Spuitende oude vrouwen tepels strelen

Een rilling van genot schoor door m’n onderlijf en ik kneep even in m’n stijve klit. De blondine zat inmiddels onderuitgezakt in de stoel met haar benen wijd. Ze had haar kut ook geschoren en ik zag dat ze tussen haar gezwollen lippen nat was.

Ze speelde even met haar klit en trok af en toe haar kutje open. Terwijl ik hier naar zat te kijken besloot ik eerst de plug met afstandsbediening te proberen.

Ik haalde hem uit de verpakking en deed de batterijen in de remote-control. De plug zelf was groot en ik voeg me af of ik hem wel naar binnen zou kunnen krijgen. Ik was er in ieder geval nat genoeg voor want ik voelde een straaltje geil uit m’n kut naar m’n kontje glijden. Ik duwde hem eerst in m’n natte doosje en ik voelde me heerlijk gevuld.

Daarna begon ik de afstandsbediening uit te proberen en ineens begon dat ding langzaam te trillen. Wauw, wat een lekker gevoel. Ik voelde het door m’n hele onderlijf en m’n klit bonsde van opwinding. Ik zette het ding weer uit en bewoog hem even op en neer.

De blondine had inmiddels twee vingers in haar kutje gestopt en wriemelde met haar vingers. Af en toe trok ze ze eruit en dan zag ik dat ze met twee natte vingers over haar roze knopje wreef om daarna haar openstaande kut weer te vullen. Ik werd steeds geiler en zette het natte uiteinde van de plug voor m’n kontje. Ik trok m’n benen wat op en langzaam begon ik het ding in m’n kontje te duwen. Poeh, dat viel niet mee. Ik perste een beetje en dat hielp.

Langzaam maar zeker verdween hij in m’n kont. De vrouw vingerde zich steeds wilder en sloeg af en toe zachtjes op haar klit. Wat een geil gezicht en ik rilde van genot en opwinding. Ineens begon ze zich met haar vingers te neuken. In en uit haar natte kut stootte ze haar vingers terwijl ze met haar andere hand op haar onderbuik drukte. Ik duwde de plug nog harder in m’n kontje en ineens schoot hij naar binnen. Ik slaakte een opgewonden kreet: De vrouw tegenover me keek me even aan en zei: Ik twijfelde even want ik had beloofd niet klaar te komen, maar ik vond het wel spannend om haar de controle over dat ding in m’n kontje te geven en ik uit alle macht moest proberen om niet te komen.

Ik stond op en liep wat ongemakkelijk naar haar toe om haar de afstandsbediening te geven. Met haar andere hand zette ze de plug aan en ik voelde een stevige trilling door mijn uitgerekte kontje gaan. Dit hield ik zo niet vol dus ik ging op m’n knieën zitten haar benen zitten. Ik had een fraai uitzicht op haar geile kut. Ze had grote schaamlippen die erg opgezwollen waren. Een straaltje geil liep uit haar kut en dat smeerde ze over haar kale doosje zodat deze glom in het licht.

Ik bewoog mijn onderlijk onrustig heen en weer want die trillende vibrator in m’n kontje wond me verschrikkelijk op. Even wilde ik m’n eigen klit bewerken maar ik wilde echt niet komen. De vrouw voor me begon te kreunen dat het een lust was en bewoog wild met haar onderlijf. Haar geil stroomde nu uit haar kut. De straal raakte me op m’n kin en geschrokken leunde ik achterover waardoor m’n bloes ondergespoten werd.

Ze spoot schoksgewijs, net zoals een man die klaarkomt, maar dan veel en veel meer. Jemig, wat een geil gezicht. Ze lag spastich te kronkelen op de stoel en leek alle controle over haar spieren kwijt te zijn. Al snel stak ze weer haar vingers in haar kut en begon zich woest te neuken.

Nog geen minuut later spoot ze me voor de tweede keer onder en nu spoot ze zo hard dat ik er wat van in m’n gezicht kreeg.

Voorzichtig likte ik m’n lippen af en inderdaad, het smaakte niet naar urine. Het had een beetje een weeïge smaak, niet vies, in de verte leek het wat op sperma.

Ik rechtte m’n rug en pakte de afstandsbediening uit haar hand en zette de plug uit. Met een hand achterlangs begon ik voorzichtig de plug uit m’n kontje te trekken. De vrouw werkte inmiddels aan haar derde orgasme, maar ik vond dat ik nat genoeg was gespoten. Ik haastte me naar de bank en probeerde de vibrator uit.

Ik duwde hem in m’n kut en zetten hem aan. Wau, hij trilde dan weer langzaam dan weer snel, hard afgewisseld met zacht. Net toen ik de vibrator uit m’n kut trok kwam de vrouw voor de derde keer met een hoge gil klaar.

Verbaast zag ik dat ze, hoewel ze bijna twee meter van me vandaan zat, me toch op m’n benen raakte. Ik kon een orgasme net voorkomen door even rustig adem te halen en m’n ogen te sluiten. De blondine lag nu uitgeteld op de stoel en keek me aan. Omdat ik dat nog niet wil en mag antwoordde ik en ik vertelde in het kort wat Richard en ik bedacht hadden.

Ik vond dat wel sneu voor haar en eigenlijk was ik wel benieuwd hoe een vrouwentong op mijn kutje zou voelen.

Ik zei haar dat ze me even mocht likken maar als ik ‘stop’ zei dan moest ze onmiddellijk stoppen. Ze klaarde op en kroop naar me toe. Ik sloot m’n ogen en spreidde m’n benen in afwachting. Ik voelde hoe haar vingers mijn natte kut opensperden en hoe ze zachtjes op m’n stijve klit blies. Oooooh, da’s lekker en ik kronkelde met m’n geile lijf. Even later voelde ik het puntje van haar hete tong zachtjes over mijn harde knopje cirkelen. Oooh, wat lekker, ik trok mijn benen op en maakte m’n rug hol.

De vrouw ging nu met haar tong door mijn opengesperde kut naar beneden en weer naar boven. Dit hield ik niet lang vol, maar het was zo lekker, zo geil zo waanzinnig!

Net toen ik ‘stop’ wilde zeggen gleed haar tong door mijn natte gleuf naar beneden naar mijn kontjaatje. Ze stopte gelukkig direct en ik keek hijgend naar beneden. Ze hield nog steeds met haar vingers mijn natte kutje open en keek me vantussen mijn benen aan.

Ik lag even bij te komen en stond toen langzaam op. We kleedden ons aan en ik pakte de speeltjes. De blondine had zich inmiddels ook aangekleed en zei me dat ze wel wat boekjes en DVD’s zou pakken over spuitende vrouwen. Ik knikte en begon me te fatsoeneren. Mijn bloes zat onder de vochtplekken en mijn gezicht was ook nog wat nat, net als mijn benen en tussen m’n dijen. De bloes liet ik maar zo omdat ik toch zo weer bij Richard in de auto zou zitten dus ik maakte alleen m’n gezicht voorzichtig droog.

M’n kut, dijen en benen liet ik zo nat als ze waren. Ik liep naar de winkel en zag haar al bij de kassa staan. Ik legde mijn spullen op de toonbank en rekende af.

Ik pakte mijn spullen en liep de winkel uit naar Richard die nog steeds wachtte in de auto. Ik stapte in en Richard keek me vragend aan: Ik gaf hem een snelle samenvatting van wat er in de afgelopen drie kwartier was voorgevallen.

Ik wil nu naar huis om het af te maken want alles wat ik wil is klaarkomen, klaarkomen en nog eens klaarkomen; m’n kut lekt aan een stuk door en m’n klit moet bewerkt worden! Ik begon gelijk te kreunen want een vinger gleed moeiteloos tussen mijn gladde lippen naar binnen.

Richard likte me even over m’n lippen en mompelde “ben zo terug” en stapte de auto uit en de sex-shop in. Na een minuut of vijf kwam hij terug en stapte weer in. Raar, ik zag geen tasje of iets waaruit bleek dat hij binnen iets had gekocht.

Aan de andere kant interesseerde het me ook geen bal want ik wilde als de weerlicht naar huis om verschrikkelijk genomen te worden. Ik legde mijn hand op zijn gulp en voelde zijn stijve lul door de stof heen; langzaam begon ik hem te kneden en zei: Het begon inmiddels te regenen en al wat te schemeren. Ineens zei Richard tegen me: Daarna wil ik dat je die plug in je kontje stopt en mij de afstandsbediening geeft”.

Inmiddels vond ik zowat alles best en begon mijn rok en bloes uit te trekken en als laatste mijn BH. Dat voelde toch wel opwindend zo naakt en nat en geil in een auto zitten. Ik wist dat we nog zeker drie stoplichten zouden tegenkomen voordat we thuis zouden zijn. Ik pakte de plug en stopte hem eerst weer in mijn natte kut. Vervolgens duwde ik mezelf omhoog in de stoel en plaatste de plug onder mijn kontje met de onderkant op de zitting en ik begon me voorzichtig te laten zakken. Ik voelde elk hobbeltje in de weg en ineens schoot de plug naar binnen.

Omdat ik met m’n gewicht op dat ding drukte gleed hij nu verder als de eerste keer. Phoeh, dat is even wennen en mijn ogen werden groot van opwinding en verbazing dat het lukte. Even later begon de vibrator te trillen in m’n kontje. Langzaam maar intens zodat de trillingen door m’n hele onderbuik te voelen waren. Oooooh, ik zuchte en kreunde geil en probeerde met m’n onderlijf te wiebelen maar in een autostoel is dat toch wel lastig. We reden naar huis en Richard wilde de auto voor de deur parkeren en heel vaak lukte dat wel maar vandaag dus niet.

We reden langs ons huis op zoek naar een parkeerplaats en een meter of vijftig verderop was pas een plekje. Ik wilde mijn kleren weer pakken maar Richard hield me tegen. Je loopt zo naar huis en anders niet. Je mag zelf bepalen waneer je de auto uitstapt, maar als het te lang duurt ga ik spelen met de afstandsbediening”.

Ik keek hem met grote geile ogen aan en zei: Ik begon in de spiegels te kijken of er niemand aankwam. Shit, daar liep de buurman z’n hond uit te laten en kwam onze kant op. Toen hij vlakbij onze auto was stelde Richard de vibrator ineens op een hogere trilling in. Aaaaah, kermde ik en kon nog net op tijd een harde kreet onderdrukken. Gelukkig was het rotweer dus liepen er niet veel mensen op straat en de buurman zag ik even later aan de overkant van de straat weer teruglopen.

Ondertussen trilde de vibrator dat het een lieve lust was en ik wilde nu echt zo snel mogelijk naar huis. Ik zag niemand op straat en gooide het portier open en liep zo snel als ik kon naar onze voordeur; nog steeds niemand te zien, nog 20 meter, nog 15, nog 5 en in de verte zag ik iemand aankomen lopen. Ja, als je zo goed als naakt bent heb je natuurlijk geen sleutel bij je; shit! Ik keek waar Richard bleef en zag dat hij net halverwege was.

Ooooh, schiet nou op, straks zien ze me. Voor m’n gevoel liep Richard tergend langzaam en ineens voelde ik de vibrator heel intens trillen in m’n kontje. Dat gevoel en de spanning dat ik elk moment gezien kon worden zorgde ervoor dat m’n kutje begon te krampen van genot. Ik voelde hoe er een stroom nattigheid uit m’n openstaande lippen gleed en m’n dijen verwarmden.

Ik deed m’n ogen dicht van genot, me niet meer bewust van m’n omgeving. Ineens stond Richard achter me en over zijn schouder zag ik een vrouw voorbijlopen zonder dat ze naar ons keek. Richard deed eindelijk de deur open en ik stapte naar binnen.

Ik stond te trillen op m’n benen. Hij legde een handdoek over me heen en begon me droog te wrijven. Ik voelde hoe het apparaat uit m’n krampende kontje gleed.

Ik slaakte een zucht en droogde me verder af. Trek de rest ook maar uit en kom dan maar naar de slaapkamer zei Richard. Gelukkig, eindelijk zou ik verlost worden van die geile spanning. M’n kut bleef openstaan en lekken ook nadat ik me had afgedroogd tussen m’n benen. Toen ik in de slaapkamer stond waren m’n dijen alweer nat van mijn warme geil. Richard keek op zijn horloge en stelde voor eerst even wat te drinken want zoveel gelegenheid hadden we daar nog niet voor gehad.

Ondanks mijn opwinding had ik daar wel oren naar en deed snel mijn zijden ochtendjas aan en liep naar de kamer. Ik dronk snel twee glazen Ice-Tea tegen de dorst en had toen trek in een glas rode wijn.

