Meesteres aangeboden druipende kut

meesteres aangeboden druipende kut

..

Passie erotiek prive ontvangst hardenberg

De man achter mij streelde mijn kontje en dijen. Toen zei mijn man dat ik weer overeind moest komen. Ik stopte met pijpen en ging naast mijn man staan. Hij stak zijn vingers in mijn kutje en bewoog ze al draaiend op en neer. Je kon mijn geil horen soppen in mijn kutje door al het vocht. Ik kreunde terwijl hij zijn vingers in mijn spleetje bewoog en hij liet zijn vingers met mijn glinsterend kutvocht aan de anderen zien. Ik moest nu de tafel afruimen waarbij ik steeds weer de mannen moest passeren en waarvan ze natuurlijk profiteerden om regelmatig aan mijn kutje te voelen.

Ik ruimde dan ook heel traag af, zodat die geile kerels hun tijd konden nemen om mij overal te betasten. Toen de tafel was afgeruimd, moest ik er met mijn benen wijd gespreid op gaan liggen, ik moest rustig wachten op wat er nog zou komen!

Het was een geile en rare toestand maar toch tintelde en verlangde mijn lichaam en geest naar nog meer van hun aanrakingen. Ik was overgeleverd aan die perverse geile kerels, hoerig en gewillig als een geile slet en zo voelde ik me ook. Mijn man nodigde de eerste van zijn vrienden uit om mijn kutje te likken, terwijl de andere twee aan mijn beide zijden aan een borst of tepel begonnen te zuigen en te strelen.

Mijn man merkte op dat ik wel heel gemakkelijk te nemen was en hoe ik gewillig alles liet gebeuren, hij had nog gelijk ook. Toen zei hij, dat diegene die mijn kutje likte zijn stijve pik erin mocht steken en dat de anderen en vooral ik, moesten kijken hoe die vreemde lul in mijn spleetje zou glijden.

Gewillig opende ik mijn benen wat meer en kwam daarmee die stijve, harde pik tegemoet. Mijn beide benen werden door de twee andere mannen vastgehouden terwijl ze toekeken hoe die lul in mijn kutje verdween. Ik kreunde van genot en voldoening want ik verlangde al de hele tijd naar een warme pik, die mij op zou vullen.

De man begon mij te neuken, of liever gezegd vol te pompen met zijn neukstaaf en de mannen en vooral mijn man keek neer op mij en mijn naakte neukende kutje. Mijn volle borsten wiebelden door het geram van die kerel zijn lul heen en weer. Hevig rammend kwam meneer klaar en toen hij zich terugtrok, spoot er nog een warme straal sperma over mijn kutje, buik en lingerie.

De volgende nam plaats in mij en ramde mijn gapende spleet gewoon verder, toen vertraagde hij en schoof hij zijn lul langzaam in en uit mijn gleuf. Ditmaal kwam ik klaar en door mijn knijpende kutje begon de man ook te spuiten. Hij spoot een gedeelte van zijn zaad in mijn kutje, maar ook over mijn kutje, borsten en buik. Het sperma werd over mijn lijf uit gewreven en ook op mijn zwarte lingerie en kousen waren witte klodders sperma te zien. Twee geilaards hadden hun zaad in en over mijn hoerige lijf gespoten!

Twee man zouden mij nu nog gaan gebruiken, waaronder mijn eigen man, die mij hier uitleende als een geil hoerig sletje.

Ik moest weer van de tafel afgaan en voor de heren en mijzelf een drankje inschenken. Ik schaamde me omdat ik onder het plakkende sperma zat van deze voor mij toch vreemde mannen, het droop zelfs uit mijn kutje, maar ik mocht mij niet schoonmaken van mijn man.

Ik schaamde me, maar toch wou ik die twee andere mannen ook nemen, of eigenlijk dat ze mij zouden nemen! Toen de drankjes waren uitgedeeld, moest ik op een stoel plaatsnemen, met mijn benen wijd opgetrokken, zo moest ik mijn drankje opdrinken. Ondertussen zaten de mannen mij te bekijken, ik hoorde hoe ze over mij zaten te praten, net alsof ik een slet in een pornofilm was.

