Strak poesje zak likken

strak poesje zak likken

Ik zag dat haar hand onder haar rokje was verdwenen. Die zat zich met haar ogen dicht zalig te vingeren. Ik richtte me volledig op Anita en fluisterend vroeg ik haar of ze haar truitje wilde uittrekken. Even later lag dit naast de bank. Ze droeg een rode push-up bh waarin haar prachtige borsten nog mooier toonden. Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepels die door het rode kant staken. Terwijl mijn linkerhand haar borsten bleef strelen zakte mijn rechterhand naar beneden.

Automatisch spreidde ze haar benen en mijn vingers vonden hun weg naar haar natte slipje. Het slipje was zo dun dat ik haar opgezwollen klitje er doorheen kon voelen. Toen ik erover wreef begon Anita zwaar te ademen en wild met haar kont te draaien. Ook al zo’n zalig geil wijf dacht ik terwijl ik de rand van haar slipje opzij deed en langzaam 2 vingers in haar kletsnatte kut duwde.

Ze kreunde hard en haar hand vond direct zijn weg in mijn boxer. Ze begon me zalig af te trekken terwijl ze genoot van mijn vingers die haar verwenden. Plotseling voelde ik een paar andere handen aan mijn boxer. Sandra was opgestaan en trok snel mijn boxershort uit. Terwijl Anita bleef doortrekken voelde ik de warme mond van Sandra in hetzelfde ritme over mijn eikel zakken.

Wat een goddelijk gevoel was dit. Nog nooit van mijn leven was ik door 2 vrouwen tegelijk verwend laat staan zulke prachtige bloedgeile vrouwen. Ik haalde de borsten van Anita uit haar BH en zoog gulzig op haar tepels terwijl mijn vingers haar kutje alleen maar natter maakten. Toen ik even later haar rokje verder omhoog deed en mijn tong over haar klitje liet flitsen kwam ze gillend klaar. Haar lichaam schokte hevig en het sap stroomde uit haar kut. Mmmmmm wat smaakte ook zij zalig en gulzig likte ik aan haar natte spleet.

Sandra bleef intussen hard op mijn lul zuigen en met haar handen liet ze mijn ballen in mijn zak rollen. Na de zalig neukpartijen afgelopen nacht en vanmorgen vond ik het heerlijk en kon het lang volhouden zonder klaar te komen. Terwijl Anita nog even lag bij te komen draaide ik me om en gaf mijn volle aandacht aan Sandra.

Die lag me met een geile blik in haar ogen aan te kijken terwijl ze me pijpte. Ik haalde haar omhoog om de bank en liet mijn handen over dat strakke latex rokje glijden. Ik wreef over haar nylons en langzaam verdween mijn hand onder haar rokje. Zij had nu geen slipje aan en mijn vingers voelden direct hoe nat ze was.

Ik ben zo geil fluisterde ze in mijn oor. Ik trok haar rokje wat hoger en had zo een prachtig uitzicht op haar van vocht glinsterende kut. Ik verwende haar klitje terwijl we elkaar heftig tongden. Ik besloot ook haar nog niet te neuken maar eerst een keer te laten klaarkomen. Om en om stak ik een aantal vingers in haar kut en wreef ik over haar opgezwollen klit.

Ook haar bilspleet en zalige sterretje vergat ik niet. Binnen een minuut kwam ook Sandra zalig klaar en lag uitgeput op de bank. Ik heb toch niet teveel gezegd he vroeg ze aan Anita.

Die zei dat ze het tot nu toe zalig had gevonden maar dat ze nog lang niet genoeg had. Daar was ik het helemaal mee eens want ik was van plan die 2 geile wijven helemaal gek te neuken. Ik stelde Anita voor naar de slaapkamer te gaan. Op een bed heb je toch even meer ruimte dan op een bank. Ik ging op bed liggen en mijn nog steeds harde lul wees naar het plafond.

Anita ging direct bovenop me zitten en trok haar leren rokje wat omhoog. Met een perfect uitzicht op die sexy rode bh trok ze de rand van haar string opzij en liet zich over mijn lul zakken. Haar warme kut zat er strak omheen en zachtjes begon ze me te berijden. Af en toe bleef ze vrij hoog zodat alleen mijn eikel nog net in haar kutje zat.

Mijn lul glansde van het vocht dat uit haar kut bleef stromen. Ik wil je lekker pijpen zei ze en ze stapte van me af. Ze draaide zich om en kwam in 69 positie bovenop me. Mmmmm wat rook die kut toch lekker. Ik voelde haar tong rondjes draaien om mijn eikel. Af en toe nam ze hem diep in haar mond. Zelf likte ik stevig over haar natte lippen en klit en maakte haar gek. Inmiddels was Sandra ook in de slaapkamer gekomen en terwijl Anita me pijpte trok ze aan mijn lul en masseerde mijn ballen. Ik stak mijn tong diep in de warme grot van Anita waarop ze weer zalig klaarkwam.

Ze zoog daarbij zo hard aan mijn lul dat ik het niet meer ging houden. Toen Sandra op dat moment ook nog een vinger in mijn reet stak kwam en me in een razend tempo aftrok spoot ik mijn zak leeg.

Beurtelings voelde ik hun monden om mijn lul om de laatste druppels eruit te zuigen. De meiden hadden er duidelijk nog niet genoeg van. Anita ging van me af maar werd direct vol op haar mond gezoend door Sandra.

Ik stapte van het bed af waarop beide alle ontstane ruimte direct benutten. Ik werd getrakteerd op een zalige lesbische show. Ze likten elkaar af en sloegen geen enkel stukje van elkaars lichaam over. Wat een geil schouwspel was dat zeg.

Twee van die hoerig geklede wijven die elkaar opgeilden. Sandra haalde vervolgens twee kleine vibrators uit haar nachtkastje en zette ze aan. Vervolgens trokken ze beide hun sexy outfit uit en toonden hun prachtige stevige lichamen. Sandra gaf 1 van de zoemende staven aan Anita en ze ging ruggelings op bed liggen. Anita ging er in 69 positie overheen en terwijl ze met haar tong het klitje van Sandra bewerkte stak ze de trillende staaf diep in Sandra’s kut.