Richard maakte m’n ochtendjas los en keek naar mijn willige lijf. M’n tepels stonden gespannen op m’n borsten en m’n kut was opgezwollen. M’n lippen stonden open en ik voelde m’n vocht er langzaam uitdruppelen.

Ik keek zelf ook naar beneden en zag mijn harde rode knop tussen m’n lippen tevoorschijn komen. Ik wil gelikt worden en geneukt, ik wil je pijpen en aftrekken totdat het zaad over mijn hoerige lijf spuit. Ik wil dat je me in m’n kont neemt terwijl ik mezelf klaarvinger. Ik wil, ik wil……ik wil je geile slet zijn vandaag en ben voor alles in” besloot ik en begon geil aan m’n tepels te trekken en draaien ondertussen Richard geil aankijkend. Ik liep naar de slaapkamer en zocht in mijn dressoir naar een paar kousen; meer wilde ik niet aan.

Nadat ik deze had aangetrokken ging ik op bed liggen en als vanzelf begon ik met m’n tepels te spelen, een hand gleed tussen m’n benen. Ik hoorde Richard ineens in de gang lopen naar onze slaapkamer. De deur ging open en hij kwam de kamer in en zag mij liggen masturberen. Hij bond mijn handen en voeten vast aan het bed zodanig dat ik met gespreide armen en benen op bed lag. Zijn enorme stijve lul zwiepte uit z’n boxer en ik wilde niets liever dan daar mee aan de gang.

Richard ging naast me staan en begon langzaam aan zijn lul te trekken. Ik kronkelde van geilheid en wilde niets liever dan zijn stijve verwennen. Ik kreunde en zuchtte en draaide met m’n onderlijf. Richard leunde voorover en streelde met zijn natte eikel mijn tepels. Oooooh, alsof ze in brand stonden. Ineens stond Richard weer naast het bed en liep naar de slaapkamerdeur en deed hem open.

In de deuropening stond een vrouw en ik herkende haar meteen. De blondine uit de sex-shop. Daar lag ik dan, geil en heet en klaar om genomen te worden en dan ineens staat er een vreemde vrouw voor me terwijl ik er nogal kwetsbaar en nietsverhullend bijlag. Om haar naakt te zien en te zien masturberen was een ding maar om hier zo machteloos te liggen was toch wel iets heel anders. Vernederend maar ik vond het ook zeker opwindend.

Melanie trok snel haar kleren uit en ik dacht dat ze zich nu met mij zou bezighouden, maar nee, die snol pakte de lul van Richard en begon er langzaam aan te trekken. Opgewonden en gefascineerd lag ik ernaar te kijken. Het leek me wel een geil idee om een andere vrouw met Richard te zien vozen, maar ik wilde ook meedoen! Even later liep Richard weer naar de zijkant van het bed en Melanie leip naar de andere kant.

Melanie pakte over mij heen Richard’s lul weer vast en wreef met zijn eikel weer over mijn stijve knoppen. Ondertussen likte ze met haar tong over mijn mond.

Ik stak mijn tong uit en even raakte onze tongen elkaar. Zachtjes trok Melanie Richard’s lul naar onze monden en ineens lagen we samen aan de eikel van Richard te likken. Een van haar handen voelde ik op m’n rechterborst en even later speelde ze ruw met m’n tepel. Ik probeerde de eikel van Richard in m’n mond te krijgen en even later lukte dat ook.

Melanie’s hoofd ging naar mijn borst en even later voelde ik haar tong over m’n tepel. Heerlijk, ik was nog nooit door een andere vrouw bespeeld en dit wond me intens op. Ik voelde haar tong naar beneden glijden, naar mijn drijfnatte geile kut. Ooooh ja, dacht ik, lik me, lik m’n klit tot ik kom. Melanie stond op en ging tussen m’n benen zitten.

Ik voelde haar vingers tussen mijn natte lippen glijden en ineens voelde ik twee vingers in m’n kut. Ik maakte wilde neukbewegingen met m’n onderlijf alsof ik wilde zeggen “neuk me, neem me dan!

Ineens begon ze zachtjes met haar vingers wriemelen. Ik voelde haar onderste hand op m’n onderbuik drukken en na verloop van tijd voelde ik een bepaalde spanning, net alsof ik moest plassen. Samen met de staat van hete opwinding waarin ik verkeerde begon ik uit pure wellust te roepen: Vinger me dan, speel met m’n geile klit en laat me komen. Oooh oooh, hier met je lul geile hengst en laat me je pijpen, net zolang totdat je zaad in m’n mond spuit; zeg me dat ik je hete snol ben en speel met me net zolang totdat ik kom!

Ik hijgde en kreunde dat het een lieve lust was. Ooooh, nog meer spanning en ik moest nu echt heel nodig plassen leek het wel. Dit hield ik niet lang vol. Melanie wroette nu met haar vingers in m’n kut dat het een lieve lust was en ik pijpte Richard als een bezetene, mijn stijve tot diep in m’n mond. Ik proefde vaag de smaak van zijn vocht en dat maakte me nog wilder.

Ineens voelde ik de tong van Melanie op m’n klit. Ze sloeg zachtjes met haar tong tegen mijn gezwollen knopje. Even later begon ze aan m’n klit te zuigen; harder en harder. Ik dacht dat ik gek werd; ik kwam bijna klaar en het leek wel alsof ik zo nodig moest plassen dat het bijna zeer deed. Melanie drukte nog iets harder op m’n buik en stootte haar vingers hard in m’n kut, ook voelde ik dat ze nu zachtjes in m’n klit beet. Ik zag nog net dat Richard zich aan het aftrekken was terwijl hij z’n natte eikel tegen m’n mond hield.

Wat er toen gebeurde viel met geen pen te beschrijven. Ik had m’n spieren ineens niet meer onder controle en ik voelde een verschrikkelijke hete straal vanuit m’n onderbuik uit m’n kut stromen. M’n buikspieren trokken samen en bij elke samentrekking spoot er vocht uit m’n kut. Oooh, het voelde zo ontzettend heet dat het leek alsof ik m’n kut verbrandde. Ik bleef komen en Richard richtte zijn straal ondertussen nog steeds op m’n nu geopende mond.

Ik kon niet anders dan het snel inslikken om vlak daarna weer naar adem te happen. Uiteindelijk zwakte m’n orgasme wat af en aangezien Richard ook niet meer spoot kon ik even naar het gezicht van Melanie kijken. Jemig, haar gezicht droop van het vocht! Alsof ze onder de douche vandaan kwam. Ze likte met haar tong langs haar lippen en zei met een hese stem: De kroop tussen m’n dijen vandaan en liep naar Richard terwijl ik even lag bij te komen.

Ze zoende Richard vol op z’n mond en ik zag dat Richard’s tong haar gezicht aflikte. Zijn hand verdween tussen haar benen en ik hoorde soppende geluiden.

Richard keek me aan en fluisterde iets in Melanie’s oor. Ze knikte en even later zat ze met haar druipende kut boven mijn gezicht en begon zich te vingeren. Ik zag twee van haar slanke vingers diep in haar kut verdwijnen.

Ineens voelde ik dat de plug weer tegen m’n kontje werd gezet. Richard begon het ding er langzaam in te duwen. Het ging nu gemakkelijker en even later was m’n kontje goed opgevuld. Ik voelde me nog steeds geil en wilde graag nog een keer komen want he t opwindende gevoel gierde nog steeds door m’n lijf. Hoerig maakte ik neukbewegingen met m’n onderlijf. Ik voelde Richard’s hete eikel tegen mijn stijve klit. Ze haalde haar vingers even uit haar kut –die wijd open bleef staan- en duwde haar natte vingers tegen mijn nog met zaad besmeurde mond.

Gretig deed ik m’n mond open en zoog haar vingers naar binnen. Daarna trok ze haar kutje wijd open en streelde ze haar rozerode klit. Druppels geil lekten uit haar kut op m’n kin. Ik stak m’n tong uit en probeerde haar kut te likken. Melanie zakte iets naar beneden zodat ik even later haar klit aanraakte met m’n tong. Ik drukte er stevig op en Melanie veerde weer omhoog en stak weer twee vingers in haar natte grotje.

Richard had ondertussen zijn lul in m’n kut gestoken en met lange diepe halen werd ik geneukt. Het voelde wel erg strak aan met die vibrator in m’n kontje. Even later begon dat ding te trillen en ik hoorde Richard en mijzelf kreunen van genot. Gelijktijdig werden er weer twee druipende vingers in m’n mond gestoken en ik slurpte en likte dat het een lieve lust was.

Ineens haalde Richard zijn lul uit me en ik kreunde van teleurstelling. Richard maakte m’n voeten los en kwam tussen m’n benen zitten. Hij duwde mijn bovenbenen omhoog naar m’n buik zodat hij goed bij m’n kut en kontje kon. Langzaam trok hij de plug eruit en zette daarna zijn natte hete eikel tegen m’n kontje. Langzaam duwde hij zijn stijve naar binnen en begon me te neuken.

Aan het gehijg van Melanie te horen zat ze nu tegen een orgasme aan. Ze stootte snel haar vingers in haar kut en met haar andere hand pakte ze mijn onderkaak. Ik sloot m’n ogen en voelde een warme straal hard in m’n mond spuiten. Richard neukte me inmiddels wild in m’n kontje en speelde ondertussen met m’n klit. Oooooh jaaa, ik kwam weer en moest snel al het vocht in m’n mond doorslikken om voldoende lucht te krijgen. Ik slikte en draaide m’n hoofd weg en kwam klaar. Richard bleef me neuken zonder te komen al zat hij er dicht tegen aan.

De tweede keer duurde altijd veel langer bij hem wist ik. Melanie hing over me heen om bij te komen en ik merkte dat ze door Richard over me naar beneden werd getrokken. Niet veel later lag ze op me, haar borsten op de mijne en haar buik op mijn buik; ze keek me in m’n ogen en begon me geil te kussen. Ineens kreunde ze zachtjes en ze begon langzaam te bewegen; haar onderbuik drukte op de mijne.

Oooh, zijn dikke lul gaat zo lekker diep in m’n kut. Ik was bijna vergeten hoe het voelde om een echte lul in me te voelen! Melanie’s gehijg ging al snel over in korte zachte gilletjes. Melanie schokte en trilde en hijgde: Ze gaf een gilletje en kwam weer klaar en weer spoot er een straal warm plakkerig vocht over mijn kut. Jemig, ze bleef komen! Ineens slaakte ze een harde kreun en nog een. Ze begon zichzelf er ook bij te vingeren en korte tijd later kwam ze nog een keer.

Richard haalde zijn lul uit haar en Melanie rolde van me af. Richard begon zich al zittend tussen mijn benen af te trekken. Ik wilde m’n kut vingeren en openhouden maar mijn handen waren nog steeds vastgebonden dus ik fluisterde Melanie toe dat zij dat moest doen.

Ze trok mijn lippen wijd open en Rchard drukte al trekkend zijn natte eikel op mijn hete klit. Ooooh, zo lekker, zo lekker geil! Even later spoot hij zijn zaad over mijn klit. Wau, wat is dat spul toch heet, ik kronkelde als een paling van opwinding. Ik sperde mijn ogen van schrik wijd open. Achttien keer, Jezus, dat overleef ik niet! Melanie vingerde me inmiddels op volle kracht en vlak voordat ik klaarkwam stopte ze. En daarna blijven vingeren! Ook nadat je bent gekomen!

Richard maakte m’n handen los en ik begon m’n borsten te strelen. Petite Japanse chick met kleine tepels Super gezwollen tepels Druk jezelf uit Cum en melk Kinky plagen van gezwollen tepels Na het spelen met jongens dick Bound En Milked helemaal over haar gezicht! Leuke melken tieten Heerlijke amateur prachtige lesbiennes likken tepels Harmony Hard geneukt door Mature Lesbian Tieten I Crave 5 Harde sex met vervelende tiener Grote tepels - Bamboo Superb areolae Milf Fucks Boy Japanse Mature Tepel speeltjes - Cireman Mooi meisje 2 Zelf tepels martelen voor cam Milky Tits door snahbrandy Sexy lesbiennes strapon neuken!

Volwassen chick met grote tepels en strakke kont Aanraken haar tieten in een trein Pompen sommige bodacious tepels Ontzagwekkende Meisje doet tieten en tepels massage Waardeloze hoer in tepelklemmen en krijgt speelgoed uit haar meester Sexy Puffy nippled vriendinnen! Meer Hucow Milking Kleine tieten Big Nips Milf Fucks Sexy zwarte tieten en tepels Busty lesbiennes zuigen Aziatische Tepels Borsten van mijn vrouw Hot Blonde Milf Is hard geneukt op een bank Jong meisje met geile tepels havingsex Kumi Tachibana Borstvoeding Schattige kleine tieten masturbatie

.

