Wat stoppen vrouwen in hun kut neuken in sexclub

wat stoppen vrouwen in hun kut neuken in sexclub

.

Neuken voor 50 smwat stoppen vrouwen in hun kut neuken in sexclub

.

Ik hoorde stemmen, maar die gingen gelukkig naar de woonkamer. Het duurde ongeveer tien minuten en ik lag daar maar. Tot ik weer voetstappen hoorde en de deur plotseling werd opengedaan. Mijn man stond in de deuropening. En dat was nog niet alles, er stond nog een, voor mij totaal onbekende man, achter hem.

En die vreemde man keek langs hem heen naar binnen. Wat betekende dit nu weer, hij wist toch hoe ik er bij lag. Toen herinnerde ik mij, dat mijn man over een verrassing gesproken had. Dit was het dus: En ik had geen keus, ik kon niet weigeren, de riemen waren te goed vastgemaakt. Vastgebonden en weerloos, mijn geschoren kutje open en bloot zichtbaar.

Wat voor indruk moest die vreemdeling niet van mij krijgen. Ik voelde dat ik kleurde en als ik niet zo goed vastgebonden had gelegen, was ik er zeker vandoor gegaan. Maar al snel kwam er een ander gevoel voor in de plaats: En zelden heb ik zo snel zo'n geile bui op voelen komen. Ik voelde dat het sap uit mijn kutje begon te druipen. De gedachte dat er ook nog een vreemde lul in mijn kutje zou komen deed mij meer dan ik verwacht had.

De vreemdeling kwam naar mij toe en stelde zich voor als Rob. Hij zei dat ik als cadeautje voor zijn vriend Jan bedoeld was, die in de woonkamer wachtte op zijn terugkeer. Jan had nog niet eerder een vrouw gehad en moest ook maar eens leren wat neuken was. Zij hadden gereageerd op een advertentie, waarin mijn man mij had aangeboden voor het geven van sexlessen en daarna onbeperkt gebruik.

En Rob kwam nu even kijken of het aanbod serieus was. Toen begreep ik het. Dat wat er nu gebeurde, was het gevolg van mijn eigen grote mond. Ik had eens, in een geile bui, over een sexfantasie van mij verteld. Ik zou in een sexclub, als slavin, alles moeten doen wat mij opgedragen werd. Ik heb hem toen ook verteld dat alleen al de gedachte mij enorm opwond en dat ik dan pas bevredigd zou zijn als het zaad uit alle openingen zou stromen.

Het leek erop dat mijn droom nu werkelijkheid werd en ik voelde een nieuwe golf van geilheid door mij heen gaan. Aan de opkomende zwelling in Rob's broek zag ik dat mijn aanblik hem niet onberoerd liet. Dat beloofde wat en ik vergat even dat ik dat ik weerloos af moest wachten wat die beide mannen met mij van plan waren.

Gelukkig was mijn man in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Rob kneep eens zachtjes in mijn harde tepeltjes, wreef over mijn dijen en trok toen mijn schaamlippen uiteen. Even later was hij terug met een leuk uitziende jongen, die eerst met open mond naar mijn naakte lichaam staarde en toen, na enig aandringen van mijn man en Rob, zich schichtig begon uit te kleden. Gespannen keek ik toe hoe steeds meer van zijn lichaam zichtbaar werd, totdat hij alleen nog maar een klein broekje droeg met een gigantische zwelling aan de voorkant.

Rob droeg hem op, om eerst mijn lichaam maar eens te verkennen. Aarzelend legde Jan toen zijn handen op mijn borsten , die strak gespannen stonden van opwinding. Daarna gleden zijn handen omlaag naar mijn buik en bovenbenen, verder dan mijn dijen ging hij niet. Die zoekende, onervaren handen brachten mij in grote staat van perverse opwinding: Ik kreeg ruim de tijd om van dat gevoel te genieten niet.

Langzaam dwaalden zijn handen over mijn verhitte lichaam. Dat ik door riemen verhinderd werd aktief deel te nemen aan het spel deerde mij niet. Ik had er volledig vrede mee dat mijn lichaam op dat moment alleen als sexobject werd gebruik. Mijn man drong er op aan dat Jan ook mijn kutje zou betasten. Voorzichtig verplaatste Jan zijn handen naar mijn vochtige grotje en onderzoekend liet hij zijn vingers door het spleetje dwalen.

