Mastuberende jongens wijd opengesperde kut

mastuberende jongens wijd opengesperde kut

Gelukkig bleek hij op het strand een grote luchtmatras te hebben liggen. We zwommen er ongeduldig op af, duwden het ding voor ons uit tot een flink eind in zee en hijsten er ons dan voorzichtig bovenop. De matras kwam weliswaar half onder water te liggen maar bleek toch stabiel genoeg om te kunnen neuken. Comfortabel was natuurlijk anders.

We kwamen ook verschillende malen in het water terecht. Daar werden we alleen maar opgewondener van en de kwaliteit van de seks was meer dan behoorlijk. Je weet hoe je een meisje gelukkig moet maken", feliciteerde ik hem terwijl zijn zalige pik me van hoogtepunt naar hoogtepunt voerde.

Maar ik wil met jou best ook een afspraakje maken. Ik zal je een voorproefje geven van wat je kan verwachten". Meteen boog ik me over zijn middel en zoog hem lekker af. Ik hield mijn belofte en zocht hem de week erop inderdaad op. Bij die gelegenheid trof ik niet alleen mijn gentleman aan, maar ook zijn gescheiden zoon en zijn achttienjarige kleinzoon. Hoeft het nog gezegd dat ik met alle drie generaties in bed belandde? Vakantiejob Maar was op dit ogenblik nog toekomstmuziek.

Toen ik terug op ons stekje aanbelandde zag ik ze echter in zee ravotten en mekaar met water bespatten. Ik was het uiteindelijk die hen moest terugroepen. Van al dat zout water, had ik wel behoorlijk dorst gekregen. Aan het eerste het beste terrasje namen we dus plaats voor een verfrissing.

Nauwelijks waren we gaan zitten, de heren tegenover ons, of ik duwde mijn voet al onder de tafel door in Haralds kruis Zijn pik zwol tegen mijn voet aan. Ik bleef verder spelen, maar was niet zozeer afgeleid dat ik niet merkte hoe de jonge jobstudent die ons kwam bedienen gefascineerd naar mijn tieten staarde. Hij bloosde toen ik hem in de ogen keek en vroeg hakkelend wat we wilden drinken. Terwijl ie de bestelling opnam, nam Harald mijn voet in zijn handen en wreef hem zelf tegen zijn pik aan.

Net toen de ober opstapte, voelde ik door zijn broek heen dat hij zich leegspoot. Ik was er zodanig heet van geworden, dat ik onder het voorwendsel te moeten plassen, snel overeind kwam en me naar binnen spoedde, het studentje achterna. Ik vroeg hem de weg naar het wc.

Eindelijk had ie de boodschap begrepen, en kwam hij me achterna, de trap op, naar boven. Toen ik het wc wou binnenstappen, wees hij me echter op een deur met het opschrift 'Bureau'. Ik haakte onmiddellijk mijn topje en rok los en trok mijn slipje naar beneden.

Snel ritste hij zijn gulp open en haalde zijn forse ding eruit. Meer aanmoediging had hij niet nodig. Spoedig stonden we rechtstaand te neuken, ik met mijn benen rond zijn middel en met mijn rug tegen de deur leunend, zodat niemand ons kon storen. Wij kwamen allebei vrij snel klaar. Luttele ogenblikken vervoegde ik met gladgestreken gezicht mijn vrienden, die nog steeds op de drankjes zaten te wachten. Nauwelijks waren we bediend of ook Zaza schoot naar binnen onder het voorwendsel naar het toilet te moeten.

Wij hadden ons glas haast uit, toen ze weer opdook. De heren keken wat sip bij die opmerking. Ik neuk wanneer en met wie ik wil. Deze morgen met jullie, nu met Secretaresse gezocht "Excuseer me dat ik u lastig val, mijnheer", sprak ik hem beleefd toe, "maar misschien kan u mij helpen?

U ziet er me iemand uit die een meisje wel een gunst zou willen bewijzen". Bedaard keek hij op zijn horloge. Hij vouwde rustig zijn dagblad op, stond recht en hielp mij uit mijn stoel.

Ik loodste hem de gelagzaal door en de trappen op, het studentje met een snel knipoog uitnodigend ons te volgen. Terwijl de student en ik om ter snelst onze spullen uittrokken en achteloos in een hoek gooiden, kleedde de zakenman zich kalm uit, vouwde broek en hemd zorgvuldig op, alvorens ze over de leuning van de kantoorstoel te hangen. In tegenstelling tot het eerder slungelige tienerlijf van mijn studentje, had mijn nieuwe aanwinst een heerlijk lichaam: Alhoewel hij me er als iemand uitzag die gewend was bevelen te geven, liet ie zich toch gewillig op zijn rug duwen.

Ik ging over hem heen zitten en gleed zijn geval niet zonder moeite in mijn kutje. Ik neukte hem lekker ruw, telkens met een harde smak op zijn ballen neerkomend. Klagen deed hij echter niet. Het zal jullie niet verbazen dat ik het voorgestelde vakantiejobje aanvaardde. Mijn ouders waren aangenaam verrast dat hun luie dochter tijdens de zomervakantie wou werken. Ik kon een paar extra weken aan de kust doorbrengen, ik hoefde niks anders te doen dan mooi te wezen, stripverhalen te lezen, met mijn knappe baas elke middag uitgebreid te gaan dineren en me enkele keren daags door hem te laten neuken, iets wat ik maar al te graag deed.

Bovendien werd ik er nog aardig voor betaald ook. Ik herinner me levendig een van de gelegenheden. Mijn directeur nam me met alle macht langs achter, zijn nagels diep in mijn billen, ik met mijn handen tegen de glazen wand leunend die de hele voorzijde van ons hooggelegen kantoor besloeg. Voor onze verbaasde ogen, kwam langzaam een hangplatform naar beneden gezakt, waarop zich een even verbaasd kijkende ruitenwasser bevond.

Hij droeg een met de flap naar achter gedraaide baseballpet en een loszittende overal, die me een prima kijk bood op zijn stevige gebronsde lichaam. Dat kreeg ik trouwens spoedig helemaal te zien, want toen ie de schouderbanden losgespte, gleed het hele geval tot op zijn voeten. Hij ging vlak tegen het raam staan en keek me recht in de ogen terwijl hij zijn pik langzaam begon af te trekken. Ik geraakte ongelooflijk opgewonden.

Wat had ik dat harde gespierde lijf graag bovenop mij gewild. Wat had ik die pik graag in mijn mond gewild. Ik droomde dat ik me samen met hem op dat hangplatform bevond en dat ik me door hem liet nemen terwijl de mensen vanuit de kantoren toekeken. Meer dan wat dan ook, was het dit fantasme dat me een orgasme uit de duizend bezorgde.

Tegelijkertijd schoot de ruitenwasser met een onhoorbare kreun een geweldige kwak zaad tegen het raam. Ik drukte mijn gezicht tegen het venster en probeerde dat naar beneden druipende sperma met mijn tong te bereiken. Wat wordt ik nat wanneer ik er aan denk. Maar god, ik merk weer dat ik op de zaken vooruitloop. Waar was ik ook alweer gebleven? O ja, ik bereed mijn toekomstige baas en ik sabbelde op de stengel die het studentje me voor de bek had geduwd.

Met mijn ene hand kneedde ik zijn ballen, met de andere trok ik zijn pik teder af, terwijl mijn lippen en tong werk maakten van zijn eikel. Ik zou liegen als ik zou beweren dat ook ik het niet behoorlijk naar mijn zin had. Wij bereikte alledrie een denderende climax.

Ik trok snel mijn kleren aan, snelde naar buiten, vleide me op Haralds schoot en gaf hem meteen een uitgebreide tongzoen, zodat hij het zaad dat het jobstudentje in mijn mond had geschoten en dat ik met die bedoeling niet had doorgeslikt te proeven kreeg. Dat was meteen de straf voor zijn jaloezie.

Struikrovers "Je weet nog niet half hoe heet ik wel ben", lachte ik terwijl ik rechtstond, het signaal tot het vertrek gevend. Horst en Harald stapten enigszins moeizaam, want ze zaten allebei met een onmogelijk te verbergen lat in hun broek, wat enkele jonge grietjes die ons van de tegenovergestelde voorbij wandelden een gesmoord gegiechel en de heren zelf een hevige blos bezorgde.

Het was dan ook een grappig zicht. Hun martelgang deed me echter medelijden met ze krijgen. Enkele minuten later bij een klein park aangekomen, trokken Zaza en ik de knapen het struikgewas in en lieten de natuur haar gang gaan. Toen we niet lang daarna terug te voorschijn kwamen, bleek het humeur van de heren aanzienlijk verbeterd. Vakantiekiekjes De barometer kwam helemaal op zonneschijn te staan toen ik een fotokabine in het oog kreeg en de heren voorstelde wat vakantiekiekjes te maken.

Het spreekt vanzelf dat we ons niet tevreden stelden met de klassieke foto met tandpastaglimlach. Met wat bochtenwerk slaagde we erin wat alternatieve poses aan te nemen: Wat natuurlijk niet mocht ontbreken was een close-up van de heren hun pikken. Ik hield namelijk een collectie bij van de stijve piemels van alle kerels waarmee ik naar bed ging. Ik kan een man altijd beter herkennen aan zijn lul dan aan zijn gezicht. Verkeerd geparkeerd Met onze kiekjes op zak, togen we richting huiswaarts.

Het straatbeeld werd gedomineerd door vrouwen, door het getik van hun naaldhakken op het voetpad, door hun parfums, Loulou, Opium, Poison, Byzance, door hun schoonheid van hun lichamen, de bolle zeilen van hun borsten. Dankzij het zomerweer waren de meesten kleurrijk en schaars gekleed, velen in bikinitopjes en shorts of korte rokken. De jonge vrouw die uit de tegenovergestelde richting op de stoep kwam aangewandeld, was daarmee in totale tegenstelling.

Ze was van kop tot teen gekleed, uitsluitend in het zwart. Alsof ze dat effect van soberheid nog wou onderlijnen, was haar hoofd kaalgeschoren. Toen ze ons kruiste, wierp ze me een korte indringende blik toe.

Daar had ik voldoende aan. Ze was helemaal niet verrast door die vraag, wat bewees dat ik me in haar blik niet had vergist. Ze stapte eerst in en improviseerde een bed door de achterzetel neer te klappen en achterin enkele dekens uit te spreiden. Ik maakte daarvan gebruik om snel mijn kleren uit te schieten. Toen ze zich naar me omdraaide was ik poedelnaakt. Het zicht van mijn blote tieten heeft niet op iedereen hetzelfde effect.

Sommige weten met hun enthousiasme geen blijf, anderen zijn dan weer met verstomming geslagen. Zij behoorde duidelijk tot de tweede soort. Ze staarde mijn tepels ongelovig in de ogen, hees van opwinding "Wat een prachtige tieten" prevelend. Ze trok haar kleren in versneld tempo uit. Het was onmogelijk lichamelijk meer te verschillen dan wij beide.

Jullie hebben al lang begrepen dat ik eerder het overdadige type ben, met dikke tieten en een ferme kont. Zij was jongensachtig rijzig, met uitzonderlijk lange benen, een smal kontje en heel hoog op haar bovenlichaam geplaatste kleine tieten. Haar lichaam was mooi gebruind op haar tieten en haar kutje na. Met alle mogelijkheden tot naaktzonnen, twijfelde ik er niet aan of dit was opzettelijk zo bedoeld. Het verleende haar een agressief en uitdagend air: Mijn vinger latend waar hij was, dook ik met heel mijn gezicht tussen haar dijen.

Ik kuste me langs haar navel en borsten naar omhoog, tot we tegen mekaar aanlagen. Mijn lippen glinsterden vochtig van haar sappen. Ze viel uitgehongerd op ze aan, ondertussen haar kut als een razende tegen mijn dijbeen aanwrijvend. Ze kwam onverwachts snel klaar. Dat maakte haar alleen maar heter. Tussen de zetels heen gleed ze haar lichaam naar voren.

Ze stond net op het punt haar noodgevallenkunstpik uit het handschoenvakje te halen toen zij - en ik met haar - een politieagent een bekeuring achter de ruitenwisser zag steken. Terwijl ie dat deed bemerkte de politieman ook haar. Haar tegenwoordigheid van geest niet verliezend, draaide ze het zijvenster naar beneden en sprak hem aan "He agent, ik wist heus niet dat ik verkeerd geparkeerd stond hoor".

De politie, uw beste vriend De politieagent had echter al zijn aandacht nodig om van haar blote borsten weg te staren.

Echt lukken deed dat niet, vooral niet toen ze hem zei "Ik vind het helemaal niet erg dat u naar mijn borsten zit te staren hoor. Vind je ze mooi? Dan heb je die van mijn vriendin nog niet eens gezien". Terstond schoof ik de zijdeur open, zodat ie ook mij te zien kreeg. Bij het zien van mijn meloenen moest hij toch wel even slikken.

Of moet ik dit als betaling van de boete beschouwen? Maar nu zit ik wel met een probleem aangezien de boete zoveel niet waard is als al die schatten die jullie me tonen. Misschien kan ik jullie met gelijke munt terugbetalen? Wat hij daarmee bedoelde werd duidelijk toen hij in de bestelwagen stapte, de deur achter zich dichtschoof en zich begon uit te kleden. Hij had een hard pezig lichaam en bovenal een mieterse pik. Wat wou ik dat ik ook een pik had.

Het ding voelen zwellen en hard worden, er mee te kunnen binnendringen in iemands lijf, kunnen spuiten Mijn zoet gemijmer werd echter onderbroken toen de agent vroeg "Wie is de bestuurster van dit voertuig". Hij gaf haar een beste beurt.

Opgewarmd als ik haar had, kwam ze reeds na een paar minuten hevig klaar. Zij boog zich snel voorover en kreeg de volle laag in het gezicht. Met een paar handbewegingen bracht hij zijn geschut opnieuw in stelling.

Ik keerde hem mijn rug toe, zodat hij me langs achter kon bestoken, terwijl ik mijn gezicht in mijn metgezellins bres duwde. Neuken kon ie als de beste zoals ik tot mijn niet geringe vreugde kon vaststellen.

Rit met hindernissen Nauwelijks was hij verdwenen, of mijn metgezellin nam de draad op waar hij onderbroken was door dat toch wel leuke intermezzo. Ze ging graag op mijn voorstel in en schoof naar binnen.