Escort noord limburg tantra massage aangebodenEen rilling van genot schoor door m’n onderlijf en ik kneep even in m’n stijve klit. De blondine zat inmiddels onderuitgezakt in de stoel met haar benen wijd. Ze had haar kut ook geschoren en ik zag dat ze tussen haar gezwollen lippen nat was. Ze speelde even met haar klit en trok af en toe haar kutje open. Terwijl ik hier naar zat te kijken besloot ik eerst de plug met afstandsbediening te proberen. Ik haalde hem uit de verpakking en deed de batterijen in de remote-control.

De plug zelf was groot en ik voeg me af of ik hem wel naar binnen zou kunnen krijgen. Ik was er in ieder geval nat genoeg voor want ik voelde een straaltje geil uit m’n kut naar m’n kontje glijden. Ik duwde hem eerst in m’n natte doosje en ik voelde me heerlijk gevuld. Daarna begon ik de afstandsbediening uit te proberen en ineens begon dat ding langzaam te trillen. Wauw, wat een lekker gevoel. Ik voelde het door m’n hele onderlijf en m’n klit bonsde van opwinding.

Ik zette het ding weer uit en bewoog hem even op en neer. De blondine had inmiddels twee vingers in haar kutje gestopt en wriemelde met haar vingers. Af en toe trok ze ze eruit en dan zag ik dat ze met twee natte vingers over haar roze knopje wreef om daarna haar openstaande kut weer te vullen. Ik werd steeds geiler en zette het natte uiteinde van de plug voor m’n kontje. Ik trok m’n benen wat op en langzaam begon ik het ding in m’n kontje te duwen.

Poeh, dat viel niet mee. Ik perste een beetje en dat hielp. Langzaam maar zeker verdween hij in m’n kont. De vrouw vingerde zich steeds wilder en sloeg af en toe zachtjes op haar klit.

Wat een geil gezicht en ik rilde van genot en opwinding. Ineens begon ze zich met haar vingers te neuken. In en uit haar natte kut stootte ze haar vingers terwijl ze met haar andere hand op haar onderbuik drukte. Ik duwde de plug nog harder in m’n kontje en ineens schoot hij naar binnen. Ik slaakte een opgewonden kreet: De vrouw tegenover me keek me even aan en zei: Ik twijfelde even want ik had beloofd niet klaar te komen, maar ik vond het wel spannend om haar de controle over dat ding in m’n kontje te geven en ik uit alle macht moest proberen om niet te komen.

Ik stond op en liep wat ongemakkelijk naar haar toe om haar de afstandsbediening te geven. Met haar andere hand zette ze de plug aan en ik voelde een stevige trilling door mijn uitgerekte kontje gaan. Dit hield ik zo niet vol dus ik ging op m’n knieën zitten haar benen zitten. Ik had een fraai uitzicht op haar geile kut. Ze had grote schaamlippen die erg opgezwollen waren. Een straaltje geil liep uit haar kut en dat smeerde ze over haar kale doosje zodat deze glom in het licht.

Ik bewoog mijn onderlijk onrustig heen en weer want die trillende vibrator in m’n kontje wond me verschrikkelijk op. Even wilde ik m’n eigen klit bewerken maar ik wilde echt niet komen. De vrouw voor me begon te kreunen dat het een lust was en bewoog wild met haar onderlijf.

Haar geil stroomde nu uit haar kut. De straal raakte me op m’n kin en geschrokken leunde ik achterover waardoor m’n bloes ondergespoten werd.

Ze spoot schoksgewijs, net zoals een man die klaarkomt, maar dan veel en veel meer. Jemig, wat een geil gezicht. Ze lag spastich te kronkelen op de stoel en leek alle controle over haar spieren kwijt te zijn. Al snel stak ze weer haar vingers in haar kut en begon zich woest te neuken. Nog geen minuut later spoot ze me voor de tweede keer onder en nu spoot ze zo hard dat ik er wat van in m’n gezicht kreeg. Voorzichtig likte ik m’n lippen af en inderdaad, het smaakte niet naar urine.

Het had een beetje een weeïge smaak, niet vies, in de verte leek het wat op sperma. Ik rechtte m’n rug en pakte de afstandsbediening uit haar hand en zette de plug uit. Met een hand achterlangs begon ik voorzichtig de plug uit m’n kontje te trekken.

De vrouw werkte inmiddels aan haar derde orgasme, maar ik vond dat ik nat genoeg was gespoten. Ik haastte me naar de bank en probeerde de vibrator uit. Ik duwde hem in m’n kut en zetten hem aan. Wau, hij trilde dan weer langzaam dan weer snel, hard afgewisseld met zacht. Net toen ik de vibrator uit m’n kut trok kwam de vrouw voor de derde keer met een hoge gil klaar. Verbaast zag ik dat ze, hoewel ze bijna twee meter van me vandaan zat, me toch op m’n benen raakte.

Ik kon een orgasme net voorkomen door even rustig adem te halen en m’n ogen te sluiten. De blondine lag nu uitgeteld op de stoel en keek me aan. Omdat ik dat nog niet wil en mag antwoordde ik en ik vertelde in het kort wat Richard en ik bedacht hadden.

Ik vond dat wel sneu voor haar en eigenlijk was ik wel benieuwd hoe een vrouwentong op mijn kutje zou voelen. Ik zei haar dat ze me even mocht likken maar als ik ‘stop’ zei dan moest ze onmiddellijk stoppen.

Ze klaarde op en kroop naar me toe. Ik sloot m’n ogen en spreidde m’n benen in afwachting. Ik voelde hoe haar vingers mijn natte kut opensperden en hoe ze zachtjes op m’n stijve klit blies. Oooooh, da’s lekker en ik kronkelde met m’n geile lijf. Even later voelde ik het puntje van haar hete tong zachtjes over mijn harde knopje cirkelen.

Oooh, wat lekker, ik trok mijn benen op en maakte m’n rug hol. De vrouw ging nu met haar tong door mijn opengesperde kut naar beneden en weer naar boven. Dit hield ik niet lang vol, maar het was zo lekker, zo geil zo waanzinnig! Net toen ik ‘stop’ wilde zeggen gleed haar tong door mijn natte gleuf naar beneden naar mijn kontjaatje. Ze stopte gelukkig direct en ik keek hijgend naar beneden. Ze hield nog steeds met haar vingers mijn natte kutje open en keek me vantussen mijn benen aan.

Ik lag even bij te komen en stond toen langzaam op. We kleedden ons aan en ik pakte de speeltjes. De blondine had zich inmiddels ook aangekleed en zei me dat ze wel wat boekjes en DVD’s zou pakken over spuitende vrouwen.

Ik knikte en begon me te fatsoeneren. Mijn bloes zat onder de vochtplekken en mijn gezicht was ook nog wat nat, net als mijn benen en tussen m’n dijen. De bloes liet ik maar zo omdat ik toch zo weer bij Richard in de auto zou zitten dus ik maakte alleen m’n gezicht voorzichtig droog. M’n kut, dijen en benen liet ik zo nat als ze waren. Ik liep naar de winkel en zag haar al bij de kassa staan.

Ik legde mijn spullen op de toonbank en rekende af. Ik pakte mijn spullen en liep de winkel uit naar Richard die nog steeds wachtte in de auto. Ik stapte in en Richard keek me vragend aan: Ik gaf hem een snelle samenvatting van wat er in de afgelopen drie kwartier was voorgevallen.

Ik wil nu naar huis om het af te maken want alles wat ik wil is klaarkomen, klaarkomen en nog eens klaarkomen; m’n kut lekt aan een stuk door en m’n klit moet bewerkt worden!

Ik begon gelijk te kreunen want een vinger gleed moeiteloos tussen mijn gladde lippen naar binnen. Richard likte me even over m’n lippen en mompelde “ben zo terug” en stapte de auto uit en de sex-shop in. Na een minuut of vijf kwam hij terug en stapte weer in. Raar, ik zag geen tasje of iets waaruit bleek dat hij binnen iets had gekocht.

Aan de andere kant interesseerde het me ook geen bal want ik wilde als de weerlicht naar huis om verschrikkelijk genomen te worden.

Ik legde mijn hand op zijn gulp en voelde zijn stijve lul door de stof heen; langzaam begon ik hem te kneden en zei: Het begon inmiddels te regenen en al wat te schemeren. Ineens zei Richard tegen me: Daarna wil ik dat je die plug in je kontje stopt en mij de afstandsbediening geeft”. Inmiddels vond ik zowat alles best en begon mijn rok en bloes uit te trekken en als laatste mijn BH. Dat voelde toch wel opwindend zo naakt en nat en geil in een auto zitten.

Ik wist dat we nog zeker drie stoplichten zouden tegenkomen voordat we thuis zouden zijn. Ik pakte de plug en stopte hem eerst weer in mijn natte kut. Vervolgens duwde ik mezelf omhoog in de stoel en plaatste de plug onder mijn kontje met de onderkant op de zitting en ik begon me voorzichtig te laten zakken.

Ik voelde elk hobbeltje in de weg en ineens schoot de plug naar binnen. Omdat ik met m’n gewicht op dat ding drukte gleed hij nu verder als de eerste keer. Phoeh, dat is even wennen en mijn ogen werden groot van opwinding en verbazing dat het lukte.

Even later begon de vibrator te trillen in m’n kontje. Langzaam maar intens zodat de trillingen door m’n hele onderbuik te voelen waren. Oooooh, ik zuchte en kreunde geil en probeerde met m’n onderlijf te wiebelen maar in een autostoel is dat toch wel lastig.

We reden naar huis en Richard wilde de auto voor de deur parkeren en heel vaak lukte dat wel maar vandaag dus niet.

We reden langs ons huis op zoek naar een parkeerplaats en een meter of vijftig verderop was pas een plekje. Ik wilde mijn kleren weer pakken maar Richard hield me tegen. Je loopt zo naar huis en anders niet. Je mag zelf bepalen waneer je de auto uitstapt, maar als het te lang duurt ga ik spelen met de afstandsbediening”. Ik keek hem met grote geile ogen aan en zei: Ik begon in de spiegels te kijken of er niemand aankwam.

Shit, daar liep de buurman z’n hond uit te laten en kwam onze kant op. Toen hij vlakbij onze auto was stelde Richard de vibrator ineens op een hogere trilling in. Aaaaah, kermde ik en kon nog net op tijd een harde kreet onderdrukken.

Gelukkig was het rotweer dus liepen er niet veel mensen op straat en de buurman zag ik even later aan de overkant van de straat weer teruglopen. Ondertussen trilde de vibrator dat het een lieve lust was en ik wilde nu echt zo snel mogelijk naar huis.

Ik zag niemand op straat en gooide het portier open en liep zo snel als ik kon naar onze voordeur; nog steeds niemand te zien, nog 20 meter, nog 15, nog 5 en in de verte zag ik iemand aankomen lopen.

Ja, als je zo goed als naakt bent heb je natuurlijk geen sleutel bij je; shit! Ik keek waar Richard bleef en zag dat hij net halverwege was. Ooooh, schiet nou op, straks zien ze me. Voor m’n gevoel liep Richard tergend langzaam en ineens voelde ik de vibrator heel intens trillen in m’n kontje.

Dat gevoel en de spanning dat ik elk moment gezien kon worden zorgde ervoor dat m’n kutje begon te krampen van genot. Ik voelde hoe er een stroom nattigheid uit m’n openstaande lippen gleed en m’n dijen verwarmden. Ik deed m’n ogen dicht van genot, me niet meer bewust van m’n omgeving. Ineens stond Richard achter me en over zijn schouder zag ik een vrouw voorbijlopen zonder dat ze naar ons keek. Richard deed eindelijk de deur open en ik stapte naar binnen.

Ik stond te trillen op m’n benen. Hij legde een handdoek over me heen en begon me droog te wrijven. Ik voelde hoe het apparaat uit m’n krampende kontje gleed. Ik slaakte een zucht en droogde me verder af. Trek de rest ook maar uit en kom dan maar naar de slaapkamer zei Richard. Gelukkig, eindelijk zou ik verlost worden van die geile spanning. M’n kut bleef openstaan en lekken ook nadat ik me had afgedroogd tussen m’n benen. Toen ik in de slaapkamer stond waren m’n dijen alweer nat van mijn warme geil.

Richard keek op zijn horloge en stelde voor eerst even wat te drinken want zoveel gelegenheid hadden we daar nog niet voor gehad.

