Wijdbeens neuken spuit kont

wijdbeens neuken spuit kont

.

Gratis sex filme de hard kont neuken
wijdbeens neuken spuit kont

.

Geile neukpartij sex date enschede


Ze lag nu zo dat mijn moeder niet tussen haar benen kon kijken. Ik begon boven aan en ontweek haar tieten , dat durfde ik niet. Maar al snel gebood ze dat ik die ook moest doen. Zachtjes wreef ik haar tieten in en zag haar tepels al stijf staan. Dus ze was ook al de hele tijd opgewonden.

Ik wreef en ze hield mijn hand even stil op haar borsten en glmlachte , ze vond het heerlijk. Na een tijdje zakte ik verder en ik kon mijn ogen niet van dat kleine stukje stof afhouden die daar wat verstopte.

Ik ging haar buik en navel en ik zakte ook iets verder tot op haar venusheuvel. Ik streek er met vlakke hand over. Ik zag haar ja knikken een teken dat ik verder moest gaan.

Maar ik moest mijn moeder en de omtrek in de gaten houden. Ik zal met een stijve voor haar. Ik smeerde en ik ging naar ondere toe , ik voelde haar dikke lippen die er bijna uit kwamen. Ze keek even rond en ze bracht mijn hand naar haar kutje toe. Ze trok even haar slipj opzij en ik zaqg nu voor het eerst een echte kut , dikke bobbel en mooi kaal.

Ze liet mijn hand er even snel langs gaan en ze bedekte haar kutje weer even snel. Ik was totaal in de war. Een stijve lul, en een nat kutje gevoeld ik wist het niet meer.

Ze liet mij stoppen en gaf me nog gauw een kusje. We gingen weer het water in en ik zei nog , je bent net ingesmeerd. Nou dat geef niet joh. Westonden in het water en mijn moeder kwam rechtop. Ze zwaaide naar ons. Leny ze dat we iets moeten verzinnen om eentijdje met ons tween te zijn. We stonden zo lekker in het water en onder water zat ze aan mijn pik. Niemand die het kon zien. Ze haalde mijn pik door mijn pijp heen.

Is hij wel groot genoeg Leny? Joh je hebt een mooie pik hoor. Kom eens hier staan , goed rechtop. Ze liet mijn pik even los en ze deed haar bikini opzij enik mocht er nu even aan voelen. Ik voelde een gladde kut , het slijm zat er al voorin. Ze kroop naar me toe en ik voelde hoe ze mijn pik tegen haar kut zette. Druk eens naar voren toe, Ik drukte en mijn pik gleed er zo in. Ohhhh joh duw hem dieper. Mijn kut staat op springen. Net dat ik een paar stoten gaf kwam mijn moeder het water in.

Ik hoorde Leny een vloek geven. Ze zwom bij mij vandaan en ging eeneindje verderop staan. Jullie vermaken je wel. Meid ik heb nog nooit zo,n goede vacantie gehad en we moeten nog ruim drie weken. Ben blij dat Pim het nu ook naar zijn zin heeft. Ja hij is ook altijd maar alleen met vier van die bejaarde op stap.

Ja daarom betrek ik hem er steeds maar bij. Het is een tijdd zonder zijn vrienden. MOet maar eens kijken voor volgend jaar of hij een vriend mee kan nemen. Nou ik denk niet dat hij dat wil hoor. Ik vermaak hem wel hoor , hij wil morgen een stukje de natuur in maar wil niet alleen. Hij vroeg of ik er zin in had om mee te gaan. Een dagje zonder strand is ook weleens lekker.

Zal hij leuk vinden met zijn tante. Vraag het maar Pim ,tante wil haar niet opdringen ,maar zij wil wel met je mee morgen. Oja tante, dat zal ik leuk vinden , echt waar met mij zo,n jonge knul? Nou ik doe het voor jouw ,maar ik wil hier ook wel wat meer zien.

De hele nacht kon ik niet slapen. Ik zat er maar aan te denken dat ze mijn pik in haar kut stopte. Volgens mij was zij al klaar gekomen. Eindelijk was het zover.