Ze bracht het er haast zo goed van af als een vent. Mijn orgasme kwam zeer snel. Ze was wat ontgoocheld dat ik zo snel klaarkwam en nog meer toen ik haar vertelde dat het tijd voor me was op te stappen. Dat begreep ze wel en ze stelde zelfs voor me naar huis te rijden. Om er toch nog het beste van te maken, maakte ze eerst een dildo met zuignap vast op haar zetel, alvorens er plaats op te nemen.

Lekker klaarkomen terwijl je wandelt of terwijl je rijdt In plaats van de te vertragen, ging ze wat harder op het gas staan zodat we aan verhoogde snelheid over de drempel gingen. Ik was zo heet geworden dat ik haar toefluisterde dat ik nog wel vijf minuten vrij kon maken. Ze loodste de bestelwagen behendig in het eerste vrije plekje dat we zagen en spoedig lagen we achterin, ik op mijn rug, zij met haar hoofd tussen mijn benen, terwijl ik die gladde schedel van haar streelde.

Haar gezicht was kletsnat van mijn sappen. Ik viel onmiddellijk op haar mond aan. Jezelf proeven van iemands anders lippen, fantastisch is dat. Ik maakte me met tegenzin los uit onze omhelzing. Spijtig genoeg moet ik zelf ergens anders naartoe, anders had ik wel zin me bij jullie gezelschap aan te sluiten". Ze was niet alleen zeer begripvol, maar liet de piemel met zuignap aan mij voor de rest van de rit.

Ze maakte speciaal een omweg langs een paar hobbelige wegeltjes zodat ik het volle effect te proeven kreeg en nog een keer of twee klaarkwam voor we aankwamen bij het flatgebouw. Liefde gaat door de maag "Ik ben uitgehongerd", stormde ik het appartement binnen, waar Zaza wat aan het rotzooien was met Horst en Harald, die onmiddellijk toegaven ook wel trek te hebben. Wij zullen ondertussen wat te eten klaarmaken", stelde ik voor.

Zij verdwenen in de badkamer, wij kleedden ons uit en installeerden ons languit op bed. Ik spoot Zaza's buik en borsten vol met de slagroombus en versierde haar dan met schijfjes aardbei. Zelf stak ik stukjes sinaasappel, meloen en mango in mijn kut. De badhanddoeken vielen ogenblikkelijk op de vloer. Koele vruchten en hete vrouw. Wat een combinatie", feliciteerde hij me. Zaza was intussen schoongelikt. Mondvoorraad heet dat dan. Teruggekomen nam ik Haralds pik van Zaza over.

Toen hij klaar begon te komen, liet ik hem uit mijn lippen glippen en richtte dat romige zaad netjes op de toast. Bevredigd leunden onze beide minnaars achterover in de kussens, terwijl Zaza en ik nog wat lekkers bij mekaar scharrelden uit de ijskast. We maakten het ons gezellig tussen de heren in en hielden een heus smulfestijn, de hapjes uit mekaars handen en mond etend.

Ook de drankjes vergaten we niet. Ik trok de onderkant van mijn tieten bij mekaar, liet Zaza champagne uit de ijsemmer tussen mijn borsten schenken en bood hen daar dan alledrie te drinken uit aan. Toen ze allemaal hun dorst gelest hadden, goot ik het restje van mijn fles dan maar rechtstreeks in mijn keelgat. Dat was nu eens het omgekeerde van scheiding van tafel en bed. Waterpret We waren allemaal wat plakkerig geworden na die zowel plezierige als voedzame maaltijd.

Zaza liet zich een schuimbad vollopen, terwijl de heren en ik kozen voor een douche. Met zijn drieën was het wel wat eng daarbinnen, maar dat had ook zo zijn voordelen en we hadden het al spoedig naar onze zin in dat gezellige kamertje. Ik had altijd graag het nuttige aan het aangename gepaard, en aan hun fraaie erectie te zien, konden Horst en Harald het niet meer eens met me zijn.

Harald duwde zijn ingezeepte pik langs achter in mijn billenspleet en masseerde ondertussen mijn tieten. Horst had ondertussen begrepen dat een douchekop meer dan een gebruik had Hij regelde hem op lauw en gaf me een deskundige kutmassage, een straal behendig diep in mijn spleet mikkend of mijn stijf gezwollen klit.

Zo goed heeft mijn klitje het nog nooit gehad. Op die manier duurde het natuurlijk lang eer we de badkamer verlieten. Maanman De heren voelden er sterk voor de avond in gezellig in bed door te brengen. Mama had me echter altijd bijgebracht dat luiheid het oorkussen van de duivel was.

Vakantie aan zee, daar hoort de disco eenvoudigweg bij. Als uitgangskledij hield Zaza het bij dijlaarzen, spiderbody en een leren cap. Ik stak mijn haar hoog op en trok een armloze zwarte catsuit aan, die ik ver genoeg open ritste om iedereen die dat wou een ruime kijk op mijn tieten te gunnen. Ik was vastbesloten de show te stelen en alle mannen op te hitsen. Al mijn plannen waren echter vergeten toen ik in de disco een pracht van een zwarte bink in het oog kreeg. Die moest en zou ik hebben.

Ik danste om ter sensueelst om zijn aandacht te trekken. Toen we uiteindelijk tegen mekaar aan begonnen dansen, voelde ik aan de bobbel in zijn pantalon dat meneer panklaar was. Hij glimlachte diep in mijn ogen en trok me nog dichter tegen zich aan. Terwijl we over de vloer zweefden, duwde ik mijn been tussen de zijne en wreef met mijn dij tegen zijn kruis, mijn tieten en mijn stijve tepels tegen zijn borst schurend. De hitte van zijn pik brandde door de dunne stof van zijn broek en van mijn katpak door.

Ik genoot van mijn macht en drukte mijn dij nog harder aan, vastbesloten hem hier en nu te laten klaarkomen. Zijn pik begon te kloppen als een drilboor en ik voelde hoe hij zich leegspoot, terwijl hij heet "Oh sweet baby" in mijn oor zat te hijgen. Mijn kut was drijfnat. We holden naar het strand, zo ongeduldig waren we. Met een beweging ritste ik me uit mijn pak en verwijderde dan mijn haarkam, zodat mijn haren tot op mijn kont vielen.

Hij floot bewonderend en haastte zich uit de kleren. Toen hij tenslotte naakt voor me stond, met de bleke schijf van de volle maan achter dat gespierde zwarte lijf van hem en ik dat ding te zien kreeg dat bij de meeste mannen pik genoemd wordt, maar bij hem met geen woord te omschrijven viel, werd ik helemaal week van binnen.

Ik gaf niet graag de teugels uit handen, maar hier was ik totaal machteloos. Ik was als was in zijn handen. Hij legde mij op mijn rug in het zand en gleed dat monumentale lid heel teder bij me naar binnen.

Hij neukte me wel een uur lang, zonder van houding te veranderen, telkens stoppend wanneer hij merkte dat ik er bijna was. Mijn climax was een ware bevrijding. Hij bleef door mijn orgasme doorrammen zodat ik onophoudelijk bleef klaarkomen en ik totaal buiten mezelf raakte. Ik moet zelfs een ogenblik het bewustzijn hebben verloren, want het volgende wat ik me herinner, is dat hij rustig naast me een sigaretje lag te roken.

Ik wou echter niet dat hij dacht met een onervaren grietje te maken te hebben. Daarom griste ik plots zijn en mijn kleren bij mekaar, en rende er vandoor, hem "Come and get it! Schommelstoel Ik slaagde erin hem voor te blijven tot ik het speelterrein achter mijn flatgebouw bereikte. Dat was precies waar ik hem wou hebben. Naar de reuzenzwier wijzend, maakte ik hem duidelijk dat ik niet zonder verbeelding was.

Ik liet hem eerst op het zitje plaatsnemen, speerde me vast opdat ding van hem, mijn armen rond zijn gespierde nek. Terwijl hij met beide handen de schommel op gang bracht, begon ik hem te berijden, mijn tempo opdrijvend naargelang dat van de zwier. Ik kreeg een ongewoon lekker gevoel in mijn buik, een combinatie van zijn zalige pik in mijn kut en het feit dat we steeds sneller en hoger gingen.

Heel hoog in de lucht kwamen we klaar, gierend als kleine kinderen, en toen we weer op de begane grond stonden, duizelden we nog na van draaierigheid en genot. Zwart op wit Ik besloot hem mee te nemen naar boven om hem nog een paar staaltjes van mijn kunnen te laten zien.

Stiekem hoopte ik dat Zaza nog niet thuis was zodat ik Jay niet hoefde te delen, maar daar rekende ik niet echt op. Zonder de moeite te doen onze kleren aan te trekken, namen we de lift naar mijn flat. Zodra ik de deur opende hoorde ik aan de kreten en het gekreun dat Zaza er wel degelijk was en niet alleen. Ik liet Jay even wachten in de hal, terwijl ik het terrein ging voorbereiden. Nichtlief liet zich langs achteren namen door Horst terwijl ze op handen en voeten over Harald heen zat en diens lul afzoog.

Toen ze me in het oog kreeg, liet ze die pik even uit haar mond glippen, vroeg mij verwijtend "Ben jij nu al terug? Ze was natuurlijk ontgoocheld die twee prijshengsten niet langer alleen voor zich te hebben. Een moment voelde ik ervoor Zaza haar zin te geven en mijn eigen neukfeestje te houden op de sofa met die zwarte bink. Zij had mijn ijdelheid echter gekrenkt. Ik zou haar eens laten zien wat een vis ik aan de haak had geslagen. Ik glipte terug naar de hal en duwde mijn vangst voor me uit de slaapkamer in, tot voor het bed.

Bij het zien van die atletische gestalte en van dat reuzending van hem dat wel zo dik was als mijn vuist en zo lang als mijn voorarm, lieten ze alles plotsklaps in de steek. Toen ik met mijn armen om zijn middel heen met beide handen zijn pik begon af te trekken, zodat ze goed konden toekijken, gingen ze als kleine kinderen op het puntje van het bed zitten en keken gebiologeerd toe als bij een poppenkast. Zodra Jay - had ik jullie al verteld dat ie zo heette - met een luide kreun klaar kwam en hen alledrie onderspoot, barstte het publiek in een spontaan applaus los en gingen de poppen pas echt aan het dansen.

Iedereen neukte iedereen ongeacht ras of geslacht. Je houdt het niet voor mogelijk, maar op een gegeven moment slaagde Harald erin zich met zijn reet aan dat geweldige ding van Jay, die languit op zijn rug lag, vast te vijzen, terwijl hij ondertussen lustig aan zijn pikje trok.

Horst zette zich over Jays gezicht heen. Harald boog zich onmiddellijk voorover en nam de hem aangeboden piemel in de mond. Tijdens dit mannenonderonsje bleef ons dames geen andere mogelijkheid dan toekijken en onszelf te bevredigen: Zaza met haar vingers, ik met mijn kutbrommer, zoals ik mijn geliefkoosde vibrator wel eens pleeg te noemen. Horst kwam heel luidruchtig klaar en meteen kwam ook Harald overeind en wrikte zich van Jay los, waarbij het zaad hem van tussen de billen, langs zijn kin en van zijn eikel droop.

Tegen de tijd dat ik al dat lekkers had afgelikt, had hij alweer een stijve. Zaza had zich ondertussen over Jays gezicht gezet en zoog Horsts pik die voor haar had postgevat weer op peil.

Ik pinde me aan Jays pik vast, mijn gezicht naar zijn voeten gekeerd en liet me dan voorover kantelen zodat die piemel helemaal voorover plooide en ik op mijn buik kwam te liggen. Harald knielde voor me en propte zijn pik in mijn bek. Nadat we dit standje bevredigend hadden afgewerkt, lieten de heren nicht en mij op handen en voeten plaatsnemen, gingen achter ons staan, tilden onze benen op, sloegen ze rond hun middel, heiden hun pik in onze natte poesjes en hielden dan met Jay als scheidsrechter een soort wedren, waarbij ze ons als kruiwagens voor zich uitduwden: De gelukkige winnaars mochten Jay pijpen.

Hij was trouwens de onbetwiste vedette van deze avond, de echte "King of Cock and Ball", zoals hij hetzelf uitdrukte. Terwijl Harald en Horst hem steeds moeilijker overeind kregen, schoot Jay zich onophoudelijk leeg tussen tieten en billen, in kont, kut en mond, en slaagde steeds weer in vlak erop terug een stijve te hebben. We konden niet genoeg van hem krijgen. De beide andere heren merkten dat ze meer en meer in de kou bleven staan en verdwenen tenslotte heel discreet.

Dat speet ons niet. Ze hadden ons weliswaar veel plezier bezorgd, maar wij waren maar al te blij dat hun afwezigheid ons eindelijk in staat stelde onze onverdeelde aandacht te wijden als ons nieuw speeltje: Muzikale stoelen Er stelde zich echter één praktisch probleem: Jay zelf kwam met een originele oplossing. Telkens wanneer hij stopte ging het erom zich als eerste op zijn pik vast te nagelen. Het ging er soms ruw aan toe, dat kan je je wel voorstellen.

Met dat spelletje hielden we ons een kwartiertje bezig. Hij vertelde dat hij behoorde tot een rondreizend basketbalteam en de dag erop een oefenpartij moest spelen tegen de lokale ploeg. Indien we wilden, mochten we morgen wel de training bijwonen, zo beloofde hij. Met die troostprijs waren we bereid naar bed te gaan, Jay tussen ons in, met zijn armen om ons heen, onze hoofden op zijn brede borstkas, en elk een hand op zijn ballen.

Het baskettornooi Zo werden we 's morgens ook wakker en bereidden onze held een gigantisch ontbijt van spek, eieren, ham, bonen, fruitsap en gloeiend hete koffie. We mochten hem begeleidden naar de basketbalzaal, maar verder dan de ingang tot kleed- en doucheruimte raakten we niet.

Node legde we ons daarbij neer en namen plaats in de toeschouwerstribune. Tot onze grote verrassing draafden enkele minuten later tien glanzende gespierde zwarte lijven het veld op, de ene helft met een wit, de andere helft met een rood lintje rond hun pik gebonden. Daarop legde hij zijn makkers de spelregels uit. Telkens wanneer er gescoord werd, zou de mascotte van dat team een kledingsstuk uittrekken.

Eenmaal naakt zou de speler die het punt maakte, de dame in kwestie mogen neuken. Nicht en mij had hij niet op de hoogte gebracht, maar we zouden gek zijn niet mee te spelen. Zaza's team bracht de eerste punten op het scorebord. Het leek erop dat zij erop uit was de jongens zo fel mogelijk op te jutten, want plagerig verwijderde ze enkel een oorring.