Sandra deed hetzelfde bij Anita. Ik genoot van dit prachtige uitzicht voor me. De kamer werd gevuld met het geluid van de zoemende vibrators en het gehijg en gekreun van de vrouwen.

Mijn dijen knijp ik stevig samen. De aanspanning levert een heerlijk gevoel op. Daarna komt hij ook naar de relaxstoelen en kiest er een uit recht tegenover me.

Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Hij kijkt me ook recht in mijn ogen. Even golft het om me heen. Eigenlijk heb ik nog nooit de moeite genomen om er in te kijken. Verlegen sla ik mijn ogen neer. Verward kijk ik op. Dat zijn stem zo aangenaam is, had ik me niet kunnen voorstellen. In al die weken heb ik vaak gedacht hoe zijn stem zou klinken. Maar steeds heb ik genoegen genomen met de stilte. Verder dan dat kom ik niet. Op een gesprek met deze man had ik me niet voorbereid.

Toch heb ik ook geen zin om me te laten kennen en ik had me toch ook voorgenomen om hem eens te observeren. Voor me zie ik een man die een stuk ouder is dan ik. Hoe oud precies kan ik niet schatten, maar hij gaat wel richting 55, 60 jaar. Zijn haar is grijs, wit zelfs, maar in een prachtig kort kapsel geknipt. Zijn lijf is strak en gespierd, maar niet afgetraind. Eerder van nature stevig en atletisch. Een platte buik en mooie benen die te benijden zijn.

Zijn ogen zijn blauw, zijn handen groot. En misschien is dat andere, waar ik erg benieuwd naar ben, ook wel groot. Maar met mijn blik naar beneden afdwalen durf ik niet, hoe graag ik ook wil. En eerlijk gezegd heb ik nog nooit zijn onderbuik gezien. Altijd komt hij de sauna binnen met een baddoek om zijn lendenen.

Ik zwijmel een beetje weg en fantaseer hoe het zou zijn om met hem te vrijen. Ik ben vergeten dat ik hem aanstaar. Een beetje uitdagend kijk ik hem aan en glimlach mijn meest charmante lachje. Je stem nog meer. Ik had niet verwacht dat je zo'n mooie stem zou hebben. Hij staat op en pakt mijn hand uit mijn schoot en geeft er een kus op. Zo brutaal en zelfverzekerd had ik hem toch niet verwacht. Ik ben toch niet van plan om nu al veel van mijn privacy weg te geven. Geamuseerd kijkt Lars me aan en zegt: Een prettig licht in z'n ogen moedigt me aan om hem maar eens beter te bekijken.

Handen rustig op zijn buik. De handdoek om zijn lijf is half open gevallen, waardoor ik goed zicht krijg op het erotisch deel van zijn onderlichaam. Tussen dat openstaande deel van de handdoek zie ik een ontzettend mooie dikke halfstijve pik. Voor de tweede keer vraagt hij of het me bevalt. Ik zucht en zeg: Lars staat op en neemt mijn hand.

Met lichte dwang duwt hij me richting de sauna. Hij spreidt zijn handdoek op de bank en legt me neer. Ik besluit om alles over me heen te laten komen. Van nature ben ik nieuwsgierig. En geil ook nog steeds. Hij spreidt mijn benen en bekijkt mijn drijfnatte kutje eens goed. Hij gromt een antwoord, buigt voorover en duwt een heerlijke tong in mijn spleetje. Dit gaat niet lang duren ben ik bang. Ik zit al lang op het randje van klaarkomen en zoveel is er nu niet voor nodig om me helemaal over de top te jagen.

Ik grijp met mijn handen in zijn zij en wil hem dwingen om zijn tong nog dieper in me te steken. Dit levert op dat mijn handen worden beetgepakt en boven mijn hoofd geduwd. Met zijn heupen dringt hij tussen mijn benen en ik voel hoe zijn hete pik in een keer bij me naar binnen gaat. Acuut kom ik klaar. Schokkend van genot kronkel ik onder zijn sterke armen. Als ik ben uit getierd, begint hij in een rustig tempo diep in me te stoten.

Nog nooit heb ik twee orgasmen achter elkaar gehad, dus ik besluit om maar rustig te gaan liggen en te wachten tot hij klaar komt. Opeens zijn mijn handen vrij en glijd zijn dikke pik uit mij. Hij geleidt mij de saunacabine uit en resoluut word ik onder de koude douche geschoven. Ik ben verontwaardigd en ik wil protesteren en stribbel tegen. Maar hij is te sterk. Zeker een minuut sta ik onder de koude douche. Dan trekt hij me er onder vandaan en vraagt: Hij duwt mijn hoofd naar beneden.

Ik begrijp de hint en begin gretig aan zijn pik te likken. Ik hou ervan om te spelen en voel dat de rollen nu omgedraaid zijn. Langzaam zuig ik aan zijn eikel en duw af en toe mijn tong in het gaatje ervan.

Met mijn handen streel en kneed ik zijn ballen. Als ik zijn pik voel schokken grijp ik mijn kans. Mijn kut is al weer drijfnat en het is tijd om het hem eens betaald te zetten. Ik zuig nu harder en neem zijn pik zoveel ik kan in mijn mond. Hij duwt mijn hoofd nog steviger tegen zijn pik. Als ik ophoud met het zuigen en met het strelen beveelt hij me grommend om door te gaan. Dan laten zijn handen mijn hoofd los en kan ik opstaan. Nu pak ik hem bij zijn hand en dirigeer hem naar het warme dompelbad.

Als we erin zitten pak ik zijn handen. Glimlachend laat hij het toe. Natuurlijk, het is een spel. Hij is veel sterker en zou kunnen doen wat hij wil. Maar hij voelt ook dat ik hem wil laten genieten. Ik schuif op hem en laat mijn kut over zijn stijve pik zakken. Ik weet dat mijn kut strak is en hoe ik mijn spieren kan aanspannen.

Langzaam schuif ik over zijn heerlijk stijve lul. Op het moment, dat ik denk dat hij gaat klaarkomen werk ik ook naar mijn eigen orgasme. Even verslapt de concentratie. Lars rukt zijn handen los. Tilt me op en zet mij met mijn kontje naar hem toe bij de rand van het bad. Ruw duwt hij zijn pik van achter in mijn spleetje. En neukt me hard. Van schrik kom ik weer klaar en Lars spuit grommend zijn zaad in me.

