Stijve aftrekken nu sex date

stijve aftrekken nu sex date

.

Escort service goedkoop ero massage maastricht

Sommige zijn zo zielig die durven niet eens te douchen. Ik ben homo dus van mij mag het hoor lekker rukken met n paar gasten. Nog zo'n verzonnen verhaaltje Gebeurt zeker niet bij meisjesvolleybal dat we elkaar vingeren! Zou het misschien wel eens willen, maar is in al die jaren nog nooit gebeurd. Meestal douche ik nooit. Maar sinds kort moet je douchen.

En anders word je geschorst. Iedereen ging naakt maar dat vonden we onzin dus wij gingen war later in onze onderbroek. We doen gewoon een beetje grappen. Beetje over meisjes praten, schaamhaar laten zien, we zien zelf ook wel dat we half stijf zijn maar dat is voor ons geen probleem beetje experimenteren. Rukken, pijpen of neuken doen we niet we doen gewoon een beetje teasen voor de lol. Ik voetbal al jaren.

Er wordt echt niet gerukt in kleedkamers met iedereen erbij. Wat een onzin zeg! Ik heb zelf in een gedeeld team gezetwn met meisjes en jongens toen ik 12 was toen gingen we ook doushen en heb die jongens wel een naar me zien kijken maar ze gingen echt niet rukken hoor!

Nee niet als je 12 bent en je met een meisje staat te douchen. Jongens jongens jongens toch wat een gezeik op dit forum ja ik ben echt 17 jaar maar ga a. Zelf speel ik basket. Het gebeurt wel vaker dat er een teamgenoot staat te rukken. Ik doe het zelf ook wel eens.

Soms staat de helft van men team te rukken. Mannen samen, ik voel me goed bij die jongens! Is afftreken met een vriend normaal na een wedeschap? Als je hart zegt dat je het chill vind dan zeker doen! Moeilijk te geloven allemaal.. Ik heb me toen ik jaar of 12 was wel een keer afgetrokken onder de douche en ook klaargekomen, maar toen was ik gewisseld en was dr verder nog niemand in de kleedkamer.

Ik voetbal al zo'n 14 jaar en heb verder nog nooit wat gezien.. Ik ben wel bijna altijd als een van de eerste klaar. Eerlijk gezegd vind ik het wel een geil idee of fantasie. Ben gewoon hetero btw..

Moet wel bekennen dat ik dr wel vaak over fantaseer, om met 4 of 5 man over te blijven en dat die anderen dan elkaar beginnen af te trekken en pijpen. Dan eerst kijken en mezelf beetje betasten. Dan gedwongen worden om ze allemaal af te zuigen, terwijl ze mn hoofd en handen vasthouden. En dat ze daarna alles met me doen wat god verboden heeft! Niet zoenen ofzo alleen keiharde dierlijke lust.

Denk alleen niet dat die dingen gebeuren. Dat maakt het wss ook zo spannend. Sorry als het een ietwat te beeldend verhaal is, tis gewoon een hardnekkige fantasie. Wij douchen hele leven al zonder onderbroek maar er is nooit wat gebeurd. Kan me niet voorstellen. Er gebeurde eigenlijk nooit veel, heel af en toe werd er gerukt door de jongens die als laatste in de doucheruimte bleven. Ik was toen heel verlegen, maar vond het stiekum erg spannend, al liet ik dat niet merken.

Mijn lul was veel groter dan die van de andere jongens, wat natuurlijk erg opviel, al wilde ik dat juist helemaal niet. Bovendien wist ik toen al dat ik homo was, al wist niemand dat toen nog. Dus wat gebeurde, ik wed vastgepakt door een paar jongens en eentje begon me te trekken. Probeerde altijd om geen stijve te krijgen, dus ze hadden hem nog nooit stijf gezien, Toen dus wel. Ik deed alsof ik het niet leuk vond, maar vond het eigenlijk super geil.

Ze gingen door tot ik was klaargekomen en dat was heel heftig, ver en veel. Ik denk er nog wel eens aan, verder is er nooit iets gebeurd op die school, tenminste niet dat ik weet.

Het gebeurt dus echt wel eens, al denk ik dat het uitzonderingen zijn. Jongen van 20 je zegt zelf dat je homo was maar die andere jongens waren geen homo en toch pakten ze jou,dus op de een of andere manier vonden ze het spannend,zelf ook gay maar toch altijd weer verbaasd als ik zoiets lees,bestaat procent hetero wel vraag ik me dan af.? Beste jongen 17 Ik ben bi en heb een paar keer sex gehad met jongens die hetero zijn. Ze wisten het ook niet van mij, al had ik achteraf het gevoel dat ze me "door hadden", omdat ze juist mij vast pakten.

Geen idee eigenlijk, ik dacht toen dat het kwam omdat ik zo'n grote had, ook slap dus. Snap je wat ik bedoel? Wat ik al zei, het is volgens mij niet iets dat heel vaak gebeurd, al heb ik wel eens verhalen gehoord van vrienden van mij die heel af en toe ook mee gemaakt hebben dat er een paar jongens een stijve hadden met douchen en dat er soms wel gerukt werd.

Nou geloof ik ook niet alles wat verteld wordt hoor, maar goeie vrienden zijn wel betrouwbaar. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit naar meisjes gekeken. Ook niet toen ik in de puberteit zat.

Trekt me echt helemaal niet. Hoe zit dat bij jou? Ben geen homo ofzo maar hoe wek je dat dan op? Verbaas me echt als diegene zegt: Geloof je dan ook dat dat gebeurt.