WE namen de broodjes mee en we gingen op pad. Tante had overal al voor gezorgd. Ervaren vroue weet wat ze nodig heeft. We liepen door de sinaasappel plantage naar het gebergte. Het was een dooie boel door de hitte. We zochten een plek ver van de weg af. Leny trok me maar mee , als ze zo tegen de helling oploopt kijk ik zo onder haar rokje. Ik zie haar lekkere kont. Mijn pik is alweer stijf. Verderop onder een paar bomen die daar nog stonden gingen we zitten.

Heerlijk in de schaduw en van god verlaten. Het was er doodstil. Ik zat nog niet of Leny trok me op de grond. Ze kroop op mij en ze begon mij wild te zoen. Als je het niet wil zeg je het gewoon hoor. Ik loop nu snel van stapel maar ik sta onder spanning. De hele nacht heb ik aan je gedacht dat moment dat je pikk in mijn kutje zat.

Ik was op het strand al klaar gekomen met insmeren en toen kon ik het niet meer ophouden en wilde je pik erin. Jammer dat moe eraan kwam Ze zocht al snel naar mijn pik en ze had geen tijd om even mijn broek uit te doen. ZE kreunde en hijgde van geiligheid. Ik zocht haar kutje en dat stringetje zat zo opzij.

Haar kutje was al drijfnat. KOm kleed je uit en ze zei het en mijn broek had ze al uit. Mijn pik sprong omhoog.

Ze pakte hem beet en ik zat met mijn ene vinger in haar kutje. Het was een vreemd gevoel maar toch lekker. Ze lag spiernaakt naast me en ik bekeek haar hele lichaam. Mooie grote borsten en een kaal kutje. Ik was nu ook bloot maar ze zag wel dat ik een beetje bang was voor mensen. Nee die komen hier echt niet hoor. Ik ging naast haar liggen en in een beweging stopte zie mijn pik er in.

Blijf even zo liggen. IK wil hem even lekker zo voelen, wat een zalige pik. Toe begon ze zachtjes te bewegen. Mijn lul stond op ploffen. Tante wat moet ik doen als ik klaar kom. Man ik heb je al willen pakken dat je veertien was. Ik zag je wel eens rukken ,nou dan ben je er klaar voor als je dat doet. Ik was dertien dat ik mijn eerst beurt kreeg. Op school hete ik geile Leny.

Ze draaide mij op mijn rug en ze gleed over mij heen. Ze drukte hem tot mijn buik erin. Bij de twede stoot spoot mijn zaad eruit. Ik was zo geil dat ik het na die paar dagen niet meer op kon houden. Oh Leny ik kom all ohhhhhhhhhhh iiiiiikkk kooommmmm hoor.

Ja ga door , neuk door , spuit maar. O ik kom nu ook hoor voelje mijn kut knijpen in je lul. Ze beukte door en de tranen stonden in mijn ogen. Wat is dit lekker om zo klaar te komen. Beter dan rukken en ook meer zaad komt eruit. Ik voelde haar korte harde stootjes geven en kneep haar dijen dicht zodat mijn lul er nog klem inzat.

Wild zoende ze me en we lagen nog een beetje na te neuken. Kom we gaan nu eerst wat drinken en haalde de fles water eruit. Ze veegde haar kut schoon met natte doekjes en handdoek. We gaan zo weer hoor zei ze. We gaan het er van nemen. Hoe vind je het voor het eerst? Nu geen tante meer ,gewoon Leny. Wil je soms even in mijn kutje kijken hoe het eruit ziet van binnen? Ja nmatuurlijk daar word ik nog geil ook van als je er kijkt en met je vingers alles opzij haalt. Ze spreide haar benen en ik zag een mooie kut , mooi rose en een paar hompjes vlees.

Goed kijken , zal ik ermee knijpen dan weet je wat je onder het neuken aan je pik voeld. Ze kneep hem dicht en weer open , mijn pik stond zo weer. Wat een geil gezicht in zo,n open kut te kijken. Ze liet mij haar clitje strelen en haar kut ging nog verder open mmmmmmmmm. Wat een mooie grote vrouwen kut zeg. Je mag er ook aan likken hoor als je dat wil. Net als op de films schat. Nou dat kwam er niet van.