Ondanks mijn opwinding had ik daar wel oren naar en deed snel mijn zijden ochtendjas aan en liep naar de kamer. Ik dronk snel twee glazen Ice-Tea tegen de dorst en had toen trek in een glas rode wijn. Richard maakte m’n ochtendjas los en keek naar mijn willige lijf. M’n tepels stonden gespannen op m’n borsten en m’n kut was opgezwollen. M’n lippen stonden open en ik voelde m’n vocht er langzaam uitdruppelen. Ik keek zelf ook naar beneden en zag mijn harde rode knop tussen m’n lippen tevoorschijn komen.

Ik wil gelikt worden en geneukt, ik wil je pijpen en aftrekken totdat het zaad over mijn hoerige lijf spuit. Ik wil dat je me in m’n kont neemt terwijl ik mezelf klaarvinger. Ik wil, ik wil……ik wil je geile slet zijn vandaag en ben voor alles in” besloot ik en begon geil aan m’n tepels te trekken en draaien ondertussen Richard geil aankijkend. Ik liep naar de slaapkamer en zocht in mijn dressoir naar een paar kousen; meer wilde ik niet aan.

Nadat ik deze had aangetrokken ging ik op bed liggen en als vanzelf begon ik met m’n tepels te spelen, een hand gleed tussen m’n benen. Ik hoorde Richard ineens in de gang lopen naar onze slaapkamer. De deur ging open en hij kwam de kamer in en zag mij liggen masturberen.

Hij bond mijn handen en voeten vast aan het bed zodanig dat ik met gespreide armen en benen op bed lag. Zijn enorme stijve lul zwiepte uit z’n boxer en ik wilde niets liever dan daar mee aan de gang. Richard ging naast me staan en begon langzaam aan zijn lul te trekken. Ik kronkelde van geilheid en wilde niets liever dan zijn stijve verwennen. Ik kreunde en zuchtte en draaide met m’n onderlijf. Richard leunde voorover en streelde met zijn natte eikel mijn tepels.

Oooooh, alsof ze in brand stonden. Ineens stond Richard weer naast het bed en liep naar de slaapkamerdeur en deed hem open. In de deuropening stond een vrouw en ik herkende haar meteen. De blondine uit de sex-shop. Daar lag ik dan, geil en heet en klaar om genomen te worden en dan ineens staat er een vreemde vrouw voor me terwijl ik er nogal kwetsbaar en nietsverhullend bijlag. Om haar naakt te zien en te zien masturberen was een ding maar om hier zo machteloos te liggen was toch wel iets heel anders.

Vernederend maar ik vond het ook zeker opwindend. Melanie trok snel haar kleren uit en ik dacht dat ze zich nu met mij zou bezighouden, maar nee, die snol pakte de lul van Richard en begon er langzaam aan te trekken. Opgewonden en gefascineerd lag ik ernaar te kijken. Het leek me wel een geil idee om een andere vrouw met Richard te zien vozen, maar ik wilde ook meedoen! Even later liep Richard weer naar de zijkant van het bed en Melanie leip naar de andere kant. Melanie pakte over mij heen Richard’s lul weer vast en wreef met zijn eikel weer over mijn stijve knoppen.

Ondertussen likte ze met haar tong over mijn mond. Ik stak mijn tong uit en even raakte onze tongen elkaar. Zachtjes trok Melanie Richard’s lul naar onze monden en ineens lagen we samen aan de eikel van Richard te likken. Een van haar handen voelde ik op m’n rechterborst en even later speelde ze ruw met m’n tepel.

Ik probeerde de eikel van Richard in m’n mond te krijgen en even later lukte dat ook. Melanie’s hoofd ging naar mijn borst en even later voelde ik haar tong over m’n tepel. Heerlijk, ik was nog nooit door een andere vrouw bespeeld en dit wond me intens op. Ik voelde haar tong naar beneden glijden, naar mijn drijfnatte geile kut. Ooooh ja, dacht ik, lik me, lik m’n klit tot ik kom.

Melanie stond op en ging tussen m’n benen zitten. Ik voelde haar vingers tussen mijn natte lippen glijden en ineens voelde ik twee vingers in m’n kut. Ik maakte wilde neukbewegingen met m’n onderlijf alsof ik wilde zeggen “neuk me, neem me dan!

Ineens begon ze zachtjes met haar vingers wriemelen. Ik voelde haar onderste hand op m’n onderbuik drukken en na verloop van tijd voelde ik een bepaalde spanning, net alsof ik moest plassen. Samen met de staat van hete opwinding waarin ik verkeerde begon ik uit pure wellust te roepen: Vinger me dan, speel met m’n geile klit en laat me komen. Oooh oooh, hier met je lul geile hengst en laat me je pijpen, net zolang totdat je zaad in m’n mond spuit; zeg me dat ik je hete snol ben en speel met me net zolang totdat ik kom!

Ik hijgde en kreunde dat het een lieve lust was. Ooooh, nog meer spanning en ik moest nu echt heel nodig plassen leek het wel. Dit hield ik niet lang vol. Melanie wroette nu met haar vingers in m’n kut dat het een lieve lust was en ik pijpte Richard als een bezetene, mijn stijve tot diep in m’n mond.

Ik proefde vaag de smaak van zijn vocht en dat maakte me nog wilder. Ineens voelde ik de tong van Melanie op m’n klit. Ze sloeg zachtjes met haar tong tegen mijn gezwollen knopje. Even later begon ze aan m’n klit te zuigen; harder en harder. Ik dacht dat ik gek werd; ik kwam bijna klaar en het leek wel alsof ik zo nodig moest plassen dat het bijna zeer deed.

Melanie drukte nog iets harder op m’n buik en stootte haar vingers hard in m’n kut, ook voelde ik dat ze nu zachtjes in m’n klit beet. Ik zag nog net dat Richard zich aan het aftrekken was terwijl hij z’n natte eikel tegen m’n mond hield. Wat er toen gebeurde viel met geen pen te beschrijven. Ik had m’n spieren ineens niet meer onder controle en ik voelde een verschrikkelijke hete straal vanuit m’n onderbuik uit m’n kut stromen.

M’n buikspieren trokken samen en bij elke samentrekking spoot er vocht uit m’n kut. Oooh, het voelde zo ontzettend heet dat het leek alsof ik m’n kut verbrandde.

Ik bleef komen en Richard richtte zijn straal ondertussen nog steeds op m’n nu geopende mond. Ik kon niet anders dan het snel inslikken om vlak daarna weer naar adem te happen.

Uiteindelijk zwakte m’n orgasme wat af en aangezien Richard ook niet meer spoot kon ik even naar het gezicht van Melanie kijken. Jemig, haar gezicht droop van het vocht! Alsof ze onder de douche vandaan kwam. Ze likte met haar tong langs haar lippen en zei met een hese stem: De kroop tussen m’n dijen vandaan en liep naar Richard terwijl ik even lag bij te komen.

Ze zoende Richard vol op z’n mond en ik zag dat Richard’s tong haar gezicht aflikte. Zijn hand verdween tussen haar benen en ik hoorde soppende geluiden. Richard keek me aan en fluisterde iets in Melanie’s oor.

Ze knikte en even later zat ze met haar druipende kut boven mijn gezicht en begon zich te vingeren. Ik zag twee van haar slanke vingers diep in haar kut verdwijnen. Ineens voelde ik dat de plug weer tegen m’n kontje werd gezet. Richard begon het ding er langzaam in te duwen. Het ging nu gemakkelijker en even later was m’n kontje goed opgevuld. Ik voelde me nog steeds geil en wilde graag nog een keer komen want he t opwindende gevoel gierde nog steeds door m’n lijf.

Hoerig maakte ik neukbewegingen met m’n onderlijf. Ik voelde Richard’s hete eikel tegen mijn stijve klit. Ze haalde haar vingers even uit haar kut –die wijd open bleef staan- en duwde haar natte vingers tegen mijn nog met zaad besmeurde mond. Gretig deed ik m’n mond open en zoog haar vingers naar binnen. Daarna trok ze haar kutje wijd open en streelde ze haar rozerode klit. Druppels geil lekten uit haar kut op m’n kin. Ik stak m’n tong uit en probeerde haar kut te likken.

Melanie zakte iets naar beneden zodat ik even later haar klit aanraakte met m’n tong. Ik drukte er stevig op en Melanie veerde weer omhoog en stak weer twee vingers in haar natte grotje.

Richard had ondertussen zijn lul in m’n kut gestoken en met lange diepe halen werd ik geneukt. Het voelde wel erg strak aan met die vibrator in m’n kontje. Even later begon dat ding te trillen en ik hoorde Richard en mijzelf kreunen van genot. Gelijktijdig werden er weer twee druipende vingers in m’n mond gestoken en ik slurpte en likte dat het een lieve lust was. Ineens haalde Richard zijn lul uit me en ik kreunde van teleurstelling. Richard maakte m’n voeten los en kwam tussen m’n benen zitten.

Hij duwde mijn bovenbenen omhoog naar m’n buik zodat hij goed bij m’n kut en kontje kon. Langzaam trok hij de plug eruit en zette daarna zijn natte hete eikel tegen m’n kontje. Langzaam duwde hij zijn stijve naar binnen en begon me te neuken. Aan het gehijg van Melanie te horen zat ze nu tegen een orgasme aan. Ze stootte snel haar vingers in haar kut en met haar andere hand pakte ze mijn onderkaak. Ik sloot m’n ogen en voelde een warme straal hard in m’n mond spuiten. Richard neukte me inmiddels wild in m’n kontje en speelde ondertussen met m’n klit.

Oooooh jaaa, ik kwam weer en moest snel al het vocht in m’n mond doorslikken om voldoende lucht te krijgen. Ik slikte en draaide m’n hoofd weg en kwam klaar. Richard bleef me neuken zonder te komen al zat hij er dicht tegen aan. De tweede keer duurde altijd veel langer bij hem wist ik. Melanie hing over me heen om bij te komen en ik merkte dat ze door Richard over me naar beneden werd getrokken.

Niet veel later lag ze op me, haar borsten op de mijne en haar buik op mijn buik; ze keek me in m’n ogen en begon me geil te kussen. Ineens kreunde ze zachtjes en ze begon langzaam te bewegen; haar onderbuik drukte op de mijne. Oooh, zijn dikke lul gaat zo lekker diep in m’n kut.

Ik was bijna vergeten hoe het voelde om een echte lul in me te voelen! Melanie’s gehijg ging al snel over in korte zachte gilletjes. Melanie schokte en trilde en hijgde: Ze gaf een gilletje en kwam weer klaar en weer spoot er een straal warm plakkerig vocht over mijn kut. Jemig, ze bleef komen! Ineens slaakte ze een harde kreun en nog een. Ze begon zichzelf er ook bij te vingeren en korte tijd later kwam ze nog een keer.

Richard haalde zijn lul uit haar en Melanie rolde van me af. Richard begon zich al zittend tussen mijn benen af te trekken. Ik wilde m’n kut vingeren en openhouden maar mijn handen waren nog steeds vastgebonden dus ik fluisterde Melanie toe dat zij dat moest doen. Ze trok mijn lippen wijd open en Rchard drukte al trekkend zijn natte eikel op mijn hete klit. Ooooh, zo lekker, zo lekker geil! Even later spoot hij zijn zaad over mijn klit.

Wau, wat is dat spul toch heet, ik kronkelde als een paling van opwinding. Ik sperde mijn ogen van schrik wijd open. Achttien keer, Jezus, dat overleef ik niet! Melanie vingerde me inmiddels op volle kracht en vlak voordat ik klaarkwam stopte ze.

En daarna blijven vingeren! Ook nadat je bent gekomen! Richard maakte m’n handen los en ik begon m’n borsten te strelen.

Petite Japanse chick met kleine tepels Super gezwollen tepels Druk jezelf uit Cum en melk Kinky plagen van gezwollen tepels Na het spelen met jongens dick Bound En Milked helemaal over haar gezicht! Leuke melken tieten Heerlijke amateur prachtige lesbiennes likken tepels Harmony Hard geneukt door Mature Lesbian Tieten I Crave 5 Harde sex met vervelende tiener Grote tepels - Bamboo Superb areolae Milf Fucks Boy Japanse Mature Tepel speeltjes - Cireman Mooi meisje 2 Zelf tepels martelen voor cam Milky Tits door snahbrandy Sexy lesbiennes strapon neuken!