Ze zeiden dat ik een lekkere teef was, een geil hoertje en ga zo maar door. Ik schaamde me en was gelijkertijd zenuwachtig, geil en verlangend.

Mijn lichaam rook naar hun zaad en mijn kutsappen. Toen ze hun drankjes bijna op hadden kwamen ze naar mij toe. Hun pikken nog steeds ontbloot en nog steeds behoorlijk stijf. Hun alle vier pijpen was de volgende opdracht van mijn man. Het beloofde nog een leuke, geile en lange nacht te worden. Na een tiental minuten mocht ik stoppen met pijpen en ze begonnen mij weer te betasten, te likken en te strelen op alle mogelijke lichaamsdelen en in mijn beide geile gaatjes.

Alle vier die geile kerels namen mij onder handen. Soms stak er een zijn pik in mijn mond, dan duwde een ander zijn stijve tussen mijn borsten. Toen ik weer op mijn rug lag stak een derde zijn paal in mijn druipende kut en neukte mij, terwijl de anderen mij verder overal betasten en streelden en mijn mond soms vulden met een harde pik. De spanning van het gebeuren werd mij teveel en ik kwam weer een keer schokkend klaar op hetzelfde moment dat de derde man zijn sperma diep in mijn kutje spoot.

Ik voelde de warme stralen in mijn kutje en ik bleef maar klaar komen, zalig gewoon. Al vlug nam de eerste de plaats in van de derde en die neukte mij lustig verder, totdat ook hij klaar kwam en mijn kutje vol spoot. Diep van binnen voelde ik hoe mijn kut werd gevuld met het warme zaad, straal na straal warm sperma.

De tweede neukte nog steeds mijn mond. Toen trok hij zich spuitend terug en de spermastralen kwamen terecht op mijn gezicht, in mijn open mond en haren. Ik bleef voldaan liggen. De hele tijd had mijn man toegekeken, mij gestreeld en betast, maar nu zag ik dat hij aan de beurt was. Nu moest ik op handen en knieën voor hem plaatsnemen, mijn kutje en kontje omhoog duwend.

Mijn man zei me dat ik door vreemde mannen in mijn kut en mond was genomen en dat ik nu alleen nog maagd was in mijn kontgaatje en dat ik deze avond in al mijn gaatjes zou worden genomen! Dus liet ik mijn kontje ontmaagden in het bijzijn van vreemde mannen, perverser kon gewoon niet. Mijn kutgaatje was nat en geil genoeg, en door al dat sperma in en op mijn kutje was ook mijn kontgaatje nat en gesmeerd, zachtjes voelde ik de stijve pik van mijn man in mijn sterretje schuiven.

Voorzichtig, maar steeds dieper en dieper. Toen ik wat wilde zeggen, stonden de drie andere mannen alweer klaar, een pik werd in mijn mond geduwd, terwijl de andere twee mij zachtjes streelden over mijn borsten.

Dus pijpte ik die ene lul, terwijl mijn man mij zachtjes in mijn kontje neukte. Het was om gek van te worden! Dat maakte mij nog geiler. In alle gaatjes werd ik genomen, door verschillende vreemde mannen, als een geil seksloeder. Zomaar, voor de seks en ik liet het gewillig toe.

Al dat geil, ik rook ernaar en al die stijve pikken, die zich op en in mij hadden leeggespoten en mij nog steeds vulden en namen! Het was teveel en ik wilde nog meer! Op de zesde etage stopte de lift en ik liep over de galerij naar de woning. Op de galerij moest ik goed uitkijken dat mijn jurkje niet opwaaide en ik in mijn slipje te kijk zou staan. Ik belde aan en de deur werd geopend door een tenger vrouwtje waar onmogelijk de leeftijd van te schatten was.

Ze sprak een taal die ik niet verstond en glimlachend van oor tot oor bracht ze mij naar de woonkamer. In de woonkamer zat de vader van Dennis in een stoel met ontbloot bovenlijf en een joggingbroek aan.

Het was een beer van een neger met spieren die zwaar over zijn zwarte armen en borst liepen. Wat uit het veld geslagen door zijn machtige donkere verschijning en de manier waarop hij mij half ontbloot ontving ging ik in de stoel tegenover hem zitten. In gebrekkig Engels vroeg hij mij waarom ik kwam.