Lijkt me wel super geil, maar weet niet of ik mee zal doen. Zit overigens niet op een sport. We douchen ook nooit op school.

Zal ik het ooit meemaken en wanneer? Dat van met je club aftrekken vind ik onzinn. Nee ik vind dat erg vies en ik heb het slechts een keer gezien. Ik vind jongens in hun onderbroek ook al heel geil maar onder de douch durf ik nooit te kijken. Ik zit zelf ook op voetbal en daar rukken we nooit onder de douche maar kijken we wel naar elkaar en dat is niet erg iedereen heeft toch het zelfde maar een keertje kwamen de kleedkamer binnen en stond onze coach midden in de kleedkamer te rukken achter me hoorde ik wel gelach en alles maar Samen rukken nee.

Gadverdamme een coach die samen met zijn team aftrekt? Het is wel heel apart. Sport sinds kleins af aan, altijd naakt douche maar potje samen rukken onder de douche met het team zat er niet in. Het is op zich best een geil idee en mocht het echt waar zijn en je bent er voor in zou ik meedoen.

Anders lekker een andere douche pakken. Waarom ga je elkaar rukken en pijpen, ik heb niks tegen homo's maar als je dat doet ben je het wel. Ik heb wel eens met een meisje samen in een kleedkamer gestaan omdat we samen keeperstraining hadden. Hier had de club niet op gelet. Maar ze begon me in een keer te rukken en ik verschoot me kapot, ik heb nog nooit mee gemaakt dat jongens elkaar rukken en dat wil ik zo houden.

Beste jongen 13 als ze je rukt betekent dat ze je geil vind en dat van die jongens daar kom je wel nog achter. Jongen van 13, je hoeft echt geen homo te zijn om op jeugdige leeftijd elkaar af te trekken of pijpen. Deed ik 5 jaar geleden ook en was alleen gezonde nieuwsgierigheid en om de spanning.

Gaat daarna vanzelf over en zeker als je verliefd wordt op een meisje! Ik moest een jongen pijpen omdat buitenspel stont.

Op school na de gym doen paar jongens wel eens beetje trekken doe nooit mee. Maar vorige week vroegen ze of ze mijne stijf mochten zien. Ze zeiden jouwe slap nog groter als onze stijf heb namelijk als enige schaamhaar nog maar. Heb toen keer mee gedaan ze keken met grote ogen naar de dikte en lengte. Vond wel geil die aandacht toen zei er een laat hem eeens spuiten.

Trok mezelf toen klaar en spoot het sperma op de vloer. Ik stond een keer in de douche toen trok een jongen zich naast mij af, ik hoorde hem heen en weer gaan. Ik werd toen super geil en wou me ook af gaan trekken, maar heb het nog nooit samen gedaan ofzo.

Hahaha nou meisjes die vingeren zich sws nie na voetbak training ik zit er al zo lang op alleen k zit nu in een jongens team maar k weet nie hoor k mag nie eens bij de jongens douche dat moet apart dus k weet nie maar oke ahhahahahahahha. Wel vreemd als elke jongen´s trekken en soms elkaar aftrekken na Sport het hoort niet toch?

Zou wat mooi´s zijn in de Klas zit er s leuke juffrouw en je zit tijdens de Les je eigen af te trekken en ook nog eens Klaar komt Hmmm Dan nog is vreemd toch ik Hou ook wel van geil zijn mét Jongen´s onder élkaar en elkaar Aftyrekken is zeker lekker laat staan dat je gepijpt wordt na elke Les Hmmm Niet iedereen moet Dénken dat je dit zomaar kan accepteren het is en blijft vreemd normaal toch?

Ik hou in praktijk wel van des ondanks blijft het Vreemd vinden Je Vader zit toch ook niet op Voetbal en laat zich pijpen na de Les en daarna Duikt Hij ook nog eens bij zijn Eigen Vrouw in Bed Ik zit op zwemmen en daar gebeurt ook weleens wat in de kleedkamer.

Beetje spelen en elkaar uitlokken enzo. Soms rukken, maar nooit pijpen of neuken ofzo. Ik heb dat nog nooit meegemaakt Wel dat er sommige waaronder ik in het putje plassen of tegen de muur maar nog nooit dat ze aftrekken. Hoi meisje van 15 en de rest ook. Ik zat destijds op korfbal en aangezien dit gemengd is douchten we ook gemengd en dat leidde nogal eens tot stijve pikken en meiden die er niet af konden blijven! Ook bij een blessure wel eens gepijpt door een meisje dat mij wel heel erg zag zitten!!

Niet zo vreemd want het gebeurde toen en ook nu begrijp ik uit talloze verhalen hier. Nog nooit mee gemaakt ben zelf homo, lijkt me ook niet normaal. Kijk wel naar mijn vrienden als we onder de douche maar daar blijft het dan ook wel bij.

Ik vind het altijd leuk omtezien als een jonge zich aftrek met andere jongens erbij krijg dan zelf ook een stijve en ruk mij dan af soms ook wel met elkaar zo kun je de leuke dingen leren. Mijn vriend en ik zitten altijd op de achterste bank op school en soms als de één een stijve krijgt gaat de ander hem afrukken onder de bank. Ee doen het via de broekspijpen. Jongen van 21, ga eerst eens goed Nederlands leren en een typecursus doen i.

