Lik me pik buurvrouw neukt buurjongen

lik me pik buurvrouw neukt buurjongen

.

Escort dames brabant tilburg sex

Stop roep ik stop ik kom zo klaar. Maar pascal gaat gewoon verder en dan spuit ik mijn zaad hoog de lucht in. Wow roept pascal vet veel man, ik ga nog faking veel plezier hebben deze week Pascal pakt zijn telefoon en hij blijkt het hele gebeuren gefilmd te hebben, zo zegt hij het staat zo op internet want ik heb net alles naar me pc gemailed dus zou ik maar doen wat ik zeg deze week. Ik kan niet anders dan ja pascal zeggen hij maakt me los.

Blond , homo , Pijpen , Superjong , vastbinden. Het verhaal over Pascal. Hoe een jongen er bij komt om een man vast te bin-den,en verder gaat met hem.

Hij zal wel meerde ke-ren,met anderen wat gehad te hebben. Hoewel hij nog veel plezier zal beleven van de buurman,die vaak in die week naak zal zijn…. In dit verhaal ben ik het buurjongetje. In woonde ik als 10 jarige op een appartement met mijn gescheide moeder.

Soms moest ze weg als ik thuis was en dan lette mijn eveneens gescheide buurman die op dezelfde etage woonde op. Die was ongeveer Dan zetten ze de deuren tegen elkaar open en kon hij me in de gaten houden en ik hem.

Zo was mijn moeder weer eens op een avond weg. Maar die nacht kwam er een echt zwaar onweer en werd ik wel effe bang. Ik was bang en zat onder mijn dekens in bed verstopt. Ik was in mijn hemdje en slipje. Hij lei me neer in zijn bed dat lekker rook,en kroop naast me. Voorzichtig trok hij me tegen zich aan. Lepeltje lepeltje zoals ze dat noemen. Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me. Ik voelde me veilig metzijn rustige adem in mijn nek.

Op een of andere manier voelde ik me na het onweer een beetje baldadig,en ook geil zodat ik pesterig mijn kontje of bilspleet tegen zijn pik aanduwde. Ik voelde het ding groeien. Effe later lag zijn hand op mijn heup,en kroop quasi nonchalant in mijn kruis waar hij mijn pik en balletjes ging betasten. Ik vond het wel spannend en spreidde mijn benen een beetje zodat hij beter zijn gang kon gaan. Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte.

Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht.

Terwijl ik van zijn attenties genoot begon ik hem terug te betalen door zijn pik te betasten en langzaam te strelen. Hij kreunde van genot.

Uit nieuwsgierigheid trok ik zijn voorhuid achteruit en streelde ik zijn eikel. Toen groeide er een lekker gevoel in mijn lendenen,buik en geslacht en kreeg ik mijn eerste droge orgasme van die avond. Uit ervaring wist ik dat ik er wel 4 na elkaar kon krijgen.

Ik hoopte even dat ik mijn buurman-vriend kon trakteren op mijn jongetjessap. Op dat moment schokte zijn hele lijf en spoot hij een enorme straal zaad in mijn gezicht. En nog een paar. Hij draaide zich om en begon het van mijn gelaat af te likken en in zijn mond te houden. Toen hij me aan mijn oorlelletje likte en in mijn nek ,kwam hij langzaam met zijn lippen bij de mijne,drukte met zijn tong mijn lippen open,en sloop naar binnen.

Alsof ik nooit anders heb gedaan lagen we elkaar toen ongeveer een vijftal minuten te tongen. Hij speelde met mijn pik en maakte me weer een keertje klaar. Effe later draaide hij me op mijn rug,en boog mijn benen omhaag naar mijn nek,en effe later op zijn schouders.

Hij haalde een beetje met zijn sperma vermengde spuug uit zijn mond,wreef het over mijn sterretje en effe later voelde ik zijn grote eikel er tegenaan drukken.

Voorzichtig duwde hij hem tegen kontgaatje,en toen zijn eikel er inzat en door de sluitpier plopte was ik me bewust dat ik geneukt zou worden als een klein meisje. Het deed wel even pijn toen hij zich in beweging zette en wat dieper doordrong,maar het drukkende lekkere gevoel nam de bovenhand alsof ik helemaal gevuld werd als een kerstkalkoen.

