Liefdevolle sex sex kontakt forum

liefdevolle sex sex kontakt forum

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Relaties Liefde en seks gaan niet samen! Liefde en seks gaan niet samen! CatherinaLouise woensdag 26 juli Alle reacties Link kopieren Quote. Ik worstel met een probleem en ben nog nooit een andere vrouw tegengekomen die dit herkent.

Ik ben heel gelukkig getrouwd met een schat van een man. We zijn al 10 jaar samen en hebben het supergoed. We matchen op zo goed als alle vlakken en doen veel samen maar hebben ook beide een eigen sociaal leven. Je zou zeggen de perfecte situatie ware het niet dat we al jaren geen seks meer hebben.

Dit ligt niet aan hem, hij wil wel. Ook is hij lief, geduldig, zacht enz. Het probleem ligt bij mij. Ik kan namelijk liefde en seks niet samen beleven. Voor mij is seks spanning, aftasten, het onbekende. Gevoelens die ik niet op kan roepen bij iemand die ik zo lief vind en waar ik van hou. Ik wil het wel en heb het natuurlijk ook wel geprobeerd maar ik voel het niet. Opwinding voel ik alleen bij onbekenden en spanning en niet bij zacht en lief.

Tot nu toe heb ik hier verder nog niets mee gedaan, ik leef een heel goed maar seksloos leven maar ik ben wel bang dat ik ooit die spannende vreemdeling tegenkom die ik niet kan weerstaan. Ik ben heel benieuwd of iemand dit herkent. Heb je toevallig twee kinderen van 6 en 8 jaar? Nouschi woensdag 26 juli Nou dan doe je het allebei met iemand anders, probleem opgelost.

Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak! Haal de verkleed kleren en cheesy scripts maar van de plank. Mogen jullie onbekenden voor elkaar spelen.

En achteraf heb je een koud geworden pizza in bed. All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time. Ohw, man is er al? Blondie woensdag 26 juli Nee ik herken het niet en ik zou maar uitkijken dat je hierdoor je lief niet kwijt raakt. Er zijn maar weinig mensen die een relatie zonder seks willen. Vind je je man wel aantrekkelijk, fysiek gezien? Nice girls go to heaven - bad girls go wherever they want.

QueenArachnia woensdag 26 juli Gewoon omdat het bekender is, meer van hetzelfde, vertrouwder. Niet alleen voor hem maar ook voor mezelf, ik houd ons huwelijk graag leuk en gelukkig.

Anoniem woensdag 26 juli Door het 'famillie' gevoel wat je bij je vriend krijgt? Te liefdevol voor seks. Ik heb dit ook gehad, maar bij mij zaten er wel dingen achter. Trauma's Door therapie is dit vanzelf ook gaan veranderen en had ik dat dus niet meer. Misschien kan je vriend wat harder te werk gaan? Butterflyy90 woensdag 26 juli Wat een onzin Haha.

Hellogoodevening woensdag 26 juli Met hem bespreken dat je er mee zit. Eerlijk gezegd heb ik ook niet de behoefte om hem te bespringen maar dat is onzekerheid denk ik. Ben iedere keer zo teleurgesteld en voel me afgewezen, ook al zijn er zoveel geweldige momenten, dat ik heb besloten tegaan voor alles of niets. Wij belde en smste elkaar diverse keren per dag. Ook ontving ik regelmati berichtjes van hem dat hij heel veel van mij houdt en mij een top wijf vindt.

Waarom kunnen twee mensen die het zo goed hebben met elkaar, niet intiem zijn met elkaar. Wat kan ik doen en wat kan hiervan de oorzaak zijn? Oh ja, laatst ben ik met iemand anders opstap geweest, meer als bevesting dat ik wel aantrekkelijk ben, zelf vond ik er niets aan, miste hem en hij was gekwest en had hierveel verdriet van Wat is dit nu??? Je wilt wel maar je kunt het niet. Een deel zal te maken hebben met de onzekerheid die je voelt over je eigen lijf en je sexuele prestaties.

Maar ik denk dat er ook bij jou verwarring is ontstaan over het spanningsveld tussen liefdevol samenzijn en seks hebben. Bij liefdevol samenzijn deel je met elkaar en ben je gericht op die ander. Met sex echter ben je veel meer gericht op je eigen behoeftes, ik gericht dus.

Soms is het dus moeilijk om die overstap te maken. Uit ervaring weet ik dat deze overstap van liefde naar sex voor vrouwen moeilijker is dan voor mannen. Wat ik verder denk is dat je vriend zich afgewezen heeft gevoeld omdat jij geen tot weinig initiatief in die richting hebt kunnen tonen waardoor hij zich heeft teruggetrokken. Hij heeft jou zelfs van zich afgeduwd door je op je lichamelijkheid af te wijzen, waar hij dus goed in is geslaagd want dat raakte jou op je kwetsbare punt.

Dat deed hij denk ik om te proberen het enigszins kloppend voor zichzelf te kunnen maken. Wat jullie nodig hebben is veiligheid. Jij door aan hem te kunnen vertellen dat je onzeker bent over je lichaam en je bedprestaties.

En door hem te vertellen dat het niet aan hem heeft gelegen, want dat denkt hij hoogstwaarschijnlijk Jullie kunnen dit verder aanpakken door samen over sex te praten, jullie kunnen toch overal over praten? Dus vertel wat jullie fijn en lekker vinden en wat niet.

Waar jullie over fantaseren, wat jullie spannend vinden. Wat ook noodzakelijk is is dat jullie meer aan elkaars lichaam gaan wennen, dat het wat gewoner wordt om elkaar bloot te zien, bijvoorbeeld ga samen naar de sauna, en straks naar het strand. Wen aan elkaars lichaam dus.

..