Er is zo geen touw aan vast te knopen en kan er dus ook niemand op reële basis op reageren. Hallo ik ben homo, en ga soms met een vriend uit de klas tijdens de gymles nar de kleedkamer 'om wat te drinken' en dan gaan we meestal elkaar aftrekken en pijpen. Ik raad het dus iedereen aan. Bij ons op school bij de gym-kleedkamer staat er altijd 1 jongen met zijn handen in zn boxer. Hij trekt zichzelf dan maar komt niet denk ik Laatst toenmwe gingen zwemmen met de klas deed hij dst ook in de kleedkamer tot iemandmer iets van zei.

En heeft iemand het al gedaan zo ja hoe was het? Vind het heel geil om dit te lezen! Zit nu heerlijk te vingeren! Gisteren na de training gingen we met het team douchen. Een teamgenoot had een stijve en kneep er af en toe in, de rest van het team reageerde er niet op viel mij op. Ik wil graf eens let een ander rukken of pijpen maar ben geen homo het lijkt me gewoon mega geil als je je sperma op iemand kan doen.

WTF schrijft iedereen hier? Ik denk niet dat iemand met een gezond verstand dat ooit zou doen. Ik walg al van het idee om naak te zijn bij anderen. J13,     Als jij ervan walgt om naakt te zijn is er iets mis met jou, niet met de anderen. Het gebeurd overal, zeker op jonge leeftijd dan word er vaak ge experimenteerd. Doe het ook en dan kan je er later aan terug denken, eens je ouder bent is het niet meer zo helaas.

Vlogens mij worden de meisjes ook geil ze willen allemaal meedoen xD. Hallo ik ben een jongen van 14 en zit ook op voetbal Wij douchen gewoon naakt dat is normaal doe je thuis toch ook!!! Maar onze keeper wordt vaak een beetje gepest door 3 jongens Die 3 jongens pissen altijd van zich af met douchen over andere enzo En 1 x druiteraard ze de keeper op de grond en piste informatie zijn mond met hun piemel in zijn mond ook stijf enzo Hier was dikke ruzie over met onze trainer!

Ik had hier op dit forum iets geplaatst wat op de beheerder van deze site ongeloofwaardig overkwam. Maar is gelukkig later toch wel geplaatst, want mijn ervaring is echt gebeurt. Maar wat ik hier lees? Ik geloof er helemaal niks van. Ik zal niet snel gepest worden op school of zo, maar als ik openlijk ga zeggen dat ik bi ben weet ik het zo net nog niet.

En hier lees ik gewoon dat hele elftallen het met elkaar doen. Mwa, dat snap ik ff niet. Dit klopt gewoon niet. Wat een onzin allemaal hier, volgens mij zijn al die jongens die zeggen dat dit volop gebeurt gewoon oudere mannetjes die het geil vinden zulke verhaaltjes te posten en hopen op een reactie. Ik heb niks tegen homo's maar school, sportschool, voetbal maakt niet uit waar maar als je opeens gaat rukken dat is toch wel sociale zelfmoord, helemaal als je andere vraagt mee te doen zal je al een gay-stempel hebben bij iedereen voor je weer thuis bent.

Als ik het zou zien zou ik ook zeggen van wtf doe dat lekker thuis. Als ik dit zo lees wil ik ook weer op voetbal. Niet ver van waar ik woon zit een club ;   Nou ken ik hier nog niet zo veel jongens dus zal dat misschien ook meteen veranderen. Wij drinken bier na de wedstrijd! Bij mij gebeurt dat nooit maar ik zou het wel graag eens willen doen zo aftrekken zn mss pijpen.

Nee, je ben NIET de enige!!! We gaan ff met het hele elftal elkaar eens lekker aftrekken. Waarom geloven mensen dit van 14 tot 17 jaar douch je al met onderbroek en als je naakt bent geboort er niks gwn beetje praten over school maar niets meer niets minder deze Posts gaan volgens mij nergens over   Nog een fijne avond allemaal.

Dit zijn sterke verhalen. Misschien dat het hooguit een enkele keer voorkomt, maar het zijn uitzonderingen. Douchen in een boxershort komt wel vaker voor.

Elkaar met handoeken slaan dat wel. Wanneer eentje z'n zeep laat vallen en zich bukt doen we voor de grap wel eens of we hem gaan neuken. Om je zeep op te rapen moet je door je knieen buigen, nooit bukken. Beetje voetballer weet dat! Blijkbaar trekken jongens zich af na de gymles of voetbaltraining door heel het land Kijk, me hele leven zit ik op sportclubs. Jongen 19 hierboven, ik dus ook niet, vindt deze verhaaltjes maar erg raar.

Ben ik de ene die denkt dat niet alle verhalen in de reacties hier echt gebeurd zijn? Waarom gebeurt dit bij mij niet wij douchen naakt maar niemand heeft stijve ofzo en niemand trekt best saai ik wil ook zo´n team.

Ik voetbal al mijn hele leven en heb zulke dingen nog nooit meegemaakt, gelukkig. Als trainer wel, dat was minder prettig. Ik train al enkele jaren jeugdelftallen. Sindsdat er een keer een spiegel sneuvelde zijn we toezicht gaan houden bij het douchen.

Een keer bleef zo'n ventje van 12 als laatste over. Nadat hij onder de douche stapte kreeg hij een erectie, keek me aan en begon zich af te trekken. Heb hem toen uitgelegd dat hij dat nooit meer moet doen. Echt een verschrikkelijke ongemakkelijke situatie. Als ik deze verhalen allemaal lees en moet geloven ben ik blij dat wij op de club dat toezicht houden.