O lieverd ,wil je weer , kom maar hoor ga je gang neuk me maar lekker als doe je het de hele middag. Nu lag ik lekker boven op en stote wild in haar kut. Lekkere lange halen en met je knop over mijn knopje wat ik je net hebt laten voelen. Ze liet mij nu rustig aan doen en ik moest haar tieten gelijk zuigen.

Oh ze kermde en ze klemde mij zo vast op haar. We lagen te zweten ,maar we voelden het niet. Ik ramde door en Leny spoorde me aan met geile praatjes. Oh joh je neukt als een grote kerel , Watheerlijk je doet het beter dan BENJa ik voelde het weer komen.

Leny liet mij stoppen. Kijk schat als je het voelt komen stop je even. Ik voel je lul toch lekker in mijn kutje zitten hoor, ik kan mij zo klaar maken zonder te bewegen. We vrijden wat en een beetje zoenen zonder dat ik merkte dat ik met een oudere dame lag te neuken.

Het zakte en ik bewoog weer lekker met korte stootjes in haar kutje. Ik hoorde haar maar zeggen hoe lekker ze mijn pik vond Ja jaaaaaaaa geef nog eveneen stoot , ik kom klaar , jij nog niet hoor. Je neukt me helemaal af he. Als je maar weet dat we dit nu steeds gaan doen he. Als we thuis komen dan kom je uit school en gaan we lekker neuken.

Daar hebben we alle ruimte. Langzaam ging ik weer op en neer. Ik hoorde haar kutje soppen ,ik voeldebijna niet of ik er nog inzat zo ruim was haar kut geworden. Ze had haar bennen om mij heen en stote met mij op haar. Dat ging niet zo goed maar ze vond het zo lekker om zo te doen. Ze liet me los en gaf het sein om e flink door te neuken. KOmop joh , we gaan weer , spuit me weer vol. Ik ramde en het zaad spoot er al onder het stoten uit. JA leny daar komt het weer , ohhhhhhhhhhh jaaaa ik kommmmmmm , ik kneep in haar tieten nen trok me er nog dieper in ,.

JA ja dat doe je goed ,harder Pim , toe nou ik kom akelig klaar. Ja ik spuit al , oooooooooo en met een plof op haar buik door mijn armen heen. Ze klemde mij gelijk vast op haar borsten. We keken elkaar aan en we wisten allebei dat dit niemand mag weten. Pim dit doen we nog een paar keer in de vacantie he? Ja leny heel graag , wat vind ik je lekker zeg. Nu niet bewaar het voor morgen. Weet je wat ,daar loop ik steedsaan te denken. Als je niet kan slapen vanacht en ik ook niet , lopen we naar het strand , heerlijk in het donker.

ALs ik nog slaap tik je mij aan , hij merkt het toch niet als ik eruit gaat. Ja dat doe ik. De terug reis duurde lang voor me. Ik had nog steeds dat lekkere gevoel in mijn lijf en pik. We waren net binnen en ze vroegen al; of het leuk was. Ja mooi hoor ,zei Pim. Van de week gaan we nog een keer, Leny knikte mee. Mirthe schrok hevig bij het zien van zijn abnormale geslacht, zelfs Martijn moest even slikken nu hij het ding in erecte toestand zag. Dat past nooit piepte Mirthe.

Papa kwam op haar af met zijn kloppende lul in zijn hand. Jawel zei hij, wanneer je lekker geil bent past hij altijd, pak hem maar vast.

Mirthe klemde aarzelend beide handen om zijn lul en trok er een beetje aan. Ze voelde hem tot haar ontzetting nog harder worden. Je hebt papa zo geil gemaakt dat ik je nu moet neuken kreunde hij, ik kan niet langer wachten. Ik zal het voorzichtig doen want het is denk ik de eerste keer voor je he? Shit dacht Mirthe, ik heb geen vliesje meer. Zachtjes zei ze dat ze een paar keer ondeugend was geweest en met haar kutje had gespeeld en dat ze zo geil was geworden dat ze zichzelf met een kaars geneukt had.

