hebben met mijn strikte regels. Het kwam ook omdat ik deze trip op de 1e zaterdag gestart ben met Gik.

De lat ligt dan direct erg hoog. En ik ben slecht in teleurstellingen, zeker als ik er voor betaal. Hoe dan ook, het is slechts een constatering dat ik mijn gedrag aan het wijzigen ben. Dat blijkt ook uit het feit dat ik slechts 8x iemand op mijn kamer heb gehad, dat is een wat karig gemiddelde op 17 nachten verblijf.

Wat verder opvalt, en ik heb er al wel wat over geschreven, is dat de prijzen wederom omhoog zijn gegaan. En de afspraken die de gogo zelf maakt met de meiden om dat soort bedragen te vragen.

Daar ben ik uiterst verbaasd over. Als ik een Skoda koop dan betaal ik toch ook niet hetzelfde als dat ik een Audi of Porsche wil aanschaffen? De bemoeienis van de gogo zelf kost mijn inziens ook gewoon barfines voor de club en de dame zelf. Maar dit valt waarschijnlijk onder Thai logic en die zullen wij zelden begrjjpen. Die bedragen worden uiteindelijk ook door diverse contacten op social media gevraagd. Social media die dit keer nauwelijks een rol speelden bij mijn wandelgedrag.

Tinder bracht mij Apple. Wechat bracht me een handvol contacten, maar hoofdzakelijk met ladyboys en Thaifriendly heb ik nauwelijks gebruikt dit keer.

Ook barfines kruipen stiekum omhoog. Maar voor een coyote slaat alles. Echter daar is het sowieso een opgave om een dame zover te krijgen een barfine te accepteren. Vreemde tent die Sabina, maar wel lekker. Ook Airbnb was een tikkeltje prijziger geworden, maar dat is logisch. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken.

Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen.


Pik afzuigen neuk je nicht


ladyboy neuken vingeren seks