Volwassen chick met grote tepels en strakke kont Aanraken haar tieten in een trein Pompen sommige bodacious tepels Ontzagwekkende Meisje doet tieten en tepels massage Waardeloze hoer in tepelklemmen en krijgt speelgoed uit haar meester Sexy Puffy nippled vriendinnen! Meer Hucow Milking Kleine tieten Big Nips Milf Fucks Sexy zwarte tieten en tepels Busty lesbiennes zuigen Aziatische Tepels Borsten van mijn vrouw Hot Blonde Milf Is hard geneukt op een bank Jong meisje met geile tepels havingsex Kumi Tachibana Borstvoeding Schattige kleine tieten masturbatie

.

Haar tepels reageerden op de aanblik van zijn ochtend erectie, die hij al slapend had gekregen, de voorhuid was half terug getrokken en toonde een glimmende eikel, zij lul bewoog zachtjes op zijn hartslag heen en weer, en ze moest zich bedwingen om naar binnen te stappen. Ze draaide zich zuchtend om en liep met schommelende borsten waar de tepels pijnlijk van waren gezwollen, naar de badkamer en douchte zich lang en grondig, ze trok een makkelijk zittende training broek aan, en een wijde jogging trui, haar gebruikelijke zaterdagmorgen kleding, geen knellende BH en geen slip, met de aanblik van zijn erectie nog op haar netvlies gebrand.

De warme stof kriebelde aangenaam tegen haar schommelende borsten, en haar altijd licht vochtige dikke schaamlippen gleden soepel en sensueel langs elkaar. Ze stond gebogen voor de wasmachine, het wasgoed eruit halend toen ze plotseling twee handen op haar heupen voelde en tegen haar kont de harde lul van haar zoon. Lachend draaide zij zich om en kuste hem luchtig op zijn lippen, en ontweek zijn zoekende handen. Ze woelde door zijn haar, en glimlachte.

Jongen… stop … je. Ze voelde zijn erectie tegen haar dijen en ze werd week, sloeg haar armen om zijn nek en gaf hem een voorzichtige kus, hij reageerde meteen en zijn tong flitste naar binnen. Hij drukte haar weer op de stoel, en begon haar trui omhoog te trekken, ze hijgde en probeerde hem nog tegen te houden, maar haar weerstand werd met de seconde minder, naarmate haar spleet vochtiger werd bij het vooruitzicht van seks met haar zoon, ze had het zo nodig… Hij trok de trui omhoog en ze stak haar armen in de lucht zodat hij hem over haar hoofd kon uittrekken, haar zware borsten vielen zwaar naar beneden en haar tepels waren al gezwollen.

Hij zuchtte en ging op zijn knieën voor haar zitten, zijn blik gebiologeerd op haar grote borsten. Hij wilde haar jogging broek uitrekken en ze hielp hem door haar heupen op te wippen zodat haar broek op haar enkels kwam te hangen.

Hij trok hem verder uit en kon zijn verbazing niet verbergen. Ze voelde nog een lichte schaamte, maar de hete handen van haar zoons handen op haar dijen, liet dat snel verdwijnen. Hij kroop tussen haar wijd geopende benen en keek met glinsterende ogen naar haar vochtig glinsterende schaamlippen. Dik, vol, en vuurrood. Haar clitoris was gezwollen en stak parmantig uit, tussen haar schaamlippen, haar venusheuvel was ietwat bol, en alles was gladgeschoren, een druppel gleed tussen haar schaamlippen uit, en liep langzaam haar bilnaad in.

Dit was teveel voor haar, ze voelde haar weerstand verliezen van haar lust, en ze trok voorzichtig zijn hoofd naar haar spleet, ze trok haar benen op en zette ze op de stoel, zodat haar onderlichaam naar voren zakte, naar de rand van de stoel.

Hij proefde de licht zilte smaak van zijn moeders kut, en hij was verkocht. Hij likte aan haar lippen en zoog er om en om één naar binnen, in zijn mond en bewerkte de schaamlip met zijn tong. Zijn moeder kreunde en had haar ogen gesloten van genot, haar borsten trilden van extase , haar heupen bewogen zachtjes heen en weer, genietend van de sensatie van zijn warme tong in haar spleet. Ze kneedde haar borsten en haar gevoelige tepels totdat ze keihard waren en scheuten van genot door haar heen gingen.

Hij voelde zijn keiharde lul in zijn boxershort, en wist hem met één hand uit te trekken zonder het contact met zijn moeders kut te verliezen. Hij likte voorzichtig aan haar clitoris, en ze gaf een hoge gil “ooohhh…nnnnggmmmmmaah,,, oh wat doe je jongen, je maakt je moeder helemaal gek. Hij zoog beurtelings aan haar schaamlippen en clit, en ze werd geiler en geiler. Ze pakte met beide handen zijn hoofd en wild schokkend op zijn mond voelde hij haar klaarkomen, gulzig zoog hij haar sappen op, en voelde haar onbeheerst schokken van genot.

Omhoogkijkend zag hij haar grote borsten trillen en de tepels samentrekken van genot. Hijgend zakte ze in elkaar en besefte nu pas hoe ze met een holle rug had gezeten van extase, zijn ene hand rustte op haar dij, en met zijn andere hand trok hij zich langzaam af. Met trillende benen en een enorme erectie stond hij verwachtingsvol voor haar, zachtjes haar immense borsten knedend en haar harde tepels in zijn handpalm voelend.

Hij proefde haar nog in zijn mond en de smaak van haar kut was hemels. Ze keek gebiologeerd naar zijn enorme erectie en zag een dun straaltje voorvocht uit zijn glimmend gespannen eikel lopen.

Voorzichtig pakte ze met één hand zijn pik, en haar andere hand voelde aan zijn ballen, zachtjes knedend verbaasde zich over de grootte van zijn ballen “mmmmm, ze zijn groot en warm…” zuchtte ze en trok zijn voorhuid langzaam terug, totdat zijn eikel glimmend en gespannen zichtbaar was.

Zijn beben trilden en hij was op het randje van een orgasme, en toen ze voorzichtig aan zij stam begon te likken slaakte hij een gekwelde zucht “OOooohhh shit…Mam, wat doe je ik kom zo. Hij tilde haar immense borsten op en woog ze op zijn hand, en begon ze samen te drukken, tegen elkaar.

De warmte van haar zachte borsten om zijn lul was heerlijk, zoiets had hij nog nooit gevoeld, en zachtjes begon ze haar borsten stevig tegen elkaar gedrukt, op en neer te bewegen. Haar lange haar kriebelde aan zijn lul, en de sensatie van de bewegende borsten om zijn pik waren hemels. Zacht kreunend begon hij haar tieten te neuken en ze zag zijn glimmende eikel telkens tevoorschijn komen tussen haarvleesbergen, ze had haar tepels vast en draaide en trok er aan net zolang totdat ze zeker een centimeter of twee lang waren en ze voelde de bekende tinteling in haar rijkelijk vloeiende kut ot nemen, wat een aanloop was naar een nieuw orgasme.

Ze bewoog zachtjes op de keuken stoel voor en achteruit, waardoor haar schaamlippen telkens over de glibberige leren bekleding gleden. Hij pakte haar borsten beet, gromde diep, en kwam. Ze keek naar zijn eikel, zag hem opzwellen en voelde zijn lul tussen haar borsten verstrakken, een straal voorvocht spoot eruit en maakte haar borsten glibberig, het gleed tussen haar tieten en zijn pik en alles glom.

De eerste straal kwam terwijl zijn eikel tussen haar borsten verstopt zat en ze voelde zijn hete sperma met kracht uit zijn eikel spuiten, de volgende stralen spoten in haar gezicht en haar, en hij kreunde stotende bij elke straal, hij bleef spuiten, 6 keer, 7 keer, en de achtste keer werd het minder, en uiteindelijk was hij leeg.

Zijn zaad zat overal, haar borsten glommen en dropen van zijn sperma, ze voelde zijn nog steeds harde lul tussen haar borsten uit glijden toen ze haar borsten losliet. Daar stond hij , nog met gesloten ogen en nagenietend van het beste orgasme tot nu toe, ze kon de verleiding niet weerstaan en pakte zijn druipende lul beet en kuste zachtjes zijn eikel. Hij sloeg zijn armen om haar heen en kneep liefkozend in haar zware borsten “Mam, je hebt zo’n heerlijk lichaam, ik zou wel in je willen kruipen.

Ze voelde zijn alweer stijf wordende pik rechtop tussen haar billen, en ze kreunde zachtjes toen hij haar stevig tegen zich aan trok. Zin vingers gleden tussen haar gezwollen schaamlippen en over haar gespannen clitoris, ze voelde twee vingers voorzichtig naar binnen glijden, en zijn ander hand een tepel bewerken.

Hij vingerde haar langzaam en intens voorzichtig, zijn vingers net naar binnen glippend, en langzaam er weer uithalend, en haar vocht zachtjes over haar clit en schaamlippen smerend. Hijgend en nog na schokkend hing ze zwaar tegen hem aan en werd zich bewust van zijn keiharde erectie, die onverminderd hard tussen haar vlezige billen klopte en pulseerde.

Ze bewoog tegen zijn ritme in en hoorde hem hijgen, haar borsten knedend en haat tepels bewerkend. Ploseling ging ze iets te ver naar voren en zijn lul gleed tussen haar benen en direct tegen haar schaamlippen aan, die nog nat waren van haar orgasme, ze voelde een schok door haar heen gaan en maakte zich direct van hem los “OOOHHH NEEEE, nee jongen!

Hij keek met grote ogen naar haar stevige billen en legde zijn handen op haar heupen. En keek naar hem over haar schouder ”Nou, kom op, wat houd je tegen, snel, anders bedenk ik me misschien” Verbaasd en gretig keek hij naar haar heerlijke volle billen en haar uitnodigende kontgaatje, hij legde zijn hand op haar heup, en met zijn andere hand drukte hij zijn glibberige eikel tegen haar kontgaatje, en begon druk uit te oefenen.

Hij trilde van extase en genot, en voelde haar kringspier ontspannen, hij ging zijn moeder in haar kont neuken! Ze ontspande en voelde zijn eikel naar binnen glijden, maar dit was te veel voor hem, ze hoorde hem kreunen van genot, zijn eikel zwol voelbaar op, en het volgende moment voelde ze zijn hete zaad bij haar naar binnen schieten. Hij drukte helemaal door en zijn lul schoof, onder een hoge pijnlijke gil van zijn moeder, helemaal naar binnen, spuitend, en spuitend, en spuitend..

Hijgend en met bungelende borsten stond ze na te genieten van de harde volheid in haar kont, en ze voelde zijn pik nog steeds samentrekken. Langzaam haalde hij zijn verslappende lul uit haar kont, en liet zich op de badkamer vloer zakken “Oh Mam, dat was hemels, ik wist niet dat dit zo lekker kon zijn” Mompelde hij met een gelukzalige glimlach op zij gezicht.

Ze draaide de douche dicht en liet zich in de stoomwolken naast hem op de badkamer tegels zakken, ze voelde zijn zaad langzaam uit haar kont lopen, en dat maakte haar billen glibberig. Nog nagenietende zei ze tegen hem “Mmm, het was zeker zalig, lieverd, dit kunne we eigenlijk ook niet doen, maar voor deze ene keer was het goed” “Maar Mam, we hoeven toch niet te stoppen, dit voelt zo goed, ook voor jou toch? Ee paar dagen gingen voorbij en ze ontweek hem bewust, ze ging net weg, als hij thuiskwam, of vroeg naar bed ’s Avonds, en ze zag zijn frustratie groeien.

Op zaterdag morgen werd ze wakker van een vreemd geluid, ze opende haar ogen en stond zachtjes op, het geluid kwam uit de kamer van haar zoon,. Hij had haar niet gehoord, en het voorvocht liep over zijn hand, alles glimmend nat makend. Ze keek geschokt naar zijn gebiologeerde blik, en keen vervolgens naar de film die hij bekeek. Ze zag een oudere, mollige vrouw, die door een jonge jonge van hooguit de zelfde leeftijd als haar zoon, die de vrouw van achteren heftig aan het neuken was, de borsten van de vrouw slingerden heftig op de wilde stoten van de jongen en ze zag da de vrouw zich zelf ook bevredigde, ze wreef snel over haar klit en kreunde hard.

Plotseling voelde hij dat zijn moeder naar hem keek, hij draaide zich om en zag haar staan in een korte nachtjapon, die vrijwel doorschijnend was. Ze keken samen naar de film, en zagen hoe de jongen zich terugtrok, en zijn harde, lange lul , tegen haar kontgaatje aandrukte, hij gleed moeiteloos naar binnen en begon haar weer te neuken, ze gilde het uit en haar borsten zwaaiden wild heen en weer.