Het perverse gevoel werd steeds erger en ik was klaar voor elke behandeling. Op aandringen van Rob werd ook Jan's tong in het spel betrokken, eerst rond mijn tepels, daarna afdwalend naar mijn kutje.

En die eerste aanraking van die zoekende tong met mijn kale spleetje veroorzaakte meteen een orgasme, zo heftig als maar ik zelden gehad had.

Zonder dat ik het kon verhinderen, liep het sap zo over Jan,s zuigende lippen. Ik kon niet eens mijn benen sluiten om dat te voorkomen. Trillend onderging ik het klaarkomen, inwendig smekend om meer.

Ook voor Jan had mijn felle reaktie gevolgen: Het was een enorme lul met een grote glimmende eikel. Ook voor de andere mannen was dit niet onopgemerkt gebleven. Rob trok Jan's broek verder omlaag en eiste dat ik die joekel in mijn mond zou nemen. Waarschijnlijk deed die gedachte hem ook wel iets, want dit zeggende wreef hij zich hard over zijn kruis. Nou, dat liet ik mij geen tweemaal zeggen.

Ik had er moeite mee om het hele geval in mijn mond te krijgen. Verder dan de eikel ging eigenlijk niet, maar toen ik zijn tong weer zoekend tussen mijn schaamlippen voelde, verloor ik elk gevoel voor tijd en plaats. En was ik nog liever gestikt dan nu opgeven. Inmiddels had ook Rob zijn kleren uitgetrokken en trok opgewonden aan zijn opstaande lul.

Niet zo groot als die van Jan, maar toch ook van aanzienlijk formaat. Hij knielde bij mijn hoofd en wreef hitsig met zijn keiharde pik over mijn gezicht. Je weet dat Pa niet mee kan komen, omdat hij het te druk heeft op zijn werk, maar ik heb net hem gepraat en hij denkt dat jij en ik het samen wel kunnen redden en ook zonder hem een leuke tijd kunnen hebben. Wat vind je ervan? Ik kuste haar op haar wang en rende naar mijn kamer.

In minder dan 10 minuten was ik klaar met inpakken en stond klaar om te vertrekken. Ik zag dat Ma haar rugzak al had ingepakt en naast de voordeur had gezet. Ik zette beide rugzakken in de auto en van wij vertrokken.

Ma reed naar de Ardennen en omdat het midden in januari was, was het best nog koud. Het vroor niet, maar de frisse lucht was even wennen.

Op de top zou het nog kouder zijn, maar perfect om sportief te kamperen. Na een rit van drie uur, kwamen wij bij de plek waar wij altijd onze auto parkeerden. Wij stapten uit en maakten een snelle warme hap om te eten, alvorens wij aan de klim begonnen, naar de plek waar wij meestal ons eerste kamp opslaan.

Het is wel een lange voettocht maar de aanblik van het vredige bergmeertje en de mooie wildernis eromheen zijn dan een grote beloning. Ma is dan wel achterin de dertig, maar ze is heel goed in vorm en ze kan haar deel van de bagage best dragen. Wij waren licht bepakt, een kleine tent, donzen slaapzakken, proviand, en alleen de kleren die wij droegen en wat visgerei.

Alles zat in onze rugzakken. Toen wij ongeveer vier uur gelopen hadden, trok de hemel plotseling dicht met zware donkere wolken. Het was bijna vier uur in de middag en het leek erop alsof wij een flinke hoosbui zouden krijgen, zodat wij besloten op een kleine heuvel ons kamp op te zetten. Het was nog een dik uur lopen tot aan onze favoriete plek, maar nu zouden wij tot volgende ochtend moeten wachten. Net toen we onze rugzakken afdeden, begon het te regenen en bijna onmiddellijk ging de regen over in een steenkoude, doorwekende hoosbui.

De temperatuur was dichtbij het vriespunt zodat onze natte handen pijn deden van de kou. Tegen de tijd dat wij de tent opgezet hadden, waren onze kleren volledig doorweekt en geen van ons hadden nog een droge draad aan het lijf.