En daar leek het wel op,Ik zag zijn dikke paal tussen mijn benen. Met lichte bewegingen drukte hij het ding steeds dieper en dieper in mijn kleine gaatje. Ik voelde hem echt binnen in me schuiven en me helemaal vullen. Als de eikel mijn prostaat beroerde schokte het genot door me heen.

Ik kwam weer klaar en dat wel een minuut minuut duurde. Toen ik effe was bijgekomen van mijn orgasme merkte ik dat we allebei zweetten als otters. Het droop in dikke druppels en stralen van ons af. Ondertussen was hij met zijn paal van 25 cm reeds voor de helft bij me binnen.

Langzaam krikkend met zijn heupen en zijn ogen gesloten door het genot dat ik hem verschafte,neukte hij zich langzamerhand helemaal in me.

De hele 25 cm lul schoof langzaam en voorzichtig over en weer in mijn buit,en ik voelde die op en afpompen door de massa ervan. Dit moest het zijn wat een meisje meemaakte als een sterke man haar nam voor zijn eigen genot. Ik wou wel een meisje zijn.

Een kindje bij me maken. Zo lagen we een minuut of tien met elkaar te neuken. Of tenminste hij neukte mij. En we praatten ondertussen over geile dingen tegen elkaar. Dat maakte hem erg geil en mij ook,en ik kwam weer klaar voor de vierde keer toen hij me aan het masturberen was terwijl we lagen te tongzoenen en vrijen. Eenmaal klaargekomen hield hij op met voorzichtig neuken en begon hij ineens erg fel en bruut in en uit me te roeien met zijn stormram. Zijn lippen voelde zo warm.

Toen deed ik mijn mond open en voelde zijn tong mijn mond binnen gaan. Waar mijn tong die van hem opwachtte. Toen onze tongen elkaar raakte kronkelde ze langs elkaar en een lange natte tongzoen volgde. Mijn kutje tintelde nu echt als een gek. Ik voelde zijn handen om mijn zij. Ik had een kort shirtje aan dus zijn handen kwamen op mijn huid. Het voelde zo fijn. Hij trok me tegen zich aan. Meteen voelde ik die enorme bobbel in zijn broek tegen me aan. Ik moest hem gewoon echt hebben, hier en nu!

Nu zou ik naar zijn kamer gaan. De kamer waar de geluiden van genot altijd uit hadden geklonken. De kamer waar ik altijd over had gedroomd. Met de jongen waar ik altijd over droomde. Ik liep achter hem aan de trap op. Ik was echt zo geil. Ik kon aan niks anders meer denken dan sex, zwetende lichamen die langs elkaar glijden. Ik vond het toch ook wel een beetje eng. Straks zou het gebeuren…. Eenmaal in zijn kamer begon ik hem weer te zoenen. Zijn handen gleden nu langs mijn middel bij mijn billen mijn broek in.

Hij kneep in mijn billen. Toen gingen zijn handen weer omhoog en met een handige beweging trok hij mijn shirtje in een keer over mijn hoofd heen uit. Ik had, toen ik me net zo snel had aangekleed, mijn behaatje niet aangedaan, dus mijn tietjes waren gelijk bevrijd. Hij zoende naar beneden. Langs mijn nek, mijn schouders, mijn tietjes. Hij likte wat aan mijn harde tepeltjes.

Toen zoog hij eraan. Mmm, dat was zo lekker. Af en toe knabbelde hij er even op. Toen zoende hij via mijn nek weer naar boven. Ik trok zijn shirt uit. Nu was het mijn beurt om naar beneden te gaan. Ik kuste zijn nek. Ging naar zn tepels en deed hetzelfde als hij bij mij had gedaan. Toen ik naar zijn gezicht keek zag ik hem genieten.

Ik ging verder naar beneden. Ik likte aan zijn navel. Toen maakte ik zijn riem los. Hij keek me aan. Ik lachte naar hem en maakte toen zijn knoop los en langzaam ook zijn rits. Toen rukte ik zijn broek en onderbroek tegelijk naar beneden. Kennelijk had zijn broek nogal strak gezeten, want aangezien hij al stijf was sprong zijn pik meteen zijn vrijheid tegemoet toen ik zijn broek naar beneden trok.