Je bent een stoute geile meid, zei papa grommend, en fantaseerde je dan over je papa? Mirthe zei dat ze iedere avond in bed aan hem dacht en dan met haar kutje speelde. Hij kon zich niet meer inhouden en drukte zijn dochter op haar rug op het bed, hij spreide haar benen en en zette zijn al lekkende eikel voor haar kutje. Toen drong hij bij haar naar binnen, steeds een stukje verder.

Mirthe begon te huilen van pijn en riep dat echt niet pastte. Het voelde alsof ze uiteen gereten werd. Papa trok zich er niets van aan en duwde zijn grote lul steeds verder in haar strakke natte warme meisjeskutje. Martijn werd erg opgewonden van het feit dat zijn zusje pijn had, hetzelfde had hij gevoeld toen hij de buurvrouw verkrachtte.

Toe maar pa, neuk haar maar flink hard en diep, fluisterde hij inzichzelf. Langzamerhand nam de pijn af en begon Mirthe er ook van te genieten.

Haar kutje stond in vuur en vlam en begon te kloppen. Als een geil teefje begon ze onder haar vader te kronkelen die nu flink tegen haar baarmoeder aan het stoten was. Zijn grote behaarde zak sloeg tijdens het pompen tegen haar kontje wat haar ook een lekker gevoel bezorgde. Nog heel even en dan haald papa zijn lul uit je kutje, kreunde hij, dan wil ik dat je kijkt en ziet hoe mijn zaad uit mijn lul over je buikje spuit.

Dit moeten we niet hebben dacht Mirthe en klemde zich steviger aan haar vader vast, ze sloeg haar benen over zijn billen om hem vast te houden en liet vervolgens haar handjes naar zijn overvolle zak gaan om zijn ballen te kneden.

Aaaah verdomme geile slet, kleine hoer die je bent aaaahhh schreeuwde papa grommend en voelde hoe zijn zaad omhoog kwam. Hij voelde ook hoe zijn dochterje klaar begon te komen bij het horen van zijn geile taal.

Haar kutje begon ritmisch om zijn lul te schokken. Er was geen houden meer aan en kreundend spoot hij de inhoud van zijn overvolle zak in het kutje van zijn dochtertje.

Uitgeput liet hij zich over Mirthe heen zakken. Hij voelde haar handjes over zijn rug gaan en hoorde haar lieve stemmetje zeggen dat ze dit nog veel vaker wilde. Haar vader zuchtte, ik ben een beetje dom geweest vrees ik, ik had nooit in je kutje mogen spuiten.

Zich schuldig voelend kroop hij van haar af. Martijn die nog aan het rukken was keek naar zijn lange nog dikke en druipende lul, hij keek naar het nog openstaande kutje van zijn zusje, zag dat het zaad eruit droop en spoot toen zijn zaad veilig in de sok. Tja pa dacht hij tevreden. Nu is het gelukkig jouw pakkie an.

De dagen nadat de vader van Mirthe zo lekker in het kutje van zijn dochter gezeten had, kon hij er alleen nog maar naar uitkijken wanneer zich een volgende gelegenheid zou voordoen. Ze was nadien nog wel een paar keer bij hem op schoot gekropen en hem nog heftigere orgasmes in zijn broek bezorgt dan voorheen, maar hij wilde maar 1 ding en dat was zijn kollossale lul weer in haar lichaampje steken.

Toen tot overmaat van ramp zijn vrouw griep kreeg en dus voorlopig niet zou werken, kon hij op een avond zijn lusten niet meer beheersen.

Toen zijn vrouw sliep sloop hij naar Mirthe's kamertje. Mirthe meisje, pappa verlangt zo naar je, zei hij met zachte stem terwijl hij in haar kamertje stond. Het meisje sliep nog niet en zat meteen nieuwsgierig rechtop, haar vinger nog nat omdat ze lekker met zichzelf aan het spelen was.

Kom eens uit bed en ga bij het raam staan hoorde ze haar vader fluisteren. Hij schoof de gordijnen open zodat er wat licht van de maan naar binnen scheen. Haar vader begon haar te tongen en liet zijn handen onder haar hemdje glijden om haar prille tietjes te betasten. Mirthe begon zachtjes te kreunen, oh pappie ik krijg weer zo'n lekker gevoel bij mijn plasser.