Ik pakte het anders aan. Toen ik aan beurt kwam, trok ik meteen mijn truitje uit. Bij het zien van mijn megatieten gingen de heren totaal uit de bol. Tien pikken gingen stokstijf tegen de buiken staan. Isabelles team kwam er helemaal niet meer aan te pas.

In een mum van tijd was ik spiernaakt en bij de volgende reeks die gescoord werd, kwam de eerste gelukzalige aan beurt. Ik liet hem op zijn rug plaatsnemen en ging schrijlings over zijn benen zitten. Met mijn lange haren streelde ik zijn dijen en zijn pik tot die klaar was voor inwendig gebruik. Ik neukte hem heel grondig met draaiende en op een neer gaande schroefbewegingen, wat hem snel enthousiast deed uitroepen "Oooh yes, baby, you are really good at this.

Fuck me good and hard honey". Na een vol kwartier merkte ik aan zijn gesteun en de lichte trillingen die door zijn lichaam gingen, dat het verlossend moment voor hem niet meer veraf was.

Mijn hengst begon oncontroleerbaar te steigeren onder me. Ik vind het zalig wanneer een kerel in me klaarkomt en dat hete zaad tot diep in mijn binnenste schiet, maar het publiek was ook wat gegund. Hoe wilder ik ze nu maakte, hoe meer pret ik straks zelf aan ze kon beleven. Ik liet hem dus vliegensvlug uit me glippen, hem met twee handen overeind houdend zodat iedereen goed kon zien hoe hij zich als een geiser leegspoot.

De warme stralen sperma kletsen tegen mijn buik, dijen en kutje, wat volstond om mij ook over de eindstreep te trekken. Terwijl ik de eikel van zijn verslappende piemel tegen mijn klitje aanwreef, kwam ik met een lang aangehouden zucht klaar en verspreidde de grijns van het genot zich over mijn gezicht. De voorstelling bereikte het beoogde doel mijn team nog meer aan te vuren. Ze waren niet meer weg te slaan bij het doel van de tegenstrevers en verdrongen mekaar om de bal in de korf en daarna hun ballen in mijn korf te krijgen.

De magische eindstand van 30 punten werd bereikt zonder dat de tegenstander erin slaagde nog een enkel punt te scoren, wat betekende dat ik vijftien zalige beurten had gekregen of gegeven terwijl Zaza er op een oorbel na nog volledig gekleed bijstond. Haar ploegmakkers waren daar natuurlijk voor te vinden, daar ze zelf ook niet aan neuken waren toe geraakt. Terwijl nichtjelief vliegensvlug uit de kleren schoot, ging de eerste al op zijn rug liggen.

Zij speerde zich met een grote zucht van opluchting aan hem vast en strekte zich dan bovenop hem uit, zodat een tweede haar langs haar kont kon nemen. Telkens na tien stoten werd deze sandwich met haar als beleg omgedraaid, zodat de bovenste onder en de onderste boven kwam te liggen en meteen werd afgelost. Na honderd stoten waren alle tien de spelers bij haar over de vloer geweest, langs de voordeur of langs het achterdeurtje en dan begon de hele cyclus opnieuw.

In een leuke toepassing van het bekende kinderrijmpje "tien kleine negertjes" vielen degenen die klaarkwamen af, waarna ze zich meteen door mij konden laten troosten. Het duurde meer dan een uur eer het hele rijtje was afgewerkt. Met een verglaasde blik en op haar benen zwijmelend, kwam ze overeind. Daar was ik het volmondig mee eens.

Ik heb nooit verstaan waarom de meeste mensen zoveel tijd verspillen met mekaar beter te leren kennen, om dan uiteindelijk toch met mekaar in bed te belanden.

Ik sla de inleiding liever over en duik meteen met de eerste de beste of liever gezegd de beste de eerste in bed. Oppervlakkige contacten, noemen sommigen dat. Nou, voor mij is er niks oppervlakkigs aan een lange dikke lat diep in mijn kut en tegen mijn klit.

Mannen zijn altijd een raadsel voor me geweest. Daarom heb ik het altijd beter gevonden ze te neuken dan trachten ze te begrijpen. Wat ik wel begreep is dat ik maar liefst tien heerlijke mannenlijven had om me door te laten verwennen en daar wilde ik het meest van maken. Spijtig genoeg lieten de heren ons verstaan dat de pret er voor vandaag opzat, voor hen althans. We hadden immers al neukend een flinke hap uit de namiddag genomen.

De heren moesten nog een match spelen. Als ze niet even uitrustten na de geleverde inspanningen zou dat wel eens een ware afgang zullen worden. Als herinnering vroegen we een van de spelers een kiekje te nemen van ons beiden temidden van die naakte atletenlijven.

Daarna namen we zeer tegen onze zin afscheid. We konden natuurlijk trachten een paar kerels op te scharrelen op het strand, maar in vergelijking met het seksfeest dat we net achter de rug hadden, kon dit enkel ontgoochelend zijn. De trein is altijd een beetje reizen Terug naar het appartement dus maar, de spulletjes pakken en dan op een holletje naar het station, waar we nog net de trein haalden.

We installeerden ons in een eersteklassecoupé, die we voor ons alleen hadden. Ik stond net op het punt mij over te geven aan erotische dagdromerijen en mijn handen onder mijn rok te steken, toen de deur werd opengeschoven en een allesbehalve onknappe conducteur ons vroeg om onze reisbewijzen. Ik reageerde zeer kordaat, trok meteen mijn bloes uit en zei doodbedaard "Twee eerste klas". Toen ik even later zijn gulp open ritste en zijn lid naar buiten trok moest ik op mijn beurt toegeven "Eerste klas".

Ik deed niet de moeite om zijn broek uit te trekken, vergenoegde mij er mee hem op zijn rug op een van de banken te duwen. Nichtlief maakte hem zijn uniformjasje afhandig dat ze mij hielp aantrekken. Ondertussen had ik zijn pet op mijn kop gezet en ook zijn fluitje rond mijn hals gehangen. Nu was ik de conducteur en zouden we eens wat zien. Ik ging schrijlings over hem heen zitten, schoof zijn pik waar hij thuishoorde en zette het bekende kinderliedje "In een klein stationnetje" in.

Toen ik bij de slotwoorden "Akke akke tuut tuut, weg zijn wij" aanbelandde, blies ik op mijn fluitje en weg waren we inderdaad voor een eerste klasritje dat hem voor de rest van zijn dagen zou bijblijven. De trein is altijd een beetje reizen. Zaza nam ondertussen vanuit alle mogelijke hoeken foto's.

Toen de trein in het station aankwam, kwam ik ook aan. Nagenieten kon echter niet. We hadden net de tijd om onze spulletjes bij mekaar te grissen en uit te stappen, of de trein zette zich terug al in beweging. Voor ik het wist was die terug aan boord gestapt en er bleef me niets anders dan hen na te staren terwijl ze me met een grijns van oor tot oor afscheid wuifden en de conducteur zijn handen al gretig op haar tieten legde. Familieonderonsje Ik had gedacht met mijn nicht naar haar vrijgezellenflat te trekken, samen nog wat pornovideo's te bekijken en wat neukstandjes in te oefenen.

Daar zou nu niks van komen. Ik kon al net zo goed naar huis gaan. Thuis aangekomen trof ik op de benedenverdieping niemand aan, van boven hoorde ik echter wel verdachte geluiden komen.

Nieuwsgierig sloop ik de trap op. Vader herkende ik meteen, maar de vrouw die ondersteboven tegen hem aanhing, haar voeten over zijn schouders en achter zijn gespierde nek gehaakt, haar handen in de zijne waarmee hij haar over zijn helemaal doorgeplooide pik heen en weer trok, was duidelijk mijn moeder niet.

Daarvoor was ze veel te jong en bovendien was ze zo zwart als de nacht. Dat kon enkel Maaike zijn, het kersverse Surinaamse bruidje van mijn adoptiefbroer Alex paps en mams dachten eerst dat ze geen kinderen konden krijgen en vijf jaartjes slaagden zij daar toch in met mij als resultaat. Toen vader me in de kijker kreeg, liet hij haar los zodat ze met een onzachte dreun op de vloer terechtkwam. Ik duwde de deur nu helemaal open. Mams zat op handen en voeten.

Onmiddellijk veerde ze geschrokken recht en bracht haar handen in een reflexbeweging voor haar tieten en haar kut. Zij was de enige die onbedaard bleef. Met haar geweldige afro-kapsel dat als een wolk om haar gelaat stond, haar tieten als bokshandschoenen, was ze een prachtig wijfjesdier. Als je wil weten hoe preuts ik ben, kijk dan maar goed toe". Ze zette zich op handen en voeten en riep uitnodigend tot vader "Komaan Herman, zullen we Sissi even laten zien hoe we haar gemaakt hebben? Wat een plezier hebben we daarbij gehad!

Vader kroop achter haar en ramde zijn pook naar binnen. Godallemachtig, hij was nog langer en dikker dan die van Jay. Alexander ging gehoorzaam op zijn rug liggen. Apolonia kroop schrijlings over hem heen en schoof het hele geval probleemloos in haar kut.

Maaike ging met wijdopen gleuf over haar mans gezicht zitten. Kan jij nog wat van leren". Ik nam achter haar plaats, kroop zo dicht mogelijk tegen haar aan en streelde haar tieten met beide handen.

Wil je weten hoe nat? Ze zette haar tong meteen aan het werk terwijl ik nu ook mijn bloesje over mijn hoofd trok. Ook beide broertjes waren van mening dat moeder natuur mij met meer dan een behoorlijke partij borsten had bedeeld. Fluks sloegen ze de hand aan zichzelf. Ze knielden naast me en namen elk een van mijn tieten voor hun rekening, terwijl ik hun schattige kroeskopjes streelde.

Spoedig kwamen ze echter overeind en duwden me hun stijve pikken voor de mond. Daar zei ik natuurlijk geen neen tegen. Regilio en Ronaldo kregen de pijpbeurt van hun leven. Toen ik mijn climax voelde aankomen, liet ik ze uit mijn mond glippen en gaf hen met mijn hand het laatste zetje over de rand. Nooit zal ik de uitdrukking op hun gezicht vergeten toen ze me zagen klaarkomen en ondergespoten worden door die twee zwarte pikken.

Het zaad droop me langs wangen en kin op de tieten. Terwijl ik me van Apolonia's gezicht afwentelde, zag ik hoe vader met een geweldige stoot mijn moeder liet klaarkomen. Hij trok zijn pik terug en ejaculeerde met een luide kreet op haar rug. Maaike repte zich daar direct naar toe en begon dat liefdessap gretig op te slurpen, terwijl paps haar langs achteren vingerde. Apolonia strekte zich nu volledig op Alex uit, die haar meteen op haar rug draaide, zijn pik uit haar kut haalde en die tussen haar tieten leegschoot, waarna hij zich bevredigd van haar rolde.

Ik stortte mij uitgehongerd op Apolonia en likte haar schoon. Ik drukte haar heel dicht tegen me aan, mijn tieten verpletterend tegen de hare. Elk een dij tussen de ander haar benen wreven we als razend tegen elkaars kutje aan. Ik zoog me vast op haar lippen en neukte haar mondholte met mijn tong. Gelukkig had ik het nodige: Met verenigde handen schoven we het ding tussen ons heen en weer.

Dit was meer dan neuken. We gingen samen door de finish, mekaar diep in de ogen kijkend, ons eigen genot weerspiegeld in het gezicht van de andere. Van dit wijfje zou ik niet makkelijk genoeg krijgen. We kwamen even op adem voor een tweede ronde, toen Alexander en Regilio langszij kwamen liggen. Ik was heel even geërgerd dat ze onze tête-à-tête kwamen storen, maar toen Alexander zich bij Apolonia en Regilio zich bij mij langs de kont naar binnen begon te wurmen, nam mijn geile aard het voortouw.

Wij neukten elkaar en de heren neukten ons. Zusterliefde Vervolgens zetten wij dames ons alle vier op handen en voeten en lieten ons door de heren langs achter neuken. Soms hou ik ervan gedomineerd te worden en me lekker te laten pakken door een vent met kloten aan zijn lijf. Echt dat was het nu jammer genoeg niet. Nou ja, Ronaldo deed me heus genieten en zijn broer Regilio ontlokte mijn moeder onmisbare wat kreetjes van genot.

Misschien waren we daar ook tevreden mee geweest, indien het bovenmenselijke gebrul van Maaike en Apolonia ons er niet heel de tijd luidruchtig aan herinnerde wie het betere werk kreeg en Alex en paps dat waren pas mannen met kloten. Regilio en Ronaldo waren per slot van rekening nauwelijks zestien. Ik had niks tegen die jongens, behalve net het feit dat het jongens waren en ik dringend behoefte had aan een echte kerel. Ik kreeg een lichte aanval van frustratie en jaloezie bij het vooruitzicht me heel de avond met hen tevreden te moeten stellen, terwijl er zulke een binken als Alex en papa aanwezig was.

Met mijn bloedeigen vader neuken, neen, daar deinsde ik voor terug. Per slot van rekening was hij slechts mijn adoptiefbroer. Dat alles flitste door me heen, terwijl Ronaldo naarstig in me ploegde. Die had immers net zijn schoonmoeder afgewerkt en maakte aanstalten zijn bruidje van vader over te nemen. Nog net op tijd kwam Ronaldo klaar. In alle haasten maakte ik me van hem los.

Daar had hij vroeger nooit weerstand kunnen tegen bieden en dat kon hij ook nu niet. Ogenblikkelijk liet hij zijn echtgenote in de steek.

Maaikes kreten van protest werden efficiënt in de kiem gesmoord doordat moeder vliegensvlug bovenop haar gezicht ging zitten en haar eigen hoofd tussen Maaikes dijen begroef. Helemaal als vanouds was het natuurlijk niet. Vooreerst was daar dat onhandige ding van hem, dat behoorlijk in de weg zat. Inventief als ik was, stak ik het dan maar in mijn kut, weliswaar niet zonder de nodige moeite.

Daarbij legde hij zijn handen op mijn achterste, mijn billen van mekaar trekkend en met zijn vingertoppen de binnenkant van mijn dijen, mijn kutlippen en mijn aarsgaatje strelend. Me met mijn handen op zijn brede schouders afzettend, hees ik me langs die oneindig lange schacht naar boven en liet me dan met een lang aangehouden zucht weer zakken tot aan het heft, waarbij hij een van zijn vingers helemaal in mijn kont duwde.

Hij zoog zich vast op mijn tieten, ik legde mijn benen om zijn middel. Mijn hoofd tegen zijn machtige nek, ging ik langzaam op en neer. De kracht van het binnendringen deed me telkens weer naar adem snakken. Hij richtte zijn hoofd op, wij ademden mekaars hete adem en staarden in elkanders ogen terwijl ik gestaag over en weer over en weer over en weer bleef gaan.