Ik vertelde hem van de leerproblemen van Dennis en dat ik wilde bespreken hoe dat ingehaald kon worden. Al snel liet de vader weten dat hij zijn zoon naar school stuurde omdat de school ervoor was om hem dingen te leren en dat de school hem daar niet lastig mee moest vallen.

Onbekend met de cultuur van het gezin ging ik hier tegen in en de discussie werd steeds luider van de kant van de vader. De moeder zat al die tijd op een krukje in de hoek van de kamer en als ik had nagedacht had ik daaruit al af kunnen leiden wat de rol van de vrouw in hun cultuur was. Het geheel begon mij te benauwen en ik maakte aanstalten om te vertrekken. Nog voor ik op kon staan was de vader van Dennis bij mij en greep mij bij mijn haar. Als een veertje werd ik uit de stoel getild en ik was volkomen machteloos tegen deze spierbundel.

Mijn jurkje verdween over mijn hoofd en met een paar rukken was mijn lingerie verdwenen. Daar stond ik dan opeens spiernaakt in de kamer met duidelijke spierwitte delen van mijn lijf, die bij het zonnen door mijn bikini waren bedekt. Maar ook het al een beetje gebruinde gedeelte stak wit af bij zijn bijna zwarte lijf en de handen die mij stevig vast hielden. Naakt lag ik voorover over de bankleuning en ik realiseerde mij dat ik verkracht ging worden.

Dat zijn vrouw erbij zat maakte duidelijk geen enkel verschil en ik voelde hoe zijn grote zwarte hand mijn benen uit elkaar wrong en er een dikke vinger mijn blanke poesje in gleed. Ruw ging hij met zijn vinger heen en weer en langzaam ontwikkelde er zich wat vocht als een natuurlijke reactie op deze binnen dringen. Met zijn andere hand greep hij mijn blonde haren en trok me met mijn hoofd opzij.

Ik gilde toen ik hem weer zag. Zijn joggingbroek was naar beneden geschoven en er stond een zwart monster op mijn bleke gezicht gericht dat ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik had nooit een andere pik gezien dan die van Pieter en zijn trots van 15 cm leek een lucifertje bij dit monster. Ik had op internet wel eens met Pieter verhaaltjes gelezen over pikken zo groot als kinderarmpjes, maar dat hadden wij altijd als overdreven dikdoenerij gezien.

Ik was zo bleu dat ik niet eens begreep wat hij wilde en pas nadat hij met zijn vingers mijn wangen in kneep en ik mijn mond wel moest openen merkte ik wat de bedoeling was. De gigantische eikel werd in mijn mond geperst. Ik deed het duidelijk niet naar zijn zin en al snel werd mij met een klap duidelijk gemaakt dat ik beter mijn best moest doen. Uit pure overlevingsdrang deed ik instinctief mijn best en het leek hem beter te bevallen.

Aan mijn haren begon hij mij nu steeds dieper over zijn pik te schuiven, maar er was domweg geen ruimte om hem nog verder toe te laten. Pal voor mij zag ik zijn grote zwarte pik heen en weer gaan tussen mijn lippen. Kokhalzend onderging ik zijn behandeling en na wat een eeuwigheid leek voelde ik hoe hij mijn keel vol spoot. Ik was al blij dat hij gespoten had, want als Pieter gespoten heeft is het feest over.

Dan streelden we nog wel wat, maar dan zat er geen actie meer in zijn pik. Tot mijn verbazing verslapte de man helemaal niet en hij smeet mij nu op mijn rug over de armleuning en met mijn kut omhoog lag ik daar.

Vol afgrijzen zag ik hoe hij tussen mijn benen ging staan en het zwarte van mijn speeksel en zijn zaad glimmende monster naderde mijn blanke kut.

Mijn benen werden met kracht maximaal uit elkaar getrokken en ik had het gevoel als of mijn benen in mijn liezen zouden afscheuren. Dan was er de eerste aanraking van zijn eikel met mijn tot dan strakke kutje. Ik voelde hoe de druk toe nam en dan werd mijn kut opgerekt tot het uiterste en gleed de eikel naar binnen.