De hier beschreven orgies horen niet op een sportclub thuis. Als je die behoefte hebt, doe het dan mooi in je slaapkamer. En voor de vieze mannetjes hier; geef die kinderen niet zo'n raar vertekend beeld. En zoek een hobby. Wtf lult iedereen, zit al 8 jaar op voetbal en douche altijd naakt net als de rest soms krijgt iemand wel een stijve en daar blijft het dan gewoon bij. Wij praten gewoon over lekker meisjes, dat is gewoon normaal.

Trek je daar maar niets van aan, ze weet nog niet precies wat ze wil maar het is een prima meid die ook wel eens mij bewonderde als ik geil door jouw filmpjes mij lag klaar te vingeren hier in de tuin ,,, wacht, ik zal haar even groeten en gedag zwaaien, en ze ….

Maar ik genoot ook, en niet zo weinig…het totale naakt zijn, het geile aftrekken en de gedachte dat er nog iemand mij stond te bekijken…maakte, dat ik me nu niet meer kon beheersen, krampachtig mijn heupen naar voren stootte alsof ik stond te neuken en Loes pakte dat natuurlijk onmiddellijk op en begon me nog steviger af te trekken…Ahhhhgh kreunde ik en voelde mijn sperma in golven komen, eerst een druppel en toen korte stromen die naar voren schoten gestimuleerd door het trekken van Loes….

Ik zakte bijna door mijn benen, liep naar de tafel met stoelen en ging zitten om bij te komen. Tsjonge Loes wat heb jij mij verwend…. Ik hoorde de bel en even later stond Loes in de deuropening van haar keuken en vroeg, Klaas , de buurvrouw van achter vraagt of ze erbij mag komen en ik antwoordde ja, maar alleen als ze het niet bezwaarlijk vindt dat ik naakt ben….

Intussen keek ik naar haar blouse die van boven wat open viel waardoor haar borsten iets zichtbaar waren, ze had een jongensachtig figuurtje, lang, tenger en gespierd en vroeg hoe oud ze was…oh, ik ben 19 jaar en ben nog aan het leren…. Ik reikte naar haar kant en knoopte haar blouse verder open totdat ik haar naakte tieten en mooie roze tepeltjes zag, ze ging direct staan, liet haar rokje zakken, stapte er uit en vervolgde met het naar beneden trekken van haar slipje…. Wat een heerlijkheid, 2 naakte vrouwen om me heen….

Ik haalde mijn vinger uit Dineke haar kutje wat ze zichtbaar jammer vond en keek Loes aan met haar vrouwelijke lichaam, duidelijk anders dan Dineke maar ook wel heel erg mooi, wat ouder maar nog wel redelijk strak!

OOOHHhh en ik ging uiteraard door, totdat ze op de stoel kronkelde van opwinding en gillend klaarkwam, en weer klaarkwam want ik stopte niet, haar voeten schoten van de zitting maar Dineke pakte ze meteen in haar handen, hield haar benen omhoog zodat ik Loes haar klitje kon blijven aflikken en geil houden totdat ze voor de derde maal klaarkwam…en nog ging ik door maar mijn tong raakte ook verkrampt en Loes was ook aan het einde van haar Latijn….

Ik werd nu bijna dierlijk geil en kreunend stootte ik mijn lul heen en weer in een stevig tempo totdat ik me klaar voelde komen….


stijve aftrekken nu sex date

.


De andere jongens drongen erop aan dat we elkaar gingen aftrekken, hebben we uiteindelijk gedaan en nu doen de meesten het bij elkaar.

Had ook nooit verwacht dat mij zoiets zou overkomen en het leukste vind ik dat ze volledig accepteren dat wij wat met mekaar hebben en er geen lullige grapjes over maken. Ik vind het maar bull-shit verhalen, ik geloof er nix van! Volgens mij is er geen een sport team die rukken, ik voetbal al 10 jaar en heb nog nooit iets meegemaakt of er over gehoord. Laatst waren 2 meiden elkaar aan het vingeren bij de douches , wel om het hoekje maar ik zag het wel even.

Ik ruk soms met 2 andere jongens als we douchen. Dat doen we alleen als we nog met zijn drieen zin. Ik voetbal ook al kei lang en nog nooit zoiets gezien of gehoord pijpen en rukken etc dat ie diegene zijn fanatsie denk ik maar het zal daar ook bij blijven.

Er is altijd wel iemand met een halve stijve of iemand die een beetje met zijn pik rommelt. Soms begint er eentje te trekken en kijkt of een ander mee doet en dat gebeurd een enkele keer ook wel. Soms gebeurd er heletijd niks en als het gebeurd zijn het dezelfde jongens. Jij zegt bij mij zijn het voetbalspelers van 20 - 22 jaar dus er zijn 2 ploegen die samen douchen en we hebben ook aparte douches voor 2personen verplicht , dat geloof ik echt niet.

Hoeft niet beslist met een sportteam,maar begrijp je wel jongen 23,idereen heeft wel zoiets alleen mag het op een andere manier,zwembad,scouting,kamperen,vakantie,weet je de hormonen gieren door je lijf ook bij mij,en mijn kameraden en voor je het weet ontstaat er een chemie waardoor de remmingen los komen,maar vind het normaal en doe niet meteen aan hokjesgeest,zoals ik wel eens vaker lees,gewoon jongens onder elkaar die samen genieten,soms elkaar beetje uitdagen,kan alles zijn.

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 11 januari   [ En dan gaan we aftrekken en een voor een spuiten en wie het het verste kan heeft dan gewonnen.

Zo vaak Als we gesport hebben rukken we vaak onder de douch kijken we naar me kaar tot we gaan spuiten en af en toe onze boxer en voetbalshort. In ons team zit een jongen met een donkere, eigenlijk zwarte huidskleur.