Kan ik nu lekker die pik van jou adopteren". Wat hadden we dan totnogtoe zitten doen, had ik nog net de tijd mezelf af te vragen, toen ie ineens opveerde en van het bed afstapte. Rechtopstaand, de beide handen knelvast om mijn billen, deed ie me langs zijn pik op en neer gaan, alsmaar sneller, alsmaar luider "Alex gaat zusje neuken" roepend. Geleidelijk kreeg ik de slag echter te pakken en ging ik moeiteloos mee met zijn tempoversnellingen. Mijn benen in mekaar gehaakt in de holte van zijn rug, zijn handen nu stevig in mijn lenden bleef hij me over zij lul heen en weer schuiven, terwijl zijn pik in die houding nog geweldiger in mijn kut en tegen mijn klit aan ging spannen.

Telkens wanneer hij me naar zich toetrok, brulde ik oorverdovend, terwijl hij woest steunde. Zo paradeerde hij met me door de kamer Als een stier zo krachtig was hij.

Uiteindelijk belandden we terug aan de zijkant van het bed. Hij liet me er op mijn rug in neerzakken en bleef, door de knieën zakkend, onverminderd in me doorstoten. Op die manier duwde hij me helemaal op het bed en kwam hij over me heen te liggen.

Met een zwaaibeweging van mijn heupen, draaide ik de rollen behendig om, mijn bovenlichaam oprichtend, terwijl ik hem met de handen om de polsen vastpinde. Ik zou hem eens een staaltje van mijn kunnen laten zien. Nu ging het hard tegen hard, vastbesloten als we beiden waren de andere eerst te doen klaarkomen. Onze ademhaling ging steeds gejaagder. Ik moest me op de lippen bijten om het niet uit te krijsen van genot. Net toen ik het niet langer kon houden, kromde zijn onderlichaam zich en begon hij zich met schokkende bekkenbewegingen in me leeg te schieten.

Met een triomfantelijke lach gooide in het hoofd in de nek en haalde tegelijkertijd de trekker van mijn orgasme over. De kracht van mijn explosie was zo sterk dat ik achterover gegooid werd, ten prooi aan ongecontroleerde stuiptrekkingen.

Ik bleef maar klaarkomen. Alex, die zich sneller herstelde dan ik, profiteerde ervan om zijn alweer stijf wordend lid bij me naar binnen te persen. Nu hij eenmaal de overhand gekregen had, gaf hij die niet meer af. Het kon me allang niet meer schelen ook, zo zalig was hij. Hij naaide me ongenadig, langzij, langs voren, langs achteren, in mijn kont, in mijn kut, met zijn vingers, met zijn tong. Na wel een kwartier van afwisselende standjes en mekaar steeds sneller opvolgende climaxen, kwam ik weer op mijn rug te liggen.

Over zijn schouder heen, had ik in de plafondspiegel een prachtzicht op zijn gespierde rug en lekkere kont. Heerlijk was het zijn lijf te kunnen bekijken en het tezelfdertijd bovenop me en binnenin me te voelen. Hij vulde me helemaal en ik was helemaal vervuld van hem. Dat was waar ie me hebben wou, want nauwelijks waren mijn woorden koud of hij trok zich uit me terug, me aan mijn lot overlatend.

Schaamteloos kroop ik hem achterna, op handen en voeten, hem bedelend me asjeblief terug te pakken, hem smekend zijn lul in mijn kut te steken. God, ik voelde me zo leeg zonder hem. Mijn smeekbede kon hem echter niet vermurwen. Zonder nog verder naar me om te kijken, stekte ie Apolonia aan zijn lat. Laat me janken, laat me schreeuwen. Komaan ram hem tot in mijn baarmoeder óóóh jààà! Hoge hakken echte liefde Ik kon het niet meer aanhoren en vluchtte naar mijn kamer.

Stilaan kregen gevoelens van boosheid de overhand, boosheid op mezelf dat ik me zo had vernederd, boosheid op hem omdat ie me zo had behandeld. Wat dacht ie wel, dat ie met die pik van hem zomaar de scepter kon zwaaien over iedereen. Ik nam alle tijd om mijn wraakplannetje uit te voeren. Ik douchte me, lakte mijn teen- en vingernagels. Vervolgens verfde ik mijn mond en ook mijn tepels rood. Ik trok mijn allersexy visnetbody aan, die met de halskraagsluiting, waarop ik een roos prikte.

Ik deed mijn haar omhoog en zette een koket hoedje met voile op. Het belangrijkste voor mijn plannetje waren echter mijn schoenen: Ik stak voorzichtig mijn hoofd om de deur van mijn ouders slaapkamer want ik wou het beste moment voor mijn grootste entree uitkiezen.

Ik zag dat Alex nog steeds heer en meester was. Hij had Apolonia en Maaike naast mekaar op handen en voeten laten plaatsnemen, de ene en dan de andere een paar stoten toedienend. Ik ben je vrouwtje. Ik heb een veel strakker kutje". Verdomme, waarom trek je nou je pik terug? Ik wenste haast dat ik ook in dat rijtje zat en die pik in mijn kut of mijn reet kreeg, al moest ik hem dan delen met twee andere wijven. Alex liet eerst Maaike en dan Apolonia klaarkomen.

Terwijl de dames nog lagen te kronkelen van genot, kwam hij triomfantelijk overeind, zijn gigantisch pik overeind tegen zijn platte buik. Hij overzag het slagveld met een overwinnaarsblik. Dat moment koos ik uit om de deur wagenwijd open te duwen en majestueus binnen te schrijden.

Mijn uitrusting schonk me ieders onmiddellijke en onverdeelde aandacht. Ik had echter alleen ogen voor Alex' reactie. Het water kwam hem in de mond, dat kon ik hem aanzien.

Ik weet wel dat ik me daarstraks heb laten gaan, in een moment van zwakheid, maar dat is geen reden om jezelf vrijheden te veroorloven. Jij moet je plaats opnieuw leren kennen, jongeman. En jouw plaats is op jou rug". Ik hurkte naast hem en propte een drietal kussen onder zijn billen en vroeg hem vervolgens zijn dijen van mekaar te doen. Tussen zijn benen knielend kon ik op die manier moeiteloos zijn aarsholletje, de wortel van zijn pik, de binnenkant van zijn dijen en zijn ballen bespelen.

Ik streelde met mijn haren langs de hele lengte van zijn piemel, wat hem extatisch deed kreunen. Daarna ging ik met mijn spitse tong zijn kontgaatje plagen, er omheen cirkelend, ze er speels in en uit duwend of met mijn lippen zijn kontrozetje naar buiten zuigend.

Ik deed alsof ik niets gehoord had, ging daarentegen wel met mijn rechterringvinger aan zijn holletje frunniken, nam het vel van zijn balzak tussen mijn tanden en rok het uit, ging zachtjes beetjes geven in zijn ballen om die tenslotte in mijn mond te zuigen. Ik ramde mijn vinger diep in zijn aars, wat hem een ogenblik deed verstijven, maar haast meteen ging zijn bekken stotende en roterende bewegingen maken. Ik begon hem nu heen wild op zijn ballen te zuigen en hem te kontvingeren, wat hem extatisch deed kreunen.

Zonder zijn pik ook maar een keer aan te raken, had ik hem aan het randje van het orgasme gebracht. Ik hield van de macht die me dat gaf. Prompt kwam ik overeind, op mijn verwarde prooi neerblikkend. Zijn pik was tot barstens toe gespannen en maakte kleine schokbewegingen. Smekend keek hij me aan "Sissi, ik wil komen, maak me klaar". Net zoals hij daarstraks, had ik hem eindelijk waar ik hem hebben wou, aan mijn voeten, letterlijk en figuurlijk.

In de klassieke overwinningspose zette ik mijn rechtervoet op zijn kruis, de tip hard op wortel en schacht van zijn tot barstens toe gezwollen pik, en de naaldhak, ja de naaldhak die duwde ik genadeloos in zijn aars.

Daar had ie zich niet aan verwacht. Zijn oren barstten haast uit hun kassen. De tip van mijn schoen als steunpunt gebruikend kontneukte ik hem met mijn hak in zijn reet. Zo had ie het nog nooit gehad. Zoet was de wraak Spiegeltje spiegeltje aan de wand De vernedering belette hem echter niet na korte tijd kermend klaar te komen. Het sperma gutste in een ware fontein uit zijn pik. Nauwelijks had ik mijn naaldhak uit zijn reet getrokken of Maaike knielde onmiddellijk naast Alex en begon het zaad uit zijn navel en van zijn buik te likken, gedurig zoentjes gevend op zijn machteloze pik.

Alex' pik herstelde zich snel en stond al gauw weer stokstijf. Alsof dat ding van hem nog niet genoeg spande in dat nauwe kutje van haar, liet ze zich voorover kantelen, zijn pik meeplooiend, wat hem zachtjes van liet kreunen van pijn. Die was hij echter snel te boven eenmaal Maaike hem op haar ellebogen steunend met achteruitstotend bekken begon te neuken.

Mams legde zich op haar rug en schoof haar benen over Maaikes schouders, zodat die met haar mond bij haar kut kon. Apolonia knielde over moeder heen, die meteen haar tong in die gul aangeboden pruim stak.

Apolonia's blij gekreun werd echter abrupt onderbroken toen vader voor haar plaats nam en zijn pik tussen haar lippen duwde. Ik trok vlug mijn body uit en ging over Alex' gezicht heen zitten, naar Maaike toegedraaid. Ik boog me voorover en legde mijn handen op haar fraaie achterste, haar billenhelften van mekaar trekkend, zodat ik haar kontgaatje kon likken, terwijl ik zelf mijn bips naar boven richtte.

Spoedig voelde ik Regilio's handen en daarna zijn pik die zich bij me naar binnendrilde. Onderdanige slet onder handen genomen door twee geile kerels Sexy blondje in catsuit is ten prooi gevallen aan twee geile mannen. Ze krijgt een blinddoek om en moet hun grote lullen diep pijpen. Terwijl de een haar neukt, pijpt ze de ander. Onderdanige slet onder handen genomen door twee geile kerels.

Golven sperma spatten op haar gezicht Terwijl hij zijn grote lul aftrekt, komt hij klaar en spuit golven sperma in het gezicht van het meisje. Terwijl zijn grote lul haar anus neukt mastubeerd ze haar kut met een dildo Eerst pijpt de geile nymfomane zijn grote lul terwijl ze de dildo diep in haar kut duwt, dan laat ze de grote lul haar anus neuken terwijl de dildo diep in haar zit.

En als ze de dildo pijpt neukt hij haar kale kut tot hij klaar komt en zijn sperma op een. Blond meisje heeft open kut Haar kut blijft wijd open staan na de sex met zijn grote pik. Daar passen vast nog wel een paar pikken bij. Dikke lul te groot voor kutje Ze weet nog niet zo goed wat ze er mee aan moet met twee van die grote lullen. Haar krappe kutje is hier niet geschikt voor denkt ze. Maar hier vergist ze zich in want met een beetje duwen verdwijnt de grote lul steeds verder bij haar naar binnen.

Zijn heupen slaan tegen haar glimmende rond billen als hij haar diep neukt Zijn grote penis is bikkel hard, als hij haar ronde glimmende billen ziet terwijl hij haar hard en diep van achter neukt.

Zijn heupen slaan tegen haar glimmende rond billen als hij haar diep neukt. Kijkend in de camera pijpt het meisje de grote lul en word ze geneukt Kijkend in de camera pijpt het meisje zijn grote lul terwijl hij filmt, vervolgens neukt hij haar van achter hard en diep tot hij klaar komt op haar bil. De grote lul pijpen je mond en kut laten neuken en zijn sperma slikken De grote lul pijpen, je mond en kale kut laten neuken en zijn sperma slikken als hij in je mond klaar komt.

Het bruidje krijgt een bef beurt en word hard geneukt Het geile bruidje krijgt een bef beurt en pijpt de grote lul die haar natte kut neukt, tot hij klaar komt en haar vol sperma spuit. Ik slik elke druppel sperma van je door Eerst neukt zij haar man, pijpt dan zijn enorme lul en slikt elke druppel sperma die hij in haar mondje laat lopen. Ik slik elke druppel sperma van je door. Blondje neemt hem diep in haar kontje Heerlijk genietend van zijn dikke pik die diep in haar kontje verdwijnt verlangd ze naar een extreme orgasme.

Kijk hoe hij zijn sperma achter in haar keel spuit Nadat de mooie blondine in sexy lingerie de grote lul een pijp beurt heeft gegeven, komt hij trekkend klaar en spuit zijn sperma achter in haar keel.

Kijk hoe hij zijn sperma achter in haar keel spuit.

.

Pik leegzuigen escort service gelderland
mastuberende jongens wijd opengesperde kut

Gelukkig bleek hij op het strand een grote luchtmatras te hebben liggen. We zwommen er ongeduldig op af, duwden het ding voor ons uit tot een flink eind in zee en hijsten er ons dan voorzichtig bovenop. De matras kwam weliswaar half onder water te liggen maar bleek toch stabiel genoeg om te kunnen neuken. Comfortabel was natuurlijk anders. We kwamen ook verschillende malen in het water terecht.

Daar werden we alleen maar opgewondener van en de kwaliteit van de seks was meer dan behoorlijk. Je weet hoe je een meisje gelukkig moet maken", feliciteerde ik hem terwijl zijn zalige pik me van hoogtepunt naar hoogtepunt voerde. Maar ik wil met jou best ook een afspraakje maken. Ik zal je een voorproefje geven van wat je kan verwachten". Meteen boog ik me over zijn middel en zoog hem lekker af.

Ik hield mijn belofte en zocht hem de week erop inderdaad op. Bij die gelegenheid trof ik niet alleen mijn gentleman aan, maar ook zijn gescheiden zoon en zijn achttienjarige kleinzoon. Hoeft het nog gezegd dat ik met alle drie generaties in bed belandde?

Vakantiejob Maar was op dit ogenblik nog toekomstmuziek. Toen ik terug op ons stekje aanbelandde zag ik ze echter in zee ravotten en mekaar met water bespatten. Ik was het uiteindelijk die hen moest terugroepen. Van al dat zout water, had ik wel behoorlijk dorst gekregen. Aan het eerste het beste terrasje namen we dus plaats voor een verfrissing.