Uitgeput zak ik terug in het warme water met Lars naast me die eveneens uitgeput tegen mij aanhangt. Het is klokslag De temperatuur in de sauna is nog niet goed en daarom ga ik naar de rustruimte. Verzonken in een mannenblad zie ik Lars in een ruststoel zitten. De baddoek die hij op zijn schoot heeft liggen verraadt een grote bobbel als teken dat zijn pik halfstijf onder zijn baddoek ligt. Hij schrikt als ik naast hem in een stoel neerplof. Met enig schaamrood op de kaken laat hij het artikel zien dat hij aan het lezen is.

Lars vertelt mij, dat alles wat maar over seks gaat hem opwindt; homo, lesbisch of bi, het maakt hem niet uit, maar het liefst leest hij artikelen over heteroseks.

We blijven nog even samen in de rustruimte, waar het op dat uur in de ochtend altijd erg stil is en we praten wat over koetjes en kalfjes. De bobbel onder de handdoek van Lars is inmiddels verdwenen en hij stelt voor om samen de sauna in te gaan.

Ik vind dat een goed voorstel. We douchen samen en gaan de saunacabine in. Bij het zien van dat mooie lichaam van Lars word ik bloedgeil en voel mijn kut warm en nat worden..

Ik kan het niet laten om met mijn handen over mijn onderbuik en mijn tepels te wrijven. Lars ziet dat en schuift dichter bij mij op de bank en legt voorzichtig zijn hand op mijn bovenbeen. Langzaam en zacht begint hij mij te strelen. Eerst over mijn knie om daarna zijn hand over mijn dij te schuiven. Ik voel de vibraties in mijn onderlichaam opkomen en warme scheuten schieten heen en weer in mijn kut.

Ik laat Lars merken dat ik zijn strelingen waardeer en ik voel zijn hand steeds verder gaan. De bovenkant van zijn hand schuift hij voorzichtig wat meer tussen mijn bovenbenen en ik voel de stoppels van mijn afgeschoren schaamhaar langs zijn handen gaan. Ongemerkt voor hem doe ik mijn benen wat wijder, zodat mijn schaamlippen wat open gaan staan.

Lars merkt dat direct en maakt van de gelegenheid gebruik en beroert mijn klitje met zijn pink. Ik kan het niet houden en beweeg mij steeds heftiger. Ik pak zijn hand en druk deze wat steviger tegen mijn schaamlippen. Hij begrijpt mijn hint en begint mij nu langzaam en teder te vingeren.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat zijn pik hard en groot is geworden. Zijn eikel is nat van het voorvocht en ik denk dat ik het rustiger aan moet doen want anders komt hij vroegtijdig klaar. Ik voel aan de trillingen in zijn lichaam dat hij bloedgeil is hij geworden.

Voorzichtig drukt hij mij achterover op de houten bank en gaat op zijn knieën naast mij zitten. Dan drukt hij zijn gezicht tussen mijn benen en begint met zijn tong mijn schaamlippen en even later mijn klitje te likken.

Met draaiende bewegingen van zijn tong brengt hij mij in vervoering waardoor ik met mijn heupen begin te schudden ten teken dat ik elk moment tot mijn hoogtepunt kan komen. Hij gaat nog even door met likken en zuigen en brengt mij binnen enkele seconden tot een heftig orgasme. Dit alles gebeurt in een tijdsbestek van vijf minuten. De sauna is heet, 85 graden en droog. Te warm ook met deze inspanning er nog te blijven en samen staan we op en lopen naar buiten We nemen een koude douche en gaan daarna in het bubbelbad heerlijk tegen elkaar aan zitten.

Mijn lusten zijn nog steeds niet over en ik zoek met mijn handen de halfslappe penis van Lars en wrijf met mijn duim en wijsvinger over zijn eikel. Lars is ook nog steeds supergeil waardoor hij in no time klaar komt en zijn sperma de vrije loop laat.

Schokkend van genot laat hij zich onderuit in het warme water tegen mij aan zakken en geeft mij een kus. Na het bubbelbad en het stoombad ben ik toe aan een half uurtje rust en gaan we samen relaxen in de rustruimte. We zijn daar nog steeds alleen. Ik vraag aan Lars of hij al weer op krachten is gekomen. We staan op en gaan opnieuw naar de saunacabine. Direct zoek ik met mij handen de ballen en pik van Lars en ik begin hem te masseren.

Lars vraagt of ik hem wil pijpen. Ik buig mij voorover en neem zijn reusachtige pik in mijn mond en zuig alsof mijn leven er vanaf hangt. Hij geniet met volle teugen van deze pijppartij. Ik draai mij om in de hondjeshouding en Lars neemt mij achterom. Ik voel zijn pik in mij dringen en na een paar heftige stoten komen we samen kreunend klaar. Lars spuit zijn warme zaad tot diep in mij. Direct nadat hij zijn pik terug trekt uit mij buig ik mij naar de pik van Lars en neem hem opnieuw in mijn mond om het feest af te maken met een heerlijk naspel.

Het spel is uit en snel veraten wij de sauna om te genieten van een koud dompelbad. Lars verlaat de sauna met een fantastisch gevoel. Over twee dagen zal hij zich kunnen uitleven met een pracht van een meid. Hij begint te fantaseren over hoe het zou zijn. Nog nooit in zijn 40 jarig huwelijk is hij vreemd gegaan, tot voor kort dan. En nu zal hij een hele dag aan seks gaan besteden. Twee dagen later staat hij om tien uur in de ochtend voor mijn deur. Ik woon op een bovenetage in Amsterdam Zuid.

Ik ben die ochtend al vroeg wakker, want ik heb een onrustige nacht gehad. Omdat ik niet kon slapen en voortdurend aan Lars moest denken, kon ik mijn lusten moeilijk bedwingen en heb ik mijzelf enkele malen met m'n vingers bevredigd. Twee maal klaar gekomen vannacht en nog steeds die lustgevoelens. Wat zal ik aantrekken, niet teveel knoopjes en iets wat losjes om mij heen hangt, denk ik.