Nat tot op het bot, koud en rillend, doken wij in onze tent en gingen op het grondzeil liggen. In deze regen was er geen sprake van dat wij een kampvuur konden aansteken, om ons op te warmen en onze kleren te drogen. Tot overmaat van ramp ontdekten we dat, in mijn haast om in te pakken, ik mijn slaapzak thuis had laten liggen. Nu hadden we alleen maar mijn moeders slaapzak en dat was het enige droge ding dat wij nog hadden.

Wij waren ervaren genoeg om te weten hoe we moesten overleven op deze hoogte. We wisten dat de temperatuur snel zou dalen en na middernacht tot onder het vriespunt zou zakken. Met rillende stem zei Ma: Ik ga mijn natte kleren uitdoen en in de slaapzak proberen om mijzelf wat op te warmen. Ik zou heimelijk naar haar naakte lichaam hebben kunnen gluren, maar aangezien ik het zo koud had dat mijn ballen bijna bevroren, dacht ik er niet eens aan om stiekum te gluren.

Zodra zij uitgekleed was, kroop zij in haar donzen slaapzak en zei me dat ik erbij moest komen liggen. Ik doe mijn ogen wel even dicht en vooruit, schiet een beetje op! Ik was er niet zeker of het de kou was, die me deed huiveren, of de gedachte aan haar lichaam.

Ik keek naar haar en zag haar ook naar mij kijken: De enige manier waarop wij deze nacht kunnen overleven is met onze gezamelijke lichaamswarmte! Ik gleed mijn natte ondergoed uit en wierp het op de stapel met onze andere natte kleren. Zij tilde de slaapzak open en in het weinige licht dat beschikbaar was, zag ik haar blote tieten, met hun tepels omhoog gericht. Toen ik in de slaapzak kwam, ging ik op mijn rug naast haar liggen, omdat het laatste dat ik haar wilde laten voelen, mijn piemel was, die onderhand al de helft van zijn maximale grootte had bereikt.

Maar het probleem was, dat de rits van de slaapzak niet dicht ging, op deze manier. Het was nog best lastig om de rits dicht te krijgen achter mijn rug en ik moest mij letterlijk tegen haar aan persen om hem dicht te kunnen trekken.

En waar ik al bang voor was, dat gebeurde ook. Mijn piemel lag nu tegen haar blote rug aan geklemd! Gelukkig was hij nog vrij slap, omdat het zo koud was. Zij zei niets toen ik wat dieper in de slaapzak schoof en mijn piemel en ballen langs haar blote rug gleden. Toen mijn piemel haar billen bereikte werd ik verrast. Ik had gedacht dat zij haar slipje wel aan gehouden zou hebben. Maar dat had ik verkeerd. Mijn kleumende piemel lag tegen haar koude blote billen.

Zij giechelde zachtjes, om te proberen de stemming wat te verbeteren, veronderstel ik. Eindelijk lag ik dan goed in de slaapzak maar nu lag mijn piemel tegen de bil van mijn moeder aan. Jij hebt echt niets wat ik nog nooit eerder heb gezien, nietwaar?

Ik wreef met mijn hand over haar arm en haar schouder, om haar koude ledematen wat op te warmen. Zij reikte achterom, greep mijn hand beet en trok hem op haar borsten. Mijn hart sloeg over terwijl zij hem precies tussen haar twee flinke tieten neerlegde. Dat deed ik dus maar al te graag. Ik begon met mijn hand over haar koude borsten te wrijven.

Ik probeerde om het niet te opvallend te doen, maar af en toe pakte ik een borst in mijn hand en kneep er even zachtjes in. Ik streelde haar hele voorkant, vanaf haar hals tot aan haar onderbuik en dan weer omhoog. Ik lag strak tegen de volledige lengte van haar lichaam gedrukt, wij lagen als twee theelepeltjs tegen elkaar aan. Na ongeveer twintig minuten hield zij eindelijk op met rillen, maar ze vroeg me wel om dicht tegen haar aan te blijven liggen.

Ik streek nog nog eens met mijn hand van boven naar beneden over haar voorkant en toen mijn hand over haar tieten ging, merkte ik dat haar tepels nog steeds opgezwollen waren. Dat is niet meer van de kou, dacht ik. Toen schoot mijn hand, echt helemaal toevallig, een beetje te laag op haar buik en kwam in contact met haar schaamhaar, ze zei er niets van en ik genoot met volle teugen.