Nauwelijks waren we gaan zitten, de heren tegenover ons, of ik duwde mijn voet al onder de tafel door in Haralds kruis Zijn pik zwol tegen mijn voet aan. Ik bleef verder spelen, maar was niet zozeer afgeleid dat ik niet merkte hoe de jonge jobstudent die ons kwam bedienen gefascineerd naar mijn tieten staarde. Hij bloosde toen ik hem in de ogen keek en vroeg hakkelend wat we wilden drinken. Terwijl ie de bestelling opnam, nam Harald mijn voet in zijn handen en wreef hem zelf tegen zijn pik aan.

Net toen de ober opstapte, voelde ik door zijn broek heen dat hij zich leegspoot. Ik was er zodanig heet van geworden, dat ik onder het voorwendsel te moeten plassen, snel overeind kwam en me naar binnen spoedde, het studentje achterna.

Ik vroeg hem de weg naar het wc. Eindelijk had ie de boodschap begrepen, en kwam hij me achterna, de trap op, naar boven. Toen ik het wc wou binnenstappen, wees hij me echter op een deur met het opschrift 'Bureau'. Ik haakte onmiddellijk mijn topje en rok los en trok mijn slipje naar beneden. Snel ritste hij zijn gulp open en haalde zijn forse ding eruit.

Meer aanmoediging had hij niet nodig. Spoedig stonden we rechtstaand te neuken, ik met mijn benen rond zijn middel en met mijn rug tegen de deur leunend, zodat niemand ons kon storen.

Wij kwamen allebei vrij snel klaar. Luttele ogenblikken vervoegde ik met gladgestreken gezicht mijn vrienden, die nog steeds op de drankjes zaten te wachten.

Nauwelijks waren we bediend of ook Zaza schoot naar binnen onder het voorwendsel naar het toilet te moeten. Wij hadden ons glas haast uit, toen ze weer opdook.

De heren keken wat sip bij die opmerking. Ik neuk wanneer en met wie ik wil. Deze morgen met jullie, nu met Secretaresse gezocht "Excuseer me dat ik u lastig val, mijnheer", sprak ik hem beleefd toe, "maar misschien kan u mij helpen?

U ziet er me iemand uit die een meisje wel een gunst zou willen bewijzen". Bedaard keek hij op zijn horloge. Hij vouwde rustig zijn dagblad op, stond recht en hielp mij uit mijn stoel. Ik loodste hem de gelagzaal door en de trappen op, het studentje met een snel knipoog uitnodigend ons te volgen. Terwijl de student en ik om ter snelst onze spullen uittrokken en achteloos in een hoek gooiden, kleedde de zakenman zich kalm uit, vouwde broek en hemd zorgvuldig op, alvorens ze over de leuning van de kantoorstoel te hangen.

In tegenstelling tot het eerder slungelige tienerlijf van mijn studentje, had mijn nieuwe aanwinst een heerlijk lichaam: Alhoewel hij me er als iemand uitzag die gewend was bevelen te geven, liet ie zich toch gewillig op zijn rug duwen. Ik ging over hem heen zitten en gleed zijn geval niet zonder moeite in mijn kutje.

Ik neukte hem lekker ruw, telkens met een harde smak op zijn ballen neerkomend. Klagen deed hij echter niet. Het zal jullie niet verbazen dat ik het voorgestelde vakantiejobje aanvaardde. Mijn ouders waren aangenaam verrast dat hun luie dochter tijdens de zomervakantie wou werken.

Ik kon een paar extra weken aan de kust doorbrengen, ik hoefde niks anders te doen dan mooi te wezen, stripverhalen te lezen, met mijn knappe baas elke middag uitgebreid te gaan dineren en me enkele keren daags door hem te laten neuken, iets wat ik maar al te graag deed. Bovendien werd ik er nog aardig voor betaald ook. Ik herinner me levendig een van de gelegenheden. Mijn directeur nam me met alle macht langs achter, zijn nagels diep in mijn billen, ik met mijn handen tegen de glazen wand leunend die de hele voorzijde van ons hooggelegen kantoor besloeg.

Voor onze verbaasde ogen, kwam langzaam een hangplatform naar beneden gezakt, waarop zich een even verbaasd kijkende ruitenwasser bevond. Hij droeg een met de flap naar achter gedraaide baseballpet en een loszittende overal, die me een prima kijk bood op zijn stevige gebronsde lichaam. Dat kreeg ik trouwens spoedig helemaal te zien, want toen ie de schouderbanden losgespte, gleed het hele geval tot op zijn voeten.

Hij ging vlak tegen het raam staan en keek me recht in de ogen terwijl hij zijn pik langzaam begon af te trekken. Ik geraakte ongelooflijk opgewonden. Wat had ik dat harde gespierde lijf graag bovenop mij gewild. Wat had ik die pik graag in mijn mond gewild. Ik droomde dat ik me samen met hem op dat hangplatform bevond en dat ik me door hem liet nemen terwijl de mensen vanuit de kantoren toekeken.

Meer dan wat dan ook, was het dit fantasme dat me een orgasme uit de duizend bezorgde. Tegelijkertijd schoot de ruitenwasser met een onhoorbare kreun een geweldige kwak zaad tegen het raam.

Ik drukte mijn gezicht tegen het venster en probeerde dat naar beneden druipende sperma met mijn tong te bereiken. Wat wordt ik nat wanneer ik er aan denk. Maar god, ik merk weer dat ik op de zaken vooruitloop.

Waar was ik ook alweer gebleven? O ja, ik bereed mijn toekomstige baas en ik sabbelde op de stengel die het studentje me voor de bek had geduwd. Met mijn ene hand kneedde ik zijn ballen, met de andere trok ik zijn pik teder af, terwijl mijn lippen en tong werk maakten van zijn eikel. Ik zou liegen als ik zou beweren dat ook ik het niet behoorlijk naar mijn zin had. Wij bereikte alledrie een denderende climax. Ik trok snel mijn kleren aan, snelde naar buiten, vleide me op Haralds schoot en gaf hem meteen een uitgebreide tongzoen, zodat hij het zaad dat het jobstudentje in mijn mond had geschoten en dat ik met die bedoeling niet had doorgeslikt te proeven kreeg.

Dat was meteen de straf voor zijn jaloezie. Struikrovers "Je weet nog niet half hoe heet ik wel ben", lachte ik terwijl ik rechtstond, het signaal tot het vertrek gevend. Horst en Harald stapten enigszins moeizaam, want ze zaten allebei met een onmogelijk te verbergen lat in hun broek, wat enkele jonge grietjes die ons van de tegenovergestelde voorbij wandelden een gesmoord gegiechel en de heren zelf een hevige blos bezorgde. Het was dan ook een grappig zicht. Hun martelgang deed me echter medelijden met ze krijgen.

Enkele minuten later bij een klein park aangekomen, trokken Zaza en ik de knapen het struikgewas in en lieten de natuur haar gang gaan. Toen we niet lang daarna terug te voorschijn kwamen, bleek het humeur van de heren aanzienlijk verbeterd. Vakantiekiekjes De barometer kwam helemaal op zonneschijn te staan toen ik een fotokabine in het oog kreeg en de heren voorstelde wat vakantiekiekjes te maken. Het spreekt vanzelf dat we ons niet tevreden stelden met de klassieke foto met tandpastaglimlach.

Met wat bochtenwerk slaagde we erin wat alternatieve poses aan te nemen: Wat natuurlijk niet mocht ontbreken was een close-up van de heren hun pikken. Ik hield namelijk een collectie bij van de stijve piemels van alle kerels waarmee ik naar bed ging. Ik kan een man altijd beter herkennen aan zijn lul dan aan zijn gezicht. Verkeerd geparkeerd Met onze kiekjes op zak, togen we richting huiswaarts. Het straatbeeld werd gedomineerd door vrouwen, door het getik van hun naaldhakken op het voetpad, door hun parfums, Loulou, Opium, Poison, Byzance, door hun schoonheid van hun lichamen, de bolle zeilen van hun borsten.

Dankzij het zomerweer waren de meesten kleurrijk en schaars gekleed, velen in bikinitopjes en shorts of korte rokken. De jonge vrouw die uit de tegenovergestelde richting op de stoep kwam aangewandeld, was daarmee in totale tegenstelling. Ze was van kop tot teen gekleed, uitsluitend in het zwart. Alsof ze dat effect van soberheid nog wou onderlijnen, was haar hoofd kaalgeschoren. Toen ze ons kruiste, wierp ze me een korte indringende blik toe.

Daar had ik voldoende aan. Ze was helemaal niet verrast door die vraag, wat bewees dat ik me in haar blik niet had vergist. Ze stapte eerst in en improviseerde een bed door de achterzetel neer te klappen en achterin enkele dekens uit te spreiden.

Ik maakte daarvan gebruik om snel mijn kleren uit te schieten. Toen ze zich naar me omdraaide was ik poedelnaakt. Het zicht van mijn blote tieten heeft niet op iedereen hetzelfde effect. Sommige weten met hun enthousiasme geen blijf, anderen zijn dan weer met verstomming geslagen. Zij behoorde duidelijk tot de tweede soort.

Ze staarde mijn tepels ongelovig in de ogen, hees van opwinding "Wat een prachtige tieten" prevelend. Ze trok haar kleren in versneld tempo uit. Het was onmogelijk lichamelijk meer te verschillen dan wij beide. Jullie hebben al lang begrepen dat ik eerder het overdadige type ben, met dikke tieten en een ferme kont.

Zij was jongensachtig rijzig, met uitzonderlijk lange benen, een smal kontje en heel hoog op haar bovenlichaam geplaatste kleine tieten. Haar lichaam was mooi gebruind op haar tieten en haar kutje na.

Met alle mogelijkheden tot naaktzonnen, twijfelde ik er niet aan of dit was opzettelijk zo bedoeld. Het verleende haar een agressief en uitdagend air: Mijn vinger latend waar hij was, dook ik met heel mijn gezicht tussen haar dijen. Ik kuste me langs haar navel en borsten naar omhoog, tot we tegen mekaar aanlagen. Mijn lippen glinsterden vochtig van haar sappen. Ze viel uitgehongerd op ze aan, ondertussen haar kut als een razende tegen mijn dijbeen aanwrijvend.

Ze kwam onverwachts snel klaar. Dat maakte haar alleen maar heter. Tussen de zetels heen gleed ze haar lichaam naar voren.

Ze stond net op het punt haar noodgevallenkunstpik uit het handschoenvakje te halen toen zij - en ik met haar - een politieagent een bekeuring achter de ruitenwisser zag steken.

Terwijl ie dat deed bemerkte de politieman ook haar. Haar tegenwoordigheid van geest niet verliezend, draaide ze het zijvenster naar beneden en sprak hem aan "He agent, ik wist heus niet dat ik verkeerd geparkeerd stond hoor". De politie, uw beste vriend De politieagent had echter al zijn aandacht nodig om van haar blote borsten weg te staren. Echt lukken deed dat niet, vooral niet toen ze hem zei "Ik vind het helemaal niet erg dat u naar mijn borsten zit te staren hoor.

Vind je ze mooi? Dan heb je die van mijn vriendin nog niet eens gezien". Terstond schoof ik de zijdeur open, zodat ie ook mij te zien kreeg. Bij het zien van mijn meloenen moest hij toch wel even slikken. Of moet ik dit als betaling van de boete beschouwen? Maar nu zit ik wel met een probleem aangezien de boete zoveel niet waard is als al die schatten die jullie me tonen.

Misschien kan ik jullie met gelijke munt terugbetalen? Wat hij daarmee bedoelde werd duidelijk toen hij in de bestelwagen stapte, de deur achter zich dichtschoof en zich begon uit te kleden. Hij had een hard pezig lichaam en bovenal een mieterse pik.

Wat wou ik dat ik ook een pik had. Het ding voelen zwellen en hard worden, er mee te kunnen binnendringen in iemands lijf, kunnen spuiten Mijn zoet gemijmer werd echter onderbroken toen de agent vroeg "Wie is de bestuurster van dit voertuig". Hij gaf haar een beste beurt. Opgewarmd als ik haar had, kwam ze reeds na een paar minuten hevig klaar.

Zij boog zich snel voorover en kreeg de volle laag in het gezicht. Met een paar handbewegingen bracht hij zijn geschut opnieuw in stelling. Ik keerde hem mijn rug toe, zodat hij me langs achter kon bestoken, terwijl ik mijn gezicht in mijn metgezellins bres duwde.

Neuken kon ie als de beste zoals ik tot mijn niet geringe vreugde kon vaststellen. Rit met hindernissen Nauwelijks was hij verdwenen, of mijn metgezellin nam de draad op waar hij onderbroken was door dat toch wel leuke intermezzo.

Ze ging graag op mijn voorstel in en schoof naar binnen. Ze bracht het er haast zo goed van af als een vent. Mijn orgasme kwam zeer snel. Ze was wat ontgoocheld dat ik zo snel klaarkwam en nog meer toen ik haar vertelde dat het tijd voor me was op te stappen. Dat begreep ze wel en ze stelde zelfs voor me naar huis te rijden. Om er toch nog het beste van te maken, maakte ze eerst een dildo met zuignap vast op haar zetel, alvorens er plaats op te nemen.

Lekker klaarkomen terwijl je wandelt of terwijl je rijdt In plaats van de te vertragen, ging ze wat harder op het gas staan zodat we aan verhoogde snelheid over de drempel gingen. Ik was zo heet geworden dat ik haar toefluisterde dat ik nog wel vijf minuten vrij kon maken. Ze loodste de bestelwagen behendig in het eerste vrije plekje dat we zagen en spoedig lagen we achterin, ik op mijn rug, zij met haar hoofd tussen mijn benen, terwijl ik die gladde schedel van haar streelde. Haar gezicht was kletsnat van mijn sappen.

Ik viel onmiddellijk op haar mond aan. Jezelf proeven van iemands anders lippen, fantastisch is dat. Ik maakte me met tegenzin los uit onze omhelzing.

Spijtig genoeg moet ik zelf ergens anders naartoe, anders had ik wel zin me bij jullie gezelschap aan te sluiten". Ze was niet alleen zeer begripvol, maar liet de piemel met zuignap aan mij voor de rest van de rit. Ze maakte speciaal een omweg langs een paar hobbelige wegeltjes zodat ik het volle effect te proeven kreeg en nog een keer of twee klaarkwam voor we aankwamen bij het flatgebouw.

Liefde gaat door de maag "Ik ben uitgehongerd", stormde ik het appartement binnen, waar Zaza wat aan het rotzooien was met Horst en Harald, die onmiddellijk toegaven ook wel trek te hebben. Wij zullen ondertussen wat te eten klaarmaken", stelde ik voor. Zij verdwenen in de badkamer, wij kleedden ons uit en installeerden ons languit op bed.