In mij fantasie zie ik Lars al weer voor mij staan. Dan om klokslag tien uur hoor ik de deurbel gaan. Dat zal hem zijn denk ik. Ik druk op de deuropener en hoor zoemend de deur beneden open gaan.

Daar staat hij dan. Mijn geile prins, waar ik de hele nacht voor heb wakker gelegen. Ik voel een licht gevoel van verliefdheid maar wil daaraan geen waarde hechten. Want dat is nu juist iets wat ik niet wil. Verliefd zijn ligt niet op mijn weg. Ik heb mijn mooie kort zijden zwarte jurkje met losse blouse aangetrokken. Mijn beha-tje heb ik uitgelaten, dan hoeft hij straks niet zo te friemelen. Want uit ervaring weet ik dat veel mannen daar moeite mee hebben en te ongeduldig zijn.

Als hij binnen is sluit ik de deur van mijn etage en draai voor alle zekerheid het slot op de nachtsluiting. Want stel je voor dat mijn vaste vriend voor de deur staat.

Niet alleen Lars gaat vreemd, maar ik ook denk ik. Ik heb mijn woning eenvoudig ingericht, want veel geld heb ik niet te verteren en ik heb ook niet zo'n behoefte aan een luxe leven.

Een eenvoudige houten tafel met vier houten stoelen, een kastje met een tv en stereo-installatie. Verder niets, eenvoudig maar gezellig. Lars gaat op de stoel aan de tafel zitten.

Ik zie dat hij makkelijke kleding aangetrokken. Geen onderhemd of T-shirt en een blouse die, zo denk ik snel en makkelijk uit kan. Ik schenk de koffie in de keuken in en loop terug naar de kamer en ga tegenover hem aan de tafel zitten. Ik voel verlegenheid bij mijzelf opkomen en zie ook dat Lars daar enige last van heeft. Stil drinken we onze koffie. Lars reageert hier niet op maar zegt: Vertel eens iets over jezelf.

Ik neem hem nog eens goed op. Van top tot teen bekijk ik hem. Hij draagt geen ring aan zijn vinger dus vraag ik hem: Het gaat ons beiden toch om de lust? Ik neem het initiatief en streel hem door zijn witgrijze haren en geef hem een kus.

Hij reageert met een tongzoen. Ik vind tongzoenen niet prettig en ik trek mij terug. Ik zeg hem dat ook. Hij begint mij te strelen langs mijn nek en oren.

.

Film over beffen oma thuisontvangst

Sandra bleef intussen hard op mijn lul zuigen en met haar handen liet ze mijn ballen in mijn zak rollen. Na de zalig neukpartijen afgelopen nacht en vanmorgen vond ik het heerlijk en kon het lang volhouden zonder klaar te komen. Terwijl Anita nog even lag bij te komen draaide ik me om en gaf mijn volle aandacht aan Sandra. Die lag me met een geile blik in haar ogen aan te kijken terwijl ze me pijpte. Ik haalde haar omhoog om de bank en liet mijn handen over dat strakke latex rokje glijden.

Ik wreef over haar nylons en langzaam verdween mijn hand onder haar rokje. Zij had nu geen slipje aan en mijn vingers voelden direct hoe nat ze was.

Ik ben zo geil fluisterde ze in mijn oor. Ik trok haar rokje wat hoger en had zo een prachtig uitzicht op haar van vocht glinsterende kut. Ik verwende haar klitje terwijl we elkaar heftig tongden. Ik besloot ook haar nog niet te neuken maar eerst een keer te laten klaarkomen. Om en om stak ik een aantal vingers in haar kut en wreef ik over haar opgezwollen klit. Ook haar bilspleet en zalige sterretje vergat ik niet.

Binnen een minuut kwam ook Sandra zalig klaar en lag uitgeput op de bank. Ik heb toch niet teveel gezegd he vroeg ze aan Anita. Die zei dat ze het tot nu toe zalig had gevonden maar dat ze nog lang niet genoeg had.

Daar was ik het helemaal mee eens want ik was van plan die 2 geile wijven helemaal gek te neuken. Ik stelde Anita voor naar de slaapkamer te gaan. Op een bed heb je toch even meer ruimte dan op een bank. Ik ging op bed liggen en mijn nog steeds harde lul wees naar het plafond. Anita ging direct bovenop me zitten en trok haar leren rokje wat omhoog.

Met een perfect uitzicht op die sexy rode bh trok ze de rand van haar string opzij en liet zich over mijn lul zakken. Haar warme kut zat er strak omheen en zachtjes begon ze me te berijden. Af en toe bleef ze vrij hoog zodat alleen mijn eikel nog net in haar kutje zat. Mijn lul glansde van het vocht dat uit haar kut bleef stromen. Ik wil je lekker pijpen zei ze en ze stapte van me af. Ze draaide zich om en kwam in 69 positie bovenop me.

Mmmmm wat rook die kut toch lekker. Ik voelde haar tong rondjes draaien om mijn eikel. Af en toe nam ze hem diep in haar mond. Zelf likte ik stevig over haar natte lippen en klit en maakte haar gek.

Inmiddels was Sandra ook in de slaapkamer gekomen en terwijl Anita me pijpte trok ze aan mijn lul en masseerde mijn ballen. Ik stak mijn tong diep in de warme grot van Anita waarop ze weer zalig klaarkwam. Ze zoog daarbij zo hard aan mijn lul dat ik het niet meer ging houden.

Toen Sandra op dat moment ook nog een vinger in mijn reet stak kwam en me in een razend tempo aftrok spoot ik mijn zak leeg. Beurtelings voelde ik hun monden om mijn lul om de laatste druppels eruit te zuigen. De meiden hadden er duidelijk nog niet genoeg van. Anita ging van me af maar werd direct vol op haar mond gezoend door Sandra.

Ik stapte van het bed af waarop beide alle ontstane ruimte direct benutten. Ik werd getrakteerd op een zalige lesbische show. Ze likten elkaar af en sloegen geen enkel stukje van elkaars lichaam over. Wat een geil schouwspel was dat zeg. Twee van die hoerig geklede wijven die elkaar opgeilden. Sandra haalde vervolgens twee kleine vibrators uit haar nachtkastje en zette ze aan. Vervolgens trokken ze beide hun sexy outfit uit en toonden hun prachtige stevige lichamen. Sandra gaf 1 van de zoemende staven aan Anita en ze ging ruggelings op bed liggen.