Hij kreunde en trok zijn lul uit haar kont, en duwde de vrouw ruw op het bed en trok zich snel af, de vrouw draaide zich snel om en gin op haar hurken voor hem zitten , en drukte haar immense borsten omhoog, vlak voor de aftrekkende jongen. Haar zoon kreunde en drukte zijn lul omhoog in haar hand ,en ze begreep dat hij ook wilde komen. Ze spreidde haar benen en zag een straaltje voorvocht uit zijn eikel spuiten, en hoorde hem grommen. Een glimlach brak door op zijn beschaamde gezicht en aarzelend streelde hij haar zware borst, Legde zijn hand onder haar borst en tilde de zware, immense vleesberg op tot haar dikke, donkerbruine tepel vlak voor zijn mond was, hij keek haar aan en zag haar rode wangen en hoorde haar verwachtingsvol hijgen.

Langzaam drukte hij zijn tong tegen haar tepel totdat deze platgedrukt op haar melkwitte borst rustte, nam hem daarna in zijn mond en bewerkte hem zachtjes met zijn tong en tanden.

Ze sloot haar ogen en kreunde zachtjes, en drukte zich tegen zijn gezicht aan, pakte haar andere borst en begon de grote tepel te bewerken tot hij hard en dik uit haar grote bruine tepelhof stak, zeker twee centimeter lang en drie centimeter dik, als een kleine paddenstoel.

Hij zoog en likte aan haar tepels beurtelings zodat haar borsten glommen van zijn speeksel, zijn keiharde lul stond nog steeds rechtop. Ze maakte zich hijgend los uit zijn heerlijke omhelzing, en drukte hem achterover op zijn bed.

Ze bleef heen en weer schuiven over zijn harde lul met haar borsten, en ze voelde haar spleet natter en natter worden, hij hijgde en keek met een verdwaasde blik naar haar glijdende borsten over zijn lul, de satijnzachte aanraking van haar warme vleesbergen was eindeloos lekker, en het uitzicht was adembenemend. Langzaam gleed ze naar voren en zijn handen vonden haar stevige billen en hij kneedde deze vol overgave, hij bewoog zijn handen heen en weer en hoorde haar schaamlippen soppend van elkaar gaan.

Ze kreunde en ging zwaar op hem zitten zodat zijn handen gevangen zaten onder haar billen en zijn lul klem lag tussen haar spleet en dijen. Ze richtte zich op en greep achter haar naar zijn lul en drukte zij eikel tegen haar kletsnatte schaamlippen, haar borsten deinden en golfden voor zijn gezicht heen en weer, op elke beweging van haar en hij werd bijna gek van het gezicht op deze heerlijke, schommelende borsten.

Langzaam liet ze zich zakken en hij voelde zijn lul in haar warme, natte spleet glijden, ze zakte verder en ze sloot genietend haar ogen toen zijn volle 23 centimeter in haar kut gevangen zat, ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoedermond drukken en ze voelde de eerste golven van haar orgasme langzaam op gang komen, terwijl ze zich langzaam oprichtte, waardoor zijn lul glimmend nat tevoorschijn kwam tussen haar dikke, zuigende schaamlippen, hijgend keek hij naar zijn pik die in en uit haar warme, verbazend strakke, spleet gleed, en pakte haar deinende borsten en voelde haar harde tepels in zijn handpalmen.

Ze begon wat sneller te bewegen en liet zich steeds zwaar op hem zakken, en ging dan langzaam weer omhoog, met elke stoot diep in haar spleet gaf ze een klein gilletje, en hij voelde haar kut samentrekken en kwam zelf ook schokkend klaar toen haar eerste orgasme op gang kwam, ze bereed hem nu wild en onbeheerst en gooide haar hoofd achterover en kwam met een hoge, snikkende gil klaar op zijn spuitende lul, zijn zaad gleed tussen zijn lul en haar schaamlippen door en maakte haar nog natter en wild draaiend op zijn nog steeds harde en spuitende lul en met kletsende borsten die wild heen en weer zwaaiden, voelde ze haar tweede orgasme losbarsten Ze liet zich minuten later hijgend van hem afvallen en zijn druipnatte lul schoot ploppend uit haar spleet en bleef nat op zijn buik liggen, hijgend lagen ze naast elkaar.

Ze ging op haar zij liggen en hij voelde haar lange haar over zijn borst kriebelen toen ze over hem heen boog en zijn half harde, natte lul in haar mond nam en hem begon af te likken op een gekmakende manier, ze likte al zijn zaad en haar sappen van zijn lul.

Jonge teenie met geile tepels neuken Zoete partij kuikens harde orgie zuigen grote pik en tepels Celebs Arabisch actrice Marwa tepels - schandaal Geile oma grote tepels en enorme clitoris Rondborstige Lesbian Beauties Was op gezwollen tepels Endless Yummymelonsx - cogswell Borst strelen deel 2 MrNo Kitten houdt haar tepel gewichten! Jong meisje met schokkende tepels neuken Oh - Clit Pompen clitoris Vastgebonden Bondage Pumped te Piercing tepels Veel melk geperst uit hun tieten!

Aziatische grote tepels Verbazingwekkende Tepels Saggy breasted Volwassen Toys Jonge student neuken mooie tepels Enorme donkere tepels Aanraken van haar borsten , tepels en kut buitenshuis Parmantig tepels Lana Violet pronkt Lange nippled zwarte dame facesits oude man Super gezwollen tepels blonde Grote Tepels kleine tieten Met Melk Petite tepels en natte ervaring Borstvoeding en Breastfeading door Spyro Indische Aunty Mooie tiener heeft grote zachte tieten , neemt gezichts Moeder kan niet babysitter weerstaan Geweldig Enorme Mom Petite Japanse chick met kleine tepels Super gezwollen tepels Druk jezelf uit Cum en melk Kinky plagen van gezwollen tepels Na het spelen met jongens dickTrio pjes sm neuken

  • Denk niet als ik daar nu maar even overheen wrijf dan kom ik spuitend klaar, nee dat kan in het begin lang duren. Ik huiverde van genot en raakte per ongeluk met een van mijn vingers mijn klit aan. Even later kwam haar collega binnen en ze begon me op te maken.
  • Betaalde sex advertenties penetratie film
  • Eerste keer sex film gratisharde
  • Heerlijk, ik was nog nooit door een andere vrouw bespeeld en dit wond me intens op.
  • Even later kwam hij de kamer in met een stukje papier. Deze slet blijft maar klaarkomen! Hij was helemaal in zwart leer gekleed en zijn armen zaten vol met tattoo’s.Erotische massage almere behaarde oude kut


Mooie zwarte kousen met een werkje. Verder een strakke zwarte leren rok die net boven m’n knieën komt en een roze knoopjesbloes. Tenslotte een paar elegante laarsjes met een hak van ca 5 cm in dezelfde kleur roze. Ik liep de badkamer uit en wilde me in onze slaapkamer gaan opmaken toen Richard me riep en tegen me zei dat ik dat niet hoefde te doen. We gingen op weg en na 10 minuten rijden stopten we voor een beautysalon. We stapten uit en Richard liet me voorgaan de zaak in. Hij vertelde aan de vrouw in de winkel dat Angelien een afspraak had.

De vrouw knikte en keek me aan. Richard vertelde me dat hij me over een uurtje zou komen ophalen. Ik liep achter Ellen aan een behandelkamer in. Daarin stond een grote stoel waarvan de leuning naar achteren kon en het voeteneind omhoog. Ik zat net in de stoel toen Ellen tegen me zei: Dan zult u in ieder geval uw laarzen, rok en bloes uit moeten doen”.

Ik bloosde even en vertelde dat ik niet wist wat de bedoeling was omdat dit een verrassing van Richard was. Ik begon me te ontkleden en bedacht me toen ik m’n rok uitdeed dat ik een slipje met open kruis aanhad. Even aarzelde ik maar al snel begon een bepaalde opwinding zich van me meester te maken.

Zou ik het doen?? Jawel, blijkbaar was dit een idee van Richard en we hadden beloofd te zullen doen wat de regisseur bedoelde. Ellen smeerde wat massageolie op haar handen en begon m’n nek en schouders eerst te masseren. Vervolgens zakte ze langzaam af naar beneden naar m’n rug. Je kunt hem wel aanhouden maar als hij los is kan ik je gemakkelijker en beter masseren” zei ze. Ik gaf aan dat ik het goed vond en ze gaf m’n rugspieren een heerlijke massage. Langzaam ging ze naar m’n onderrug en ik was benieuwd of ze m’n open slipje zou zien.

Die gedachte begon me behoorlijk op te winden en ik besefte naarmate ik hier meer aan dacht de kans groter was dat ik nat zou worden en dat ze dat zou kunnen zien. M’n onderrug was klaar. Voor de zekerheid sloot ik m’n benen want ik werd nu toch wel onzeker. Ellen begon eerst bij m’n enkels en onderbenen en dat deed ze zo lekker dat ik als vanzelf mijn benen iets door haar uit elkaar liet duwen.

Eerst aan de buitenkant en dan naar het midden en vervolgens de binnenkant van mijn dijen, steeds hoger en hoger. Ik merkte even een aarzeling bij haar; zou ze het gezien hebben? Ze masseerde me gewoon verder dus blijkbaar niet. Wat een heerlijk gevoel, dat gestreel en gekneed aan de binnenkant van m’n dijen.

Ik lag hier uitgebreid van de genieten toen ik me bedacht dat ze wel erg lang deed over dit gedeelte en dat haar handen en vingers wel erg dicht in de buurt van mijn warme kutje kwamen.

Terwijl ik dit bedacht zei Ellen: Zodoende viel mijn BH af en zat ik daar met ontbloot bovenlijf. Goed, ik liet het maar zo en ging achterover liggen. Ellen begon eerst bij m’n handen om daarna onderarmen en bovenarmen te masseren. Daarna nam ze m’n buikspieren onderhanden en werkte zo langzaam naar boven toe. Ik voelde mijn borsten zachtjes deinen en langzaam kneedde ze zich een weg naar de aanzet van mijn borsten.

Ik lag vol spanning te wachten of zij zou durven mijn borsten te masseren. Voorzichtig masseerde ze steeds meer borst misschien wachtend op een teken dat ik dit niet zou willen. Ze kneedde zachtjes m’n borsten en had blijkbaar in de gaten dat ik dit fijn vond. Dat kon ze ook wel zien want m’n tepels stonden inmiddels stijf overeind terwijl ze echt geen koude handen had. Even later voelde ik dat ze langzaam met haar vingers langs m’n tepels streelde. Hoorde ik haar ademhaling nu versnellen of was het de mijne?

Ik werd steeds geiler van dit spannende spelletje. Uiteindelijk raakte ze m’n tepels steeds vaker en bewuster aan. Heerlijk, ik moest even zuchten van genot en merkte dat ik langzaam met m’n onderlichaam begon te bewegen. Even later stopte ze en begon weer bij m’n enkels om tergend langzaam naar boven te gaan. Ook nu werden mijn dijen zachtjes maar zeker uit elkaar geduwd en ik wist nu zeker dat ze mijn gezwollen en ook natte kutje moest kunnen zien.

Steeds hoger en hoger kneedde ze totdat ik ineens een vingertop langs m’n schaamlip voelde gaan. Met een diepe zucht van wellust opende ik mijn dijen nog meer. Ze kneedde nu steviger en intenser de spieren tussen m’n benen en ik voelde dat mijn gezwollen lippen af en toe open gingen en een straaltje vocht uit m’n kutje liep.

Zo heerlijk geil en al helemaal dat een vrouw dit bij me deed. Ik wilde eigenlijk niets liever dat ze m’n doosje ook een goede beurt gaf en m’n stijve klit bewerkte. Ik keek haar voorzichtig met halfgeopende ogen aan en zag dat ze een rode kleur had gekregen en haar ogen straalde een en al opwinding uit.

Blijkbaar hield ze wel van vrouwenvlees en ik was benieuwd of ze nog verder zou durven gaan. Na een minuut of vijf stopte ze en vertelde me met een wat schorre stem dat de massage was afgelopen. Ik liet een kreun van teleurstelling horen maar ze bleek helaas onverbiddelijk.

Ik zuchtte even en begon me aan te kleden. Even later kwam haar collega binnen en ze begon me op te maken. Toen ze bijna klaar was kwam Richard de kamer binnen. Uit zijn manier van vragen maakte ik op dat hij dit zo in scène had gezet. We gingen daarna even wat drinken en Richard vroeg me te vertellen hoe ik het had gevonden, zo een net niet te intieme massage door een vrouw. Ik vertelde hem dat ik het erg opwindend vond en ik vroeg me af of ik niet lesbisch aan het worden was.