Na een tijdje kwam ik erachter dat hij, net als ik homo is. We zijn allebei nogal erg groot geschapen en dat zorgt voor jaloerse blikken. Ik had nooit verwacht dat anderen mee zouden gaan doen.

Maar dat deden ze wel en nu rukken we regelmatig met ons allen. Soms ook een wedstrijdje wie er het verst kan spuiten. In het begin schaamde ik me en m'n vriendje ook.

Ik ben er eigenlijk nog steeds verbaasd over. Maar leuk en geil is het wel met z'n allen. Was het altijd maar zo ongedwongen. Had ook nooit verwacht dat zoiets gebeuren zou tijdens het samen douchen, had er wel n's verhalen over gehoord van een goeie vriend.

Het gebeurt vast niet vaak, maar zoals ik al schreef maak ik het regelmatig mee en ik vind het best Super geil. Op een of andere manier hebben wij er met ons allen een heel hechte band door gekregen. Toernooi Wij hadden een toernooi en daarna natuurlijk douche ik kwam de douche ruimte binnen en hun waren allemaal aan het rukken ze vroegenof ik mee wilde doen ik zei ja das oke.

Orgy Bij ons op voetbal douche we altijd in onze kleren de meeste jongens worden daar heel geil van en krijgen dan een stijve ik ook. Meestal trekt iedereen dan alles uit en gaat rukken meestal gaan ook twee jongens in het midden elkaar pijpen. En daar worden we dan allemaal best geil van. Laatst was iedereen elkaar aan het pijpen iedereen is hetero is dit dan normaal?? Vingeren  Laatst waren 2 meiden elkaar aan het vingeren bij de douches , wel om het hoekje maar ik zag het wel even.

D bij ons zijn het vaak marokanen,turken,albanezen en congolesen die met de jongeren groep iets hebben: Ik denk dat je dan gewoon Bi bent. Ik ben bi, maar ik ontken het dan ook niet voor mezelf. Er is immers niks mis mee om bi of homo of hetero te zijn. Je bent wat je bent. D, superheerlijk en supergeil! Er waren nog 2 jongens. Een daar van had zich al aangekleed en ging gelijk weg. De jongen die achter bleef was zich op 2 meter van mij vandaan aan het aankleden.

Hij had alleen nog maar zijn boxer aan. Hij stond een beetje te treuzelen en bleef maar naar mij kijken terwijl ik mijn polo aan deed. Ik had in de gaten dat hij iets wilde en toen hij omdraaide stond met een stijve met zijn hand in zijn kruis. Zonder wat te zeggen kwam hij naar me toe. Erwin was een lieve en aardige jongen hoor, hij nodigde me uit om samen in zijn huis wat te drinken, ik kreeg een koel glas cola van hem en hij maakte zelf een flesje bier voor zich open. In de koelte van het huis dronken we onze glazen leeg.

Erwin vroeg of ik het warm had, ja echt wel zei ik, nou zei hij, zullen we dan lekker in het bad gaan liggen? Ik vond het vreemd hoor, samen met Erwin in het bad, maar het leek me ook wel lekker, thuis hebben we geen bad.

Ik zei dat me dat wel wat leek, samen gingen we naar boven, hij ging voorop en liet me toen hun badkamer zien. Een mooi groot bad was daar, Erwin deed de stop erin en liet toen de badkuip vol water lopen. Erwin hielp me mijn shirt uit te doen en schoof mijn broekje naar beneden, direct gevolg door mijn onderbroekje.

O, zei hij, je bent echt een mooi jongetje hoor, hij gaf me een tikje op mijn billen en stuurde me de badkuip in. Ik lag lekker in het water en keek toe hoe Erwin zijn korte broek uit deed, gevolgd door zijn onderbroek. Ja, hij was veel ouder als ik, hij had al een veel grotere piemel als ik, en hij had er al allemaal haartjes omheen.

Het was voor het eerst dat ik een piemel zag van en ouder iemand, en om eerlijk te zijn, mijn piemeltje stelde niets voor vergeleken bij die van Erwin. Erwin kwam nu ook in het bad, de ruimte viel toch wel tegen, ik moest van hem tussen zijn benen plaats nemen en nu zat ik met zijn rug naar hem toe. Lekker zo, toch, zei Erwin, het water was lekker en verkoelde ons een beetje.

Ik voelde nu zijn grote piemel tegen mijn billen. Erwin begon me te strelen, zijn handen streelde mijn borst en mijn buikje, wat hij deed voelde best wel lekker aan hoor, ik leunde u tegen zijn borst aan en was geheel ontspannen.

Toen voelde ik hoe een hand steeds lager ging en plotseling voelde ik hoe hij mijn piemeltje aanraakte, met zijn vingers streelde hij mijn balletjes. Ik wist niet wat ik nu moest doen, omdat het eigenlijk wel een lekker gevoel was liet ik hem begaan. Ik voelde nu dat mijn piemeltje begon te reageren, hij werd groter en werd stijf.

Erwin begon nu met zijn vingers mijn velletje heen en weer te schuiven en met zijn andere hand streelde hij mijn balletjes. O ja, het best best wel lekker, dit gevoel had ik nog nooit gehad, ik was net 11 jaar geworden en was nog niet zover om zelf iets te doen met mijn lichaam. Erwin fluisterde in mijn oor, of ik dit wel lekker vond? Ik knikte alleen maar, ja het was best wel lekker hoor.