Anita ging er in 69 positie overheen en terwijl ze met haar tong het klitje van Sandra bewerkte stak ze de trillende staaf diep in Sandra’s kut. Sandra deed hetzelfde bij Anita. Ik genoot van dit prachtige uitzicht voor me. De kamer werd gevuld met het geluid van de zoemende vibrators en het gehijg en gekreun van de vrouwen.

Ik werd behoorlijk geil van deze show en mijn lul kwam weer schokkend overeind. Ik stond op en ging achter Anita staan. Haar kont stak lekker omhoog en had een prachtig uitzicht op het geile likkende gezicht van Sandra. Ik nam de vibrator van Sandra over en ramde mijn harde paal diep in de kut van Anita terwijl Sandra haar klit bleef likken en ook mijn klotsende ballen niet vergat.

Toen ik hierop de vibrator tegen het sterretje van Anita aanhield kwam ze luid gillend klaar. Neuk me, neuk me schreeuwde ze hard. Ik bleef haar lekker doorneuken in deze positie en Anita bleef komen en komen. Ook bleef ze de klit van Sandra likken en liet de vibrator zijn geile werk doen zodat ook Sandra meerder malen zalig klaarkwam.

Deze haalde af en toe mijn harde paal uit de kut van Anita om hem even lekker te pijpen waarop ze hem weer terugstopte. Ik bleef die geile kont van Anita met de vibrator bespelen en even later hoorde ik haar geil vragen of ik haar eens lekker in haar reet wilde neuken. Ik haalde meteen mijn lul uit haar drijfnatte kut en liet hem soepel in haar geile kont verdwijnen. Mmmmmmm dat was pas lekker strak zeg.

Sandra nam de vibrator weer van me over en stak hem hard en diep in Anita’s kut. Met haar andere hand kneedde ze hard mijn ballen. Anita kwam alweer klaar en de spieren in haar kont spanden zich om mijn lul.

Tegen zoveel geweld kon ik niet op en voor de zoveelste maal sinds vorige avond kwam ik klaar. Ik spoot mijn warme zaad met krachtige stralen diep in die geile reet van Anita die maar bleef doorneuken. Met haar spieren haalde ze de laatste druppels uit mijn zak. Uitgeput en volkomen uitgewoond vielen we alle drie op bed over elkaar heen. Langzaam kwamen we bij onze positieven en even later zaten we weer aangekleed en wel in de woonkamer aan een glaasje wijn.

Zowel Sandra als Anita zeiden nog nooit zoveel achter elkaar te zijn klaargekomen en Anita bekende dat het voor haar de eerste keer was geweest dat ze in haar kont genaaid was. Het was haar goed bevallen. Handyman neemt een milf mee naar het platteland. Voluptueuze Hindoestaanse laat zich lekker gaan met Handyman. Blondje met roze pruimpje leent zich uit aan Handyman. Afrikaans kampioen poolbiljart laat zich aan het kutje zuigen. Brunette laat zich onder kwakken door handyman.

Sandy Sweet laat zich afneuken door ferme pik. Rondborstige latina laat zich pompen door een bunkergeile mexicano. Botegeil halfbloedje laat zich aan haar sappige doosje likken. Geile chick in een leuk stoeipakje laat zich aan haar anus likken. Lekker blondje laat zich gewillig onderspuiten. Blonde Stella laat zich op uitnodiging van Handyman onderspuiten op de hotelkamer.

Handyman maakt een strak kutje aan het lachen. Milf met grote tieten laat zich knallen door Handyman. Donkerharige slet laat zich bunkerhard aan haar kutje zuigen tot ze spuitend klaarkomt. Vurige ginger laat zich met liefde beffen. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:strak poesje zak likken

Ik zag dat haar hand onder haar rokje was verdwenen. Die zat zich met haar ogen dicht zalig te vingeren. Ik richtte me volledig op Anita en fluisterend vroeg ik haar of ze haar truitje wilde uittrekken. Even later lag dit naast de bank. Ze droeg een rode push-up bh waarin haar prachtige borsten nog mooier toonden. Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepels die door het rode kant staken. Terwijl mijn linkerhand haar borsten bleef strelen zakte mijn rechterhand naar beneden.

Automatisch spreidde ze haar benen en mijn vingers vonden hun weg naar haar natte slipje. Het slipje was zo dun dat ik haar opgezwollen klitje er doorheen kon voelen.

Toen ik erover wreef begon Anita zwaar te ademen en wild met haar kont te draaien. Ook al zo’n zalig geil wijf dacht ik terwijl ik de rand van haar slipje opzij deed en langzaam 2 vingers in haar kletsnatte kut duwde. Ze kreunde hard en haar hand vond direct zijn weg in mijn boxer. Ze begon me zalig af te trekken terwijl ze genoot van mijn vingers die haar verwenden.

Plotseling voelde ik een paar andere handen aan mijn boxer. Sandra was opgestaan en trok snel mijn boxershort uit. Terwijl Anita bleef doortrekken voelde ik de warme mond van Sandra in hetzelfde ritme over mijn eikel zakken. Wat een goddelijk gevoel was dit. Nog nooit van mijn leven was ik door 2 vrouwen tegelijk verwend laat staan zulke prachtige bloedgeile vrouwen. Ik haalde de borsten van Anita uit haar BH en zoog gulzig op haar tepels terwijl mijn vingers haar kutje alleen maar natter maakten.

Toen ik even later haar rokje verder omhoog deed en mijn tong over haar klitje liet flitsen kwam ze gillend klaar. Haar lichaam schokte hevig en het sap stroomde uit haar kut. Mmmmmm wat smaakte ook zij zalig en gulzig likte ik aan haar natte spleet.

Sandra bleef intussen hard op mijn lul zuigen en met haar handen liet ze mijn ballen in mijn zak rollen. Na de zalig neukpartijen afgelopen nacht en vanmorgen vond ik het heerlijk en kon het lang volhouden zonder klaar te komen. Terwijl Anita nog even lag bij te komen draaide ik me om en gaf mijn volle aandacht aan Sandra. Die lag me met een geile blik in haar ogen aan te kijken terwijl ze me pijpte.