En inderdaad, ik zou me terplekke door hem laten nemen dus dat zat wel goed. Richard gaf aan dat we zo weer verder moesten dus ik dronk snel m’n koffie op. Ik schrok, hij zou me toch niet willen laten tatoeëren want dat was ik niet van plan toe te laten!

Richard zag mijn verschrikte blik en zei snel: OK, dat was prima en gerustgesteld leunde ik achterover in de stoel. In de shop werden we te woord gestaan door een grote brede kerel met een volle korte baard. Hij was helemaal in zwart leer gekleed en zijn armen zaten vol met tattoo’s. Die had hij ook gelukkig. Richard mengde zich in het gesprek en vertelde dat we er samen een uit wilden zoeken. Hij gaf ons een grote map waarin allemaal voorbeelden stonden. Ik ben in die kamer” en hij liep weg.

We gingen zitten en ik begon te bladeren terwijl Richard naast me meekeek. Ik vond een roosje wel erg fraai, maar Richard zei dat hij eigenlijk wat anders zocht voor die plek. Al verder bladerend vond Richard de tattoo die hij zocht. Hij wees naar een tattoo met het logo van de Stones. Poeh, suggestiever kon het niet en zeker niet op die plek. Ik wist niet of ik dat wel zou aandurven; zo’n halve Hell’s Angel die ik vlakbij m’n geschoren natte kut zou laten friemelen.

Aan de andere kant, ik vond de tattoo ook mooi en hij kwam op een plek die niet door iedereen te zien zou zijn. Ik zuchtte eens diep en besloot om het te doen. Ik voelde m’n kut kloppen van opwinding toen we naar de kamer liepen waar die Hell’s Angel was. Ik dacht dat Richard hem wel zou antwoorden maar hij stootte me aan dat ik het moest vertellen. Ik kleurde rood en stamelde: Terwijl ik dat zei kleurde ik tot achter m’n oren en ik voelde een golf van geile opwinding door m’n lijf gieren.

De man trok slechts even een wenkbrouw lichtjes omhoog en wees toen naar zijn stoel. Ik aarzelde even en probeerde mijn rok omhoog te trekken. Dit lukte niet helemaal waarop Richard doodleuk suggereerde of het niet handiger was om m’n rok maar even uit te doen.

De kerel keek even naar mijn gestuntel en zei: Ik zag zijn priemende blik naar mijn in kousen gestoken benen en naar mijn slipje gaan. Ik keek Richard even vragend aan maar die gaf geen krimp. Vooruit dan maar, ik deed mijn rok los en liet hem langs mijn benen naar de grond glijden. Daar stond ik dan, slechts gekleed in een bloes, slipje zonder kruis, kousen en laarsjes en een inmiddels drijfnatte kut voor een wildvreemde vent terwijl Richard naast me stond en het heel normaal leek te vinden.

Ik stapte snel in de stoel en omdat ik m’n benen even uit elkaar deed voelde ik dat er nattigheid op m’n dijen plakte. Jemig, wat zou die kerel wel denken als hij het zag. Ik voelde me een echte geile snol en ik sidderde even van genot. Toen ik lag merkte ik dat de kerel de kamer was uitgegaan, blijkbaar om de tattoo te pakken. Even later kwam hij de kamer in met een stukje papier. Hij begon de tattoo ruw op maar te knippen en vroeg of ik op die plek behaard was. Met een rood hoofd zei ik dat dat niet het geval was.

Ik wees naar een plek op m’n slip en hij fronste zijn wenkbrauwen. Ik rilde even van genot en trok toen mijn slip aan die kant naar beneden tot de bovenkant ervan vlak boven m’n stijve klit zat. Hij kwam naar me toe en legde de tattoo tussen m’n klit en de aanzet van m’n bovenbeen. Ik wilde net zeggen dat het prima was toen ik Richard tot m’n schrik hoorde zeggen: Ik hapte even naar adem maar die kerel begon m’n slip nog wat verder naar beneden te trekken zodat hij nu net m’n stijve klit zou moeten kunnen zien.

Hij schoof de tattoo wat verder naar m’n kutje en vroeg toen “hier ongeveer? Richard maakte een instemmend geluid en hij haalde de tattoo weg. Daarna maak ik het wat vochtig en leg ik de tattoo erop en die moet dan een minuut of vijf blijven liggen” legde hij uit. Hij pakte een doekje en goot er wat vloeistof op en ontvette mijn tere huidje daar. Het begon direct koud aan te voelen wat erg raar was want ik was inmiddels zo heet als een peper.

Even later pakte hij een vochtige doek en maakte het plekje nat. Ik voelde wat druppels koud water langs mijn kale natte lippen druppelen. Oei, dat voelde geil. De man trok de beschermlaag van de tattoo en drukte hem op de bedoelde plaats. Daar lag ik, met mijn slipje op half zeven, mijn kloppende klit net zichtbaar en een vreemde mannenhand vlakbij mijn natte kut. Volgens mij moet hij hebben gevoeld hoe mijn kutje klopte van opwinding. Even dacht ik dat ik een van zijn vingers voorzichtig onder mijn slip voelde glijden, maar ik durfde niet te kijken.

Vlak daarna wist ik het zeker. Een van zijn vingers zat onder mijn slip en begon langzaam mijn natte lippen te strelen.

Ik huiverde van genot en raakte per ongeluk met een van mijn vingers mijn klit aan. Het voelde alsof ik een schok kreeg en wilde nu niets liever dan me laten klaarvingeren. Ik wiebelde wat met mijn onderlijf en raakte weer mijn stijve knopje aan terwijl zijn vinger langs mijn natte lippen gleden. Ik voelde hoe mijn kut opzwol en zich langzaam opende. Even voelde ik zijn vinger langs een van mijn binnenste lippen gaan naar mijn klit.

Ik schokte even met mijn onderlijf. Ik schrok me wezenloos en keek naar Richard. Die stond met een tevreden glimlach naar me te kijken. Ik bedacht net wat ik tegen hem wilde zeggen toen de hand van die kerel ineens weggehaald werd. Ik zag inderdaad een knalrode uitgestoken tong richting mijn kutje op mijn velletje, maar waar ik de kriebels van kreeg was mijn houding.

Ik had mijn slip zover naar beneden getrokken dat de bovenkant van mijn kale kut zichtbaar was! Ook was mijn klit goed te zien en dat mijn kutje nat was en een beetje openstond! Ik voelde me een goedkope geile slet en dat deed een bom van geile gevoelens exploderen in m’n lijf. Ik voelde mijn tepels hard worden en wist dat ze nu door de stof van m’n bloes te zien zouden zijn. In plaats van me gelijk te fatsoeneren trok ik m’n slip nog wat verder opzij zogenaamd om de tattoo beter te kunnen bekijken maar gaf de beide heren de gelegenheid een blik op mijn natte doos te werpen.

Ik bleef even zo zitten totdat ik die kerel hoorde zeggen: Die blijft wel een week of zes zitten. Willen jullie mij maar volgen want de volgende klant kan zo komen”. Met die woorden draaide hij zich om en liep de kamer uit. Nu hij weg was kon ik het niet laten even snel m’n vinger door m’n kutje en over m’n klit te wrijven en Richard geil aan te kijken.

Ooooh, wat voelde ik me geil en snollerig. Ik haalde m’n natte vinger uit m’n kutje en likte hem sensueel af onderwijl naar Richard kijkend. Die had inmiddels een flinke stijve gekregen. Ik kleedde me snel aan en liep samen met Richard naar de voorkant van de zaak om af te rekenen. Ik liep vast naar de auto terwijl Richard betaalde. Toen ik zat voelde ik m’n kut nog steeds kloppen van geilheid en ik zag dat m’n tepels duidelijk zichtbaar waren.

Ik was tergend nieuwsgierig wat Richard nog meer bedacht had en voelde mijn opwinding nog verder toenemen omdat ik wist dat het allemaal nog veel spannender zou worden. Even later stapte Richard mij me in de auto. Gedurende de rit van 15 minuten zeiden we allebei niet veel maar waren bezig met onze eigen geile gedachten.

Pas toen we stopten zag ik voor wat voor zaak we stonden. Je gaat op zoek naar een vibrator en een butt-plug en je vraag aan de persoon in de zaak of ze informatie hebben over hoe een vrouw spuitend kan klaarkomen. Alles wat daarmee te maken heeft neem je mee en in de winkel probeer je de vibrator uit en de plug ook.

Je mag niet klaarkomen! Ik wurmde mijn doorweekte slip uit en de lucht voelde koel aan op mijn natte kutje en dijen. Ik stapte de auto uit en liep de winkel binnen met dichtgeknepen keel. Eenmaal binnen verdween dit gevoel en bij het zien van zoveel erotische en op sex gerichte dingen maakte de opwinding zich weer van me meester.

Ik bedacht net wat ik het eerst zou doen toen een jonge vrouw op me toe kwam lopen. Ze leek me aardig en zag er opwindend uit. Blond haar natuurlijk wat aan de achterkant in een klein staartje zat, haar mooie ogen waren opgemaakt met zwarte mascara en ze had een hoogglanzende rode lippenstift op haar sensuele lippen. Ze droeg een heel strakke spijkerbroek met halfhoge schoenen met een hoge slanke hak. Op haar broek droeg ze een topje dat haar navelpiercing vrij liet.

Ze leek geen BH te dragen over haar stevige volle borsten. Ik stond haar nog te bekijken toen ze zei: Ik kreeg een kleur en stamelde “Sorry, maar ik weet niet goed wat……, eeeh ik wil, ik zoek eigenlijk.. Geef niks, je zal zien dat hier ook gewone mensen werken en binnenkomen. Kan ik je ergens mee helpen of wil je liever even rondkijken? Ik vertelde dat ik op zoek was naar wat speeltjes en dat ik wilde rondkijken en of ik straks nog even bij haar terug mocht komen. Ik keek even rond en zag al snel waar de speeltjes uitgestald stonden.

Jemig, nooit geweten dat er zoveel verschillende waren. Bij het zien van zoveel kunstpikken, vibratoren en ander trilspul gingen m’n gedachten bijna met me op de loop. Na wat te hebben rondgekeken vond ik uiteindelijk een mooie vibrator. Knalroze en het formaat van een behoorlijk grote lul. Ik zag dat hij verschillende trilbewegingen kon maken dus ik besloot dat het deze werd. Nu nog op zoek naar een plug. Handyman naakte vrouwen sex Klik hier voor gratis sex films De Handyman heeft twee fans op bezoek die dolgraag eens aan zijn lange lul zouden willen sabbelen.

Maar voordat ze hem verwennen, geven ze eerst een geil showtje waarbij ze elkaar zoenen, strelen en likken. De Handyman kijkt hoe die naakte vrouwen sex hebben en kan zich dan niet langer inhouden.

Hij loopt met zijn harde op ze af en ramt zijn lul meteen hun mondjes in. Ze gaan om beurten op hem zitten en laten het hele gevaarte naar binnen glijden. Wat een lekkere geile sletjes zeg!

Vier vrienden versieren sletjes Klik hier voor gratis sex films Een groepje vrienden gaat vaak even lekker wat drinken en dan de straat op om lekkere sletjes te versieren.

Zodra ze een mooie chick zien gaan ze er op af en weten haar altijd mee te krijgen. Thuis gooien ze haar vol met drank en maken dan misbruik van haar. Ze laten zich flink door haar afzuigen en rammen hun flinke pikken zo diep mogen haar strot in. De tranen lopen over haar wangen en haar make-up is helemaal uitgesmeerd.

Als de mannen hun ladingen in haar gezichtje hebben geloosd trappen ze haar nog druipend de straat op. Vrienden keelneuken slet Klik hier voor gratis sex films Vier vrienden hebben er een sport van gemaakt om geile sletjes van straat te plukken, ze dronken te voeren en ze dan op brute wijze te keelneuken.

Ze ziet er compleet verlopen uit nadat de jongens hun grote pikken tot de nok in haar strot hebben geperst. Als iedereen zijn kwakje in haar gezicht of mond heeft geloosd zijn ze haar zat en schoppen haar zonder pardon de straat weer op.

Audities voor pitspoes Klik hier voor gratis sex films De meiden in de volgende filmpjes willen dolgraag een van de nieuwe pitspoezen worden, maar ze schrikken van de concurrentie. Ze begrijpen dat er meer van ze wordt gevraagd dan alleen maar lekker zijn. Daarom gaan ze al snel uit de kleren voor de crew en laten ze zich door iedereen neuken. Ze gaan op hun knietjes van pik naar pik en slikken heel wat warm zaad weg. Pas als alle teamleden hun kwakje in haar mond of kut hebben geloosd mogen ze weer gaan.