Haar vader geilde enorm op haar kindelijke praat en zijn dikke lul zwol nog verder op. Pappa weet nog een lekker plekje waar hij zijn lul in kan stoppen meisje, zei hij. Hij was niet met haar bij de huisarts geweest voor een morning after pil en ze was nog niet ongesteld geweest waardoor ze nog niet aan de pil kon.

Nu had hij wel een beetje spijt dat hij haar niet naar de arts had gestuurd en kon alleen maar hopen dat het goed was gegaan. Hij wilde alleen niet weer nu in haar onbeschermde kutje spuiten. Hij vroeg haar, haar handen tegen de vensterbank te zetten en haar kontje flink naar achteren te steken. Hij trok zijn pyamabroek naar beneden. Hij deed haar billetjes uit elkaar en begon haar poepgaatje te likken, na een tijdje duwde hij zijn nat gemaakte wijsvinger tegen het gaatje.

Wat doe je pappa, vroeg Mirthe verschrikt. Oh schatje, kreunde haar vader, ik rek dit gaatje wat op zodat ik mijn lul daar in kan stoppen.

Hij pakte het flesje glijmiddel dat hij had meegenomen en begon zijn lul glad te maken, ook maakte hij haar poepgaatje flink glad en verdween met zijn vinger in haar kontje. Dit ging moeilijk omdat ze haar spieren samenkneep. Oh nee, kermde ze zachtjes, dit wil ik niet, dat doet pijn.

Je moet je ontspannen, zei haar vader, dan wordt het straks net zo lekker als in je andere gaatje en kan pappa ook geen kindje bij je maken. Hij zette zijn dikke gloeiende eikel tegen haar sluitspier, pakte haar bij haar heupjes en begon te drukken. Mirthe kermde van pijn. Toen zijn eikel er voor de helft inzat besefte vader dat het niets werd, niet zonder al te veel gekerm en pijn. Het gevaar dat zijn vrouw wakker zou worden was te groot. Hij trok zijn eikel terug en zocht haar kutje.

Hij drong snel bij haar naar binnen want zijn geilheid was heftig en wilde niet langer dan nodig was op haar kamertje zijn. Hij zou zich dit keer op tijd proberen terug te trekken. Nu Mirthe haar vaders grote dikke lul in haar kutje voelde schuiven verdwenen haar tranen als sneeuw voor de zon. Hitsig schoof ze met haar kontje iedere keer naar achteren om de stoten op te vangen.

De grote dikke zak kletste bij iedere stoot tegen haar klitje dat ver tussen haar schaamlipjes uitstak. Ze kreunde fel van genot en hoorde hoe haar vader haar mijn kleine sletje, lekker geil hoertje van me noemde. Wanneer ik ga spuiten trek ik hem eruit, zei haar vader. Maar Mirthe was helmaal krols van geilheid.

Ga door, pappie, tot ik kom, smeekte ze. Hijgend begon hij haar dikke klitje te strelen omdat hij het niet lang meer zou kunnen uithouden. Dit hielp en toen zijn dochterje schokkend op zijn lul klaarkwam en hij zijn zak tegen zijn strelende vingers voelde stoten, overviel hem zo'n gevoel van geilheid dat hij weer flinke stralen zaad schokkend in haar onbeschermde kutje loosde.

Hij trok snel zijn pyamabroek weer op en gaf haar nog een kusje en verliet de kamer voordat hij ontdekt zou worden. Mirthe ging op bed wijdbeens op bed liggen en voelde voorzichtig aan haar kontje.

Het deed nog gemeen zeer, het schrijnde. Ze voelde in haar natte kutje en als vanzelf begon ze haar klitje weer te strelen. Mmm bedacht ze, ik wil nog wel een keer. Ze hoorde Martijn de trap opkomen en begon zich heftiger te vingeren, denkend aan haar broer. Na een tijdje werd haar verlangen te groot en sloop uit bed,naar het kamertje van haar broer. Martijn schrok toen ze binnenkwam, deed snel het dekbed over zijn gezwollen lul en probeerde de foto te verbergen.

wijdbeens neuken spuit kont