Zijn zwarte lijf stak daarbij schril af tussen mijn blanke benen. Alleen de eikel gaf mij al het gevoel dat ik aan alle kanten uitscheurde, maar dan zette hij meer druk en schoof hij verder mijn droge kut in. Het brandde aan alle kanten en de hele flat moet haast wel mijn gegil gehoord hebben. Inderdaad reageerde er niemand op, want kennelijk was het inderdaad in die buurt de instelling om je niet te bemoeien met andermans zaken. De neger begon nu neukende bewegingen te maken en zijn pik schuurde ook langs mijn klit.

Langzaam begon er zich wat vocht te ontwikkelen in mijn kut en op een gegeven moment werd het wat dragelijker. Dit voelde de man ook en het was voor hem een teken om nog dieper in mij te komen en uiteindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn kont slaan.

Dat kon toch niet, dat betekende dat dat hele monster in mijn kut zat. Of het kon of niet, hij zat er in en begon mij nu met lange halen te neuken. Steeds harder sloegen zijn ballen tegen mijn kont en mijn lichaam reageerde ook op deze ultieme opvulling van mijn kut. Ik voelde hoe ik reageerde en walgde van mijzelf. Ik werd hier meedogenloos verkracht en mijn lijf waardeerde het door opgewonden te raken. De man greep mij nu bij mijn borsten en ik zag hoe mijn blanke borsten tussen zijn zwarte vingers gekneed werden.

Zo trok hij mijn kut aan mijn borsten over zijn pik heen. Of ik wilde of niet, ik voelde wat er in mijn lijf reageerde en nadat ik mijn innerlijke verzet moest opgeven kwam ik klaar. Ik kwam niet zomaar klaar, het werd mij zwart voor de ogen zoals ik kwam. Volledig uitgeteld bleef ik slap liggen en onderging het doorgaan van het neuken in een roes. Net toen ik voelde hoe mijn kut onbeschermd werd volgespoten ging de deurbel. Het vrouwtje haastte zich naar de deur en de man maakte geen enkele aanstalten om te verbergen wat er zich net had afgespeeld.

Tot mijn schrik zag ik een evenbeeld van de man binnen komen Het bleek zijn jongere broer te zijn. Alsof hij zijn bezoek een gebakje aanbood werd ik met een van zijn zaad druipende kut aan de broer aangeboden.

Het hele ritueel herhaalde zich. Broek naar beneden en likken aan die pik en vervolgens nam er weer een dikke zwarte pik bezit van mijn witte kut. Binnen een half uur was ik nu al door twee monsterlijke pikken verkracht en het einde leek nog niet in zicht. Ik bereidde mij mentaal al voor op een derde keer een pik in mijn kut, maar zij hadden andere plannen. Ik werd bovenop Jim getrokken en zat nu wijdbeens op zijn pik geregen. Achter mij voelde ik de aanwezigheid van de andere man, maar zien kon ik hem niet omdat Jim mij dwong om hem te tongen.

Met tegenzin moest ik wel de grote tong in mijn mond toelaten. Plotseling voelde ik iets glibberigs over mijn bilnaad lopen en kon dit niet thuis brengen. Dat veranderde snel toen ik opeens een vinger in mijn kont gedrukt kreeg. Ik had al heel wat gegild die middag maar dit keer vond Jim het toch veiliger om mij met mijn mond in het kussen van de bank te drukken om het geluid te dempen. Een tweede vinger gleed mijn kont in en de twee vingers maakten neukende bewegingen.

Het deed al pijn als ik wat stevige ontlasting had, maar dit was veel erger dan dat. Ik had nog steeds niet door wat de uiteindelijke bedoeling was tot ik de vingers er uit voelde gaan en er iets diks voor in de plaats kwam. De druk waarmee er op mijn ster werd gedrukt was zo groot dat Jim mij uit alle kracht moest tegenhouden en dan begaf mijn ster het en schoot het dikke voorwerp naar binnen.

Pas toen ik zijn buik tegen mijn billen voelde realiseerde ik mij dat hij die monsterlijke pik van hem in mijn kont had gewrongen.


meesteres aangeboden druipende kut

..Sex in weert plassende meiden


meesteres aangeboden druipende kut