Sjezus wat was die groot zeg. Dat ging nooit passen dacht ik. Ik begon zijn eikel te kussen. Toen nam ik zijn pik in mijn mond. Ik kreeg hem er bijna niet in. Ik begon heel hard te zuigen. Af en toe moest ik even lucht happen. Zijn pik zat onder het speeksel. Terwijl ik zo hard op zijn pik zoog speelde ik met zn ballen. Toen ging ik met een lange lik naar zijn ballen Ik naam ze een voor een in mijn mond en zoog erop terwijl ik snel aan zijn pik trok.

Ik nam zijn pik weer in mijn mond en begon weer te zuigen. Na een tijdje gebaarde hij dat hij bijna kwam. Ik haalde hem uit mijn mond waarbij nog 2 slierten speeksel aan zijn pik bleven hangen.

Snel schopte hij zijn broek en onder broek van zijn hielen. Toen maakte hij mijn broek los. Mijn broek viel op de grond. Mijn string trok ik zelf uit en ik schopte ze, net als hij, uit. Daar stonden we dan naakt te zoenen. Zij hand ging naar beneden. Hij voelde mijn kutje. Ik voelde zijn vinger tussen mijn schaamlippen doorgaan. Hij wist mijn clitje meteen te vinden. Hij wreef er wat over.

Ik kwam meteen klaar. Maar ik wilde meer… meer… meer! Dat voelde zo goed. Toen haalde hij ze eruit. Hij ging op zijn knieën en begon mijn natte kutje te zoenen. Eerst kleine kusjes, toen begon hij te likken en te zuigen. Ik kwam een tweede keer klaar. Maar nog had ik niet genoeg. Ik wilde zijn dikke gigantische pik in me voelen! Ik pakte zijn hoofd vast. Toen gingen zijn vingers ineens verder dan mijn kutje. Hij zat mijn zijn vingers tussen mijn billen. Dit had ik me niet zo voorgesteld. Ach, wat als ik het zelf deed voelde het ook lekker.

Hij probeerde zijn vinger in mijn anusje te duwen. Ik deed mijn benen uit elkaar. Toen gleed, dankzij mijn kutvocht, zijn vinger in een keer naar binnen. Het deed even pijn. Maar voelde toen wel heel erg lekker. Ondertussen likte hij mijn kutje weer. Ik gebaarde dat hij moest stoppen.

Toen hij weer omhoog kwam glinsterde heel zijn mond van mijn vocht. Ik zoende hem en proefde mijn eigen kutje. Hij duwde me op zijn bed. Toen kwam hij op me liggen. Nu zou het gaan gebeuren. Ik voelde zijn eikel al tegen mijn kutje aan tikken. Ik dacht dat het echt niet zou gaan passen.

HIj pakte zijn pik vast en duwde die tegen mijn kutje. Zijn eikel ging een beetje naar binnen maar ging niet verder. Hij was veel te groot. Ik werd licht in mijn hoofd, maar viel nog net niet flauw. Hij trok hem terug en duwde nog een keer. En nog een keer. Nu zat hij er helemaal in. Nu begon hij me met lange halen te neuken. De geur van kut en pik vulde de kamer.

Samen met ons zweet vormden ze de geur van hete sex. Het begon minder pijn te doen. Kennelijk merkte hij dat aan mij want hij begon me steeds sneller te neuken. Toen kwam ik weer klaar. Hij haalde zijn pik eruit en ging op zijn knieën zitten. Ik ging rechtop zitten en nam zijn pik weer in mijn mond.

Ik zoog er weer hard op. Ik proefde mijn eigen kutvocht vermengd mijn zijn voorvocht. Ik werd hier alleen nog maar geiler door. Hij begreep me en pakte me om mijn middel beet. Dat deed toch wel weer even pijn. Ik nam het laken in mijn mond om niet te gillen, maar uiteindelijk moest ik wel. Ik gilde het uit.lik me pik buurvrouw neukt buurjongen

.Gratis sex met vrouwen oud nuekt jong

  • 998
  • De beste sexfilmpjes met mature vrouwen Mature. Pascal laat gelijk het facebook profiel weer zien, stil lichen roept hij en hij stopt me pik weer in de pomp en zet hem aan. Dan mag je me weer Juf noemen en doen we net alsof we 15 jaar terug in de tijd zijn gegaan en je weer 16 bent.
  • MAN ZOEKT MAN MASSAGE SHEMALE CHAT GRATIS
  • OOO wat was dat lekker zeg. Hij pakte mijn hoofd en duwde zijn lul in mijn mond.