Naakte vrouwen sex Klik hier voor gratis sex films De meiden in de volgende films zijn dol op sperma en je ziet deze naakte vrouwen sex hebben terwijl wij alles filmen. Samen zuigen ze aan een grote pik en spelen met elkaars natte kutjes. Ze laten zich om beurten stevig afneuken en kreunend als ware sletjes. Die man gaat steeds harder rammen en komt dan met een brul in hun gulzige mondjes klaar.

De meiden verspillen geen druppel en tongen elkaar met een mond vol sperma! Wat een verschrikkelijk geile mokkels! Pik door gloryhole gezogen Klik hier voor gratis sex films Een gloryhole is een gat in de muur waar je je lul doorheen kan steken. Aan de andere kant wacht een sletje om die pik lekker af te trekken en te pijpen.

Kijk maar eens hoe geil die meisjes zijn! Dit mokkel neemt hem diep in haar mond en zuigt als een Nilfisk! Ze wordt er zo geil van dat ze haar kut tegen het gat zet en die lul glijdt zo naar binnen. Met harde stoten neukt hij haar klaar en spuit een lekkere kledder zaad over haar ronde kontje. Lekkere sletten met prammen Klik hier voor gratis sex films Vandaag hebben we filmpjes voor je waarin de lekkerste wijven met grote tieten zich smerig hard laten naaien.

Op hun knietjes zuigen ze aan een flinke pik en die gast zuigt aan haar tepels. Zijn vingers roeren in haar kut en dan boort hij zijn paal haar lijfje in. Met harde stoten laat hij haar steeds harder hijgen en haar prammen stuiteren heerlijk alle kanten op. Ook haar aarsje wordt snoeihard doorgeneukt en met een brul spuit die gast zijn warme zaad over haar lekkere kontje. Grote lul door 2 chicks gezogen Klik hier voor gratis sex films Twee mooie meiden zitten samen te kletsen als een van de sletjes vertelt over de enorme pik van haar nieuwe vriend.

De ander kan het niet geloven en wil bewijs zien. Ze gaan naar zijn huis en wachten hem daar samen op. Als hij de sletjes ziet en hoort dat ze zijn paal willen zien laat hij meteen zijn lul zien. Kom sletjes, zuig me samen maar eens lekker af, dan trakteer ik jullie op een mondje vol met dampend zaad!

Ouwe peer naait jonge chick Klik hier voor gratis sex films Een mooie meid maakt een lekkere wandeling door het bos en heeft niet door dat de boswachter met zijn baard naar haar staat te gluren. Hij begint zich af te trekken en spreekt het meisje aan. Ze schrikt als hij zegt dat ze niet mag vingeren in het bos. Ze kreunde inwendig toen ze de fluweelzachte warmte voelde van de kloppende eikel.

Hij fronste in zijn slaap en slikte, terwijl ze zijn lul steeds verder in haar mond liet glijden en zachtjes met haar tong zijn gevoeligste plekje begon te bewerken. Haar andere hand gleed tussen haar benen en voelde aan haar, alweer, natte kut, ze had geen slip aan en haar vochtigheid was gelijk voelbaar. Een vinger gleed soepel tussen haar natte schaamlippen en vond haar al gezwollen clitoris.

Ze voelde zijn lul harder worden en stopte met pijpen, ze wist dat dit niet lang meer kon duren en wilde niet betrapt worden, ze liet de harde pik langzaam uit haar mond glijden en ze stond voorzichtig op. Dit mocht niet, het was niet goed…… maar het was zo lekker..! Haar ochtendjas was opengegaan en haar immense borsten bungelden zachtjes heen en weer terwijl ze achteruit naar de deur liep, haar ogen geen seconde loslatend van de kloppende en glimmend natte lul.

Hij kreunde en strekte zijn benen in zijn slaap en zijn hand pakte zijn steigerende lul beet en begon snel met korte halen zichzelf af te trekken.

Ze schrok en wilde zich snel omdraaien en de kamer verlaten toen hij haar zachtjes riep: Ze gaf een zachte kreet en draaide zich om, en zag dat hij klaarwakker was, nog steeds masturberend.

Als door een magneet aangetrokken liep ze met schommelende borsten naar het bed, ze kon haar ogen niet van de glimmende eikel afhouden die telkens weer door zijn hand gleed. Ze ging op de rand van het bed zitten en keek hem aan. Hij richtte zich op en liet zijn pik los, en graaide naar haar borsten in de openhangende ochtendjas, en vond direct haar stijve tepels.

Ze stribbelde tegen en probeerde zijn handen lost maken, die haar hoofd beethielden, maar hij was te sterk Ze voelde zich week worden, gaf haar weerstand op, haar tong flitste zijn mond in en ze pakte hem wild beet. Hevig zoenend begon zij haar ochtendjas uit te trekken en hij bleef haar borsten kneden en strelen tot haar tepels keihard waren en ze haar natte spleet voelde soppen.

Ze voelde hoe hij haar hand beetpakte en naar zijn lul bracht, en hem in haar hand lag. Hijgend en met een rood hoofd maakte ze zich los uit zijn omhelzing “…Ikk. Hijgend keek hij naar haar opengevallen ochtendjas, en haar zacht schommelende borsten, waar de dikke tepels gezwollen vooruit staken.

Ooohhh” Ze liet zijn pik los en zag de eerste straal sperma uit zijn eikelgaatje schieten, en op zijn buik terechtkomen, de volgende straal kwam op haar schoot terecht, en de volgende stralen op haar borsten. Haar kut trok ondanks haar schaamte en ongemak samen en ze voelde haar orgasme sidderend door haar lichaam trekken, haar borsten druipend van zijn warme zaad… Hijgend viel hij achterover en trok haar mee aan haar ochtendjas, haar kleverige borsten werden geplet tussen hun lichamen, toen hij zijn jonge armen om haar heen sloeg en haar zachtjes op haar lippen kuste “jij kwam ook klaar, hé mam?

Ze knikte beschaamd en wilde zich losmaken uit zijn omhelzing, maar hij liet haar niet gaan, en kuste weer haar geopende lippen, en liet zijn tong zachtjes haar mond ingaan, subtiel en verkennend. Haar zachte kreun ontging hem niet en hij voelde haar gespannenheid wegzakken. Ze wilde dit niet, maar het was zo lang geleden dat ze dit gevoel had, ze wilde meer, en wilde ook stoppen, maar op één of andere manier kon ze niet stoppen.

Ze kuste hem steeds hartstochtelijker, en haar handen omvatten zijn hoofd, zo lagen ze elkaars mond te onderzoeken, en plotseling voelde ze zijn handen, onder haar ochtend jas, verkennend over haar billen en heupen glijden, zachtjes knedend. Met een diepe zucht maakte ze zich voorzichtig los uit hun opzwepende omhelzing en keek hem teder aan “Jongen, je begrijpt toch wel, dat dit eigenlijk niet kan…” “Maar Mam, waarom stopte je dan niet, ik weet dat je me in de douche hebt zien masturberen, en ik weet dat je jezelf al een paar jaar bevredigt , ik heb zo vaak op de gang gestaan, en stiekem in je slaapkaker gegluurd, en ik werd dan zo geil, dat ik de eerste keren spontaan klaarkwam, zo’n geil gezicht was dat, hoe je jezelf klaar vingerde en…en… toen dacht ik, waarom doen we het niet samen, ik bedoel,.

Geschrokken, maar glimlachend keek ze hem aan, en voelde een warme golf van moederliefde door zich heen gaan. Ze voelde dit en zag tot haar schrik zijn slappe pik weer zachtjes overeind komen. Hij stond op en pakte voorzichtig haar zware borsten, nog kleverig van zijn zaad, en draaide een tepel tussen zijn vinger en duim, nog een beetje ruw en onbeholpen. Ze praatten zachtjes met elkaar onder de hete straal, en lieten hun handen gretig over elkaar lichaam glijden, ze trok zachtjes aan zijn keiharde lul, en hij liet zijn vingers voorzichtig over haar lichtbehaarde schaamheuvel glijden, maar durfde haar niet verder te betasten “Je mag best wel aan mij kutje voelen, hoor, ik bedoel, we zijn nu al zo ver gegaan” Mompelde ze met gesloten ogen.

Zacht kreunend drukte ze zich tegen hem aan en haar immense borsten werden platgedrukt op zijn jonge lichaam. Hij voelde zich duizelig van geluk en wilde een stap verder, maar durfde niet goed. Ze voelde zijn terughoudendheid en keek hem recht aan ”We kunnen een heleboel doen samen, met elkaar, maar dat nooit, begrijp je? Ze zag zijn gekwelde gezicht en liet zich door haar knieën zakken. Ze keek omhoog en zag zijn verwachtingsvolle blik, en hoorde hem zachtjes kreunen.

Ze keek enkele tellen gebiologeerd naar zijn glimmende, van water druipende eikel, en zette haar tegenstand opzij, en voelde haar begeerte toenemen, haar kut klopt en pulseerde, en haar sappen druppelden samen met het water tussen haar gezwollen schaamlippen uit, haar klit gloeide en ze raakte haar clit voorzichtig aan, wat direct een hevige scheut van genot door haar heen joeg.

Hij legde voorzichtig zijn handen om haar hoofd en bewoog zijn heupen naar voren. Ze likte voorzichtig, alsof het een ijsje was, aan zijn eikel, en hoorde hem zijn adem naar binnen zuigen. Haar vingers bewogen ritmisch in en uit haar spleet en ze likte nu zijn volledige pik, van onder naar boven en hij reageerde meteen, zijn zak trok samen en ze voelde zijn eikel opzwellen.

Snel sloot ze haar volle lippen om zijn eikel heen, en pijpte hem langzaam naar een hoogte punt. Hij voelde haar warme mond om zijn lul en hield het niet lang vol, zijn zak krampte samen en met trillende knieën voelde hij zijn zaad toeschieten.

Kreunend kwamen ze beide klaar en het zaad droop van haar gezicht, zijn lul bleef spuiten, en ze zoog de laatste druppels er uit, ze haalde met één vinger de laatste sliert van haar kin en likte vergenoegd haar vinger af.

Haar tepels reageerden op de aanblik van zijn ochtend erectie, die hij al slapend had gekregen, de voorhuid was half terug getrokken en toonde een glimmende eikel, zij lul bewoog zachtjes op zijn hartslag heen en weer, en ze moest zich bedwingen om naar binnen te stappen. Ze draaide zich zuchtend om en liep met schommelende borsten waar de tepels pijnlijk van waren gezwollen, naar de badkamer en douchte zich lang en grondig, ze trok een makkelijk zittende training broek aan, en een wijde jogging trui, haar gebruikelijke zaterdagmorgen kleding, geen knellende BH en geen slip, met de aanblik van zijn erectie nog op haar netvlies gebrand.

De warme stof kriebelde aangenaam tegen haar schommelende borsten, en haar altijd licht vochtige dikke schaamlippen gleden soepel en sensueel langs elkaar. Ze stond gebogen voor de wasmachine, het wasgoed eruit halend toen ze plotseling twee handen op haar heupen voelde en tegen haar kont de harde lul van haar zoon. Lachend draaide zij zich om en kuste hem luchtig op zijn lippen, en ontweek zijn zoekende handen. Ze woelde door zijn haar, en glimlachte.

Jongen… stop … je. Ze voelde zijn erectie tegen haar dijen en ze werd week, sloeg haar armen om zijn nek en gaf hem een voorzichtige kus, hij reageerde meteen en zijn tong flitste naar binnen. Hij drukte haar weer op de stoel, en begon haar trui omhoog te trekken, ze hijgde en probeerde hem nog tegen te houden, maar haar weerstand werd met de seconde minder, naarmate haar spleet vochtiger werd bij het vooruitzicht van seks met haar zoon, ze had het zo nodig… Hij trok de trui omhoog en ze stak haar armen in de lucht zodat hij hem over haar hoofd kon uittrekken, haar zware borsten vielen zwaar naar beneden en haar tepels waren al gezwollen.

Hij zuchtte en ging op zijn knieën voor haar zitten, zijn blik gebiologeerd op haar grote borsten. Hij wilde haar jogging broek uitrekken en ze hielp hem door haar heupen op te wippen zodat haar broek op haar enkels kwam te hangen. Hij trok hem verder uit en kon zijn verbazing niet verbergen. Ze voelde nog een lichte schaamte, maar de hete handen van haar zoons handen op haar dijen, liet dat snel verdwijnen.