Ik haalde haar omhoog om de bank en liet mijn handen over dat strakke latex rokje glijden. Ik wreef over haar nylons en langzaam verdween mijn hand onder haar rokje. Zij had nu geen slipje aan en mijn vingers voelden direct hoe nat ze was.

Ik ben zo geil fluisterde ze in mijn oor. Ik trok haar rokje wat hoger en had zo een prachtig uitzicht op haar van vocht glinsterende kut. Ik verwende haar klitje terwijl we elkaar heftig tongden. Ik besloot ook haar nog niet te neuken maar eerst een keer te laten klaarkomen.

Om en om stak ik een aantal vingers in haar kut en wreef ik over haar opgezwollen klit. Ook haar bilspleet en zalige sterretje vergat ik niet. Binnen een minuut kwam ook Sandra zalig klaar en lag uitgeput op de bank. Ik heb toch niet teveel gezegd he vroeg ze aan Anita. Die zei dat ze het tot nu toe zalig had gevonden maar dat ze nog lang niet genoeg had. Daar was ik het helemaal mee eens want ik was van plan die 2 geile wijven helemaal gek te neuken.

Ik stelde Anita voor naar de slaapkamer te gaan. Op een bed heb je toch even meer ruimte dan op een bank. Ik ging op bed liggen en mijn nog steeds harde lul wees naar het plafond.

Anita ging direct bovenop me zitten en trok haar leren rokje wat omhoog. Met een perfect uitzicht op die sexy rode bh trok ze de rand van haar string opzij en liet zich over mijn lul zakken. Haar warme kut zat er strak omheen en zachtjes begon ze me te berijden. Af en toe bleef ze vrij hoog zodat alleen mijn eikel nog net in haar kutje zat. Mijn lul glansde van het vocht dat uit haar kut bleef stromen. Ik wil je lekker pijpen zei ze en ze stapte van me af.

Ze draaide zich om en kwam in 69 positie bovenop me. Mmmmm wat rook die kut toch lekker. Ik voelde haar tong rondjes draaien om mijn eikel. Af en toe nam ze hem diep in haar mond. Zelf likte ik stevig over haar natte lippen en klit en maakte haar gek.

Inmiddels was Sandra ook in de slaapkamer gekomen en terwijl Anita me pijpte trok ze aan mijn lul en masseerde mijn ballen.

Ik stak mijn tong diep in de warme grot van Anita waarop ze weer zalig klaarkwam. Ze zoog daarbij zo hard aan mijn lul dat ik het niet meer ging houden. Toen Sandra op dat moment ook nog een vinger in mijn reet stak kwam en me in een razend tempo aftrok spoot ik mijn zak leeg. Beurtelings voelde ik hun monden om mijn lul om de laatste druppels eruit te zuigen. De meiden hadden er duidelijk nog niet genoeg van.

Anita ging van me af maar werd direct vol op haar mond gezoend door Sandra. Ik stapte van het bed af waarop beide alle ontstane ruimte direct benutten. Ik werd getrakteerd op een zalige lesbische show. Ze likten elkaar af en sloegen geen enkel stukje van elkaars lichaam over. Wat een geil schouwspel was dat zeg. Twee van die hoerig geklede wijven die elkaar opgeilden. Sandra haalde vervolgens twee kleine vibrators uit haar nachtkastje en zette ze aan.

Vervolgens trokken ze beide hun sexy outfit uit en toonden hun prachtige stevige lichamen. Sandra gaf 1 van de zoemende staven aan Anita en ze ging ruggelings op bed liggen. Anita ging er in 69 positie overheen en terwijl ze met haar tong het klitje van Sandra bewerkte stak ze de trillende staaf diep in Sandra’s kut.

Sandra deed hetzelfde bij Anita. Ik genoot van dit prachtige uitzicht voor me. De kamer werd gevuld met het geluid van de zoemende vibrators en het gehijg en gekreun van de vrouwen.

Mijn dijen knijp ik stevig samen. De aanspanning levert een heerlijk gevoel op. Daarna komt hij ook naar de relaxstoelen en kiest er een uit recht tegenover me. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Hij kijkt me ook recht in mijn ogen. Even golft het om me heen. Eigenlijk heb ik nog nooit de moeite genomen om er in te kijken. Verlegen sla ik mijn ogen neer. Verward kijk ik op. Dat zijn stem zo aangenaam is, had ik me niet kunnen voorstellen. In al die weken heb ik vaak gedacht hoe zijn stem zou klinken.

Maar steeds heb ik genoegen genomen met de stilte. Verder dan dat kom ik niet. Op een gesprek met deze man had ik me niet voorbereid. Toch heb ik ook geen zin om me te laten kennen en ik had me toch ook voorgenomen om hem eens te observeren.

Voor me zie ik een man die een stuk ouder is dan ik. Hoe oud precies kan ik niet schatten, maar hij gaat wel richting 55, 60 jaar. Zijn haar is grijs, wit zelfs, maar in een prachtig kort kapsel geknipt. Zijn lijf is strak en gespierd, maar niet afgetraind. Eerder van nature stevig en atletisch. Een platte buik en mooie benen die te benijden zijn. Zijn ogen zijn blauw, zijn handen groot. En misschien is dat andere, waar ik erg benieuwd naar ben, ook wel groot.

Maar met mijn blik naar beneden afdwalen durf ik niet, hoe graag ik ook wil. En eerlijk gezegd heb ik nog nooit zijn onderbuik gezien. Altijd komt hij de sauna binnen met een baddoek om zijn lendenen. Ik zwijmel een beetje weg en fantaseer hoe het zou zijn om met hem te vrijen. Ik ben vergeten dat ik hem aanstaar.

Een beetje uitdagend kijk ik hem aan en glimlach mijn meest charmante lachje. Je stem nog meer. Ik had niet verwacht dat je zo'n mooie stem zou hebben.

Hij staat op en pakt mijn hand uit mijn schoot en geeft er een kus op. Zo brutaal en zelfverzekerd had ik hem toch niet verwacht. Ik ben toch niet van plan om nu al veel van mijn privacy weg te geven. Geamuseerd kijkt Lars me aan en zegt: Een prettig licht in z'n ogen moedigt me aan om hem maar eens beter te bekijken.