Prive sex nijmegen gratis mobiele pjes


liefdevolle sex sex kontakt forum

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Relaties Liefde en seks gaan niet samen! Liefde en seks gaan niet samen! CatherinaLouise woensdag 26 juli Alle reacties Link kopieren Quote. Ik worstel met een probleem en ben nog nooit een andere vrouw tegengekomen die dit herkent.

Ik ben heel gelukkig getrouwd met een schat van een man. We zijn al 10 jaar samen en hebben het supergoed. We matchen op zo goed als alle vlakken en doen veel samen maar hebben ook beide een eigen sociaal leven. Je zou zeggen de perfecte situatie ware het niet dat we al jaren geen seks meer hebben. Dit ligt niet aan hem, hij wil wel. Ook is hij lief, geduldig, zacht enz.

Het probleem ligt bij mij. Ik kan namelijk liefde en seks niet samen beleven. Voor mij is seks spanning, aftasten, het onbekende. Gevoelens die ik niet op kan roepen bij iemand die ik zo lief vind en waar ik van hou.

Ik wil het wel en heb het natuurlijk ook wel geprobeerd maar ik voel het niet. Opwinding voel ik alleen bij onbekenden en spanning en niet bij zacht en lief. Tot nu toe heb ik hier verder nog niets mee gedaan, ik leef een heel goed maar seksloos leven maar ik ben wel bang dat ik ooit die spannende vreemdeling tegenkom die ik niet kan weerstaan.

Ik ben heel benieuwd of iemand dit herkent. Heb je toevallig twee kinderen van 6 en 8 jaar? Nouschi woensdag 26 juli Nou dan doe je het allebei met iemand anders, probleem opgelost.

Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak! Haal de verkleed kleren en cheesy scripts maar van de plank. Mogen jullie onbekenden voor elkaar spelen. En achteraf heb je een koud geworden pizza in bed. All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time. Ohw, man is er al? Blondie woensdag 26 juli Nee ik herken het niet en ik zou maar uitkijken dat je hierdoor je lief niet kwijt raakt.

Er zijn maar weinig mensen die een relatie zonder seks willen. Vind je je man wel aantrekkelijk, fysiek gezien? Nice girls go to heaven - bad girls go wherever they want.

QueenArachnia woensdag 26 juli Gewoon omdat het bekender is, meer van hetzelfde, vertrouwder. Niet alleen voor hem maar ook voor mezelf, ik houd ons huwelijk graag leuk en gelukkig.

Anoniem woensdag 26 juli Door het 'famillie' gevoel wat je bij je vriend krijgt? Te liefdevol voor seks. Ik heb dit ook gehad, maar bij mij zaten er wel dingen achter. Trauma's Door therapie is dit vanzelf ook gaan veranderen en had ik dat dus niet meer.

Misschien kan je vriend wat harder te werk gaan? Butterflyy90 woensdag 26 juli Wat een onzin Haha. Hellogoodevening woensdag 26 juli Met hem bespreken dat je er mee zit.

Eerlijk gezegd heb ik ook niet de behoefte om hem te bespringen maar dat is onzekerheid denk ik. Ben iedere keer zo teleurgesteld en voel me afgewezen, ook al zijn er zoveel geweldige momenten, dat ik heb besloten tegaan voor alles of niets. Wij belde en smste elkaar diverse keren per dag. Ook ontving ik regelmati berichtjes van hem dat hij heel veel van mij houdt en mij een top wijf vindt. Waarom kunnen twee mensen die het zo goed hebben met elkaar, niet intiem zijn met elkaar.

Wat kan ik doen en wat kan hiervan de oorzaak zijn? Oh ja, laatst ben ik met iemand anders opstap geweest, meer als bevesting dat ik wel aantrekkelijk ben, zelf vond ik er niets aan, miste hem en hij was gekwest en had hierveel verdriet van Wat is dit nu??? Je wilt wel maar je kunt het niet. Een deel zal te maken hebben met de onzekerheid die je voelt over je eigen lijf en je sexuele prestaties.

Maar ik denk dat er ook bij jou verwarring is ontstaan over het spanningsveld tussen liefdevol samenzijn en seks hebben. Bij liefdevol samenzijn deel je met elkaar en ben je gericht op die ander.

Met sex echter ben je veel meer gericht op je eigen behoeftes, ik gericht dus. Soms is het dus moeilijk om die overstap te maken. Uit ervaring weet ik dat deze overstap van liefde naar sex voor vrouwen moeilijker is dan voor mannen.

Wat ik verder denk is dat je vriend zich afgewezen heeft gevoeld omdat jij geen tot weinig initiatief in die richting hebt kunnen tonen waardoor hij zich heeft teruggetrokken. Hij heeft jou zelfs van zich afgeduwd door je op je lichamelijkheid af te wijzen, waar hij dus goed in is geslaagd want dat raakte jou op je kwetsbare punt. Dat deed hij denk ik om te proberen het enigszins kloppend voor zichzelf te kunnen maken.

Wat jullie nodig hebben is veiligheid. Jij door aan hem te kunnen vertellen dat je onzeker bent over je lichaam en je bedprestaties. En door hem te vertellen dat het niet aan hem heeft gelegen, want dat denkt hij hoogstwaarschijnlijk Jullie kunnen dit verder aanpakken door samen over sex te praten, jullie kunnen toch overal over praten?

Dus vertel wat jullie fijn en lekker vinden en wat niet. Waar jullie over fantaseren, wat jullie spannend vinden. Wat ook noodzakelijk is is dat jullie meer aan elkaars lichaam gaan wennen, dat het wat gewoner wordt om elkaar bloot te zien, bijvoorbeeld ga samen naar de sauna, en straks naar het strand. Wen aan elkaars lichaam dus.

..

Hete meiden sex rimboe