Erwin vroeg aan me of ik wel even op de rand van het bad wilde gaan zitten, hij hielp me overeind en ik ging op de rand zitten. Mijn kleine rechtopstaand piemeltje nam hij weer tussen zijn vingers, en ik keek nu toe hoe hij mijn velletje weer heen en weer begon te schuiven, mijn balletjes werden weer gekneed.

Steeds sneller gingen zijn vingers heen en weer en het gevoel werd ook steeds prettiger, ik begreep niet helemaal wat er aan de hand was, maar mijn ademhaling ging ook steeds sneller, er kwam een heerlijk gevoel in mijn onderbuik. En toen, plotseling kwam het, wat wist ik toen nog niet, maar er kwam ineens wat spul uit mijn piemeltje en ik kreunde van genoegen.

O ja, een heerlijk gevoel was dat, ik spoot zomaar spul naar buiten en Erwin kneedde mijn balletjes totdat er niets meer uit mijn piemeltjes kwam. Erwin kwam wat overeind en omhelsde mij, ik sloeg mijn armen om hem heen, hij gaf me kusjes op mijn hoofd en op mijn wang. Of ik het lekker had gevonden, nou echt wel, dit was een gevoel dat ik nog nooit had gehad, ja een echt heerlijk gevoel.

Erwin trok me het bad weer in en ik zat weer met mijn rug tegen hem aan, ik voelde nu dat ook zijn piemel nu hard was geworden, hij drukte hem tegen mijn billen aan. Hij vertelde me dat wat hij bij mij gedaan had, dat heet aftrekken en hij zei dat jongens dat veel vaker bij elkaar deden.

Het was allemaal nieuw voor mij, nogmaals van seks wist ik helemaal niets, maar als seks was wat Erwin bij me gedaan had, nou dan hield ik wel van seks hoor. Hij pakte mijn hand en bracht deze naar zijn grote stijve piemel, ik moest hem vastpakken zei hij. Mijn handje paste maar net om die grote piemel heen! Hij leerde me hoe ik nu mijn hand heen en weer moest bewegen en zijn velletje naar beneden moest schuiven.

Elke keer als mijn hand naar beneden ging kwam die dikke kop van zijn piemel weer tevoorschijn. Ik leerde snel zei hij, hij liet nu mijn hand los en moedigde me aan om wat sneller heen en weer te bewegen. Hij pakte nu mijn andere hand en bracht die naar zijn zak met ballen, ja, hij had echt grote ballen hoor, beide tegelijk kon ik niet in mijn handje houden, dus ik pakte ze een voor een vast.

Zittend neuken geile jonge kutjes


Ons sexleven is volgens mij ook prima. We hebben alleen al ruim 23 jaar een klein geheimpje waarvan niemand weet heeft. Zelf de kinderen niet. Ik trek mijn man elke dag voordat hij naar zijn werk gaat en bijna iedere ochtend in het weekend af.

In het allereerste begin wilde ik af en toe s morgens wel vrijen, maar ik kan daarna niet meer in slaap komen. Hij moet s morgens altijd heel vroeg op. Eerst heeft hij het een paar keer gevraagd, maar nu is het vaste prik. Ik vind pijpen heel vies, dus dat doe ik niet. Maar aftrekken vind ik een kleine moeite. Aanvankelijk gebruikte ik gastendoekjes, maar hij is nogal snel begonnen met het gebruiken van een condoom. Ik heb altijd een tube glijmiddel op mijn nachtkastje liggen. Hij komt aan mijn hoofdeinde staan en heeft dan een warm washandje en een handdoek bij zich.

Ik kan het glijmiddel van mijn hand wassen zonder op te hoeven staan. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe. Ik ken denk ik alle manieren wel. Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen.

Hij zal geen dag overslaan om mij te bedanken. Regelmatig vind ik later als ik opsta een cadeautje met een bedankbriefje. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 11 januari   [ En dan gaan we aftrekken en een voor een spuiten en wie het het verste kan heeft dan gewonnen.

Zo vaak Als we gesport hebben rukken we vaak onder de douch kijken we naar me kaar tot we gaan spuiten en af en toe onze boxer en voetbalshort. In ons team zit een jongen met een donkere, eigenlijk zwarte huidskleur. Na een tijdje kwam ik erachter dat hij, net als ik homo is. We zijn allebei nogal erg groot geschapen en dat zorgt voor jaloerse blikken. Ik had nooit verwacht dat anderen mee zouden gaan doen. Maar dat deden ze wel en nu rukken we regelmatig met ons allen.

Soms ook een wedstrijdje wie er het verst kan spuiten. In het begin schaamde ik me en m'n vriendje ook. Ik ben er eigenlijk nog steeds verbaasd over. Maar leuk en geil is het wel met z'n allen. Was het altijd maar zo ongedwongen. Had ook nooit verwacht dat zoiets gebeuren zou tijdens het samen douchen, had er wel n's verhalen over gehoord van een goeie vriend.

Het gebeurt vast niet vaak, maar zoals ik al schreef maak ik het regelmatig mee en ik vind het best Super geil. Op een of andere manier hebben wij er met ons allen een heel hechte band door gekregen. Toernooi Wij hadden een toernooi en daarna natuurlijk douche ik kwam de douche ruimte binnen en hun waren allemaal aan het rukken ze vroegenof ik mee wilde doen ik zei ja das oke.

Orgy Bij ons op voetbal douche we altijd in onze kleren de meeste jongens worden daar heel geil van en krijgen dan een stijve ik ook. Meestal trekt iedereen dan alles uit en gaat rukken meestal gaan ook twee jongens in het midden elkaar pijpen. En daar worden we dan allemaal best geil van. Laatst was iedereen elkaar aan het pijpen iedereen is hetero is dit dan normaal?? Vingeren  Laatst waren 2 meiden elkaar aan het vingeren bij de douches , wel om het hoekje maar ik zag het wel even.