Dat wil zeggen, totdat ik het heel warme kreeg en er van onderen iets bij mij begon te bewegen. Ik hield op met wrijven en verstijfde. Mijn piemel werd iedere seconde harder en even later duwde hij heel stevig tegen haar bil, die ook lekker warm geworden was.

Hoewel het nog heel vroeg in de avond was, hoopte ik dat zij al in slaap was en niet merkte dat ik een flinke stijve had ontwikkeld. Zonder ruimte om mijzelf van haar te verwijderen, lag mijn opgezwollen piemel strak opgesloten tussen ons in. Zij was dus wakker en ze had mijn erectie gevoeld! Toen besefte ik dat dit een lange en onrustige nacht ging worden. Zij schoof wat heen en weer en mijn stijve piemel kwam in haar bilnaad terecht. Er was niets wat ik eraan kon doen.

Ik kon niet verder achteruit en ik kon me al helemaal niet omkeren. Ik zat vastgeplakt terwijl mijn steeds dikker wordende piemel zich tussen de warme, zachte billen van mijn moeder drukte.

Na een paar minuten van onmenselijke marteling, merkte ik dat zij ook moeite had om in slaap te vallen. Ik voelde haar achterom reiken en op mijn heupen kloppen. Dan kun je misschien slapen? Daardoor kwamen haar billen iets hoger tegen mijn buik en boven het puntje van mijn lul uit.

En voordat ik wist wat er gebeurde, gleed mijn eikel naar onderen en omdat daar wat iets ruimte was, gleed hij rechtstreeks tussen haar dijen, tegen de haren van haar poesje aan! Wel, ik heb van mezelf al geen kleine piemel, maar nu was hij zelfs langer en dikker dan ooit! Hij lag stevig ingeklemd tussen de warme dijen van mijn moeder en was in direct contact met haar behaarde poesje. Ik kon haar kutharen voelen kietelen aan mijn eikel. Dit was inderdaad veel comfortabeler, maar het gevoel was nu weer veel te lekker om te kunnen slapen.

Vijf minuten gingen voorbij en mijn ademhaling bleef maar snel. Ik begon haar buik en haar borsten en haar hals maar weer te strelen. Met opzet liet ik mijn vingers over haar tepels glijden en ik schokte af en toe een klein beetje met mijn heupen, waardoor mijn piemel nog wat dieper tussen haar dijen kwam te zitten. Ik kon voelen dat mijn eikel tegen de voorkant van haar kut lag en dat er al wat voorvocht uit begon te lekken. Bij mij of bij haar, dat wist ik niet. Nog een minuutje ging voorbij en toen zei mijn moeder iets dat ik nooit zal vergeten: Want ik denk dat dat enige manier is waarop wij vannacht nog een klein beetje slaap kunnen krijgen.

Ik vind het niet erg, ik weet best wel hoe zoiets gaat. Ik ken hem, dus ken ik jou. En ik vind het echt niet erg. Bovendien, morgen zullen we al onze energie hard nodig hebben! Ik wist ze gelijk had. Morgen zou het een uitputtende dag worden, vooral als de regen zou bevriezen tot ijzel. En ik zou inderdaad nooit in slaap kunnen vallen met deze reusachtige erectie. Zij hield haar hand op mijn dij en trok mij stevig tegen haar billen aan.

Dat was genoeg aanmoediging en ik begon tegen haar billen te bewegen. Afwisselend gleed mijn piemel naar voren en naar achteren tussen haar dijen, en mijn ballen raakten haar billen, telkens als ik helemaal naar voren bewoog. Met mijn hand begon ik te knijpen in haar tiet. Tot mijn grote verrassing probeerde zij mij te helpen door haar heupen tegen mij in te bewegen. Onderhand verloren wij beiden flink wat voorvocht, en in tijd een mum van tijd was het kletsnat daar tussen haar benen.

Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepel en ik hoorde haar ook hijgen. Ik werd stoutmoediger en nam haar borst stevig in mijn hand en begon toen met langere slagen mijn onderlichaam te bewegen, steeds sneller en steviger. Toen klopte het noodlot aan de deur Het was misschien onvermijdelijk, maar ik had werkelijk niet verwacht wat er toen gebeurde. Door het stevige pompen en het steeds natter worden van haar kut, gleed mijn lul iets omhoog en bleef steken tegen ingang van haar natte poesje!