Ik spoot Zaza's buik en borsten vol met de slagroombus en versierde haar dan met schijfjes aardbei. Zelf stak ik stukjes sinaasappel, meloen en mango in mijn kut.

De badhanddoeken vielen ogenblikkelijk op de vloer. Koele vruchten en hete vrouw. Wat een combinatie", feliciteerde hij me. Zaza was intussen schoongelikt. Mondvoorraad heet dat dan. Teruggekomen nam ik Haralds pik van Zaza over. Toen hij klaar begon te komen, liet ik hem uit mijn lippen glippen en richtte dat romige zaad netjes op de toast. Bevredigd leunden onze beide minnaars achterover in de kussens, terwijl Zaza en ik nog wat lekkers bij mekaar scharrelden uit de ijskast.

We maakten het ons gezellig tussen de heren in en hielden een heus smulfestijn, de hapjes uit mekaars handen en mond etend. Ook de drankjes vergaten we niet. Ik trok de onderkant van mijn tieten bij mekaar, liet Zaza champagne uit de ijsemmer tussen mijn borsten schenken en bood hen daar dan alledrie te drinken uit aan.

Toen ze allemaal hun dorst gelest hadden, goot ik het restje van mijn fles dan maar rechtstreeks in mijn keelgat. Dat was nu eens het omgekeerde van scheiding van tafel en bed. Waterpret We waren allemaal wat plakkerig geworden na die zowel plezierige als voedzame maaltijd. Zaza liet zich een schuimbad vollopen, terwijl de heren en ik kozen voor een douche.

Met zijn drieën was het wel wat eng daarbinnen, maar dat had ook zo zijn voordelen en we hadden het al spoedig naar onze zin in dat gezellige kamertje. Ik had altijd graag het nuttige aan het aangename gepaard, en aan hun fraaie erectie te zien, konden Horst en Harald het niet meer eens met me zijn. Harald duwde zijn ingezeepte pik langs achter in mijn billenspleet en masseerde ondertussen mijn tieten. Horst had ondertussen begrepen dat een douchekop meer dan een gebruik had Hij regelde hem op lauw en gaf me een deskundige kutmassage, een straal behendig diep in mijn spleet mikkend of mijn stijf gezwollen klit.

Zo goed heeft mijn klitje het nog nooit gehad. Op die manier duurde het natuurlijk lang eer we de badkamer verlieten. Maanman De heren voelden er sterk voor de avond in gezellig in bed door te brengen. Mama had me echter altijd bijgebracht dat luiheid het oorkussen van de duivel was.

Vakantie aan zee, daar hoort de disco eenvoudigweg bij. Als uitgangskledij hield Zaza het bij dijlaarzen, spiderbody en een leren cap. Ik stak mijn haar hoog op en trok een armloze zwarte catsuit aan, die ik ver genoeg open ritste om iedereen die dat wou een ruime kijk op mijn tieten te gunnen. Ik was vastbesloten de show te stelen en alle mannen op te hitsen.

Al mijn plannen waren echter vergeten toen ik in de disco een pracht van een zwarte bink in het oog kreeg. Die moest en zou ik hebben. Ik danste om ter sensueelst om zijn aandacht te trekken. Toen we uiteindelijk tegen mekaar aan begonnen dansen, voelde ik aan de bobbel in zijn pantalon dat meneer panklaar was.

Hij glimlachte diep in mijn ogen en trok me nog dichter tegen zich aan. Terwijl we over de vloer zweefden, duwde ik mijn been tussen de zijne en wreef met mijn dij tegen zijn kruis, mijn tieten en mijn stijve tepels tegen zijn borst schurend. De hitte van zijn pik brandde door de dunne stof van zijn broek en van mijn katpak door.

Ik genoot van mijn macht en drukte mijn dij nog harder aan, vastbesloten hem hier en nu te laten klaarkomen. Zijn pik begon te kloppen als een drilboor en ik voelde hoe hij zich leegspoot, terwijl hij heet "Oh sweet baby" in mijn oor zat te hijgen. Mijn kut was drijfnat. We holden naar het strand, zo ongeduldig waren we. Met een beweging ritste ik me uit mijn pak en verwijderde dan mijn haarkam, zodat mijn haren tot op mijn kont vielen.

Hij floot bewonderend en haastte zich uit de kleren. Toen hij tenslotte naakt voor me stond, met de bleke schijf van de volle maan achter dat gespierde zwarte lijf van hem en ik dat ding te zien kreeg dat bij de meeste mannen pik genoemd wordt, maar bij hem met geen woord te omschrijven viel, werd ik helemaal week van binnen. Ik gaf niet graag de teugels uit handen, maar hier was ik totaal machteloos.

Ik was als was in zijn handen. Hij legde mij op mijn rug in het zand en gleed dat monumentale lid heel teder bij me naar binnen. Hij neukte me wel een uur lang, zonder van houding te veranderen, telkens stoppend wanneer hij merkte dat ik er bijna was.

Mijn climax was een ware bevrijding. Hij bleef door mijn orgasme doorrammen zodat ik onophoudelijk bleef klaarkomen en ik totaal buiten mezelf raakte. Ik moet zelfs een ogenblik het bewustzijn hebben verloren, want het volgende wat ik me herinner, is dat hij rustig naast me een sigaretje lag te roken. Ik wou echter niet dat hij dacht met een onervaren grietje te maken te hebben.

Daarom griste ik plots zijn en mijn kleren bij mekaar, en rende er vandoor, hem "Come and get it! Schommelstoel Ik slaagde erin hem voor te blijven tot ik het speelterrein achter mijn flatgebouw bereikte. Dat was precies waar ik hem wou hebben. Naar de reuzenzwier wijzend, maakte ik hem duidelijk dat ik niet zonder verbeelding was. Ik liet hem eerst op het zitje plaatsnemen, speerde me vast opdat ding van hem, mijn armen rond zijn gespierde nek.

Terwijl hij met beide handen de schommel op gang bracht, begon ik hem te berijden, mijn tempo opdrijvend naargelang dat van de zwier. Ik kreeg een ongewoon lekker gevoel in mijn buik, een combinatie van zijn zalige pik in mijn kut en het feit dat we steeds sneller en hoger gingen. Heel hoog in de lucht kwamen we klaar, gierend als kleine kinderen, en toen we weer op de begane grond stonden, duizelden we nog na van draaierigheid en genot. Zwart op wit Ik besloot hem mee te nemen naar boven om hem nog een paar staaltjes van mijn kunnen te laten zien.

Stiekem hoopte ik dat Zaza nog niet thuis was zodat ik Jay niet hoefde te delen, maar daar rekende ik niet echt op. Zonder de moeite te doen onze kleren aan te trekken, namen we de lift naar mijn flat. Zodra ik de deur opende hoorde ik aan de kreten en het gekreun dat Zaza er wel degelijk was en niet alleen.

Ik liet Jay even wachten in de hal, terwijl ik het terrein ging voorbereiden. Nichtlief liet zich langs achteren namen door Horst terwijl ze op handen en voeten over Harald heen zat en diens lul afzoog.

Toen ze me in het oog kreeg, liet ze die pik even uit haar mond glippen, vroeg mij verwijtend "Ben jij nu al terug? Ze was natuurlijk ontgoocheld die twee prijshengsten niet langer alleen voor zich te hebben. Een moment voelde ik ervoor Zaza haar zin te geven en mijn eigen neukfeestje te houden op de sofa met die zwarte bink.

Zij had mijn ijdelheid echter gekrenkt. Ik zou haar eens laten zien wat een vis ik aan de haak had geslagen. Ik glipte terug naar de hal en duwde mijn vangst voor me uit de slaapkamer in, tot voor het bed. Bij het zien van die atletische gestalte en van dat reuzending van hem dat wel zo dik was als mijn vuist en zo lang als mijn voorarm, lieten ze alles plotsklaps in de steek. Toen ik met mijn armen om zijn middel heen met beide handen zijn pik begon af te trekken, zodat ze goed konden toekijken, gingen ze als kleine kinderen op het puntje van het bed zitten en keken gebiologeerd toe als bij een poppenkast.

Zodra Jay - had ik jullie al verteld dat ie zo heette - met een luide kreun klaar kwam en hen alledrie onderspoot, barstte het publiek in een spontaan applaus los en gingen de poppen pas echt aan het dansen. Iedereen neukte iedereen ongeacht ras of geslacht. Je houdt het niet voor mogelijk, maar op een gegeven moment slaagde Harald erin zich met zijn reet aan dat geweldige ding van Jay, die languit op zijn rug lag, vast te vijzen, terwijl hij ondertussen lustig aan zijn pikje trok.

Horst zette zich over Jays gezicht heen. Harald boog zich onmiddellijk voorover en nam de hem aangeboden piemel in de mond. Tijdens dit mannenonderonsje bleef ons dames geen andere mogelijkheid dan toekijken en onszelf te bevredigen: Zaza met haar vingers, ik met mijn kutbrommer, zoals ik mijn geliefkoosde vibrator wel eens pleeg te noemen.

Horst kwam heel luidruchtig klaar en meteen kwam ook Harald overeind en wrikte zich van Jay los, waarbij het zaad hem van tussen de billen, langs zijn kin en van zijn eikel droop.

Tegen de tijd dat ik al dat lekkers had afgelikt, had hij alweer een stijve. Zaza had zich ondertussen over Jays gezicht gezet en zoog Horsts pik die voor haar had postgevat weer op peil. Ik pinde me aan Jays pik vast, mijn gezicht naar zijn voeten gekeerd en liet me dan voorover kantelen zodat die piemel helemaal voorover plooide en ik op mijn buik kwam te liggen. Harald knielde voor me en propte zijn pik in mijn bek. Nadat we dit standje bevredigend hadden afgewerkt, lieten de heren nicht en mij op handen en voeten plaatsnemen, gingen achter ons staan, tilden onze benen op, sloegen ze rond hun middel, heiden hun pik in onze natte poesjes en hielden dan met Jay als scheidsrechter een soort wedren, waarbij ze ons als kruiwagens voor zich uitduwden: De gelukkige winnaars mochten Jay pijpen.

Hij was trouwens de onbetwiste vedette van deze avond, de echte "King of Cock and Ball", zoals hij hetzelf uitdrukte. Terwijl Harald en Horst hem steeds moeilijker overeind kregen, schoot Jay zich onophoudelijk leeg tussen tieten en billen, in kont, kut en mond, en slaagde steeds weer in vlak erop terug een stijve te hebben.

We konden niet genoeg van hem krijgen. De beide andere heren merkten dat ze meer en meer in de kou bleven staan en verdwenen tenslotte heel discreet.

Dat speet ons niet. Ze hadden ons weliswaar veel plezier bezorgd, maar wij waren maar al te blij dat hun afwezigheid ons eindelijk in staat stelde onze onverdeelde aandacht te wijden als ons nieuw speeltje: Muzikale stoelen Er stelde zich echter één praktisch probleem: Jay zelf kwam met een originele oplossing.

Telkens wanneer hij stopte ging het erom zich als eerste op zijn pik vast te nagelen. Het ging er soms ruw aan toe, dat kan je je wel voorstellen. Met dat spelletje hielden we ons een kwartiertje bezig. Hij vertelde dat hij behoorde tot een rondreizend basketbalteam en de dag erop een oefenpartij moest spelen tegen de lokale ploeg. Indien we wilden, mochten we morgen wel de training bijwonen, zo beloofde hij. Met die troostprijs waren we bereid naar bed te gaan, Jay tussen ons in, met zijn armen om ons heen, onze hoofden op zijn brede borstkas, en elk een hand op zijn ballen.

Het baskettornooi Zo werden we 's morgens ook wakker en bereidden onze held een gigantisch ontbijt van spek, eieren, ham, bonen, fruitsap en gloeiend hete koffie. We mochten hem begeleidden naar de basketbalzaal, maar verder dan de ingang tot kleed- en doucheruimte raakten we niet. Node legde we ons daarbij neer en namen plaats in de toeschouwerstribune.

Tot onze grote verrassing draafden enkele minuten later tien glanzende gespierde zwarte lijven het veld op, de ene helft met een wit, de andere helft met een rood lintje rond hun pik gebonden. Daarop legde hij zijn makkers de spelregels uit. Telkens wanneer er gescoord werd, zou de mascotte van dat team een kledingsstuk uittrekken.

Eenmaal naakt zou de speler die het punt maakte, de dame in kwestie mogen neuken. Nicht en mij had hij niet op de hoogte gebracht, maar we zouden gek zijn niet mee te spelen. Zaza's team bracht de eerste punten op het scorebord. Het leek erop dat zij erop uit was de jongens zo fel mogelijk op te jutten, want plagerig verwijderde ze enkel een oorring. Ik pakte het anders aan. Toen ik aan beurt kwam, trok ik meteen mijn truitje uit. Bij het zien van mijn megatieten gingen de heren totaal uit de bol.

Tien pikken gingen stokstijf tegen de buiken staan. Isabelles team kwam er helemaal niet meer aan te pas. In een mum van tijd was ik spiernaakt en bij de volgende reeks die gescoord werd, kwam de eerste gelukzalige aan beurt.

Ik liet hem op zijn rug plaatsnemen en ging schrijlings over zijn benen zitten. Met mijn lange haren streelde ik zijn dijen en zijn pik tot die klaar was voor inwendig gebruik.

Ik neukte hem heel grondig met draaiende en op een neer gaande schroefbewegingen, wat hem snel enthousiast deed uitroepen "Oooh yes, baby, you are really good at this. Fuck me good and hard honey". Na een vol kwartier merkte ik aan zijn gesteun en de lichte trillingen die door zijn lichaam gingen, dat het verlossend moment voor hem niet meer veraf was.

Mijn hengst begon oncontroleerbaar te steigeren onder me. Ik vind het zalig wanneer een kerel in me klaarkomt en dat hete zaad tot diep in mijn binnenste schiet, maar het publiek was ook wat gegund. Hoe wilder ik ze nu maakte, hoe meer pret ik straks zelf aan ze kon beleven.

Ik liet hem dus vliegensvlug uit me glippen, hem met twee handen overeind houdend zodat iedereen goed kon zien hoe hij zich als een geiser leegspoot. De warme stralen sperma kletsen tegen mijn buik, dijen en kutje, wat volstond om mij ook over de eindstreep te trekken. Terwijl ik de eikel van zijn verslappende piemel tegen mijn klitje aanwreef, kwam ik met een lang aangehouden zucht klaar en verspreidde de grijns van het genot zich over mijn gezicht. De voorstelling bereikte het beoogde doel mijn team nog meer aan te vuren.