D bij ons zijn het vaak marokanen,turken,albanezen en congolesen die met de jongeren groep iets hebben: Ik denk dat je dan gewoon Bi bent. Ik ben bi, maar ik ontken het dan ook niet voor mezelf. Er is immers niks mis mee om bi of homo of hetero te zijn. Je bent wat je bent. D, superheerlijk en supergeil! Er waren nog 2 jongens. Een daar van had zich al aangekleed en ging gelijk weg. De jongen die achter bleef was zich op 2 meter van mij vandaan aan het aankleden.

Hij had alleen nog maar zijn boxer aan. Hij stond een beetje te treuzelen en bleef maar naar mij kijken terwijl ik mijn polo aan deed. Ik had in de gaten dat hij iets wilde en toen hij omdraaide stond met een stijve met zijn hand in zijn kruis.

Zonder wat te zeggen kwam hij naar me toe. Ik was ook geil en zittend op het bankje heb ik hem eerst getrokken en even gepijpt. Er was verder niemand in de andere kleedruimten en hij kwam al snelklaar. Hij bedankte me nog. Vorige week donderdag wilde hij weer kreeg ik de indruk maar toen bleven de anderen veel langer en is er niks gebeurd. Ik heb dit nog maar 2x meegemaakt. Ik zou best wel vaker met een paar andere jongens uit mijn groep willen rukken maar dat gebeurd niet. Laatst had de oudste bij ons sex gehad en vertelde daar over.

Ik had een stijve van het praten over sex en begon gewoon wat te rukken. Andere gingen toen mee doen, terwijl anderen toekeeken en lachten naar ons. Later deden er meer mee. Ik stond aan de andere kant van het kleed lokaal en zag hoe hij hem aftrok en dat zijn sperma op zijn voetbalshirt kreeg.

Ik heb niet meegedaan maar ik had wel een stijve pik. Bij ons is iedereen juist kei preuts. Na het douchen gelijk een handdoek om, en dan moeilijk onderbroek daar onderaan trekken. Ik moet denk ik echt een andere sportclub zoeken als ik ook een keer een paar stijve pikken wil meemaken.

Re 2 meemaken ik heb ook lang getwijfeld. Omdat we dezelfde broekjes droegen en het wel met elkaar goed konden vinden streelden we elkaar met onze broekjes aan in de tent.

Vrouw wil gebeft worden hele dikke tieten


Laat het zien door een rondje te maken van je duim en wijsvinger. Het is afhankelijk van de dikte van zijn penis of je vingers elkaars wel of niet raken. Beweeg je twee vingers eerst helemaal van boven naar beneden een paar keer.

Zorg dat je je vingers elke keer zo dicht mogelijk om zijn penis klemt. Je mag best wat druk zetten, hij kan best wel handelen.

Wissel lange halen af met korte halen. Focus je op zijn eikel. Begin altijd slow en voer je tempo op als je merkt dat hij bijna bij zijn hoogtepunt zit. Als je hem écht gek wil maken, combineer je een handjob met een blowjob. Ook handig als je niet zo diep kan gaan of als hij groot geschapen is. Breng je hand onder je mond en begin met zuigen.

Je mond concentreert zich op zijn eikel en je hand masseert de schacht van zijn piemel. Maak zijn orgasme nog intenser door de perineum te masseren? Lees alles over deze  pleasure spot. Spice het eens op door een andere positie aan te nemen tijdens het aftrekken.

Ga bijvoorbeeld eens achter hem zitten. Of ga op je knieën terwijl hij staat of op de grond zit. Do you want search? Wedden dat hij alleen maar meer van jou gaat houden hierna… Vergeet niet om altijd veel glijmiddel te gebruiken.

De oneindige tunnel Bij deze aftrek techniek heb je veel glijmiddel nodig. Put a ring on it Zijn piemel is natuurlijk om door een ringetje te halen haha. Combinatie move Als je hem écht gek wil maken, combineer je een handjob met een blowjob. Perineum Maak zijn orgasme nog intenser door de perineum te masseren? Variatietip Spice het eens op door een andere positie aan te nemen tijdens het aftrekken.

Ken jij nog goede aftrek technieken? Deel ze anoniem in een reactie hieronder! Meer pijp- en aftrek technieken: About me Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit. Waarom lang voorspel zo belangrijk is April 02, Alles over masturbators December 15, Dé playlist voor een hete avond met je lover July 28, Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is July 27, Alles over blauwe ballen April 25, Ik knikte alleen maar, ja het was best wel lekker hoor.

Erwin vroeg aan me of ik wel even op de rand van het bad wilde gaan zitten, hij hielp me overeind en ik ging op de rand zitten. Mijn kleine rechtopstaand piemeltje nam hij weer tussen zijn vingers, en ik keek nu toe hoe hij mijn velletje weer heen en weer begon te schuiven, mijn balletjes werden weer gekneed. Steeds sneller gingen zijn vingers heen en weer en het gevoel werd ook steeds prettiger, ik begreep niet helemaal wat er aan de hand was, maar mijn ademhaling ging ook steeds sneller, er kwam een heerlijk gevoel in mijn onderbuik.

En toen, plotseling kwam het, wat wist ik toen nog niet, maar er kwam ineens wat spul uit mijn piemeltje en ik kreunde van genoegen. O ja, een heerlijk gevoel was dat, ik spoot zomaar spul naar buiten en Erwin kneedde mijn balletjes totdat er niets meer uit mijn piemeltjes kwam.