Haar adem stokte en haar lichaam huiverde. Ik hield meteen op met bewegen. Mijn hand bevroor op haar tieten. Niemand zei iets voor een paar seconden. Door de gloed die uit haar poesje kwam, kon ik merken zij ook heel opgewonden was. Ze voelde heel warm en vochtig aan.

Maak het nu maar af, want dan kunnen we gaan slapen. Het is echt OK wat mij betreft, dat beloof ik je! Na drie of vier bewegingen, kneep zij weer met haar billen en bewoog zachtjes tegen me in! Haar doorweekte poesje scheidde grote hoeveelheden slijm af! Ik hoorde soppende geluiden en ik rook de bedwelmende geur van sex, het maakte me gek. Ik kneep zachtjes in haar tepel en hoorde haar kreunen. De top van mijn piemel gleed over haar kietelaar en ik kon mijn eikel voelen haken achter haar gezwollen klit, als ik erlangs gleed.

Het deed haar huiveren en zij scheidde nog meer vocht af. Haar bewegingen pasten zich aan mij aan, en ze werden krachtiger. Zij maakte haar rug hol, om haar kietelaar naar onderen te duwen zodat hij beter contact met mijn eikel zou krijgen. Ik kon mijn zaad al voelen borrelen in mijn ballen en ik vocht om niet klaar te komen. Het was echt heerlijk en ik moest de controle over mijzelf houden, anders zou ik klaarkomen en dan was alles voorbij.

Toen zei Ma iets dat me raakte als een baksteen:Erotische massage heerlen gillend klaarkomen


Leonie had haar vingers nog in mijn kut. Ik voelde de geilheid weer komen. We zullen maar een prettiger plekje zoeken. Onze kunstwerken wilden met moeite de pot verlaten. Waar zouden Guusje en Fransje zijn vroegen we ons af. Het waren rustige meiden die een echt hetero leven haddden. Eens kijken in een van de kamers. Guusje hadden we gauw gevonden.

Ze schrok toen de deur openging. Ze lag te wippen met een aardige knul die kennelijk op haar gesteld was. Ja, dieper, dieper riep ze tegen hem. Ze vond het prettig dor hem geneukt te worden. Ze zag wel staan maar zei niets tegen hem. Ineens hoorde we haar roepen ik kom oeh aaah en met een gil kwam ze klaar. Hij ging nog door en stootte in een lekker tempo. Ik moet nodig zei Guusje.

Even kwam hij ook klaar maar Guusje kon met niet droog houden en piste hem tijdens het neuken nat. Sorry schat, ik kon het niet meer ophouden. Langzaam deden we de deur dicht en op zoek naar Fransje. Drie kamer verder was zij met een donkere man aan het vrijen en lagen ze in standje 69, lekker te likken van elkaars pik en kut.

Heftig waren ze samen aan likken, de vingers in elkaars kont en geilden elkaar op. Fransje vroeg hem wil je me neuken, ik ben zo wijd en hje hebt zo'n grote pik. Fransje wilde bovenop, zodat ze het tempo bepaalde. Stevig wipte ze op en neer. Ik kom zei de knul en met een schreeuw spoot hij het zaad in Fransje. Teleurgesteld rolde ze van hem af, eigenlijk moet ik je natpissen zei ze boos. Met een schrik zag ze de deur openstaan en zag ons tweeën staan. Teleurgesteld vroeg Leonie belangstellend.

We gaan Carla eens zoeken zei ik en liepen rond. Maar ik moet nu erg nodig zei Fransje. Ik kan het bijna niet meer ophouden en liet af en toe wat pis lopen. We kwamen langs de toiletten. Ze liep daar naar binnen mar gunde zich geen tijd om te gaan zitten. We liepen met haar mee.

Ze ging wat gebogen met haar handen op de knieën zitten en liet de pis uit haar kut lopen. In deze houding voelde ze ook de drang op haar sterretje en voor ze erg in had kwam er een stevige keutel uit haar lijf.

Ik greep weer naar mijn kruis en begon me heftig te vingeren. Wat Hansje vroeg Fransje word je geil van mij als ik sta te pissen. Grappig ik heb namelijk dezelfde tic. Als ik iemand hoor pissen of ik zie dit dan word ik bloedjegeil. Ik word geil vanhet zien van een neukend stel. Laten we maar een op zoek gaan naar Carla. Misschien is die wel een paar keer klaar gekomen met een stijve pik in haar kut.