Handen rustig op zijn buik. De handdoek om zijn lijf is half open gevallen, waardoor ik goed zicht krijg op het erotisch deel van zijn onderlichaam. Tussen dat openstaande deel van de handdoek zie ik een ontzettend mooie dikke halfstijve pik. Voor de tweede keer vraagt hij of het me bevalt. Ik zucht en zeg: Lars staat op en neemt mijn hand. Met lichte dwang duwt hij me richting de sauna. Hij spreidt zijn handdoek op de bank en legt me neer.

Ik besluit om alles over me heen te laten komen. Van nature ben ik nieuwsgierig. En geil ook nog steeds. Hij spreidt mijn benen en bekijkt mijn drijfnatte kutje eens goed. Hij gromt een antwoord, buigt voorover en duwt een heerlijke tong in mijn spleetje. Dit gaat niet lang duren ben ik bang. Ik zit al lang op het randje van klaarkomen en zoveel is er nu niet voor nodig om me helemaal over de top te jagen.

Ik grijp met mijn handen in zijn zij en wil hem dwingen om zijn tong nog dieper in me te steken. Dit levert op dat mijn handen worden beetgepakt en boven mijn hoofd geduwd. Met zijn heupen dringt hij tussen mijn benen en ik voel hoe zijn hete pik in een keer bij me naar binnen gaat.

Acuut kom ik klaar. Schokkend van genot kronkel ik onder zijn sterke armen. Als ik ben uit getierd, begint hij in een rustig tempo diep in me te stoten. Nog nooit heb ik twee orgasmen achter elkaar gehad, dus ik besluit om maar rustig te gaan liggen en te wachten tot hij klaar komt.

Opeens zijn mijn handen vrij en glijd zijn dikke pik uit mij. Hij geleidt mij de saunacabine uit en resoluut word ik onder de koude douche geschoven. Ik ben verontwaardigd en ik wil protesteren en stribbel tegen.

Maar hij is te sterk. Zeker een minuut sta ik onder de koude douche. Dan trekt hij me er onder vandaan en vraagt: Hij duwt mijn hoofd naar beneden. Ik begrijp de hint en begin gretig aan zijn pik te likken. Ik hou ervan om te spelen en voel dat de rollen nu omgedraaid zijn. Langzaam zuig ik aan zijn eikel en duw af en toe mijn tong in het gaatje ervan.

Met mijn handen streel en kneed ik zijn ballen. Als ik zijn pik voel schokken grijp ik mijn kans. Mijn kut is al weer drijfnat en het is tijd om het hem eens betaald te zetten. Ik zuig nu harder en neem zijn pik zoveel ik kan in mijn mond. Hij duwt mijn hoofd nog steviger tegen zijn pik. Als ik ophoud met het zuigen en met het strelen beveelt hij me grommend om door te gaan. Dan laten zijn handen mijn hoofd los en kan ik opstaan.

Nu pak ik hem bij zijn hand en dirigeer hem naar het warme dompelbad. Als we erin zitten pak ik zijn handen. Glimlachend laat hij het toe. Natuurlijk, het is een spel. Hij is veel sterker en zou kunnen doen wat hij wil. Maar hij voelt ook dat ik hem wil laten genieten. Ik schuif op hem en laat mijn kut over zijn stijve pik zakken.

Ik weet dat mijn kut strak is en hoe ik mijn spieren kan aanspannen. Langzaam schuif ik over zijn heerlijk stijve lul. Op het moment, dat ik denk dat hij gaat klaarkomen werk ik ook naar mijn eigen orgasme.

Even verslapt de concentratie. Lars rukt zijn handen los. Tilt me op en zet mij met mijn kontje naar hem toe bij de rand van het bad. Ruw duwt hij zijn pik van achter in mijn spleetje. En neukt me hard. Van schrik kom ik weer klaar en Lars spuit grommend zijn zaad in me. Uitgeput zak ik terug in het warme water met Lars naast me die eveneens uitgeput tegen mij aanhangt.

Het is klokslag De temperatuur in de sauna is nog niet goed en daarom ga ik naar de rustruimte. Verzonken in een mannenblad zie ik Lars in een ruststoel zitten. De baddoek die hij op zijn schoot heeft liggen verraadt een grote bobbel als teken dat zijn pik halfstijf onder zijn baddoek ligt. Hij schrikt als ik naast hem in een stoel neerplof. Met enig schaamrood op de kaken laat hij het artikel zien dat hij aan het lezen is. Lars vertelt mij, dat alles wat maar over seks gaat hem opwindt; homo, lesbisch of bi, het maakt hem niet uit, maar het liefst leest hij artikelen over heteroseks.

We blijven nog even samen in de rustruimte, waar het op dat uur in de ochtend altijd erg stil is en we praten wat over koetjes en kalfjes. De bobbel onder de handdoek van Lars is inmiddels verdwenen en hij stelt voor om samen de sauna in te gaan.

Ik vind dat een goed voorstel. We douchen samen en gaan de saunacabine in. Bij het zien van dat mooie lichaam van Lars word ik bloedgeil en voel mijn kut warm en nat worden.. Ik kan het niet laten om met mijn handen over mijn onderbuik en mijn tepels te wrijven.

Lars ziet dat en schuift dichter bij mij op de bank en legt voorzichtig zijn hand op mijn bovenbeen. Langzaam en zacht begint hij mij te strelen. Eerst over mijn knie om daarna zijn hand over mijn dij te schuiven.

Ik voel de vibraties in mijn onderlichaam opkomen en warme scheuten schieten heen en weer in mijn kut. Ik laat Lars merken dat ik zijn strelingen waardeer en ik voel zijn hand steeds verder gaan. De bovenkant van zijn hand schuift hij voorzichtig wat meer tussen mijn bovenbenen en ik voel de stoppels van mijn afgeschoren schaamhaar langs zijn handen gaan.

Ongemerkt voor hem doe ik mijn benen wat wijder, zodat mijn schaamlippen wat open gaan staan. Lars merkt dat direct en maakt van de gelegenheid gebruik en beroert mijn klitje met zijn pink. Ik kan het niet houden en beweeg mij steeds heftiger. Ik pak zijn hand en druk deze wat steviger tegen mijn schaamlippen.