Erwin kwam wat overeind en omhelsde mij, ik sloeg mijn armen om hem heen, hij gaf me kusjes op mijn hoofd en op mijn wang. Of ik het lekker had gevonden, nou echt wel, dit was een gevoel dat ik nog nooit had gehad, ja een echt heerlijk gevoel.

Erwin trok me het bad weer in en ik zat weer met mijn rug tegen hem aan, ik voelde nu dat ook zijn piemel nu hard was geworden, hij drukte hem tegen mijn billen aan. Hij vertelde me dat wat hij bij mij gedaan had, dat heet aftrekken en hij zei dat jongens dat veel vaker bij elkaar deden.

Het was allemaal nieuw voor mij, nogmaals van seks wist ik helemaal niets, maar als seks was wat Erwin bij me gedaan had, nou dan hield ik wel van seks hoor. Hij pakte mijn hand en bracht deze naar zijn grote stijve piemel, ik moest hem vastpakken zei hij. Mijn handje paste maar net om die grote piemel heen! Hij leerde me hoe ik nu mijn hand heen en weer moest bewegen en zijn velletje naar beneden moest schuiven. Elke keer als mijn hand naar beneden ging kwam die dikke kop van zijn piemel weer tevoorschijn.

Ik leerde snel zei hij, hij liet nu mijn hand los en moedigde me aan om wat sneller heen en weer te bewegen. Hij pakte nu mijn andere hand en bracht die naar zijn zak met ballen, ja, hij had echt grote ballen hoor, beide tegelijk kon ik niet in mijn handje houden, dus ik pakte ze een voor een vast.

Sneller moest ik het doen riep hij, o ja sneller Peter riep hij, ik deed me best hoor, ik ging echt wel steeds sneller. Erwin begon zachtjes te kreunen, ik zag nu dat er al wat spul uit het spleetje van zijn piemel kwam, plotseling pakte hij mijn hand vast en dwong me om nog sneller heen en weer te bewegen, en toen kwam het. Met een harde kreun begon Erwin nu zijn spul te spuiten, vol ontzag keek ik naar zijn piemel en ik zag nu dat grote klodders spul uit het spleetje kwam, de eerste harde straal spoot hij bijna in mijn gezicht en de tweede straal kwam op mijn borst en mijn buik terecht.

Erwin hielp mijn hand vast en liet deze pas los toen de laatste druppel uit zijn piemel was gekomen, heel langzaam begon zijn piemel nu weer wat slapper te worden. Pas toen zijn piemel weer helemaal slap was mocht ik hem loslaten. Hij pakte mij nu vast en trok me tegen zich aan, hij begon me te zoenen, eerst op mijn voorhoofd en mijn wang en toen ineens zomaar op mijn mond, ik voelde hoe zijn tong in mijn mond kwam en ik duwde met mijn tong hem weer terug.

Ja, zo zoenen had ik nooit gedaan hoor, maar Erwin hield mijn hoofd vast en bleef mij tongzoenen, en ik begon het wel leuk te vinden. Hij sloeg zijn arm om me heen en terwijl hij mij zoende ging zijn andere hand weer naar mijn piemeltje.

Langzaam begon hij mijn piemeltje en balletjes weer te strelen tot mijn piemeltje weer hard werd en rechtovereind ging staan, ja wat Erwin deed was echt wel lekker. Hij stopte met me te zoenen en vroeg of ik overeind wilde komen, hij knuffelde me nog enige tijd en vond me zo,n heerlijke en lieve jongen, hij gaf me nog een stevige kus op mijn mond en hielp me toen overeind. Ik stond nu in het bad, mijn piemeltje stond rechtovereind plat tegen mijn buikje.

Voorzichtig werd mijn velletje weer naar beneden geschoven en mijn balletjes werden weer gestreeld, en ik keek toe hoe Erwin mij bevoelde. Vol verbazing keek ik toe hoe zijn gezicht steeds dichter bij mijn piemeltje kwam en toen Ik voelde hoe zijn tong over mijn plasspleetje ging, hij trok mijn velletje zover mogelijk naar beneden en likte en zoog nu aan mijn piemeltje.

Wat hij nu deed was echt lekker hoor, zijn warme mond zorgde voor een heerlijk gevoel, hij zoog nu zachtjes aan mijn piemeltje en streelde tegelijk mijn balletjes, zijn mond begon heen en weer te gaan en al snel kwam dat heerlijke gevoel weer in mijn onderbuik. O ja, het duurde echt niet lang hoor, mijn piemeltje begon weer te spuiten en Erwin bleef aan mijn piemeltjes zuigen, met beide handen hield ik nu zijn hoofd vast om maar niet om te vallen.

Erwin zoog al mijn spul in zijn mond en slikte alles door, hij bleef echt zuigen totdat mijn piemeltje weer slap begon te worden. Mijn slappe piemeltje floepte nu uit zijn mond! Erwin kwam overeind, tilde mij op en zoende me weer op mijn mond, en zijn tong flitste in en uit mijn mond, hij bleef me enige tijd lekker knuffelen en ik vond het heerlijk bij hem. Ja, Erwin was mijn beste vriend en was heel lief en aardig tegen me.

Natuurlijk had Erwin ook al weer een stijve piemel, maar daar hoefde ik nu even niets mee te doen hoor, we stapte uit bad en hij hielp me met afdrogen en aankleden, hij deed ook weer snel een broek aan.