En heeft ze er wel wat natgepist zei ik geil. Op afstand zien we haar liggen met de benen wijd nagenietend van de neukpartij die ze heeft gehad. We komen dichterbij en staan vlakbij. Sorry meiden, ik moet even nodig en ze begint te pissen. Fransje en Leonie schrikken en worden nat. Ik kan het niet meer houden en vinger me heftig. Ga Liggen zegt Carla en ik leg me op de tafel met de benen in de beugels.

Ik wil me zelf vingeren. Hoeft niet zeggen Carla, Leonie en Fransje, dat doen wij nu. De drie gaan heftig te keer en zuigen mijn tieten, wrijven aan mijn billen en vingeren mijn kutje. Als een beest laat ik me gaan. Ik gil het uit, ik kom ooohh,aaaaahmmmmmmmmm, ik kom.

Dan kom gillend en spuitend klaar. Helaas heb ik geen controle over mijn onderlijf en voel mijn darmen. Met een zachte wind verlaat de diarree mijn lijf. God weet dat ik er naar verlang. Ik zat met een drijfnatte kut op de bank te fantaseren terwijl ik samen met Dirk naar een film keek. Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis.

Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even. Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk. Ik had geen druppel alcohol aangeraakt.

Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing. Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk.

Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen.

Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet. Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Niet alleen kreeg ze verschillende pikken in haar spleet gedrukt, ook meerdere tegelijk!

Ze zoog tot haar lippen dikker werden en rauw aanvoelden en haar handen voelden doof aan van al dat harde trekken aan die pikken die ze soms niet eens helemaal rondom vast kon houden omdat ze gewoon te dik waren. Ze eindigde op haar rug, met haar benen volledig in de lucht en wijd gespreid en ze wist eigenlijk niet eens hoe ze in die houding terecht was gekomen, maar wat ze wel wist was dat er een pik in haar reet stak, van de man op wie ze lag en er een vette leuter in haar poesje aan het raggen was.

Uiteindelijk trokken de heren zich uit haar terug en moest ze blijven liggen. Ze keek naast zich en zag dat ze op een rij lag met de andere dames, waar ze door al dat neuken helemaal niets meer van vernomen had. De mannen stonden over hen heen en rukten zich met zijn allen af en alsof het afgesproken werk was, spoten ze allemaal bijna tegelijkertijd over die tieten, kutje, mondjes en haren heen, het leek wel een wilde bukkake feest.

Daar lagen de vrouwen, ondergespoten en wel en Carla was heel erg blij met haar nieuwe baan. Vergeet dat parttime, dacht ze bij zichzelf, ik zeg mijn andere baan op en wil hier fulltime komen werken! Home   »   Groepsex   »   Carla krijgt orgie in een sexclub als eerste klusje. Related Posts Feestje van Ans ineens een keiharde orgie.

Emma wint sexwedstrijd, prijs:

wat stoppen vrouwen in hun kut neuken in sexclub

Dikke tieten knijpen meisje voor karweitje


Zou het ooit zover kunnen komen? Dat ik seks heb met de vader van mijn vriendje? God weet dat ik er naar verlang. Ik zat met een drijfnatte kut op de bank te fantaseren terwijl ik samen met Dirk naar een film keek.

Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis. Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even. Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk. Ik had geen druppel alcohol aangeraakt. Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing.

Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk.

Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen.

Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet.

Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn.

Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid. Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van.

Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien. Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken. Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek.

Aan de harde tepels trekken en de kale kut masturberen. Blote borsten kijken voor een kralen ketting. Hij filmt de blote borsten van zijn vrouw. Blote borsten onder haar handdoek.

Blote billen voor de webcam. Met haar blote billen en kale kut in een net panty. Een heel harde klap op haar blote billen met de houten paddle. Haar blote billen krijgen een sperma douche. Eerst schud het meisje haar blote billen en vingert vervolgens haar behaarde kutje.

Een slipje in haar kut stoppen. Met een grote glimlach stop ze een slipje in haar kale spleet. Met haar slipje naar beneden vingert ze haar kut voor de camera. Langs haar slipje schuift de dildo in haar kut. Geile schoonheid krijgt een nat slipje van een stoute chat. Hij neukt haar zo hard dat er bloed in haar nieuwe slipje zal komen.

wat stoppen vrouwen in hun kut neuken in sexclub