Ze waren niet meer weg te slaan bij het doel van de tegenstrevers en verdrongen mekaar om de bal in de korf en daarna hun ballen in mijn korf te krijgen.

De magische eindstand van 30 punten werd bereikt zonder dat de tegenstander erin slaagde nog een enkel punt te scoren, wat betekende dat ik vijftien zalige beurten had gekregen of gegeven terwijl Zaza er op een oorbel na nog volledig gekleed bijstond. Haar ploegmakkers waren daar natuurlijk voor te vinden, daar ze zelf ook niet aan neuken waren toe geraakt.

Terwijl nichtjelief vliegensvlug uit de kleren schoot, ging de eerste al op zijn rug liggen. Zij speerde zich met een grote zucht van opluchting aan hem vast en strekte zich dan bovenop hem uit, zodat een tweede haar langs haar kont kon nemen. Telkens na tien stoten werd deze sandwich met haar als beleg omgedraaid, zodat de bovenste onder en de onderste boven kwam te liggen en meteen werd afgelost. Na honderd stoten waren alle tien de spelers bij haar over de vloer geweest, langs de voordeur of langs het achterdeurtje en dan begon de hele cyclus opnieuw.

In een leuke toepassing van het bekende kinderrijmpje "tien kleine negertjes" vielen degenen die klaarkwamen af, waarna ze zich meteen door mij konden laten troosten. Het duurde meer dan een uur eer het hele rijtje was afgewerkt. Met een verglaasde blik en op haar benen zwijmelend, kwam ze overeind. Daar was ik het volmondig mee eens.

Ik heb nooit verstaan waarom de meeste mensen zoveel tijd verspillen met mekaar beter te leren kennen, om dan uiteindelijk toch met mekaar in bed te belanden. Ik sla de inleiding liever over en duik meteen met de eerste de beste of liever gezegd de beste de eerste in bed.

Oppervlakkige contacten, noemen sommigen dat. Nou, voor mij is er niks oppervlakkigs aan een lange dikke lat diep in mijn kut en tegen mijn klit. Mannen zijn altijd een raadsel voor me geweest. Daarom heb ik het altijd beter gevonden ze te neuken dan trachten ze te begrijpen. Wat ik wel begreep is dat ik maar liefst tien heerlijke mannenlijven had om me door te laten verwennen en daar wilde ik het meest van maken.

Spijtig genoeg lieten de heren ons verstaan dat de pret er voor vandaag opzat, voor hen althans. We hadden immers al neukend een flinke hap uit de namiddag genomen. De heren moesten nog een match spelen. Als ze niet even uitrustten na de geleverde inspanningen zou dat wel eens een ware afgang zullen worden.

Als herinnering vroegen we een van de spelers een kiekje te nemen van ons beiden temidden van die naakte atletenlijven. Daarna namen we zeer tegen onze zin afscheid. We konden natuurlijk trachten een paar kerels op te scharrelen op het strand, maar in vergelijking met het seksfeest dat we net achter de rug hadden, kon dit enkel ontgoochelend zijn.

De trein is altijd een beetje reizen Terug naar het appartement dus maar, de spulletjes pakken en dan op een holletje naar het station, waar we nog net de trein haalden. We installeerden ons in een eersteklassecoupé, die we voor ons alleen hadden. Ik stond net op het punt mij over te geven aan erotische dagdromerijen en mijn handen onder mijn rok te steken, toen de deur werd opengeschoven en een allesbehalve onknappe conducteur ons vroeg om onze reisbewijzen.

Ik reageerde zeer kordaat, trok meteen mijn bloes uit en zei doodbedaard "Twee eerste klas". Toen ik even later zijn gulp open ritste en zijn lid naar buiten trok moest ik op mijn beurt toegeven "Eerste klas".

Ik deed niet de moeite om zijn broek uit te trekken, vergenoegde mij er mee hem op zijn rug op een van de banken te duwen. Nichtlief maakte hem zijn uniformjasje afhandig dat ze mij hielp aantrekken.

Ondertussen had ik zijn pet op mijn kop gezet en ook zijn fluitje rond mijn hals gehangen. Nu was ik de conducteur en zouden we eens wat zien. Ik ging schrijlings over hem heen zitten, schoof zijn pik waar hij thuishoorde en zette het bekende kinderliedje "In een klein stationnetje" in. Toen ik bij de slotwoorden "Akke akke tuut tuut, weg zijn wij" aanbelandde, blies ik op mijn fluitje en weg waren we inderdaad voor een eerste klasritje dat hem voor de rest van zijn dagen zou bijblijven.

De trein is altijd een beetje reizen. Zaza nam ondertussen vanuit alle mogelijke hoeken foto's. Toen de trein in het station aankwam, kwam ik ook aan. Nagenieten kon echter niet. We hadden net de tijd om onze spulletjes bij mekaar te grissen en uit te stappen, of de trein zette zich terug al in beweging. Voor ik het wist was die terug aan boord gestapt en er bleef me niets anders dan hen na te staren terwijl ze me met een grijns van oor tot oor afscheid wuifden en de conducteur zijn handen al gretig op haar tieten legde.

Familieonderonsje Ik had gedacht met mijn nicht naar haar vrijgezellenflat te trekken, samen nog wat pornovideo's te bekijken en wat neukstandjes in te oefenen. Daar zou nu niks van komen. Ik kon al net zo goed naar huis gaan.

Thuis aangekomen trof ik op de benedenverdieping niemand aan, van boven hoorde ik echter wel verdachte geluiden komen. Nieuwsgierig sloop ik de trap op. Vader herkende ik meteen, maar de vrouw die ondersteboven tegen hem aanhing, haar voeten over zijn schouders en achter zijn gespierde nek gehaakt, haar handen in de zijne waarmee hij haar over zijn helemaal doorgeplooide pik heen en weer trok, was duidelijk mijn moeder niet.

Daarvoor was ze veel te jong en bovendien was ze zo zwart als de nacht. Dat kon enkel Maaike zijn, het kersverse Surinaamse bruidje van mijn adoptiefbroer Alex paps en mams dachten eerst dat ze geen kinderen konden krijgen en vijf jaartjes slaagden zij daar toch in met mij als resultaat.

Toen vader me in de kijker kreeg, liet hij haar los zodat ze met een onzachte dreun op de vloer terechtkwam. Ik duwde de deur nu helemaal open. Mams zat op handen en voeten. Onmiddellijk veerde ze geschrokken recht en bracht haar handen in een reflexbeweging voor haar tieten en haar kut. Zij was de enige die onbedaard bleef.

Met haar geweldige afro-kapsel dat als een wolk om haar gelaat stond, haar tieten als bokshandschoenen, was ze een prachtig wijfjesdier. Als je wil weten hoe preuts ik ben, kijk dan maar goed toe". Ze zette zich op handen en voeten en riep uitnodigend tot vader "Komaan Herman, zullen we Sissi even laten zien hoe we haar gemaakt hebben?

Wat een plezier hebben we daarbij gehad! Vader kroop achter haar en ramde zijn pook naar binnen. Godallemachtig, hij was nog langer en dikker dan die van Jay.

Alexander ging gehoorzaam op zijn rug liggen. Apolonia kroop schrijlings over hem heen en schoof het hele geval probleemloos in haar kut. Maaike ging met wijdopen gleuf over haar mans gezicht zitten. Kan jij nog wat van leren". Ik nam achter haar plaats, kroop zo dicht mogelijk tegen haar aan en streelde haar tieten met beide handen.

Wil je weten hoe nat? Ze zette haar tong meteen aan het werk terwijl ik nu ook mijn bloesje over mijn hoofd trok.

Ook beide broertjes waren van mening dat moeder natuur mij met meer dan een behoorlijke partij borsten had bedeeld. Fluks sloegen ze de hand aan zichzelf. Ze knielden naast me en namen elk een van mijn tieten voor hun rekening, terwijl ik hun schattige kroeskopjes streelde. Spoedig kwamen ze echter overeind en duwden me hun stijve pikken voor de mond. Daar zei ik natuurlijk geen neen tegen. Regilio en Ronaldo kregen de pijpbeurt van hun leven.

Toen ik mijn climax voelde aankomen, liet ik ze uit mijn mond glippen en gaf hen met mijn hand het laatste zetje over de rand. Nooit zal ik de uitdrukking op hun gezicht vergeten toen ze me zagen klaarkomen en ondergespoten worden door die twee zwarte pikken. Het zaad droop me langs wangen en kin op de tieten. Terwijl ik me van Apolonia's gezicht afwentelde, zag ik hoe vader met een geweldige stoot mijn moeder liet klaarkomen. Hij trok zijn pik terug en ejaculeerde met een luide kreet op haar rug.

Maaike repte zich daar direct naar toe en begon dat liefdessap gretig op te slurpen, terwijl paps haar langs achteren vingerde. Apolonia strekte zich nu volledig op Alex uit, die haar meteen op haar rug draaide, zijn pik uit haar kut haalde en die tussen haar tieten leegschoot, waarna hij zich bevredigd van haar rolde.

Ik stortte mij uitgehongerd op Apolonia en likte haar schoon. Ik drukte haar heel dicht tegen me aan, mijn tieten verpletterend tegen de hare. Elk een dij tussen de ander haar benen wreven we als razend tegen elkaars kutje aan. Ik zoog me vast op haar lippen en neukte haar mondholte met mijn tong. Gelukkig had ik het nodige: Met verenigde handen schoven we het ding tussen ons heen en weer. Dit was meer dan neuken. We gingen samen door de finish, mekaar diep in de ogen kijkend, ons eigen genot weerspiegeld in het gezicht van de andere.

Van dit wijfje zou ik niet makkelijk genoeg krijgen. We kwamen even op adem voor een tweede ronde, toen Alexander en Regilio langszij kwamen liggen. Ik was heel even geërgerd dat ze onze tête-à-tête kwamen storen, maar toen Alexander zich bij Apolonia en Regilio zich bij mij langs de kont naar binnen begon te wurmen, nam mijn geile aard het voortouw.

Wij neukten elkaar en de heren neukten ons. Zusterliefde Vervolgens zetten wij dames ons alle vier op handen en voeten en lieten ons door de heren langs achter neuken.

Soms hou ik ervan gedomineerd te worden en me lekker te laten pakken door een vent met kloten aan zijn lijf. Echt dat was het nu jammer genoeg niet. Nou ja, Ronaldo deed me heus genieten en zijn broer Regilio ontlokte mijn moeder onmisbare wat kreetjes van genot. Misschien waren we daar ook tevreden mee geweest, indien het bovenmenselijke gebrul van Maaike en Apolonia ons er niet heel de tijd luidruchtig aan herinnerde wie het betere werk kreeg en Alex en paps dat waren pas mannen met kloten.

Regilio en Ronaldo waren per slot van rekening nauwelijks zestien. Ik had niks tegen die jongens, behalve net het feit dat het jongens waren en ik dringend behoefte had aan een echte kerel. Ik kreeg een lichte aanval van frustratie en jaloezie bij het vooruitzicht me heel de avond met hen tevreden te moeten stellen, terwijl er zulke een binken als Alex en papa aanwezig was.

Met mijn bloedeigen vader neuken, neen, daar deinsde ik voor terug. Per slot van rekening was hij slechts mijn adoptiefbroer. Dat alles flitste door me heen, terwijl Ronaldo naarstig in me ploegde. Die had immers net zijn schoonmoeder afgewerkt en maakte aanstalten zijn bruidje van vader over te nemen. Nog net op tijd kwam Ronaldo klaar.

In alle haasten maakte ik me van hem los. Daar had hij vroeger nooit weerstand kunnen tegen bieden en dat kon hij ook nu niet. Ogenblikkelijk liet hij zijn echtgenote in de steek. Maaikes kreten van protest werden efficiënt in de kiem gesmoord doordat moeder vliegensvlug bovenop haar gezicht ging zitten en haar eigen hoofd tussen Maaikes dijen begroef.

Helemaal als vanouds was het natuurlijk niet. Vooreerst was daar dat onhandige ding van hem, dat behoorlijk in de weg zat. Inventief als ik was, stak ik het dan maar in mijn kut, weliswaar niet zonder de nodige moeite. Daarbij legde hij zijn handen op mijn achterste, mijn billen van mekaar trekkend en met zijn vingertoppen de binnenkant van mijn dijen, mijn kutlippen en mijn aarsgaatje strelend. Me met mijn handen op zijn brede schouders afzettend, hees ik me langs die oneindig lange schacht naar boven en liet me dan met een lang aangehouden zucht weer zakken tot aan het heft, waarbij hij een van zijn vingers helemaal in mijn kont duwde.

Hij zoog zich vast op mijn tieten, ik legde mijn benen om zijn middel. Mijn hoofd tegen zijn machtige nek, ging ik langzaam op en neer. De kracht van het binnendringen deed me telkens weer naar adem snakken.

Hij richtte zijn hoofd op, wij ademden mekaars hete adem en staarden in elkanders ogen terwijl ik gestaag over en weer over en weer over en weer bleef gaan. Kan ik nu lekker die pik van jou adopteren". Wat hadden we dan totnogtoe zitten doen, had ik nog net de tijd mezelf af te vragen, toen ie ineens opveerde en van het bed afstapte. Rechtopstaand, de beide handen knelvast om mijn billen, deed ie me langs zijn pik op en neer gaan, alsmaar sneller, alsmaar luider "Alex gaat zusje neuken" roepend.

Geleidelijk kreeg ik de slag echter te pakken en ging ik moeiteloos mee met zijn tempoversnellingen. Mijn benen in mekaar gehaakt in de holte van zijn rug, zijn handen nu stevig in mijn lenden bleef hij me over zij lul heen en weer schuiven, terwijl zijn pik in die houding nog geweldiger in mijn kut en tegen mijn klit aan ging spannen. Telkens wanneer hij me naar zich toetrok, brulde ik oorverdovend, terwijl hij woest steunde.

Zo paradeerde hij met me door de kamer Als een stier zo krachtig was hij. Uiteindelijk belandden we terug aan de zijkant van het bed. Hij liet me er op mijn rug in neerzakken en bleef, door de knieën zakkend, onverminderd in me doorstoten. Op die manier duwde hij me helemaal op het bed en kwam hij over me heen te liggen. Met een zwaaibeweging van mijn heupen, draaide ik de rollen behendig om, mijn bovenlichaam oprichtend, terwijl ik hem met de handen om de polsen vastpinde. Ik zou hem eens een staaltje van mijn kunnen laten zien.

Nu ging het hard tegen hard, vastbesloten als we beiden waren de andere eerst te doen klaarkomen. Onze ademhaling ging steeds gejaagder. Ik moest me op de lippen bijten om het niet uit te krijsen van genot. Net toen ik het niet langer kon houden, kromde zijn onderlichaam zich en begon hij zich met schokkende bekkenbewegingen in me leeg te schieten.