Hij begrijpt mijn hint en begint mij nu langzaam en teder te vingeren. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat zijn pik hard en groot is geworden. Zijn eikel is nat van het voorvocht en ik denk dat ik het rustiger aan moet doen want anders komt hij vroegtijdig klaar. Ik voel aan de trillingen in zijn lichaam dat hij bloedgeil is hij geworden.

Voorzichtig drukt hij mij achterover op de houten bank en gaat op zijn knieën naast mij zitten. Dan drukt hij zijn gezicht tussen mijn benen en begint met zijn tong mijn schaamlippen en even later mijn klitje te likken.

Met draaiende bewegingen van zijn tong brengt hij mij in vervoering waardoor ik met mijn heupen begin te schudden ten teken dat ik elk moment tot mijn hoogtepunt kan komen. Hij gaat nog even door met likken en zuigen en brengt mij binnen enkele seconden tot een heftig orgasme.

Dit alles gebeurt in een tijdsbestek van vijf minuten. De sauna is heet, 85 graden en droog. Te warm ook met deze inspanning er nog te blijven en samen staan we op en lopen naar buiten We nemen een koude douche en gaan daarna in het bubbelbad heerlijk tegen elkaar aan zitten.

Mijn lusten zijn nog steeds niet over en ik zoek met mijn handen de halfslappe penis van Lars en wrijf met mijn duim en wijsvinger over zijn eikel. Lars is ook nog steeds supergeil waardoor hij in no time klaar komt en zijn sperma de vrije loop laat.

Schokkend van genot laat hij zich onderuit in het warme water tegen mij aan zakken en geeft mij een kus. Na het bubbelbad en het stoombad ben ik toe aan een half uurtje rust en gaan we samen relaxen in de rustruimte. We zijn daar nog steeds alleen. Ik vraag aan Lars of hij al weer op krachten is gekomen. We staan op en gaan opnieuw naar de saunacabine.

Direct zoek ik met mij handen de ballen en pik van Lars en ik begin hem te masseren. Lars vraagt of ik hem wil pijpen. Ik buig mij voorover en neem zijn reusachtige pik in mijn mond en zuig alsof mijn leven er vanaf hangt. Hij geniet met volle teugen van deze pijppartij. Ik draai mij om in de hondjeshouding en Lars neemt mij achterom. Ik voel zijn pik in mij dringen en na een paar heftige stoten komen we samen kreunend klaar.

Lars spuit zijn warme zaad tot diep in mij. Direct nadat hij zijn pik terug trekt uit mij buig ik mij naar de pik van Lars en neem hem opnieuw in mijn mond om het feest af te maken met een heerlijk naspel. Het spel is uit en snel veraten wij de sauna om te genieten van een koud dompelbad.

Lars verlaat de sauna met een fantastisch gevoel. Over twee dagen zal hij zich kunnen uitleven met een pracht van een meid. Hij begint te fantaseren over hoe het zou zijn. Nog nooit in zijn 40 jarig huwelijk is hij vreemd gegaan, tot voor kort dan. En nu zal hij een hele dag aan seks gaan besteden. Twee dagen later staat hij om tien uur in de ochtend voor mijn deur. Ik woon op een bovenetage in Amsterdam Zuid. Ik ben die ochtend al vroeg wakker, want ik heb een onrustige nacht gehad.

Omdat ik niet kon slapen en voortdurend aan Lars moest denken, kon ik mijn lusten moeilijk bedwingen en heb ik mijzelf enkele malen met m'n vingers bevredigd. Twee maal klaar gekomen vannacht en nog steeds die lustgevoelens. Wat zal ik aantrekken, niet teveel knoopjes en iets wat losjes om mij heen hangt, denk ik.

In mij fantasie zie ik Lars al weer voor mij staan. Dan om klokslag tien uur hoor ik de deurbel gaan. Dat zal hem zijn denk ik. Ik druk op de deuropener en hoor zoemend de deur beneden open gaan. Daar staat hij dan. Mijn geile prins, waar ik de hele nacht voor heb wakker gelegen.

Ik voel een licht gevoel van verliefdheid maar wil daaraan geen waarde hechten. Want dat is nu juist iets wat ik niet wil. Verliefd zijn ligt niet op mijn weg.

Ik heb mijn mooie kort zijden zwarte jurkje met losse blouse aangetrokken. Mijn beha-tje heb ik uitgelaten, dan hoeft hij straks niet zo te friemelen. Want uit ervaring weet ik dat veel mannen daar moeite mee hebben en te ongeduldig zijn. Als hij binnen is sluit ik de deur van mijn etage en draai voor alle zekerheid het slot op de nachtsluiting. Want stel je voor dat mijn vaste vriend voor de deur staat.

Niet alleen Lars gaat vreemd, maar ik ook denk ik. Ik heb mijn woning eenvoudig ingericht, want veel geld heb ik niet te verteren en ik heb ook niet zo'n behoefte aan een luxe leven. Een eenvoudige houten tafel met vier houten stoelen, een kastje met een tv en stereo-installatie. Verder niets, eenvoudig maar gezellig. Lars gaat op de stoel aan de tafel zitten.

Ik zie dat hij makkelijke kleding aangetrokken. Geen onderhemd of T-shirt en een blouse die, zo denk ik snel en makkelijk uit kan. Ik schenk de koffie in de keuken in en loop terug naar de kamer en ga tegenover hem aan de tafel zitten. Ik voel verlegenheid bij mijzelf opkomen en zie ook dat Lars daar enige last van heeft. Stil drinken we onze koffie. Lars reageert hier niet op maar zegt: Vertel eens iets over jezelf.

Ik neem hem nog eens goed op. Van top tot teen bekijk ik hem. Hij draagt geen ring aan zijn vinger dus vraag ik hem: Het gaat ons beiden toch om de lust? Ik neem het initiatief en streel hem door zijn witgrijze haren en geef hem een kus.

Hij reageert met een tongzoen. Ik vind tongzoenen niet prettig en ik trek mij terug. Ik zeg hem dat ook. Hij begint mij te strelen langs mijn nek en oren.

.