Met een triomfantelijke lach gooide in het hoofd in de nek en haalde tegelijkertijd de trekker van mijn orgasme over. De kracht van mijn explosie was zo sterk dat ik achterover gegooid werd, ten prooi aan ongecontroleerde stuiptrekkingen. Ik bleef maar klaarkomen. Alex, die zich sneller herstelde dan ik, profiteerde ervan om zijn alweer stijf wordend lid bij me naar binnen te persen. Nu hij eenmaal de overhand gekregen had, gaf hij die niet meer af. Het kon me allang niet meer schelen ook, zo zalig was hij.

Hij naaide me ongenadig, langzij, langs voren, langs achteren, in mijn kont, in mijn kut, met zijn vingers, met zijn tong. Na wel een kwartier van afwisselende standjes en mekaar steeds sneller opvolgende climaxen, kwam ik weer op mijn rug te liggen. Over zijn schouder heen, had ik in de plafondspiegel een prachtzicht op zijn gespierde rug en lekkere kont.

Heerlijk was het zijn lijf te kunnen bekijken en het tezelfdertijd bovenop me en binnenin me te voelen. Hij vulde me helemaal en ik was helemaal vervuld van hem. Dat was waar ie me hebben wou, want nauwelijks waren mijn woorden koud of hij trok zich uit me terug, me aan mijn lot overlatend. Schaamteloos kroop ik hem achterna, op handen en voeten, hem bedelend me asjeblief terug te pakken, hem smekend zijn lul in mijn kut te steken.

God, ik voelde me zo leeg zonder hem. Mijn smeekbede kon hem echter niet vermurwen. Zonder nog verder naar me om te kijken, stekte ie Apolonia aan zijn lat. Laat me janken, laat me schreeuwen. Komaan ram hem tot in mijn baarmoeder óóóh jààà! Hoge hakken echte liefde Ik kon het niet meer aanhoren en vluchtte naar mijn kamer. Stilaan kregen gevoelens van boosheid de overhand, boosheid op mezelf dat ik me zo had vernederd, boosheid op hem omdat ie me zo had behandeld.

Wat dacht ie wel, dat ie met die pik van hem zomaar de scepter kon zwaaien over iedereen. Ik nam alle tijd om mijn wraakplannetje uit te voeren. Ik douchte me, lakte mijn teen- en vingernagels. Vervolgens verfde ik mijn mond en ook mijn tepels rood. Ik trok mijn allersexy visnetbody aan, die met de halskraagsluiting, waarop ik een roos prikte.

Ik deed mijn haar omhoog en zette een koket hoedje met voile op. Het belangrijkste voor mijn plannetje waren echter mijn schoenen: Ik stak voorzichtig mijn hoofd om de deur van mijn ouders slaapkamer want ik wou het beste moment voor mijn grootste entree uitkiezen.

Ik zag dat Alex nog steeds heer en meester was. Hij had Apolonia en Maaike naast mekaar op handen en voeten laten plaatsnemen, de ene en dan de andere een paar stoten toedienend. Ik ben je vrouwtje.

Ik heb een veel strakker kutje". Verdomme, waarom trek je nou je pik terug? Ik wenste haast dat ik ook in dat rijtje zat en die pik in mijn kut of mijn reet kreeg, al moest ik hem dan delen met twee andere wijven. Alex liet eerst Maaike en dan Apolonia klaarkomen. Terwijl de dames nog lagen te kronkelen van genot, kwam hij triomfantelijk overeind, zijn gigantisch pik overeind tegen zijn platte buik. Hij overzag het slagveld met een overwinnaarsblik.

Dat moment koos ik uit om de deur wagenwijd open te duwen en majestueus binnen te schrijden. Mijn uitrusting schonk me ieders onmiddellijke en onverdeelde aandacht. Ik had echter alleen ogen voor Alex' reactie. Het water kwam hem in de mond, dat kon ik hem aanzien. Ik weet wel dat ik me daarstraks heb laten gaan, in een moment van zwakheid, maar dat is geen reden om jezelf vrijheden te veroorloven.

Jij moet je plaats opnieuw leren kennen, jongeman. En jouw plaats is op jou rug". Ik hurkte naast hem en propte een drietal kussen onder zijn billen en vroeg hem vervolgens zijn dijen van mekaar te doen.

Tussen zijn benen knielend kon ik op die manier moeiteloos zijn aarsholletje, de wortel van zijn pik, de binnenkant van zijn dijen en zijn ballen bespelen. Ik streelde met mijn haren langs de hele lengte van zijn piemel, wat hem extatisch deed kreunen.

Daarna ging ik met mijn spitse tong zijn kontgaatje plagen, er omheen cirkelend, ze er speels in en uit duwend of met mijn lippen zijn kontrozetje naar buiten zuigend. Ik deed alsof ik niets gehoord had, ging daarentegen wel met mijn rechterringvinger aan zijn holletje frunniken, nam het vel van zijn balzak tussen mijn tanden en rok het uit, ging zachtjes beetjes geven in zijn ballen om die tenslotte in mijn mond te zuigen. Ik ramde mijn vinger diep in zijn aars, wat hem een ogenblik deed verstijven, maar haast meteen ging zijn bekken stotende en roterende bewegingen maken.

Ik begon hem nu heen wild op zijn ballen te zuigen en hem te kontvingeren, wat hem extatisch deed kreunen. Zonder zijn pik ook maar een keer aan te raken, had ik hem aan het randje van het orgasme gebracht. Ik hield van de macht die me dat gaf. Prompt kwam ik overeind, op mijn verwarde prooi neerblikkend.

Zijn pik was tot barstens toe gespannen en maakte kleine schokbewegingen. Smekend keek hij me aan "Sissi, ik wil komen, maak me klaar". Net zoals hij daarstraks, had ik hem eindelijk waar ik hem hebben wou, aan mijn voeten, letterlijk en figuurlijk. In de klassieke overwinningspose zette ik mijn rechtervoet op zijn kruis, de tip hard op wortel en schacht van zijn tot barstens toe gezwollen pik, en de naaldhak, ja de naaldhak die duwde ik genadeloos in zijn aars.

Daar had ie zich niet aan verwacht. Zijn oren barstten haast uit hun kassen. De tip van mijn schoen als steunpunt gebruikend kontneukte ik hem met mijn hak in zijn reet. Zo had ie het nog nooit gehad. Zoet was de wraak Spiegeltje spiegeltje aan de wand De vernedering belette hem echter niet na korte tijd kermend klaar te komen. Het sperma gutste in een ware fontein uit zijn pik. Nauwelijks had ik mijn naaldhak uit zijn reet getrokken of Maaike knielde onmiddellijk naast Alex en begon het zaad uit zijn navel en van zijn buik te likken, gedurig zoentjes gevend op zijn machteloze pik.

Alex' pik herstelde zich snel en stond al gauw weer stokstijf. Alsof dat ding van hem nog niet genoeg spande in dat nauwe kutje van haar, liet ze zich voorover kantelen, zijn pik meeplooiend, wat hem zachtjes van liet kreunen van pijn. Die was hij echter snel te boven eenmaal Maaike hem op haar ellebogen steunend met achteruitstotend bekken begon te neuken.

Mams legde zich op haar rug en schoof haar benen over Maaikes schouders, zodat die met haar mond bij haar kut kon.

Apolonia knielde over moeder heen, die meteen haar tong in die gul aangeboden pruim stak. Apolonia's blij gekreun werd echter abrupt onderbroken toen vader voor haar plaats nam en zijn pik tussen haar lippen duwde. Ik trok vlug mijn body uit en ging over Alex' gezicht heen zitten, naar Maaike toegedraaid. Ik boog me voorover en legde mijn handen op haar fraaie achterste, haar billenhelften van mekaar trekkend, zodat ik haar kontgaatje kon likken, terwijl ik zelf mijn bips naar boven richtte.

Spoedig voelde ik Regilio's handen en daarna zijn pik die zich bij me naar binnendrilde. Onderdanige slet onder handen genomen door twee geile kerels Sexy blondje in catsuit is ten prooi gevallen aan twee geile mannen. Ze krijgt een blinddoek om en moet hun grote lullen diep pijpen.

Terwijl de een haar neukt, pijpt ze de ander. Onderdanige slet onder handen genomen door twee geile kerels. Golven sperma spatten op haar gezicht Terwijl hij zijn grote lul aftrekt, komt hij klaar en spuit golven sperma in het gezicht van het meisje. Terwijl zijn grote lul haar anus neukt mastubeerd ze haar kut met een dildo Eerst pijpt de geile nymfomane zijn grote lul terwijl ze de dildo diep in haar kut duwt, dan laat ze de grote lul haar anus neuken terwijl de dildo diep in haar zit.

En als ze de dildo pijpt neukt hij haar kale kut tot hij klaar komt en zijn sperma op een. Blond meisje heeft open kut Haar kut blijft wijd open staan na de sex met zijn grote pik. Daar passen vast nog wel een paar pikken bij.

Dikke lul te groot voor kutje Ze weet nog niet zo goed wat ze er mee aan moet met twee van die grote lullen. Haar krappe kutje is hier niet geschikt voor denkt ze. Maar hier vergist ze zich in want met een beetje duwen verdwijnt de grote lul steeds verder bij haar naar binnen. Zijn heupen slaan tegen haar glimmende rond billen als hij haar diep neukt Zijn grote penis is bikkel hard, als hij haar ronde glimmende billen ziet terwijl hij haar hard en diep van achter neukt.

Zijn heupen slaan tegen haar glimmende rond billen als hij haar diep neukt. Kijkend in de camera pijpt het meisje de grote lul en word ze geneukt Kijkend in de camera pijpt het meisje zijn grote lul terwijl hij filmt, vervolgens neukt hij haar van achter hard en diep tot hij klaar komt op haar bil. De grote lul pijpen je mond en kut laten neuken en zijn sperma slikken De grote lul pijpen, je mond en kale kut laten neuken en zijn sperma slikken als hij in je mond klaar komt.

Het bruidje krijgt een bef beurt en word hard geneukt Het geile bruidje krijgt een bef beurt en pijpt de grote lul die haar natte kut neukt, tot hij klaar komt en haar vol sperma spuit. Ik slik elke druppel sperma van je door Eerst neukt zij haar man, pijpt dan zijn enorme lul en slikt elke druppel sperma die hij in haar mondje laat lopen.

Ik slik elke druppel sperma van je door. Blondje neemt hem diep in haar kontje Heerlijk genietend van zijn dikke pik die diep in haar kontje verdwijnt verlangd ze naar een extreme orgasme. Kijk hoe hij zijn sperma achter in haar keel spuit Nadat de mooie blondine in sexy lingerie de grote lul een pijp beurt heeft gegeven, komt hij trekkend klaar en spuit zijn sperma achter in haar keel.

Kijk hoe hij zijn sperma achter in haar keel spuit.

.

Natte snee lekkerehomo


Geile meid spreidt haar benen Haar sexy benen zijn wijd en ze wacht erop Spreidt je benen wijdt en doe dat nu Hete brunette spreidt haar benen in de badkamer Geile blonde meid spreidt de benen Sletje gaat wijd open voor een pik Vrouw met grote tieten en haar kont wijd open Blonde super slet houdt van een lul in haar kut Latina slet met grote tieten gaat voor een ritje op de lul Geile blondine spreidt haar benen Roodharige meid spreid wijd en krijgt anale seks Geile meid spreidt haar benen en kreunt Slet op kantoor spreidt de benen Geile meid masturbeert benen wijd op de bank Spreidt je benen wijd Jynx Maze's kontgat gaat helemaal open Domme brunette gaat een pik zuigen en neuken Twee interviewers met hun benen wijd Ze wordt anaal geneukt, ondertussen steekt ze zelf een dildo in haar natte kut.

Meisje leert voor het eerst pijpen Het meisje neemt zijn grote pik in haar kleine mondje en begint er aan te zuigen, tijdens het pijpen wordt alles op film gezet door haar vriendje. Maak je maar geen zorgen meisje, het pijpen gaat je goed af! Meisje leert voor het eerst pijpen. Zijn stijve lul neukt de kut en anus van dit geile blondje Zijn stijve lul neukt de kut en anus van dit geile blondje terwijl ze haar benen wijd open houd.

Met twee handen houd ze de grote lul vast tijdens het pijpen Met twee handen houd het meisje de grote lul vast tijdens het pijpen, vervolgens likken ze elkaars anus en word ze geneukt. Hij krijgt maar geen genoeg van haar kutje en mond Spuug maar lekker op mijn grote lul dan glijd hij soepel in je strakke kutje, hij neukt met zijn grote lul afwisselend haar mondje en kut en komt dan spuitend in haar gezicht en mondje klaar.

Keihard in haar kont rammen Genadeloze anale sex. Zijn enorme lul keihard in haar kont rammen tot haar aars gevuld is met cum. Knijpend in zijn grote lul spuit hij de sperma in haar mond Knijpend in zijn grote lul, komt hij klaar en spuit de sperma in haar mond die zij vervolgens door slikt.

Na blijvende tiener krijgt een beurt van de meester Jaa dit tiener meisje kan pijpen als de beste, zuigend aan de grote lul van de meester kijkt het sletje in de camera. Terwijl haar vriendin buiten haar vriend pijpt en zich laat neuken. Onderdanige slet onder handen genomen door twee geile kerels Sexy blondje in catsuit is ten prooi gevallen aan twee geile mannen. Ze krijgt een blinddoek om en moet hun grote lullen diep pijpen. Terwijl de een haar neukt, pijpt ze de ander.

Onderdanige slet onder handen genomen door twee geile kerels. Golven sperma spatten op haar gezicht Terwijl hij zijn grote lul aftrekt, komt hij klaar en spuit golven sperma in het gezicht van het meisje. Terwijl zijn grote lul haar anus neukt mastubeerd ze haar kut met een dildo Eerst pijpt de geile nymfomane zijn grote lul terwijl ze de dildo diep in haar kut duwt, dan laat ze de grote lul haar anus neuken terwijl de dildo diep in haar zit.

En als ze de dildo pijpt neukt hij haar kale kut tot hij klaar komt en zijn sperma op een. Blond meisje heeft open kut Haar kut blijft wijd open staan na de sex met zijn grote pik. Daar passen vast nog wel een paar pikken bij. Dikke lul te groot voor kutje Ze weet nog niet zo goed wat ze er mee aan moet met twee van die grote lullen.

mastuberende jongens wijd opengesperde kut